1 embryomu transfer edilmisti canim?Ayyy allah razı olsun canımm şoktayım hiç beklemiyodum bu hayalet çizgiyi bile bakıp bakıp duruyom çok saol benim 3. Gün embriyosuydu bugünde 10. Günüm
yok canim kan vermedim esim goturmuyor.ayni ruyayi bende gordum bikac gun once.ruya tabirlerine baktim.ruyayi goren kisinin cocugu yoksa oluyormusSende gördün dimi canım yani hayal görmüyorum ben Allahım rüyamda da testim negatif çıkıyodu kanamam falan oluyodu sen kan verdin mi ay bakıp bakıp duruyom teste hayal mi görüyorum acaba diye
Evet canm tek embriyo dondurulmuşumda yok malesef bugün kan vericem Bakalım ne çıkıcak çok heycanlıyım1 embryomu transfer edilmisti canim?
Gerçekten mi ay hadi inşşş sen ne zaman kan vericeksin senin kaçıncı gününyok canim kan vermedim esim goturmuyor.ayni ruyayi bende gordum bikac gun once.ruya tabirlerine baktim.ruyayi goren kisinin cocugu yoksa oluyormus
Saat 4 gibi. Isten cikar cikmaz gidecegim.İnsallah hakkimizda hayirli olan gonlumuzsen gecendir canim...yarin kacta yaptiracaksin kan testini?
Bende testimi pozitif gormustum demekki benimki olmayacakyok canim kan vermedim esim goturmuyor.ayni ruyayi bende gordum bikac gun once.ruya tabirlerine baktim.ruyayi goren kisinin cocugu yoksa oluyormus
ay hayır saçmalama olur mu öle şey ben kaç defa pozitif gördüm ikiz dediler falan sen ne zaman testini yapıcaksın cnm yarın mıBende testimi pozitif gormustum demekki benimki olmayacak
canim test icon demiyor o yorumu adet oldugumu gormustum onun icin diyor.gercek olma payi okadar dusukki.cunku hepimizin bilinc altinda bu var.yok adet oldum, yok negatif cikacak diye endiselenip duruyoruz.ondan Boyle ruyalar goruyoruzBende testimi pozitif gormustum demekki benimki olmayacak
canim bugun 9. gunum .test gunum ayin 11 i.ozel hastanede hafta sonu bu teste bakiyorlarmiGerçekten mi ay hadi inşşş sen ne zaman kan vericeksin senin kaçıncı günün
Canım ben zaten bütün testlerimi hafta sonu özel hastanede yaptırdım bugünde özele gidicem bakalım orda yaptırıcamcanim bugun 9. gunum .test gunum ayin 11 i.ozel hastanede hafta sonu bu teste bakiyorlarmi
Saat 4 gibi. Isten cikar cikmaz gidecegim.
Herkese güzel, umut dolu, mutluluk dolu bir pazar diliyorum.günlerdir buradaki arkadaşları takip ediyorum, dualarınıza katılıyorum ve sabırla bugünü bekliyordum, bu sabah kan verdim ve sonuç 12.00 gibi belli olacak bu heyecanı yaşayan kardeşlerimi daha iyi anlıyorum, içimde bir daraltı ve garip duygular.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, buradaki dua kardeşliği ve paylaşımları ile günlerimi daha iyi geçirdim,eşim stresten bahçeyi dolaşmaya gitti bende sizlerle paylaşmak istedim.. Dualarınızı eksik etmeyin inşlh.
Hadi inş hayırlı haberlerle gelirsin canım bende bugün kan vericem dualarımız seninle herşey gönlünce olsun inşHerkese güzel, umut dolu, mutluluk dolu bir pazar diliyorum.günlerdir buradaki arkadaşları takip ediyorum, dualarınıza katılıyorum ve sabırla bugünü bekliyordum, bu sabah kan verdim ve sonuç 12.00 gibi belli olacak bu heyecanı yaşayan kardeşlerimi daha iyi anlıyorum, içimde bir daraltı ve garip duygular.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, buradaki dua kardeşliği ve paylaşımları ile günlerimi daha iyi geçirdim,eşim stresten bahçeyi dolaşmaya gitti bende sizlerle paylaşmak istedim.. Dualarınızı eksik etmeyin inşlh.
Hadi aeninde göZün aydın canım seninki benimkinden daha belirgin çıkmış bende bugün test yaptım benimde silik çıktı bugün kan verince kesin sonucu alıcam sende hamişş gibisin hayırlı olsunnn :)Dün sabah transferimin 11.günü test yaptım, fotoyu ekliyorum , silik bir pembelik var , acaba hamile olmayınca bembeyazmı oluyor onu bilmiyorum, eşime söylemedim o benden de heyecanlı
Herkese güzel, umut dolu, mutluluk dolu bir pazar diliyorum.günlerdir buradaki arkadaşları takip ediyorum, dualarınıza katılıyorum ve sabırla bugünü bekliyordum, bu sabah kan verdim ve sonuç 12.00 gibi belli olacak bu heyecanı yaşayan kardeşlerimi daha iyi anlıyorum, içimde bir daraltı ve garip duygular.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, buradaki dua kardeşliği ve paylaşımları ile günlerimi daha iyi geçirdim,eşim stresten bahçeyi dolaşmaya gitti bende sizlerle paylaşmak istedim.. Dualarınızı eksik etmeyin inşlh.
Amin canim hepinizden guzel haberlr duyarz insallahHemen ekliyorum canım. Arada kacirdiklarim oluyor.rabbim mübarek cuma günü hayırlı haber almayı nasip etsin sana ınş.14 kasim(cuma)
Allah razı olsun, hepimizin yüzü gülecek ben inanıyorum, buradaki tüm kardeşlerimiz bugün yada yarın mutlaka evlatlarını kucaklarına alacaklar Allah'ın izniyle, sadece sabır, dua ve tevekkülleRabbim hakkında hayırlısini nasip etsin inşallah hayırlı haberlerle gelirsin arkadaşım bekliyoruz Rabbim seni sevindirsin
ama en son idrara geciyo canm bu kadar uzulecegini bile bile keske yapmasaydin bak uzme kendini tutmussa zarar verirsin yavrularnaKızlar 8. Gunum ve idrar testim negatif. Keske yapmasaydim diyorum. Cok moralim bozuk. Yarin kanda baktirabilirsin demisti doktorum. Normalde test tarihim saliydi ama. Simdi cok mutsuz oldum. Allah hakkimizda hayirlisini versin.
Allah razi olsun brz icimi rahatlatdin tutmadiysada test gunune kadar bi umutla bekliyoruzCanım ben özellikle 6. Günden sonra ve hala baya baha adet sancısı ve göğüs hassasiyeti yaşıyorum.pozitifi gördüm ama insan yine de tedirgin oluyo..demek ki normalmiş. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?