Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kizlar hepimize iyi haftasonlari diliyorum herkese gunaydinlar

Selam sanırım ben de kendime göre bi topik buldum sonunda. Perşembe gün ilk tedavimize başladık sabah 3. İğnem olacak öğleden sonra da ilk kontrolüm. Bakalım hayırlısı...
Hosgeldin cnm tedavin hayirli olsun inss

Selam sanırım ben de kendime göre bi topik buldum sonunda. Perşembe gün ilk tedavimize başladık sabah 3. İğnem olacak öğleden sonra da ilk kontrolüm. Bakalım hayırlısı...
hosgeldin aramiza canim...bende cuma gunu 3 ekimde ignelerime basliyorum..senin yas kac?kacinci denemen?

inşallah canımcım ya bel ağrısından ölüyorum bu neyin belirtisidir sizce çarşambayı sabırsızlıkla bekliyorum

inşallah canımcım ya bel ağrısından ölüyorum bu neyin belirtisidir sizce çarşambayı sabırsızlıkla bekliyorum
Cnm burdan okuyoruz bel agrisida hamislik belirtisi olabilir inss seninkide oyledir cnm hakkindahayirlisi olsun cnm

evet evet korma sakın benim isal olunca karnın ağrırya bende de öle olmuştu akşam bel arın olur birazda o kadar allah yardımcın olsun

hosgeldin aramiza canim...bende cuma gunu 3 ekimde ignelerime basliyorum..senin yas kac?kacinci denemen?
Ben 36 yaşımdayım ilk denememiz olacak. Bugün ilk kontrolume gittim herşey yolunda görünüyor. Pazartesi gün 2. İğneme beşlayacağım. Bayramın ilk ya da ikinci günü de yumişler toplanacak . Allahım çok heyecanlıyım...

bize öyle bir şey söylemedi canım peki ne yapmanız önerdi doktor

mofolojiyi ddoktor demedi zaten. ben internetten araştırıp öğrendim yazanları. bitkisel bir ilaç verdi. hem sayıyı artıracak hem hızı hem de morfolojiyi düzeltecek.

Allah kolaylık versin canım yaşıtız

torbalıda hengi hastane cekıyo bende arastırdım cınarlı dogum hastanesınde 500 liraya cekıyolarmıs ben bu pazartesıye randevu aldım inş kolay gecer 9. gunum olucak torbalıda kaca cekıyolar kı

Selam kizlar,hayirlara gitsin bu gece cok ilginc bir ruya gordum..Ruyanin icinde ruya gordum ...
transferin 10. gunuymus kan testi yqptirmisim ve degerim 165 cikmis esime ikiz olucak boyle giderse deger 14. gun 600 gecmis olur cunku diyorum.sonra ruyamda ruyadan uyaniyorum aa ruyaymis diyorum ve yine vakti geldiginde kan testi yaptiriyorum degerim yine 165 cikiyor..esime bak ruyamda gormustum boyle cikacagini diyorum....tabi sonra gercekten uyandim...hayirlara gitsin cok guzel bir ruyaydi insallah sonucum oyle cikar :)

Gercekyen guzel bir ruyaymis inss gercege dönsün cnm

ne güzel bi rüyaymış rüyaya göre valla ikiz hadi hayırlısı bakalım. psikolojimiz o kadra bozulmuş ki herkes kendi çapında bişeyler yapıyo .yaa kızlar düne kadar göğüslerim ağrıyodu şişmiştide inşallah hamileyimdir diyodum.neyse dün banyo yaptım akan suyla benim göğüs ağrılarımda gitti bastırınca acıyodu yok oldular biranda sabahtan beri netteyim kimi demiş hamileyken bende ağrı mağrı yok tu kimi demiş öldüm ağrıdan ayy merektan sinirden ağlıyorum artık şu çarşamba hemen yarın olsa nolurdu sanki......

kızlar farzedelim ki benim bebeler tutmadı ikinci deneme için ne kadar bekliyoruz .hani ilaçların etkisis vücuttan gitmeden olayı varya bilginiz varmı bu konuda

İnşallah rüyaların gerçek olur canım, cok guzelmis

kızlar farzedelim ki benim bebeler tutmadı ikinci deneme için ne kadar bekliyoruz .hani ilaçların etkisis vücuttan gitmeden olayı varya bilginiz varmı bu konuda
Oncelikle pozitif düşün canım insallah ilk denemede kavuşursun bebelerine :)eğer olmazsa bir adet geçirdikten sonra tekrar başlayabilirsiniz. Ben ağustosta ilk denememi yaptım. Bi adet geçirdim. Bu ay 2 . adetimle başladık tekrar. Kismetse 10 gün içinde transferim olacak

Arkadasim merhabalar oncelikle tedavin hayirli olsun . Sana bir sey danismak istiyorum morfoloji icin mi bitkisel ilac verdi doktorunuz. Benim esim de varikosel ameliyati oldu. Doktor neofortil verdi. Size de acaba onu mu verdi doktor? Cevap verirsen cok sevinirim.sevgilerimle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…