canım benimkide aynen seninki gibi olmuştu.çok şükür hamileyim.darısı başına inşallah.eğer herhangi bir sorunun yoksa dondurulacak bile kalabilirGünaydın herkese,
Benim dun 11 yumurtamsı toplanmıştı, az önce aradılar merkezden 6 si döllenmiş, pazartesi transferin olacak kismetse, donacak kalmaz heralde
O zmaann bana 41 fatiha okur msn allahn izniyle bende kalim yani hepimiz icinde dua et lutfenevet canım Rabbime şükürler olsun hamileyim
Günaydın herkese,
Benim dun 11 yumurtamsı toplanmıştı, az önce aradılar merkezden 6 si döllenmiş, pazartesi transferin olacak kismetse, donacak kalmaz heralde
okurum tabi canım gün içinde okurum tamamO zmaann bana 41 fatiha okur msn allahn izniyle bende kalim yani hepimiz icinde dua et lutfen
Canım tesekkur ederim, inşallah bu is için uğraşan herkesin de senin ve benimde bu son olurGünaydın canım benim hayırlısı olsun kuzum inşallah bı sefer olacak ve dondurulmuşa gerek kalmayacak dualarım seninle kuzum
Canım inşallah olur, kaç embriyo transfer edilmişti sana? Bana bu sefer 2 olur diye düşünüyorum, kesimde varikosel var sperm sayisi 2 milyon hareket az ve morfoloji bozukcanım benimkide aynen seninki gibi olmuştu.çok şükür hamileyim.darısı başına inşallah.eğer herhangi bir sorunun yoksa dondurulacak bile kalabilir
Canim benim insallah rabbim senide sevindirir, uzun zamandir sende buralardasin bu ugurda caba harcayanlardansin, hep birlikte bu sitede derdimize care kendimize umut ariyoruz, Allahim hic birimize daha aratmasin tez zamanda kucaklarimizi doldursun insallahCanim ilk düştüğünde senin için çok üzülmustum anlatamam Rabbim inşallah bu sefer nasip eder dualarim seninle Rabbim seni sevindirsin inşallah Amiiiiiin :)
Slm, tüp bebekte en önemli şey sağlıklı bebek oluşumu kanımca. Problemli embriyo tutunsa ne yazar. O yüzden, kalınlığa falan çok takılmayın bence. Önemli olan sağlıklı embriyo olusumu. Bunun içinde sağlıklı yumurta ve sperm gerekiyor.slm arkadaşlar tüp bebekte bebegın tutunması için en önemli sey rahim kalınlıgı mı birde kadında problem yoksa tutma olasılıgı daha mı yüksek sperm sayıısnın az olması tüp bebeği etkiler mi acaba yoksa embrıyo kalıtesı açısından morfolojı mı önemli sadece eşimde morfoloji %1 korkuyorum acıkcası bu şekilde olup tüp bebeği tutan var mı?
Evet canım çok haklısın zaten genelde oluşan düşük değerler embriyo kalitesizliğinden kaynaklı olabiliyor.Slm, tüp bebekte en önemli şey sağlıklı bebek oluşumu kanımca. Problemli embriyo tutunsa ne yazar. O yüzden, kalınlığa falan çok takılmayın bence. Önemli olan sağlıklı embriyo olusumu. Bunun içinde sağlıklı yumurta ve sperm gerekiyor.
Canım rahim kalınlığı da önemli ama ben az önce dr dan geldim tekrar başlıcaz bana rahim kalınlığın çok iyi olmuş tutunacak olsa tutunurdu embriyolarda problem varmış muhtemelen dedi yani rahim ne kadar iyi olsada embriyoda problem olunca tutunamıyorslm arkadaşlar tüp bebekte bebegın tutunması için en önemli sey rahim kalınlıgı mı birde kadında problem yoksa tutma olasılıgı daha mı yüksek sperm sayıısnın az olması tüp bebeği etkiler mi acaba yoksa embrıyo kalıtesı açısından morfolojı mı önemli sadece eşimde morfoloji %1 korkuyorum acıkcası bu şekilde olup tüp bebeği tutan var mı?
A evet ya cok seviniyorum demek sizde ordasnz hangi asamadasn su an allah tamamina erdirsin insallah
Canim benim insallah rabbim senide sevindirir, uzun zamandir sende buralardasin bu ugurda caba harcayanlardansin, hep birlikte bu sitede derdimize care kendimize umut ariyoruz, Allahim hic birimize daha aratmasin tez zamanda kucaklarimizi doldursun insallah
Olmaz olurmuuuu ben sana hemen sooyleyeyim ari sutu erkekte sperm katilesi ve sayisi kadinlardada yumurta kalitesini cooo arttiriyor..bende kullandim ise yarad...ari sutu bal polen yaz forumda cikan yorumlari oku anlayacaksinEvet canım çok haklısın zaten genelde oluşan düşük değerler embriyo kalitesizliğinden kaynaklı olabiliyor.
Bende birkaç gündür bakınıyorum kaliteyi yükseltmek için ne yapılabilir diye ama onun için de sağlıklı bir bilgi yok galiba?
Hadi hayirlisi canim..kac tane koyacaklarmis?birde 3. gun embryosumu koyacaklar?Günaydın kızlar, 3 embriyom devam ediyormuş yarın 11 de transfer edelim dedi,çok heyecanlandım allahım inşallah herşey yolunda gider
Off yaa cok uzuldum..Rabbim korusun insallah tutunur bebegin siki siki sana...Kızlar galiba düşürüyorum bebegimi kan değerine göre hamilesin dedi doktorum ama 10. Günde kanama başladı ağrı ile progesteron içeren iğne verdi ama hala kanamam aktif düşüyor maalesef bebeğim Allah isteyen herkesin bebeğini kucağına almak nasip etsin benim daha zamanı değilmiş demekki kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?