Hosgeldin cnm tedavin hayirli olsun inssSelam sanırım ben de kendime göre bi topik buldum sonunda. Perşembe gün ilk tedavimize başladık sabah 3. İğnem olacak öğleden sonra da ilk kontrolüm. Bakalım hayırlısı...
hosgeldin aramiza canim...bende cuma gunu 3 ekimde ignelerime basliyorum..senin yas kac?kacinci denemen?Selam sanırım ben de kendime göre bi topik buldum sonunda. Perşembe gün ilk tedavimize başladık sabah 3. İğnem olacak öğleden sonra da ilk kontrolüm. Bakalım hayırlısı...
inşallah canımcım ya bel ağrısından ölüyorum bu neyin belirtisidir sizce çarşambayı sabırsızlıkla bekliyoruminss hakkimizda hayirlsi olsun cnm benimkler ucuncu gun embiriyosuydu cnm benim tazenin tutunamamasinin nedeni tupumdeki siviyms cnm cunku sivi rahme akiyormus dr ne yazzikki bunu gec farketti cnm
O zaman ilk pozitifi sen verecen inss
cnm benimkiler transferden bir gun once cozduruluyordu ama bu hastaneye gore degisebiliyor cnm inss hakkinda hayirlisi olsun cnm
bize öyle bir şey söylemedi canım peki ne yapmanız önerdi doktorbizim de 17 milyon. sayı için normal dedi ama bu testte de morfolojik bozukluk çıktı.
teşekkür ederim canım inşallah hepimiz pozitif haberler verir
Cnm burdan okuyoruz bel agrisida hamislik belirtisi olabilir inss seninkide oyledir cnm hakkindahayirlisi olsun cnminşallah canımcım ya bel ağrısından ölüyorum bu neyin belirtisidir sizce çarşambayı sabırsızlıkla bekliyorum
evet evet korma sakın benim isal olunca karnın ağrırya bende de öle olmuştu akşam bel arın olur birazda o kadar allah yardımcın olsunbende tüp bebek öncesinde çektirmiştim korkulacak birşey değilben sırf çikolata kistinden ameliyat olmuştum acaba ameliyat sonrası tüplerimde tıkanıklık oluşmuşmudur diye gittim kendi isteiğimle çektirdim çok şükür bir sıkıntı çıkmadı. operasyonda çok basit sadece 5-10 dk sürüyor ve adet sancısından daha fazla birşey hissetmiyorsun.
Ben 36 yaşımdayım ilk denememiz olacak. Bugün ilk kontrolume gittim herşey yolunda görünüyor. Pazartesi gün 2. İğneme beşlayacağım. Bayramın ilk ya da ikinci günü de yumişler toplanacak . Allahım çok heyecanlıyım...hosgeldin aramiza canim...bende cuma gunu 3 ekimde ignelerime basliyorum..senin yas kac?kacinci denemen?
bize öyle bir şey söylemedi canım peki ne yapmanız önerdi doktor
Ben 36 yaşımdayım ilk denememiz olacak. Bugün ilk kontrolume gittim herşey yolunda görünüyor. Pazartesi gün 2. İğneme beşlayacağım. Bayramın ilk ya da ikinci günü de yumişler toplanacak . Allahım çok heyecanlıyım...
İZMİRDEYİM CANIM. NORMALDE EGEYE GİDİYORUM AMA ORASI HSG ÇEKMİYOR.
9 EYLÜLDE ÇEKTİRMİŞ ARKADAŞIM BEN DE ORAYA GİDİCEM.
EĞER İLERİ TARİHE GÜN VERİRLERSE TORBALIDA ÖZEL Bİ HASTANE ÇEKİYO EN UYGUN ORASI İZMİRDE. DİĞER BÜTÜN YERLERİ ARAŞTIRDIM. GEL BİRLİKTE GİDELİM HEM DESTEK OLURUZ
Gercekyen guzel bir ruyaymis inss gercege dönsün cnmSelam kizlar,hayirlara gitsin bu gece cok ilginc bir ruya gordum..Ruyanin icinde ruya gordum ...
transferin 10. gunuymus kan testi yqptirmisim ve degerim 165 cikmis esime ikiz olucak boyle giderse deger 14. gun 600 gecmis olur cunku diyorum.sonra ruyamda ruyadan uyaniyorum aa ruyaymis diyorum ve yine vakti geldiginde kan testi yaptiriyorum degerim yine 165 cikiyor..esime bak ruyamda gormustum boyle cikacagini diyorum....tabi sonra gercekten uyandim...hayirlara gitsin cok guzel bir ruyaydi insallah sonucum oyle cikar :)
ne güzel bi rüyaymış rüyaya göre valla ikiz hadi hayırlısı bakalım. psikolojimiz o kadra bozulmuş ki herkes kendi çapında bişeyler yapıyo .yaa kızlar düne kadar göğüslerim ağrıyodu şişmiştide inşallah hamileyimdir diyodum.neyse dün banyo yaptım akan suyla benim göğüs ağrılarımda gitti bastırınca acıyodu yok oldular biranda sabahtan beri netteyim kimi demiş hamileyken bende ağrı mağrı yok tu kimi demiş öldüm ağrıdan ayy merektan sinirden ağlıyorum artık şu çarşamba hemen yarın olsa nolurdu sanki......Selam kizlar,hayirlara gitsin bu gece cok ilginc bir ruya gordum..Ruyanin icinde ruya gordum ...
transferin 10. gunuymus kan testi yqptirmisim ve degerim 165 cikmis esime ikiz olucak boyle giderse deger 14. gun 600 gecmis olur cunku diyorum.sonra ruyamda ruyadan uyaniyorum aa ruyaymis diyorum ve yine vakti geldiginde kan testi yaptiriyorum degerim yine 165 cikiyor..esime bak ruyamda gormustum boyle cikacagini diyorum....tabi sonra gercekten uyandim...hayirlara gitsin cok guzel bir ruyaydi insallah sonucum oyle cikar :)
İnşallah rüyaların gerçek olur canım, cok guzelmisSelam kizlar,hayirlara gitsin bu gece cok ilginc bir ruya gordum..Ruyanin icinde ruya gordum ...
Oncelikle pozitif düşün canım insallah ilk denemede kavuşursun bebelerine :)eğer olmazsa bir adet geçirdikten sonra tekrar başlayabilirsiniz. Ben ağustosta ilk denememi yaptım. Bi adet geçirdim. Bu ay 2 . adetimle başladık tekrar. Kismetse 10 gün içinde transferim olacakkızlar farzedelim ki benim bebeler tutmadı ikinci deneme için ne kadar bekliyoruz .hani ilaçların etkisis vücuttan gitmeden olayı varya bilginiz varmı bu konuda
Arkadasim merhabalar oncelikle tedavin hayirli olsun . Sana bir sey danismak istiyorum morfoloji icin mi bitkisel ilac verdi doktorunuz. Benim esim de varikosel ameliyati oldu. Doktor neofortil verdi. Size de acaba onu mu verdi doktor? Cevap verirsen cok sevinirim.sevgilerimle :)mofolojiyi ddoktor demedi zaten. ben internetten araştırıp öğrendim yazanları. bitkisel bir ilaç verdi. hem sayıyı artıracak hem hızı hem de morfolojiyi düzeltecek.
Allah kolaylık versin canım yaşıtız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?