canım sonradan düşününcr kızdım kendime belki tutacak ihtiyacın kalmıcak rabbim hayırlısını böyle uygun görmüştür.inşallah güzel sonuçlar alırım bendehadi bakalim hayirli haberler gelsin embriyolarindan insallah... :) bak benimde 8 yumurta toplandi 6 sini kullanmislardi 5 i dollenmisti 2 si transfer edildi ve digerleri 5. gune gidemedi diye uzulurken Rabbim karnimdakine yada karnimdakilere can vermis :) asla umudunu kaybetme
Ben bursadaym kimsem yok esim var bir tek yumurta toplandgnda anestesi olacak. Cirilciplakmi olcam. Anemde yok yanimda ustumu giydrsn. Kendime gelene kdar dinlenecek mym bi odada. Esimin iceri girmesine izin verrlermi ustumu giydirir? Birde yerlestrme yaptklari zman izlicek miyim nasl bi duygu acabakizlar bisi dha sorcam yaa cok oldu sorularim. Kuralmis sadece bi embriyo yerlestriolarmis yasakmia dogrumu ben israr edcem ve iki tane isticem birine bsi olsa bri kalir
Birden fazla yumurtami aliolar peki hepsi dollenirse ne olur iki tane yerlestrseler digerleri bosami gidcek
canım doktorum şahin bey olduğu için toplama işlemide acıbademde yapılmıştı.Bende eşimle gitmiştim.Öncelikle sana bir oda veriyorlar ve hastane gömleği veriyorlar kolları önden giyilen bu şekilde her tarafın kapalı oluyor ve beklemeye başlıyosun zaten işlemin yapılcağı yere gitmek için normal ayakta yürüyerek gidiyosun ama kapalı bir yer sadece hastane hemşireleri falan var orada sana hemşireler gayet yardımcı oluyor.yatıyosun üstündeki gömlek ile serum veriyolar ve zaten anestesi almış oluyosun.ben doktorun içeri girdiğini falan bile görmedim.işlem bittiğinde uyandığımda odadaydım eşimde yanımdaydı dinleniyosun 2 saat.sana yemek getiriyorlar sonra giyinip çıkıyosun.yani kendine geliceksin ve üstünü kendin giyinebileceksin korkma.Transferde ise benim daha olmadı ama biliyorum anestesi yok ultrasonda sende yerleştirirken görebilirsin.
Amın senın de canım.5+5 anlamadın canım nası yanı
Canim bende tek oldugunu dusunuyorum hatta hesaplayincada tek cikiyor ama iste 2. gun embriyosu oldugu icin kafam karisti..yani hastaneyi aradigimizda hemsire defalarca super bir rakam dedi esimde kesin ikiz bu diyor ..ikiz istemiyor nasip tasirsin iki tane diyor :) tabi nasip olduysa basimizin ustunde yerleri var yavrularimizin :)benimde 12. gün 127, 15 gün 690 çıkmıştı. tek transfer tek gebelik benimki :) seninkide çok yüksek değil sanki canım. tabii ultrasonda net belli olur :)
Canim senin 8. gun 83 ise benim rakam senin 10. gune denk geliyor cunku ben sabah cok erken yaptirdim bide testi..oglene dogru yaptirsam 160-170 cikardi kesin kafam iyice karisti simdi :)Canım olabilir aslında senin embriyolar 2. gündü. 12. gün değerin 151. Benimki 5. gün olduğu için değerin yaklasık 9. günüme denk geliyor mesela. Ama 8. gün test yaptım oda 83 dü. Yani olabilme sansı var bence :) gelsin minnoslar
Benimde oglumda dondurulmus 3. gun embriyo transferiydi ve 14.gun degerim 211 di :)14.gün 210 18.gün 1420,03 canım 3 gün embriyosu dondurulmuş.
Canim yumurtalarin kalitesi ultrasonda belli olmaz dollenme asamasinda belli olur..yalniz sen sayisi icin uzuldun sanirim ama hic uzulme burda 5-6 yumurtasi gorunupte 12-14 yumurtasi toplanali duydum..cogalir hic uzulme...Kızlar yok mu cevaplayacak birileri?
Evet canim aynen oyle..mesela biz esimle konusuyorduk ya bu tutarsa kalanlari ne yapacagiz copemi attiricaz ilerde diye..cunku bizim bir cocugumuz var ve iki tane istiyoruz..esimde birdaha ugrasmak istemiyor tup bebek tedavileriyle cunku cok yiprandik ve yorulduk 10 senedir..10 tedavi gecirdik hastaneye git gel perisan olduk senelerce..o yuzden Rabbim hayirlisini yetecek kadar saglikli embriyolar versin yeter...hiiic uzulme o yuzden dondurulmus kalmazsadacanım sonradan düşününcr kızdım kendime belki tutacak ihtiyacın kalmıcak rabbim hayırlısını böyle uygun görmüştür.inşallah güzel sonuçlar alırım bende
Canim yumurtalarin kalitesi ultrasonda belli olmaz dollenme asamasinda belli olur..yalniz sen sayisi icin uzuldun sanirim ama hic uzulme burda 5-6 yumurtasi gorunupte 12-14 yumurtasi toplanali duydum..cogalir hic uzulme...
