Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

canım sonradan düşününcr kızdım kendime belki tutacak ihtiyacın kalmıcak rabbim hayırlısını böyle uygun görmüştür.inşallah güzel sonuçlar alırım bende

Birden fazla yumurtami aliolar peki hepsi dollenirse ne olur iki tane yerlestrseler digerleri bosami gidcek

Merhabalar, bende Acıbademde tedavi oluyorum, ne güzel orada yaptıran başka birilerini bulmak. Şimdiden hepimizin Allah yardımcısı olsun, inşallah pozitifleri görürüz..

Amın senın de canım.5+5 anlamadın canım nası yanı

En son adet tarihimin uzerinden 5 hafta 5 gun gecti demek.en son adet tarihim de bundan sonra gebe kaldigim ilk gun gibi kabul edilecek.aslunda 2 hafta daha kucuk.ama hep boyle sayiliyor yapacak birsey yok.

benimde 12. gün 127, 15 gün 690 çıkmıştı. tek transfer tek gebelik benimki :) seninkide çok yüksek değil sanki canım. tabii ultrasonda net belli olur :)
Canim bende tek oldugunu dusunuyorum hatta hesaplayincada tek cikiyor ama iste 2. gun embriyosu oldugu icin kafam karisti..yani hastaneyi aradigimizda hemsire defalarca super bir rakam dedi esimde kesin ikiz bu diyor ..ikiz istemiyor nasip tasirsin iki tane diyor :) tabi nasip olduysa basimizin ustunde yerleri var yavrularimizin :) Canim senin 8. gun 83 ise benim rakam senin 10. gune denk geliyor cunku ben sabah cok erken yaptirdim bide testi..oglene dogru yaptirsam 160-170 cikardi kesin kafam iyice karisti simdi :)

Kızlar yok mu cevaplayacak birileri?
Canim yumurtalarin kalitesi ultrasonda belli olmaz dollenme asamasinda belli olur..yalniz sen sayisi icin uzuldun sanirim ama hic uzulme burda 5-6 yumurtasi gorunupte 12-14 yumurtasi toplanali duydum..cogalir hic uzulme...

canım sonradan düşününcr kızdım kendime belki tutacak ihtiyacın kalmıcak rabbim hayırlısını böyle uygun görmüştür.inşallah güzel sonuçlar alırım bende
Evet canim aynen oyle..mesela biz esimle konusuyorduk ya bu tutarsa kalanlari ne yapacagiz copemi attiricaz ilerde diye..cunku bizim bir cocugumuz var ve iki tane istiyoruz..esimde birdaha ugrasmak istemiyor tup bebek tedavileriyle cunku cok yiprandik ve yorulduk 10 senedir..10 tedavi gecirdik hastaneye git gel perisan olduk senelerce..o yuzden Rabbim hayirlisini yetecek kadar saglikli embriyolar versin yeter...hiiic uzulme o yuzden dondurulmus kalmazsada

Canim yumurtalarin kalitesi ultrasonda belli olmaz dollenme asamasinda belli olur..yalniz sen sayisi icin uzuldun sanirim ama hic uzulme burda 5-6 yumurtasi gorunupte 12-14 yumurtasi toplanali duydum..cogalir hic uzulme...

KATILIYORUM. benmde yumurtalarıma bakıp 9-8-7-6 die ölçtüler 2 gün daha iğne kullan gel dediler. onların istediği boya ulaşmadığından demişlerdir.

Herkese iyi aksamlar. Allah yardimcimiz olsun hepimizin insallah hayirlisiyla bizi de mutlu etsin mucizesiyle. Kimsenin emegini bosa cikarmasin.
Benim gecen cuma oldu dondurulmus transferim. Bugun 7.gunum. Pozitiflerini alan arkadaslara sorum var. once hayirli olsun hepinize. Iki gundur cok siddetli bel agrim basladi benim. Otursam da yatsam da agriyor. Evde yatmaktan mi oldu bilmiyorum. Adet sancisiyla bobrek agrisi-dogum sancisi arasi birsey. Sizde de oldu boyle seyler? Hayra yoruyorum insallah bebisler yuzundendir. O zaman basimla beraber:)

Canim insallah çok güzel embriyolarin olur inşallah ve hayırlısiyla transferini olup güzel haberler alırsın. Herşey çok güzel olacak bu sefer inan. Dualarım seninle
Tesekkur ederim canım, amin inşallah bu yolda olan herkesin olur bu dediğin, çok zor bi süreç, bu ikinciydi daha tecrubeliyim daha iyi geçireceğim bu sureci dedim ama yine sikintiliyim

Rabbim gonlune versin ins canim ya. Hakkimizda hayirlisi ne isse o olur zaten. ins bu sefer olur cnm. ben dusuk cok agrili gecmedi cok kanama oldu tabi. doktor dogum kontrol hapi verdi bu ay kullan adet duzensizligi olmasin diye. bakalim bizde yeni yilda dusunuyorz dondrlmslari kismet olursa. nasip ten oteye köy yok sonucta. cok sukur atlattik. iyi dusunelim iyi olsun canim. seninkiler 3.gun embriyolarimi dondurulmslr?

benimde adet sancısına benzer ağrım oldu tabi. çok mu yatıyorsun. benim doktorum sürekli yatmamı istemedi. embriyonun yeterli besini alamadığını söyledi. mutlaka ağırda olsa yürüyüş yapmamı söyledi.

Ilk uc gun mumkun olsugunca yattim sonra hareket etmeye basladim. Bana da cok hareketsiz kalmaktanmis gibi geldi. Ne kadar kalkip evin icinde hareket etsem de cok zorlamiyorum kendimi. Tesekkur ederim cevabin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…