Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Senle zamanlarimiz birdi diye hatirliyorum.ben iste bugun gordum.benimdoktorum 1500 olunca icerden demisti.5000 civari disardan gorunuyor kese.bdnce yarin sen de git gormeye.
sanırım öyle yapacam bu iki kelimeyi bekliyordum :).evet canım tarihimiz aynı ama 6 gün fark görünüyor benimle senin aranda bende son adet tarihi yazdığım için sanırım canım 10 ekim adet 25 ekim transfer hamilelik takvimi yanlış mı doğru sence.canım ben adanada oturuyorum sen mersnde sanırım hangi doktora gidiyorsun.

Kizlar doktordan geldim simdi.keselerimi gordum.ikizlerim geliyor insallah...cok cok heyecanlandim keseleri gorunce.persembe gunu kalp atisini duymaya gidecegim tekrar.
Tebrikler, nazarlar değmesin inşallah... Çok güzel haber, sağlıkla kardeş kardeş büyüsünler, vaktiyle doğsunlar.

Canim adet tarihi degil onemli olan.transfer onemli.benim 26 ekim transerim.bende gorunduyse sende de gorunur.haftaya da kalp atisi.evet ben mersindeyim.benim kuzenim doktorum burda toroslsrda kadin ve cocuk hastanesinde ona gidiyorum canim.

OTE="a_gurur, post: 37784049, member: 523958"]Saat 11:00 de gel dedi doktorum ilaç dozları ayarlanacak bugun başlıyorum tedâvime çok heyecanlıyım ben ama :)[/QUOTE]

kızlar listeyi zeynep arkadaşımızın bana yolladığı gibi yayınlıyorum o akşam biraz düzenlemeye çalışmış bilgilerinizi söylerseniz düzenlemeye çalışırım biraz daha.
Ben neden yokum 3.deneme yeditepe üniversitesi cem fıçıcıoğlu sebebsiz infertilite başalama tarihi 2 kasım bugün opu oldu

inşallah hayırlısı ile son olur dün hastanedeydim akşama kadar ve şükürler olsun sorunsuz başladım şaka gibi her şey yolunda gidecek inşallah:)rabbim gönüllerimizin muradını versin cümlemize inşallah hepimizin sorunu ortak ve bizi bizden iyi kimse anlayamaz .bu sitede knedimi buluyorum yalnız değilim çok ağır dönemler yaşadım sağlığımla ilgili ama buradaki insanların yaşadıklarını okudukca tek ben değilim dedim ve şükrettim.herkese hayırlı cumalar arkadaşlar bu güzel günün hatrına rabbim bebeklerimizi hayırlısı ile kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah:)

kızlar 2-3 gündür girmiyordum bugün sonuçları belli olanları merak ettiğim için girdim ve çok güzel haberler aldım..
pozitif sonuç alan, keseyi gören tüm arkadaşları can-ı gönülden tebrik ediyorum
sağlıkla, mutlulukla kucağınıza alın inşallah..
ben lucrinden geciken adetimi beklemedeyim, 2 gün gecikti
pazartesiye kadar bekleyelim dedi doktor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…