Sayıya takılma bence, önemli olan kalitesi. Ultrasonda 11-12 taneydi benim. 22 toplandı. Ama 5 tanesi döllendi mesela. İnşallah kaliteli olur yumurtaların. Kalite de maalesef toplanıp döllenmeden önce belli olmuyor.Kızlar yok mu cevaplayacak birileri?
Anladım canım cok tesekkur ederımEn son adet tarihimin uzerinden 5 hafta 5 gun gecti demek.en son adet tarihim de bundan sonra gebe kaldigim ilk gun gibi kabul edilecek.aslunda 2 hafta daha kucuk.ama hep boyle sayiliyor yapacak birsey yok.
Tesekkur ederim canım, amin inşallah bu yolda olan herkesin olur bu dediğin, çok zor bi süreç, bu ikinciydi daha tecrubeliyim daha iyi geçireceğim bu sureci dedim ama yine sikintiliyimCanim insallah çok güzel embriyolarin olur inşallah ve hayırlısiyla transferini olup güzel haberler alırsın. Herşey çok güzel olacak bu sefer inan. Dualarım seninle
Kizlar yaa benimki 2. gun embriyosuyduya hani 12. gun 151 çikti iki gunde bir iki kati arttigini dusunursek 14. gun 300 u geçer...sizce ikiz olabilirmi?2 embriyo transfer edilmisti..
Hayirli olsun gebeligin. Saglikla alirsjn kucagina insallah.
Degerlere cok takilma. Benim de 131 falandi ilk deger ikiz gebelikte. Tek cift olsun farketmez yeter ki saglikli hayirlisi olsun :)
3.gun embriyosu 12. Gun testti
Rabbim gonlune versin ins canim ya. Hakkimizda hayirlisi ne isse o olur zaten. ins bu sefer olur cnm. ben dusuk cok agrili gecmedi cok kanama oldu tabi. doktor dogum kontrol hapi verdi bu ay kullan adet duzensizligi olmasin diye. bakalim bizde yeni yilda dusunuyorz dondrlmslari kismet olursa. nasip ten oteye köy yok sonucta. cok sukur atlattik. iyi dusunelim iyi olsun canim. seninkiler 3.gun embriyolarimi dondurulmslr?iyiyim diyelim iyi olalım valla açelyam ilkinde çok ummutluydum artık çok korkuyorum 3 tane dondurulmuşum var ilk adetimde başlayacağım tedavime onlar orda ben burda bekleyemiyorum ama çözünürken bozulurlarsa ya da tutmazsa ya da tutar yine düşerse bu sefer biterim. sıfırdan başlamak çok zor olur hem maddi hem manevi. ne diyim mübarek cuma günü rabbim görsün hepimizi. sen nasılsın düşüğün zor olmadı inşallah?
Peki ne oldu ikizlerine canim?3.gun embriyosu 12. Gun testti
Kaybettim maalesef. Uzun hikaye. Eski mesajlarima bak istersen. Pek hatirlamak istemiyorum su anda. Sen de bosvr hatta. Hamilrligin tadini cikar :) Allah yeni bebekler nasip etsin insallah hayirlisiyla.l hem bana hem isteyen tum arkadaslarjmaPeki ne oldu ikizlerine canim?
Herkese iyi aksamlar. Allah yardimcimiz olsun hepimizin insallah hayirlisiyla bizi de mutlu etsin mucizesiyle. Kimsenin emegini bosa cikarmasin.
Benim gecen cuma oldu dondurulmus transferim. Bugun 7.gunum. Pozitiflerini alan arkadaslara sorum var. once hayirli olsun hepinize. Iki gundur cok siddetli bel agrim basladi benim. Otursam da yatsam da agriyor. Evde yatmaktan mi oldu bilmiyorum. Adet sancisiyla bobrek agrisi-dogum sancisi arasi birsey. Sizde de oldu boyle seyler? Hayra yoruyorum insallah bebisler yuzundendir. O zaman basimla beraber:)
Ilk uc gun mumkun olsugunca yattim sonra hareket etmeye basladim. Bana da cok hareketsiz kalmaktanmis gibi geldi. Ne kadar kalkip evin icinde hareket etsem de cok zorlamiyorum kendimi. Tesekkur ederim cevabin icinbenimde adet sancısına benzer ağrım oldu tabi. çok mu yatıyorsun. benim doktorum sürekli yatmamı istemedi. embriyonun yeterli besini alamadığını söyledi. mutlaka ağırda olsa yürüyüş yapmamı söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?