Şimdi çıktım doktordan ilaçlarıma başlıyorum 225 puregon şimdilik Pazartesi kontrol var toplamda 14 yumoşum var şimdilik herşey sorunsuz bakalım Rabbim sonuna kadar böyle devam ettirsin inşallahhadi hayırlısıyla inşallah. neler yapılacak hepsini yaz bekliyoruz kolay gelsinnnnnn :) seninle birlikte bende heyecanlandım valla
ben varım canım kist oldugu için yasmin kullanıyorum şu an 25 kasımda lucrine baslıyorum uzun protokol olacak bu arada hayırlı olsun hergün sizleri takip ediyorum ve güzel haberler alıncada kendim hamileymişim gibi seviniyorum inş sag salim kucagına almaya nasip etsin rabbim darısı basımızaSelam arkadaslar gunaydin...
Tedaviye yeni baslayan veya tedavisi devam eden kimler var?
anladım bitanem ozaman bende mi 6 haftalık oluyorum salaklaştım valla:).hamilelik takvimine benimde 13 temmuz mu yazmam mı lazım ..yarın gidecem bende Allahın izniyle hemde kontrol için iyi olur.bakalım sansımızı deneyelim kısmet..umarım benimde herşey yolundadır.Canim adet tarihi degil onemli olan.transfer onemli.benim 26 ekim transerim.bende gorunduyse sende de gorunur.haftaya da kalp atisi.evet ben mersindeyim.benim kuzenim doktorum burda toroslsrda kadin ve cocuk hastanesinde ona gidiyorum canim.
merhaba tüp bebek tedavini nerde olun sorabiliyimmerhaba ben de ekımde yaptırmayı dusunuyorum.3 yıllık evlıyım 1 yıldır da tedavı goruyorum klomen catlama ıgnesı falan ama sonuc kocaman sıfır.Gecen ay esım test verdi ve morfolojisi 1 cıktı ve şok olduk tabii beklemıyorduk.Simdi persembe doktorla gorusum var tup bebek bılgılendırmesı ıcın .
Ben söyleyeyim bol bol dua et. Tevekkül etHayirli cumalar yarin Allahın izni ile transferim var cok heyecanliyim yapmam gereken yapmamam gereken yanima almam gereken ne vardir yarim edin
Canım listemizde var oraya bak istersenarkadaşlar tedevilerinizi nerde kime yaptırdınız ve kaçıncı denemelerinizde sonuç elde ettiniz.lütfen yardımcı olun kafam çok karışık.
yaş 35'in üstü olursa senin fikrini almıyorlar mı? direk deyince şimdi. şaşırdım. illa 2 tane mi koyuyorlar?
canım çok sevindim hadi hayırlı olsun.darısı başıma.bende perşembe keseyi görmeye gidicem
Hayirli cumalar yarin Allahın izni ile transferim var cok heyecanliyim yapmam gereken yapmamam gereken yanima almam gereken ne vardir yarim edin
Benım ayakta durunca başlıyo adet olucakmşm gibi oluyorumhamile olan arkadaşlar ara ara kasık ağrılarınız oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?