- 22 Ağustos 2014
- 694
- 545
- 108
sanırım öyle yapacam bu iki kelimeyi bekliyordum :).evet canım tarihimiz aynı ama 6 gün fark görünüyor benimle senin aranda bende son adet tarihi yazdığım için sanırım canım 10 ekim adet 25 ekim transfer hamilelik takvimi yanlış mı doğru sence.canım ben adanada oturuyorum sen mersnde sanırım hangi doktora gidiyorsun.Senle zamanlarimiz birdi diye hatirliyorum.ben iste bugun gordum.benimdoktorum 1500 olunca icerden demisti.5000 civari disardan gorunuyor kese.bdnce yarin sen de git gormeye.
hadi ya biz daha önce bunları konuşurken sen tek demişsin gibi hatırlıyorum hatta bizde tek yumurta ikizi galiba demiştik yoksa ben kafayımı yedim onlar rüyamıydı ???Yok canim 35 yasindayim zaten iki tsne koyuyorlar direk.
Tebrikler, nazarlar değmesin inşallah... Çok güzel haber, sağlıkla kardeş kardeş büyüsünler, vaktiyle doğsunlar.Kizlar doktordan geldim simdi.keselerimi gordum.ikizlerim geliyor insallah...cok cok heyecanlandim keseleri gorunce.persembe gunu kalp atisini duymaya gidecegim tekrar.
sanırım öyle yapacam bu iki kelimeyi bekliyordum :).evet canım tarihimiz aynı ama 6 gün fark görünüyor benimle senin aranda bende son adet tarihi yazdığım için sanırım canım 10 ekim adet 25 ekim transfer hamilelik takvimi yanlış mı doğru sence.canım ben adanada oturuyorum sen mersnde sanırım hangi doktora gidiyorsun.
hadi ya biz daha önce bunları konuşurken sen tek demişsin gibi hatırlıyorum hatta bizde tek yumurta ikizi galiba demiştik yoksa ben kafayımı yedim onlar rüyamıydı ???
Yeni basladm yani dort gun igne vurdm bgn randevum varSelam arkadaslar gunaydin...
Tedaviye yeni baslayan veya tedavisi devam eden kimler var?
hadi hayırlısıyla inşallah. neler yapılacak hepsini yaz bekliyoruz kolay gelsinnnnnn :) seninle birlikte bende heyecanlandım vallaSaat 11:00 de gel dedi doktorum ilaç dozları ayarlanacak bugun başlıyorum tedâvime çok heyecanlıyım ben ama :)
yaş 35'in üstü olursa senin fikrini almıyorlar mı? direk deyince şimdi. şaşırdım. illa 2 tane mi koyuyorlar?Yok canim 35 yasindayim zaten iki tsne koyuyorlar direk.
canım çok sevindim hadi hayırlı olsun.darısı başıma.bende perşembe keseyi görmeye gidicemKizlar doktordan geldim simdi.keselerimi gordum.ikizlerim geliyor insallah...cok cok heyecanlandim keseleri gorunce.persembe gunu kalp atisini duymaya gidecegim tekrar.
Benimda insalah pazartesi transferim var benda merak ediyorum bide transferdan sonra ne yemeleHayirli cumalar yarin Allahın izni ile transferim var cok heyecanliyim yapmam gereken yapmamam gereken yanima almam gereken ne vardir yarim edin
Ben neden yokum 3.deneme yeditepe üniversitesi cem fıçıcıoğlu sebebsiz infertilite başalama tarihi 2 kasım bugün opu oldukızlar listeyi zeynep arkadaşımızın bana yolladığı gibi yayınlıyorum o akşam biraz düzenlemeye çalışmış bilgilerinizi söylerseniz düzenlemeye çalışırım biraz daha.
gizemlikiz_86 canım tebrık ederım cok sevındım..Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Yok canim 35 yasindayim zaten iki tsne koyuyorlar direk.
inşallah hayırlısı ile son olur dün hastanedeydim akşama kadar ve şükürler olsun sorunsuz başladım şaka gibi her şey yolunda gidecek inşallah:)rabbim gönüllerimizin muradını versin cümlemize inşallah hepimizin sorunu ortak ve bizi bizden iyi kimse anlayamaz .bu sitede knedimi buluyorum yalnız değilim çok ağır dönemler yaşadım sağlığımla ilgili ama buradaki insanların yaşadıklarını okudukca tek ben değilim dedim ve şükrettim.herkese hayırlı cumalar arkadaşlar bu güzel günün hatrına rabbim bebeklerimizi hayırlısı ile kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah:)Insaallah hakkinda hayirlisi olur sende bendensin yasadiklarini cok ii anliyorum butun tedavi sureclwrim boyunca hep badireler badireler bitmek bilmedi kendimi tek zannediyorum ozel hissediyorum bazenhakkinda hayirlisi olsun arkadasim bukez son olur insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?