Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

insallah canim hepimizin ruyalari hayalleri gercege donsun insallah...

haklisin canim psikolojimiz.iyice bozulmus ruyalarimiz,hayalleriz butun dunyamiz bu olmus artik..senin transfer olmustu galiba kacinci gunundesin su an?
bu gün 10 oldu sabahta klinikten aradılar nasıl gidiyo diye :)

bu gün 10 oldu sabahta klinikten aradılar nasıl gidiyo diye :)
aaa baya olmus.hic idrar testi falan yapmadinmi ?? ben olsam coktan yapmistim :) kacinci gun embryosuydu senin? bana seninki tuttu gibi geliyor

torbalıda hengi hastane cekıyo bende arastırdım cınarlı dogum hastanesınde 500 liraya cekıyolarmıs ben bu pazartesıye randevu aldım inş kolay gecer 9. gunum olucak torbalıda kaca cekıyolar kı

mehtap ne yaptın filmi çekildin mi merak ettim

kızlar selam ,
Aranızda transferi yaklaşan var mı?
S Secilk canım sen ne yaptın?
Canım ben Climara Forte'ye başladım. 10 Ekime kadar sadece bu bantları kullanacağım. Bant sayısı artarak gidiyor. 10 Ekim'de de kontrole gideceğim. Sonrasında doktorumuz söyleyecek transfer gününü. Heyecan gitgide artıyor :) Sen ne zaman regl olacaksın canım?

aaa baya olmus.hic idrar testi falan yapmadinmi ?? ben olsam coktan yapmistim :) kacinci gun embryosuydu senin? bana seninki tuttu gibi geliyor
yok kızz idrar konusuna takıntılıyım.benim ilk bebğimde ıvf kanda pozitif çıktı.aaa o kadra test aldık hep negatif gödükya hani önceleri :)esim gitmiş bir sürü test almış inadına çift çizgi görecekya yaptık gene tek tek tek hadi be ordan hamileyim ben bikere :)dedim.tam adet günüm 10 gün geçti ondan sonra çift gördük.hemde ikiz olmasına rağmen çıkmadı.az önöğle yemeğinde eşime normalde çarşamba test gel farketmez yarın gidelim dedim yokk acele etmeyelim bekle dedi bekleyecez bakalım

Arkadaşlar merhaba kasımdaki adet tarihimle bende aranıza katılacağım.3 denemem olacak benim.umarım bol hamişli bir topik oluruz bizde :)

Canim cevabin icin sagolasin. Bize de proxeed vermisti doktor ama dedigin gibi bi halta yaramadi o kadar paramiz da gitti cabasi... emodex i ilk defa duydum. Yakin zamanda bi sperm testi daha yaptirmak istiyoruz bakalim onun sonucunu yeni doktorumuza gosterelim bu bitkisel ilaci da soraup ona gore kullanalim. Sizde ilactan sonra degerlerde degisiklik meydana geldi mi?

canım biz de yeni başladık daha 1 ay bitmedi yani. 2. ayın sonunda eşim spermiogram yaptıracak o zaman göreceğiz işe yarayıp yaramadığını. ama eşime sorarsan hareketlenme var ben hissediyorum diyor

canım biz de yeni başladık daha 1 ay bitmedi yani. 2. ayın sonunda eşim spermiogram yaptıracak o zaman göreceğiz işe yarayıp yaramadığını. ama eşime sorarsan hareketlenme var ben hissediyorum diyor
Ha gayret :) hareketlenmeniz bol olsun issallah seker
Peki sizin degerleriniz nasil? Bizim sayida sikinti yok.en sonkinde 60milyon cikti ama ileri hareket %9du. Morfolojiye bakmamislardi ama %11di en son baktirdigimizda . Sizin degerler nasil??

Peki sizin degerleriniz nasil? Bizim sayida sikinti yok.en sonkinde 60milyon cikti ama ileri hareket %9du. Morfolojiye bakmamislardi ama %11di en son baktirdigimizda . Sizin degerler nasil??
sayı 17 milyon
ama hareket değerleri diğer spermiogramlar gibi olmadığı için anlayamadım açıkçası

sayı 17 milyon
ama hareket değerleri diğer spermiogramlar gibi olmadığı için anlayamadım açıkçası

şuraya yazıyım ya. belki anlarsınız.
SAYI 17.100.000
HAREKETSİZ %10
1 PANDULER %10
2 İLERLEME HIZI OLAN &60
3 İLERİ HAREKETLİ %20

SWIM - UP
SAYI 4.100.000
2 İLERLEME HIZI OLAN -
3 İLERİ HAREKETLİ %100

duymustum bunu daha oncede bazilarinda israra gec karisiyormus o hormon....peki ne zaman yaptiracaksin teati bende merak ettim simdi :)
ilk hamileligin dusuklemi sonuclandi canim ikizlar yani ne oldu?

merhaba,
bende aranıza katılayım kızlar, regl günümü bekliyorum çarşamba en geç perşembe gelecek ve tüp bebeğe başlayacağız,
2 aşılama yaptırdık, eşim varikosel ameliyatı geçirmiş daha önce,
merak edenlere tüp bebek aşamalarını yazarım, ist.yeditepe hastanesinde yaptıracağım. amh testi ve eşimden sipermiogram istedi doktor, benim amh perşembe çıkacak, eşimde yarın gidiyor teste, bakalım doktor ne dicek, perşembe cuma gösteririm.

Kizlar hepinize iyi aksam guzel haberler alaagimiz bir hafa olsun inssss

Cnm inss oyle olur hosgeldin
Hoşbuldum canım şimdiden geçmiyor bana zaman diğer tedavilerimde hiç bu kadar heyecanlanmamıştım.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.

Hosgeldin cnm hayirli olsun edavin

duymustum bunu daha oncede bazilarinda israra gec karisiyormus o hormon....peki ne zaman yaptiracaksin teati bende merak ettim simdi :)
ilk hamileligin dusuklemi sonuclandi canim ikizlar yani ne oldu?
çok şükür bir kıızm var.12. haftamda törnır sendromu tanısıyla ikizin bir tanesi 15. haftasında sonlandırıldı.9 ay taşıdım onuda kızımla beraber doğdu ama ölü doğum oldu Allah kimseye aşatmasın psikolojim baya bozulmuştu o dönemlerde belki farketmişsindir 12-16 hafta arası gebelik takiplerinde gerekirse cvs yapılabilir diyo .işte o testten yaptılar banada hatırlamak bile istemiyorum o günlerimi neyse geçti gittiAllahım bi daha göstermesin kimsetede yaşatmasın

şuraya yazıyım ya. belki anlarsınız.
SAYI 17.100.000
HAREKETSİZ %10
1 PANDULER %10
2 İLERLEME HIZI OLAN &60
3 İLERİ HAREKETLİ %20

SWIM - UP
SAYI 4.100.000
2 İLERLEME HIZI OLAN -
3 İLERİ HAREKETLİ %100
Hmm ileri hizliniz yikama oncesinde %20imis swimup teknigi ile yikandiktan sonra %100ileri hareketli olmus. Ama morfoloji yok. Degerlendirilmedi sanirim? Ama hiz yikama sonrasi cok iyi olmus. Insallah kullandiginiz ilac ise yarar da hem sizin dilekleriniz gerceklesir hem de bizee umit olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…