- 22 Ağustos 2014
- 694
- 545
- 108
öyle yapacam artık bitanem haklısınızCanim Merhaba bana kalırsada yapma boşver o mutlu ana kavuşmak için ne çabalar saf ediyoruz işi boşver herzaman yapılır bebeğine dikkat et annesi kendinide onu da yorma
canım sakin ol benim ilk gün 4 kat arttı sonrada yaklaşık 2.5 kat arttı için rahat olsun zaten bazen 3 kat bile artabilir . bu çok normal.inşallah tatlım valla.kısmet Rabbim nasip eders olur.dikkat edecem bundan sonra.canım kafamı cok karıştıran bir şey var.14.günüme kadar değerlerim 2 kat artmıştı.14.günden sonra 18.güne kadar olan 2.5 kat artmış ya kafam allak bullak bazıları cok fazla diyor bazıları iyi diyor.hemşire iyi dedi ben cok korkuyorum Allahım bebeğin kalp atışını bi duysam rahatlayacam yakorkudan bugünde gidip kan testi yaptıracam
canım sakin ol benim ilk gün 4 kat arttı sonrada yaklaşık 2.5 kat arttı için rahat olsun zaten bazen 3 kat bile artabilir . bu çok normal.[/QUOTE
Allahım inşallah öyledir.sağol kuzum benim
biz sana demiştik ikiz diye canım hangi gün değerin kaç çıkmıştı? birde 5. gün embriyosuydu dimi Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. sen bir isterken iki tane olacak hemde birbirnin aynısı ayy çok şirinKizlar doktordan geldim simdi.keselerimi gordum.ikizlerim geliyor insallah...cok cok heyecanlandim keseleri gorunce.persembe gunu kalp atisini duymaya gidecegim tekrar.
biz sana demiştik ikiz diye canım hangi gün değerin kaç çıkmıştı? birde 5. gün embriyosuydu dimi Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. sen bir isterken iki tane olacak hemde birbirnin aynısı ayy çok şirin
Âmin inşallah hakkımızda hayırlısı mübarek cuma gunü allahım yüzümüze baksın.Hayırlı olsun canım Rabbim tamamını erdirsin :) benimde tedavimde dun bir bugün iki :) inşallah mutlu sonla sonlanir cumlemizin ki
ayy snana tek embriyo transfer edildi değil mi :S panikledim şimdi. Benim 12. gün değerim 632 çıktı. ya benimkiler de ikiz olabilir mi :S ben tek istiyordum.Evet canim 5. Gun embriyosu.ilk testi 9. Gun yapmistim 188.9 du.ikinci 11. Gun 329.3 du.ucuncu 13. Gun 717.1 di.insallah saglikli cok erken olmadan dogarlar.
ayy snana tek embriyo transfer edildi değil mi :S panikledim şimdi. Benim 12. gün değerim 632 çıktı. ya benimkiler de ikiz olabilir mi :S ben tek istiyordum.
Sizin ailede ikiz var mıydı?
ayyyy canım benim cok güzel ya.Rabbim esirgesin minikleri...hayırlı uğurlu olsun tekrarKizlar doktordan geldim simdi.keselerimi gordum.ikizlerim geliyor insallah...cok cok heyecanlandim keseleri gorunce.persembe gunu kalp atisini duymaya gidecegim tekrar.
ayy panik yaptım cok sukur ya. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım:)Yok canim iki tane transfer edildi bana.ben de tek istiyordum ama saglikli olsun da baska birsey istemiyorum.
kuzum senin ikiz benim tek farkı yokmu ben gerçekten korktum ya.kuzum değerim kaç olursa gideyim kese görmeye perşembe dedi doktor ama ozaman pazartesi 9000 olur 2.5 kat artarsahayat masal naz canim korkma bak benimde once 1.5 kat sonra 2.5 kat artti ve bugun keseyi gordum.normalmis demek ki.
canım bende varım tüplerde tıkanıklık var.başkent ünide tedavim.29 ekimde başladık tedaviye dün opu oldum 27 kasım test tarihi die gözüküyı amahenüz transferim olmadı pazar olacak sanıyorumkızlar listeyi zeynep arkadaşımızın bana yolladığı gibi yayınlıyorum o akşam biraz düzenlemeye çalışmış bilgilerinizi söylerseniz düzenlemeye çalışırım biraz daha.
kuzum senin ikiz benim tek farkı yokmu ben gerçekten korktum ya.kuzum değerim kaç olursa gideyim kese görmeye perşembe dedi doktor ama ozaman pazartesi 9000 olur 2.5 kat artarsa
devrim7779 sen hep tek transfer edildi dememiştiydin ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?