Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

hadi hayırlısıyla inşallah. neler yapılacak hepsini yaz bekliyoruz kolay gelsinnnnnn :) seninle birlikte bende heyecanlandım valla
Şimdi çıktım doktordan ilaçlarıma başlıyorum 225 puregon şimdilik Pazartesi kontrol var toplamda 14 yumoşum var şimdilik herşey sorunsuz bakalım Rabbim sonuna kadar böyle devam ettirsin inşallah

Selam arkadaslar gunaydin...
Tedaviye yeni baslayan veya tedavisi devam eden kimler var?
ben varım canım kist oldugu için yasmin kullanıyorum şu an 25 kasımda lucrine baslıyorum uzun protokol olacak bu arada hayırlı olsun hergün sizleri takip ediyorum ve güzel haberler alıncada kendim hamileymişim gibi seviniyorum inş sag salim kucagına almaya nasip etsin rabbim darısı basımıza

Canim adet tarihi degil onemli olan.transfer onemli.benim 26 ekim transerim.bende gorunduyse sende de gorunur.haftaya da kalp atisi.evet ben mersindeyim.benim kuzenim doktorum burda toroslsrda kadin ve cocuk hastanesinde ona gidiyorum canim.
anladım bitanem ozaman bende mi 6 haftalık oluyorum salaklaştım valla:).hamilelik takvimine benimde 13 temmuz mu yazmam mı lazım ..yarın gidecem bende Allahın izniyle hemde kontrol için iyi olur.bakalım sansımızı deneyelim kısmet..umarım benimde herşey yolundadır.

cycas benide listeye ekler msniz? Bursa acibadem hastanesi sebepsiz infertilite ignelrrmi kullaniorum dha vermem gerekn bilgi varmi? Bu liste isi supermis neguzel hamisler varr cok sevinio insan

merhaba tüp bebek tedavini nerde olun sorabiliyim

arkadaşlar tedevilerinizi nerde kime yaptırdınız ve kaçıncı denemelerinizde sonuç elde ettiniz.lütfen yardımcı olun kafam çok karışık.

Arkadaşlar liste ekimin başında hazırlandığı için eksikler çok. Ben de cycas arkadaşıma yardım edeceğim ama mesaj atmanız gerekiyor bilgilerinizi. Aslında 20 den fazla hamile var fakat bazıları topigi çoktan terk etti. Yada bazıları aramıza pozitif sonucuyla yeni katıldı...

yaş 35'in üstü olursa senin fikrini almıyorlar mı? direk deyince şimdi. şaşırdım. illa 2 tane mi koyuyorlar?

İstemiyorum bir tane koyun dersen koyarlar ama ihtimal zayifliyor o yuzden diye ikna etmeye calisirlar belki.ama bana sormadilar 1 mi 2 mi diye.2 tane koyacagiz dediler tamam dedim

kızlar listeye benide ekler misiniz.
yaş 27 . sebepsiz infertilite.
2.deneme bahçeci fulya
şuan yumişleri büyütüyoruz :)

Hayirli cumalar yarin Allahın izni ile transferim var cok heyecanliyim yapmam gereken yapmamam gereken yanima almam gereken ne vardir yarim edin

Hayirlisi olsun canim.transferin ilk uc gunu bence firsatin varsa yat.sadece tuvalete kalk.sonrasinda kesinlikle hic is yapma agur kaldirma ani hareket yapma.dinlenebiliyorsan yine dinlen.transferden sonra ben ananas ve kabsk cekirdegi yemistim.sonucuna da cok olacak diye odaklama kendini.ben olmazsa disari cikarim esimle belki tatile bile giderim sigarami icerim rahat rahat diyordum.insallah transferi olacak arkadaslar hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz bebeklerinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…