Benim ilk hamileligimde 12. Gun degerim 24 du sonra 14 gun 64 cikti insallah seninde degerin git gide artar hayirlisiylapozitiftir insallahArkadaşlar dayanamadım test yaptırdım 9. Gunum 16.1 sizce nasıl düşük mu bilemedim
A evet ya cok seviniyorum demek sizde ordasnz hangi asamadasn su an allah tamamina erdirsin insallahMerhabalar, bende Acıbademde tedavi oluyorum, ne güzel orada yaptıran başka birilerini bulmak. Şimdiden hepimizin Allah yardımcısı olsun, inşallah pozitifleri görürüz..
Selam kızlar. Nolur lütfen acil yardım edin. Fikirlerinize ihtiyacım var. 3 kasım 3. Gün 2 embiro transfer edildi. Yarın test günüm. Bugün idrar testi yapdım neqatif. Böğle durumla karşılaşdınız mı hiç? Yani 1 gün önce idrarda neqatif çıkıpta test günü pozitif olan. Hamile kalanlar sizi tebrik ediyorum. İnşAllah sağ salim kucağınıza alırsınız. Rabbim olmayanlara da versin
Baklım canım. Yarın ola hayir ola. Yarın yapdırıcam kan testi. Umut olfun bana. Teşekkür ederimilk 15 gün idrar testi negatif çıkar.. kan testi ne olup bittiğini açık açık söyler
Baklım canım. Yarın ola hayir ola. Yarın yapdırıcam kan testi. Umut olfun bana. Teşekkür ederim
Kan tahlilinin sonucu onemli idrar testi yapib canini skmasaydin.ilk kanda belli oluyo daha sonra idrara geciyo bu da zaman aliyo.yarini bekle skma caniniSelam kızlar. Nolur lütfen acil yardım edin. Fikirlerinize ihtiyacım var. 3 kasım 3. Gün 2 embiro transfer edildi. Yarın test günüm. Bugün idrar testi yapdım neqatif. Böğle durumla karşılaşdınız mı hiç? Yani 1 gün önce idrarda neqatif çıkıpta test günü pozitif olan. Hamile kalanlar sizi tebrik ediyorum. İnşAllah sağ salim kucağınıza alırsınız. Rabbim olmayanlara da versin
10 gün sonra transfer yapılacak inşallah....Memorial baslaycagim henuz tarih belli değil, senin asama ne durumda
Ne diyelim onunla geçmiş oldun yeni yılda gülsün yüzümüz inşallah. Evet 3. Gün dondurulmuştu çözerken 5 e koşacaklar mı hiç bilmiyorumRabbim gonlune versin ins canim ya. Hakkimizda hayirlisi ne isse o olur zaten. ins bu sefer olur cnm. ben dusuk cok agrili gecmedi cok kanama oldu tabi. doktor dogum kontrol hapi verdi bu ay kullan adet duzensizligi olmasin diye. bakalim bizde yeni yilda dusunuyorz dondrlmslari kismet olursa. nasip ten oteye köy yok sonucta. cok sukur atlattik. iyi dusunelim iyi olsun canim. seninkiler 3.gun embriyolarimi dondurulmslr?
Ben baska hastanede yaptrdim bnm dr nerde istersen orda yaptr dediKizlar birsey ogrenmek istiyorum bebik yerlestrildikten sora adet tarihinin gecmesni beklesek olurmu tahlil icin birde kan tahlillerinizi tup bebek yaptgnz hastanedemi yaptrdnz
He bide niye gec yaptirmak istiyorsun?Kizlar birsey ogrenmek istiyorum bebik yerlestrildikten sora adet tarihinin gecmesni beklesek olurmu tahlil icin birde kan tahlillerinizi tup bebek yaptgnz hastanedemi yaptrdnz
Ben cok kan testi yaptm cok hayal kriklgi yasadm o yuzden beklemek isterim ama birde soyle bisi var ilaclardan dolayi adet duzen i bozulablr. Yani adetimin gecmesi dmek bebegn tutundgu anlamina gelmior ne yazikki heralde yapmam gerekior tahlil demiHe bide niye gec yaptirmak istiyorsun?
İnşallah çıkmaz benimde 11 gün sonra transferim en büyük korkum dondurulmuşların çözünürken sorun çıkması Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah10 gün sonra transfer yapılacak inşallah....
bir sorun çıkmassa...
aynen benim ilkinde oyle olmusdu adetim 1 hafta geciktiBen cok kan testi yaptm cok hayal kriklgi yasadm o yuzden beklemek isterim ama birde soyle bisi var ilaclardan dolayi adet duzen i bozulablr. Yani adetimin gecmesi dmek bebegn tutundgu anlamina gelmior ne yazikki heralde yapmam gerekior tahlil demi
Canim zaten transferin adet tarihine yakın bi zamanda yapılıyor. Dolayısıyla senin test tarihin gelmeden genellikle adet tarihin geçmiş oluyor. Yani sen gene adetin geçtikten sonra test yapiyosun. Adetinin gecikmesi bebegin tuttuğu anlamına gelmiyo tüp bebekte. Çünkü kullandığımız ilaçlar engelliyor zaten adet olmamızı.Ben cok kan testi yaptm cok hayal kriklgi yasadm o yuzden beklemek isterim ama birde soyle bisi var ilaclardan dolayi adet duzen i bozulablr. Yani adetimin gecmesi dmek bebegn tutundgu anlamina gelmior ne yazikki heralde yapmam gerekior tahlil demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?