Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

canım sakin ol benim ilk gün 4 kat arttı sonrada yaklaşık 2.5 kat arttı için rahat olsun zaten bazen 3 kat bile artabilir . bu çok normal.

Kizlar doktordan geldim simdi.keselerimi gordum.ikizlerim geliyor insallah...cok cok heyecanlandim keseleri gorunce.persembe gunu kalp atisini duymaya gidecegim tekrar.
biz sana demiştik ikiz diye canım hangi gün değerin kaç çıkmıştı? birde 5. gün embriyosuydu dimi Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. sen bir isterken iki tane olacak hemde birbirnin aynısı ayy çok şirin

Evet canim 5. Gun embriyosu.ilk testi 9. Gun yapmistim 188.9 du.ikinci 11. Gun 329.3 du.ucuncu 13. Gun 717.1 di.insallah saglikli cok erken olmadan dogarlar.

Evet canim 5. Gun embriyosu.ilk testi 9. Gun yapmistim 188.9 du.ikinci 11. Gun 329.3 du.ucuncu 13. Gun 717.1 di.insallah saglikli cok erken olmadan dogarlar.
ayy snana tek embriyo transfer edildi değil mi :S panikledim şimdi. Benim 12. gün değerim 632 çıktı. ya benimkiler de ikiz olabilir mi :S ben tek istiyordum.

Sizin ailede ikiz var mıydı?

ayy snana tek embriyo transfer edildi değil mi :S panikledim şimdi. Benim 12. gün değerim 632 çıktı. ya benimkiler de ikiz olabilir mi :S ben tek istiyordum.

Sizin ailede ikiz var mıydı?

Yok canim iki tane transfer edildi bana.ben de tek istiyordum ama saglikli olsun da baska birsey istemiyorum.

kızlar listeyi zeynep arkadaşımızın bana yolladığı gibi yayınlıyorum o akşam biraz düzenlemeye çalışmış bilgilerinizi söylerseniz düzenlemeye çalışırım biraz daha.
canım bende varım tüplerde tıkanıklık var.başkent ünide tedavim.29 ekimde başladık tedaviye dün opu oldum 27 kasım test tarihi die gözüküyı amahenüz transferim olmadı pazar olacak sanıyorum

kuzum senin ikiz benim tek farkı yokmu ben gerçekten korktum ya.kuzum değerim kaç olursa gideyim kese görmeye perşembe dedi doktor ama ozaman pazartesi 9000 olur 2.5 kat artarsa

Senle zamanlarimiz birdi diye hatirliyorum.ben iste bugun gordum.benimdoktorum 1500 olunca icerden demisti.5000 civari disardan gorunuyor kese.bdnce yarin sen de git gormeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…