kuzummm yol arkadaşım kardeşimmm hayırlı uğurlu olsun hamileliğin.Allah ım yüzüne güldü.. yeğenlerimm geliyooo yuppiiiiiGünaydın kızlar günün ilk bombasini veriyorum ben 7. Gün test yapmistim 16.7 cikmisti o gun esim kimseye soyleme dedi bugun 9. Gün tekrar ettik 65 cikti yani Allah ın izni ile hamileyim hamdü senalar olsun...
kuzummm yol arkadaşım kardeşimmm hayırlı uğurlu olsun hamileliğin.Allah ım yüzüne güldü.. yeğenlerimm geliyooo yuppiiiii
canım bak ben sana dünde söyledim sana kandan kart test yani bizim idrardabaktığımız gbi testten baktılar büyük ihtimal ve şimdi onlarla ilgili bir araştırma yaptım 25ıu/ml altını ölçmüyormuş ki lütfen içini ferah tut ve yarın tekrar ettir.Kızlar benim 10. Gün çıkmadı ya 12. Günde çıkmaz dimi boşuna ümitlenmiyim yani olsa öıkardı 3-5 neyse
doğum günün kutlu olsun canım nice senelere seneye bebeğinle geçirirsin inşallahKizlar bugun benim doğumgünüm :) içimden geldi söyliyim dedim :)
Güzel Haberlerinizle daha cok mutlu oluyorum :)
doğum günün kutlu olsun canım nice senelere seneye bebeğinle geçirirsin inşallah
mutlu yıllar canım hersey gönlünce olsunKizlar bugun benim doğumgünüm :) içimden geldi söyliyim dedim :)
Güzel Haberlerinizle daha cok mutlu oluyorum :)
Tekrar edicrm ama hiç umudum yok canım olsun nabalım nasip değilmiş deriz :) buarada senide tebrik ederim inşş sağ salim kucağına almasıda nasip olur darısı bizlerin başınacanım bak ben sana dünde söyledim sana kandan kart test yani bizim idrardabaktığımız gbi testten baktılar büyük ihtimal ve şimdi onlarla ilgili bir araştırma yaptım 25ıu/ml altını ölçmüyormuş ki lütfen içini ferah tut ve yarın tekrar ettir.
mutlu yıllar canım hersey gönlünce olsun
Hislerim yanıltmadı beni de ondan gittim . Ama cok sukur ki pozitifi görmüşsün :) hadi bakalım şimdi ki süreclerimiz aynı olacak inşaallah. acaba ne zaman kese göreceğiz? ne zaman kalp atısı falan :)evet canım zaten sen 6. gün test yaptırıp pozitif alınca beni gaza getirdin gittim 7. gün yaptıdım şükürler olsun ki olumlu sonuç aldık Rabbim devamını sağlıkla getirsin inşallah...
İnşaallah bir minnoş haberide senden gelicek bugun :) bekliyoruz:)Aksam is cikisi gidicem kizlar. Umutsuzum ama dua edin ne okir. 5 gibi sonucu ogrenmis olurum. Insallah guzel olur sonuc her seye ragmen.
sağol canım çok teşekkür ederim ama hiçbir zaman umudunu kaybetme.. ben bir forumda okudum biri 10. gün test yaptırmış 0 çıkmış 12. gün 65 çıkmmış. sonuçta bizde bhcg görülmesi için bebeğimizin yerleşmesi ve kan damarlarımızla beslenmeye başlaması lazım. ki kanımıza bhcg karışsın artık minik yavrucak oraya ne zaman ulaşırsa annesi.Tekrar edicrm ama hiç umudum yok canım olsun nabalım nasip değilmiş deriz :) buarada senide tebrik ederim inşş sağ salim kucağına almasıda nasip olur darısı bizlerin başına
benimkiler 3 hafta 5 günlük canım nasıl yapıyorsun anlatayım. transfer tarihinin önüne 2 hafta yani 14 gün ekleyeceksin ama birde buna embriyonun kaç günlük olduğunu ekleyeceksin seninki bugün tam 4 haftalık olması lazım. aralarında 2 gün olduğuna göreHislerim yanıltmadı beni de ondan gittim . Ama cok sukur ki pozitifi görmüşsün :) hadi bakalım şimdi ki süreclerimiz aynı olacak inşaallah. acaba ne zaman kese göreceğiz? ne zaman kalp atısı falan :)
Birde şimdi bizim minnoşlar kaç günlük haftalık nasıl hesaplanıyor yahu:)
Gozun aydın canim. Insallah bakalım.canım dualarım seninle Allah ın izni ile sende pozitif sonuç alacaksın..
Hmm dun sordugumda yapmadim demistin dimi? Bizden bile sakladin yani :) hayirli olsun canim Allah kucagina almayida nasip etsin...Günaydın kızlar günün ilk bombasini veriyorum ben 7. Gün test yapmistim 16.7 cikmisti o gun esim kimseye soyleme dedi bugun 9. Gün tekrar ettik 65 cikti yani Allah ın izni ile hamileyim hamdü senalar olsun...
Insallah kızlar insallah.Dualarımız seninle canım benim Rabbimin izniyle bugün güzel haberi vereceksin bizedeumutsuzluk yok ama lütfen
İnş canımm inşş halsizliğim var sancılarım var kasıklarımda batmalarım oldu bel ağrım bile oldu ama tabi herşeyin başı kısmet bakalım inş benimde öle olur böyle bi örnekte ben olurum benim içinde dua eder misin güzel anne :)sağol canım çok teşekkür ederim ama hiçbir zaman umudunu kaybetme.. ben bir forumda okudum biri 10. gün test yaptırmış 0 çıkmış 12. gün 65 çıkmmış. sonuçta bizde bhcg görülmesi için bebeğimizin yerleşmesi ve kan damarlarımızla beslenmeye başlaması lazım. ki kanımıza bhcg karışsın artık minik yavrucak oraya ne zaman ulaşırsa annesi.
Benim hep uzun protokol oluyor bir tane oglum var bu aykide uzundu daha sonuc belli degil...arkadaşlar benim tedavim aşılamaya döndü. Biraz üzüldüm ama hayırlısı böleymiş demek ki. Yumurtalarım birden ve düzensiz tepki vermiş istediği kadarda yumurta oluşmamıştı. 3 tane büyük 3 tanesi küçük tü arada bu kdar fark olunca dozu azaltıp aşılamaya gitcez ve sana uzun protokol uygulayacağız aşılaman tutmazsa dedi. aranızda uzun protokol ile tüp bebeği tutan var mı arkadaşlar.
Dualarim seninle canim benim..Rabbim yuzunu guldursun insallah...Aksam is cikisi gidicem kizlar. Umutsuzum ama dua edin ne okir. 5 gibi sonucu ogrenmis olurum. Insallah guzel olur sonuc her seye ragmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?