Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Sende gördün dimi canım yani hayal görmüyorum ben Allahım rüyamda da testim negatif çıkıyodu kanamam falan oluyodu sen kan verdin mi ay bakıp bakıp duruyom teste hayal mi görüyorum acaba diye
yok canim kan vermedim esim goturmuyor.ayni ruyayi bende gordum bikac gun once.ruya tabirlerine baktim.ruyayi goren kisinin cocugu yoksa oluyormus

Saat 4 gibi. Isten cikar cikmaz gidecegim.

Şekerim üzme kendini kızlar gerekli herseyi söylemişler gün doğmadan neler doğar üzme kendini ve yarına hazırlan idrar da görünmesi bazen zaman alabilir yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz insssaaalllllhhh :)

Herkese güzel, umut dolu, mutluluk dolu bir pazar diliyorum.günlerdir buradaki arkadaşları takip ediyorum, dualarınıza katılıyorum ve sabırla bugünü bekliyordum, bu sabah kan verdim ve sonuç 12.00 gibi belli olacak bu heyecanı yaşayan kardeşlerimi daha iyi anlıyorum, içimde bir daraltı ve garip duygular.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, buradaki dua kardeşliği ve paylaşımları ile günlerimi daha iyi geçirdim,eşim stresten bahçeyi dolaşmaya gitti bende sizlerle paylaşmak istedim.. Dualarınızı eksik etmeyin inşlh.

Hadi inş hayırlı haberlerle gelirsin canım bende bugün kan vericem dualarımız seninle herşey gönlünce olsun inş

Dün sabah transferimin 11.günü test yaptım, fotoyu ekliyorum , silik bir pembelik var , acaba hamile olmayınca bembeyazmı oluyor onu bilmiyorum, eşime söylemedim o benden de heyecanlı
Hadi aeninde göZün aydın canım seninki benimkinden daha belirgin çıkmış bende bugün test yaptım benimde silik çıktı bugün kan verince kesin sonucu alıcam sende hamişş gibisin hayırlı olsunnn :)

Rabbim hakkında hayırlısini nasip etsin inşallah hayırlı haberlerle gelirsin arkadaşım bekliyoruz Rabbim seni sevindirsin

Rabbim hakkında hayırlısini nasip etsin inşallah hayırlı haberlerle gelirsin arkadaşım bekliyoruz Rabbim seni sevindirsin
Allah razı olsun, hepimizin yüzü gülecek ben inanıyorum, buradaki tüm kardeşlerimiz bugün yada yarın mutlaka evlatlarını kucaklarına alacaklar Allah'ın izniyle, sadece sabır, dua ve tevekkülle

A
Kızlar 8. Gunum ve idrar testim negatif. Keske yapmasaydim diyorum. Cok moralim bozuk. Yarin kanda baktirabilirsin demisti doktorum. Normalde test tarihim saliydi ama. Simdi cok mutsuz oldum. Allah hakkimizda hayirlisini versin.
ama en son idrara geciyo canm bu kadar uzulecegini bile bile keske yapmasaydin bak uzme kendini tutmussa zarar verirsin yavrularna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…