Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Günaydın herkese,
Benim dun 11 yumurtamsı toplanmıştı, az önce aradılar merkezden 6 si döllenmiş, pazartesi transferin olacak kismetse, donacak kalmaz heralde
canım benimkide aynen seninki gibi olmuştu.çok şükür hamileyim.darısı başına inşallah.eğer herhangi bir sorunun yoksa dondurulacak bile kalabilir

Günaydın herkese,
Benim dun 11 yumurtamsı toplanmıştı, az önce aradılar merkezden 6 si döllenmiş, pazartesi transferin olacak kismetse, donacak kalmaz heralde

Canim ilk düştüğünde senin için çok üzülmustum anlatamam Rabbim inşallah bu sefer nasip eder dualarim seninle Rabbim seni sevindirsin inşallah Amiiiiiin :)

slm arkadaşlar tüp bebekte bebegın tutunması için en önemli sey rahim kalınlıgı mı birde kadında problem yoksa tutma olasılıgı daha mı yüksek sperm sayıısnın az olması tüp bebeği etkiler mi acaba yoksa embrıyo kalıtesı açısından morfolojı mı önemli sadece eşimde morfoloji %1 korkuyorum acıkcası bu şekilde olup tüp bebeği tutan var mı?

Arkadaslar yerlestrildikten sora ağrilar iyiyemi isaret bebisleri tutunan arkadaslar merakmi gidersin lutfen

canım benimkide aynen seninki gibi olmuştu.çok şükür hamileyim.darısı başına inşallah.eğer herhangi bir sorunun yoksa dondurulacak bile kalabilir
Canım inşallah olur, kaç embriyo transfer edilmişti sana? Bana bu sefer 2 olur diye düşünüyorum, kesimde varikosel var sperm sayisi 2 milyon hareket az ve morfoloji bozuk

Canim ilk düştüğünde senin için çok üzülmustum anlatamam Rabbim inşallah bu sefer nasip eder dualarim seninle Rabbim seni sevindirsin inşallah Amiiiiiin :)
Canim benim insallah rabbim senide sevindirir, uzun zamandir sende buralardasin bu ugurda caba harcayanlardansin, hep birlikte bu sitede derdimize care kendimize umut ariyoruz, Allahim hic birimize daha aratmasin tez zamanda kucaklarimizi doldursun insallah

Slm, tüp bebekte en önemli şey sağlıklı bebek oluşumu kanımca. Problemli embriyo tutunsa ne yazar. O yüzden, kalınlığa falan çok takılmayın bence. Önemli olan sağlıklı embriyo olusumu. Bunun içinde sağlıklı yumurta ve sperm gerekiyor.

Evet canım çok haklısın zaten genelde oluşan düşük değerler embriyo kalitesizliğinden kaynaklı olabiliyor.
Bende birkaç gündür bakınıyorum kaliteyi yükseltmek için ne yapılabilir diye ama onun için de sağlıklı bir bilgi yok galiba?

Canım rahim kalınlığı da önemli ama ben az önce dr dan geldim tekrar başlıcaz bana rahim kalınlığın çok iyi olmuş tutunacak olsa tutunurdu embriyolarda problem varmış muhtemelen dedi yani rahim ne kadar iyi olsada embriyoda problem olunca tutunamıyor

A evet ya cok seviniyorum demek sizde ordasnz hangi asamadasn su an allah tamamina erdirsin insallah

İnşallah canım, öncesinde fakülte de raporlu yaptırdım,2 tane, hiç hamile kalamadım . Şimdi 3. tüp için Acıbademe gidiyorum. tedaviye başlayalı 1 ayı geçti, şöyle hemen başlamayacağız tedaviye, öncesinde vucudu hazırlama ve neden hamile kalmadığım detaylı araştırılacak. Bir aydır çeşitli vitaminler kullanıyorum beraberinde b12 iğne vuruluyorum.Genetik testlerimi yaptırdım, sonuçları çıkmadı henüz. 15 gün sonrada histereskopi olacağım. Rahim içini kontrol edilecek var olan miyom alınacak, rahime çizik atılacak. Kısmetse Aralık adetiyle başlayacağız.
Sen ne aşamadasın peki, ilk deneme mi?

Amin güzelim Rabbim cümlemizin duasını kabul etsin inşallah :) güzel haberlerle görüşmek üzere inşallah

Olmaz olurmuuuu ben sana hemen sooyleyeyim ari sutu erkekte sperm katilesi ve sayisi kadinlardada yumurta kalitesini cooo arttiriyor..bende kullandim ise yarad...ari sutu bal polen yaz forumda cikan yorumlari oku anlayacaksin

Günaydın kızlar, 3 embriyom devam ediyormuş yarın 11 de transfer edelim dedi,çok heyecanlandım allahım inşallah herşey yolunda gider
Hadi hayirlisi canim..kac tane koyacaklarmis?birde 3. gun embryosumu koyacaklar?

okyanus34 ekledim canım güncellediğimde göreceksin adını.. bu arada tarihlerde bir sıkıntı olmuş bazılarında ocak yazıyor kusura bakmayın tarih seçeneğini düzenlerken otomatik olarak program değiştirmiş..

Off yaa cok uzuldum..Rabbim korusun insallah tutunur bebegin siki siki sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…