Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

İlk testinden sonra tekrarlamismiydin testini canim

Ne zamandır suruyor kanaman.

Canım benim ilk denemede ilk kan değerin 20 kusurlu bir rakamdi. Sonra giderek değerlerim dustu. İlaçları bıraktım birkaç gün sonra da kanama başlamıştı.sen ilaçları bıraktın mi

Canım benim ilk denemede ilk kan değerin 20 kusurlu bir rakamdi. Sonra giderek değerlerim dustu. İlaçları bıraktım birkaç gün sonra da kanama başlamıştı.sen ilaçları bıraktın mi
ilaçları hiç bırakmamıştım zaten progesteronu yüksek dozda iğne yaptırdım ama tutunamadı galiba pazartesi tekrardan kan değerine bakalım dedi ama düşüyor parca parca gelenim var belli yani kısmet değilmiş maalesef...

Canım yogunsa kanaman düşük maalesef ama ümidini kaybetme sakin dinlenip tekrardan başlarsınız artık. Dondurulmusun var miydi

Rabbim yardimcin olsun cok zor insallah rabbim hamile kalip 9 ay tasiyip dogurmayi ve buyutmeyi nadip eder rabbim buyuk

Kizlar birsey ogrenmek istiyorum bebik yerlestrildikten sora adet tarihinin gecmesni beklesek olurmu tahlil icin birde kan tahlillerinizi tup bebek yaptgnz hastanedemi yaptrdnz
canım tüp bebek tedavisinde adet tarihi diye bir kavram olamazçünkü kullandığımız ilaçlara düzenlü devam ettiğimiz süreceadet olmayız. bekleyeceksen drunun sana vereceği test tarihini beklemelisin. inşallah bu kez pozitif görürsün ben hep kan testinde 0 gören bir insan olarak 16 yı görünce havalara uçmuştum

Hamile misin

Canım geçmiş olsun bende 3 ay önce düşük yaptım, seni şuan anlayabiliyorum Allahım hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah

Günaydın herkese,
Benim dun 11 yumurtamsı toplanmıştı, az önce aradılar merkezden 6 si döllenmiş, pazartesi transferin olacak kismetse, donacak kalmaz heralde
Günaydın canım benim hayırlısı olsun kuzum inşallah bı sefer olacak ve dondurulmuşa gerek kalmayacak dualarım seninle kuzum

canım inşallah hayırlısı olur bebeğin tutunmayı bırakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…