Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

kızlar listeyi zeynep arkadaşımızın bana yolladığı gibi yayınlıyorum o akşam biraz düzenlemeye çalışmış bilgilerinizi söylerseniz düzenlemeye çalışırım biraz daha.

cnm benide eklermisin
yaş 27
sebepsiz infertilite
2. deneme
bahçeci fulya
11 kasım başlama tarihi

Canım bende senin gibi düşünüyorum ne olacak ne olmayacak aralardayım. Olmazsa tatile giderim bu defa sigaramıda kahve eşliğinde yaktımı modundayım :)
Allah yardımcımız olsun inşallah son tedavi olur bizim için :)

Kızlar hastaneyle görüştüm 6 yumurta toplanmış 5 ini kullanmışlar bugune 3 embriyo kalmış yarın arayıp transfer gününü öğrencem.yarına kadar bişey olmaz dimi benim embriyolarıma

,keşke biraz daha çok olsaydı dondururdum die düşünüyodum off inşallah ilk denemede tıtar.tüplerin kapalı oldupundan beri içim bu kadar acımamıştı üzüldüm ben 3 tane kalmasına

Üzülme tatlım hayırlısıyla olacaksa bir tane bile yeter gönlünü ferah tut. Benimde ilk denememde 4 tane döllenmişti ancak bir tanesi daha iyi dediler onu transfer etmişlerdi.Kısmet değilmiş ben düşük yaptım ama bu ikinci yola devam.Benimde tüplerim kapalıydı geçen ay ikisini de aldılar ameliyat oldum:)

canım öncelikle hayırlısı olacak olduktan sonra sayı önemli değilmiş bende ilk başta senin gibi üzülmüştüm ben pgt hastasıydım..9 yumurtam toplandı sekizi döllendi sonra pgt ye girdiler 8 taneden 4 tanesi hasta çıktı 2 tane sağlıklı bulunan 4. günde transfer edildi kalan 2 tane dondurulacaktı ancak gelişimleri yavaşlayınca vazgeçtiler... üzülmüştü tutmazsa dondurulmuşlarla birdaha deneriz diye ama rabbime hamdolsun 2. gün önce yaptırdığım testle hamile olduğumu öğrendim darısı sana inşallah

Evet canım oldu bitti hayırlı sıyla 11 tane toplandı, pazartesi de transfer olur heralde

Ma
Kizlar doktordan geldim simdi.keselerimi gordum.ikizlerim geliyor insallah...cok cok heyecanlandim keseleri gorunce.persembe gunu kalp atisini duymaya gidecegim tekrar.
maşallah sübhanallah Rabbim kucagınada almağı da nasıp etsın inşallah.bende dun öyrendım hamile oldugumu senın kacıncı gunun kese gormek ne zamn çagırıyolar

Canım çok saol inşallah senin gibi pozitif sonuç alırım bende

Canım inşallah hayırlısı olur

arkadaşlar listeye bugün söyleyen arkadaşlarıda ekledim. çok sık güncelleyemem Z zeynep086 arkadaşımız yarımcı oluyor ama malumunuz çok kalabalığız yarın güncel şekilde tekrar yayınlarım listeye eklenmek isteyenler özel mesaj atarsa daha rahat bulurum mesajların içnden çok zor oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…