İlk testinden sonra tekrarlamismiydin testini canimKızlar galiba düşürüyorum bebegimi kan değerine göre hamilesin dedi doktorum ama 10. Günde kanama başladı ağrı ile progesteron içeren iğne verdi ama hala kanamam aktif düşüyor maalesef bebeğim Allah isteyen herkesin bebeğini kucağına almak nasip etsin benim daha zamanı değilmiş demekki kısmet
Ne zamandır suruyor kanaman.Kızlar galiba düşürüyorum bebegimi kan değerine göre hamilesin dedi doktorum ama 10. Günde kanama başladı ağrı ile progesteron içeren iğne verdi ama hala kanamam aktif düşüyor maalesef bebeğim Allah isteyen herkesin bebeğini kucağına almak nasip etsin benim daha zamanı değilmiş demekki kısmet
Canım benim ilk denemede ilk kan değerin 20 kusurlu bir rakamdi. Sonra giderek değerlerim dustu. İlaçları bıraktım birkaç gün sonra da kanama başlamıştı.sen ilaçları bıraktın miKızlar galiba düşürüyorum bebegimi kan değerine göre hamilesin dedi doktorum ama 10. Günde kanama başladı ağrı ile progesteron içeren iğne verdi ama hala kanamam aktif düşüyor maalesef bebeğim Allah isteyen herkesin bebeğini kucağına almak nasip etsin benim daha zamanı değilmiş demekki kısmet
Canim hersey cok guzel olsun insallah rabbim yardimcin olsun stres yapma.benim 4 olacak senin kacinci10 gün sonra yapma.benimr yapılacak inşallah....
bir sorun çıkmassa...
canım akşam 16.1 sabah yaptırdığımda 20 ydi kanamam başlamıstıİlk testinden sonra tekrarlamismiydin testini canim
dun ve bugun kanamam devam ediyoNe zamandır suruyor kanaman.
ilaçları hiç bırakmamıştım zaten progesteronu yüksek dozda iğne yaptırdım ama tutunamadı galiba pazartesi tekrardan kan değerine bakalım dedi ama düşüyor parca parca gelenim var belli yani kısmet değilmiş maalesef...Canım benim ilk denemede ilk kan değerin 20 kusurlu bir rakamdi. Sonra giderek değerlerim dustu. İlaçları bıraktım birkaç gün sonra da kanama başlamıştı.sen ilaçları bıraktın mi
Canım yogunsa kanaman düşük maalesef ama ümidini kaybetme sakin dinlenip tekrardan başlarsınız artık. Dondurulmusun var miydiilaçları hiç bırakmamıştım zaten progesteronu yüksek dozda iğne yaptırdım ama tutunamadı galiba pazartesi tekrardan kan değerine bakalım dedi ama düşüyor parca parca gelenim var belli yani kısmet değilmiş maalesef...
Rabbim yardimcin olsun cok zor insallah rabbim hamile kalip 9 ay tasiyip dogurmayi ve buyutmeyi nadip eder rabbim buyukKızlar galiba düşürüyorum bebegimi kan değerine göre hamilesin dedi dokelbettorum ama 10. Günde kanama başladı ağrı ile progesteron içeren iğne verdi ama hala kanamam aktif düşüyor maalesef bebeğim Allah isteyen herkesin bebeğini kucağına almak nasip etsin benim daha zamanı değilmiş demekki kısmet
canım tüp bebek tedavisinde adet tarihi diye bir kavram olamazçünkü kullandığımız ilaçlara düzenlü devam ettiğimiz süreceadet olmayız. bekleyeceksen drunun sana vereceği test tarihini beklemelisin. inşallah bu kez pozitif görürsün ben hep kan testinde 0 gören bir insan olarak 16 yı görünce havalara uçmuştumKizlar birsey ogrenmek istiyorum bebik yerlestrildikten sora adet tarihinin gecmesni beklesek olurmu tahlil icin birde kan tahlillerinizi tup bebek yaptgnz hastanedemi yaptrdnz
tebrik ederim canım allah kucagına almayı nasip etsin inş darısı bana ve tümmmmmm isteyenlerKizlar bugun yine kan verdim deqerim cok sukur katlamis kendini 755 olmus.insallah hersey bu sekilde guzel gider.sizlere hep dua ediyorum,allahim hepinize yasatsin bu guzel duyguyu.
Hamile misincanım tüp bebek tedavisinde adet tarihi diye bir kavram olamazçünkü kullandığımız ilaçlara düzenlü devam ettiğimiz süreceadet olmayız. bekleyeceksen drunun sana vereceği test tarihini beklemelisin. inşallah bu kez pozitif görürsün ben hep kan testinde 0 gören bir insan olarak 16 yı görünce havalara uçmuştum
Canım geçmiş olsun bende 3 ay önce düşük yaptım, seni şuan anlayabiliyorumilaçları hiç bırakmamıştım zaten progesteronu yüksek dozda iğne yaptırdım ama tutunamadı galiba pazartesi tekrardan kan değerine bakalım dedi ama düşüyor parca parca gelenim var belli yani kısmet değilmiş maalesef...
evet canım Rabbime şükürler olsun hamileyimHamile misin
Günaydın canım benim hayırlısı olsun kuzum inşallah bı sefer olacak ve dondurulmuşa gerek kalmayacak dualarım seninle kuzumGünaydın herkese,
Benim dun 11 yumurtamsı toplanmıştı, az önce aradılar merkezden 6 si döllenmiş, pazartesi transferin olacak kismetse, donacak kalmaz heralde
canım inşallah hayırlısı olur bebeğin tutunmayı bırakmazKızlar galiba düşürüyorum bebegimi kan değerine göre hamilesin dedi doktorum ama 10. Günde kanama başladı ağrı ile progesteron içeren iğne verdi ama hala kanamam aktif düşüyor maalesef bebeğim Allah isteyen herkesin bebeğini kucağına almak nasip etsin benim daha zamanı değilmiş demekki kısmet
Anladım canım benimde başta kan gelmişti ama cok sürmemişti öyleyse merak etme diyecektim. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahdun ve bugun kanamam devam ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?