Kızlar merhaba
Giremiyodum uzun zamandır işten güçten nasılsınız bakalım :)
kızlar listeyi zeynep arkadaşımızın bana yolladığı gibi yayınlıyorum o akşam biraz düzenlemeye çalışmış bilgilerinizi söylerseniz düzenlemeye çalışırım biraz daha.
E eesra01 ve
Canım bende senin gibi düşünüyorum ne olacak ne olmayacak aralardayım. Olmazsa tatile giderim bu defa sigaramıda kahve eşliğinde yaktımı modundayım :)Hayirlisi olsun canim.transferin ilk uc gunu bence firsatin varsa yat.sadece tuvalete kalk.sonrasinda kesinlikle hic is yapma agur kaldirma ani hareket yapma.dinlenebiliyorsan yine dinlen.transferden sonra ben ananas ve kabsk cekirdegi yemistim.sonucuna da cok olacak diye odaklama kendini.ben olmazsa disari cikarim esimle belki tatile bile giderim sigarami icerim rahat rahat diyordum.insallah transferi olacak arkadaslar hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz bebeklerinizi.
Tamam bol bol taze taze al da yee.Sağlıklı güçlü olsun bebeişin :)Canim benim hoşgeldin hemen pazara gidiyorum muck
Üzülme tatlım hayırlısıyla olacaksa bir tane bile yeter gönlünü ferah tut. Benimde ilk denememde 4 tane döllenmişti ancak bir tanesi daha iyi dediler onu transfer etmişlerdi.Kısmet değilmiş ben düşük yaptım ama bu ikinci yola devam.Benimde tüplerim kapalıydı geçen ay ikisini de aldılar ameliyat oldum:)Kızlar hastaneyle görüştüm 6 yumurta toplanmış 5 ini kullanmışlar bugune 3 embriyo kalmış yarın arayıp transfer gününü öğrencem.yarına kadar bişey olmaz dimi benim embriyolarıma
,keşke biraz daha çok olsaydı dondururdum die düşünüyodum off inşallah ilk denemede tıtar.tüplerin kapalı oldupundan beri içim bu kadar acımamıştı üzüldüm ben 3 tane kalmasına
canım öncelikle hayırlısı olacak olduktan sonra sayı önemli değilmiş bende ilk başta senin gibi üzülmüştüm ben pgt hastasıydım..9 yumurtam toplandı sekizi döllendi sonra pgt ye girdiler 8 taneden 4 tanesi hasta çıktı 2 tane sağlıklı bulunan 4. günde transfer edildi kalan 2 tane dondurulacaktı ancak gelişimleri yavaşlayınca vazgeçtiler... üzülmüştü tutmazsa dondurulmuşlarla birdaha deneriz diye ama rabbime hamdolsun 2. gün önce yaptırdığım testle hamile olduğumu öğrendim darısı sana inşallahKızlar hastaneyle görüştüm 6 yumurta toplanmış 5 ini kullanmışlar bugune 3 embriyo kalmış yarın arayıp transfer gününü öğrencem.yarına kadar bişey olmaz dimi benim embriyolarıma
,keşke biraz daha çok olsaydı dondururdum die düşünüyodum off inşallah ilk denemede tıtar.tüplerin kapalı oldupundan beri içim bu kadar acımamıştı üzüldüm ben 3 tane kalmasına
Evet canım oldu bitti hayırlı sıyla 11 tane toplandı, pazartesi de transfer olur heraldegyilmaz1982 günaydın canım bugun opun mu var senin tamda dediğin gibi oldu inşallah bol bol sağlıklı kaliteli yumoşlarıb toplanır canım benim şimdideb geçmiş olsun canım bende dün 21:00 de regl oldum sanırım bugün başlayamayacağım bakalım arayacağım birazdan doktorumu
İnsallah canim hepimizin olur insallahCanim Rabbim inşallah seni sevindirir bol bol kaliteli yumuşlarin olsun inşallah :)
maşallah sübhanallah Rabbim kucagınada almağı da nasıp etsın inşallah.bende dun öyrendım hamile oldugumu senın kacıncı gunun kese gormek ne zamn çagırıyolarKizlar doktordan geldim simdi.keselerimi gordum.ikizlerim geliyor insallah...cok cok heyecanlandim keseleri gorunce.persembe gunu kalp atisini duymaya gidecegim tekrar.
Cok tesekkur ederım darısı sizin başınıza canım@gizemlikiz_86 C candanotewinny87 Hepinizi tebrik ederim. 9 ay sonra sağlıkla ağlama sesini duyarsınız inşallah.
Canım çok saol inşallah senin gibi pozitif sonuç alırım bendecanım öncelikle hayırlısı olacak olduktan sonra sayı önemli değilmiş bende ilk başta senin gibi üzülmüştüm ben pgt hastasıydım..9 yumurtam toplandı sekizi döllendi sonra pgt ye girdiler 8 taneden 4 tanesi hasta çıktı 2 tane sağlıklı bulunan 4. günde transfer edildi kalan 2 tane dondurulacaktı ancak gelişimleri yavaşlayınca vazgeçtiler... üzülmüştü tutmazsa dondurulmuşlarla birdaha deneriz diye ama rabbime hamdolsun 2. gün önce yaptırdığım testle hamile olduğumu öğrendim darısı sana inşallah
Canım inşallah hayırlısı olurÜzülme tatlım hayırlısıyla olacaksa bir tane bile yeter gönlünü ferah tut. Benimde ilk denememde 4 tane döllenmişti ancak bir tanesi daha iyi dediler onu transfer etmişlerdi.Kısmet değilmiş ben düşük yaptım ama bu ikinci yola devam.Benimde tüplerim kapalıydı geçen ay ikisini de aldılar ameliyat oldum:)
Hayırlı olsun inşallah bende bugün başladımYaş 37
PKO
2.denemem
Antalya tüp bebek merkezi
Tedaviye 8 ekimde başladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?