amin canim Allah kimseye yasatmasin eminim cok zordur..ama cvs yi hic duymadim merak ettim ama bakicam...egergobekten amniyos sivisi cekilerek yapilansa arkadasim yaptirmisti o da cok korkuyordu ...Allahim herseyin hayirlisini versin iyiki diger bebek sana veya diger bebege zarar vermemis olmus sonucta...riskli bir durum..peki onu alalim demedilermi bazilarinda aliyorlar bebegi...seninki tek yumurta ikizleriydi sanirim... neyseki gecmis kizin kac yasinda su an ve senin yasin kac? :)çok şükür bir kıızm var.12. haftamda törnır sendromu tanısıyla ikizin bir tanesi 15. haftasında sonlandırıldı.9 ay taşıdım onuda kızımla beraber doğdu ama ölü doğum oldu Allah kimseye aşatmasın psikolojim baya bozulmuştu o dönemlerde belki farketmişsindir 12-16 hafta arası gebelik takiplerinde gerekirse cvs yapılabilir diyo .işte o testten yaptılar banada hatırlamak bile istemiyorum o günlerimineyse geçti gittiAllahım bi daha göstermesin kimsetede yaşatmasın
Hmm ileri hizliniz yikama oncesinde %20imis swimup teknigi ile yikandiktan sonra %100ileri hareketli olmus. Ama morfoloji yok. Degerlendirilmedi sanirim? Ama hiz yikama sonrasi cok iyi olmus. Insallah kullandiginiz ilac ise yarar da hem sizin dilekleriniz gerceklesir hem de bizee umit olur.
Canım ben Climara Forte'ye başladım. 10 Ekime kadar sadece bu bantları kullanacağım. Bant sayısı artarak gidiyor. 10 Ekim'de de kontrole gideceğim. Sonrasında doktorumuz söyleyecek transfer gününü. Heyecan gitgide artıyor :) Sen ne zaman regl olacaksın canım?
of cok heyecanli ya benim 8 ya da 9 ekim gibi regl ile baslar diye umit ediyorum. Umarim onumuzdeki hafta transfer tedavisine baslarim. Hayirli haberlerini bekliyorumseninde canim ☺Canım ben Climara Forte'ye başladım. 10 Ekime kadar sadece bu bantları kullanacağım. Bant sayısı artarak gidiyor. 10 Ekim'de de kontrole
Hmm ileri hizliniz yikama oncesinde %20imis swimup teknigi ile yikandiktan sonra %100ileri hareketli olmus. Ama morfoloji yok. Degerlendirilmedi sanirim? Ama hiz yikama sonrasi cok iyi olmus. Insallah kullandiginiz ilac ise yarar da hem sizin dilekleriniz gerceklesir hem de bizee umit olur.
teşekkür ederim canıncım ben 29 kıızm 5.5 .evet bildiğin gibi göbekten 4 yerden amniyo sentez iğneleriyle karıştırabilirim 7 kat rahim 9 kat karın kasınıo delererk bebklerin yanına girdiler hem amniyo sıvısı hem plesenta sıvısı onu ektiler bişeyler bişeyler yaptılar en son ayn yöntemler sonlandırıcı iğneyi yaparak yavrumun kalbini durdurdular.çok garip ya anne baba olmadan anne bab olarak imza aldılar sonlandırma için.çok kişiye gittim bilgisine güvendiğim hocalara danıştım hani dedim tüp bebk bu bi imtihan Allah sormaz mı istedin verdim engelli kabuldeğil mi diye herkez doktorun dediğini yapmma gerektiğini kanatina vardı.eğer dursaydı kendi kendini öldürecekti bu sefer sağlıklı bebği kayberderiz dedi doktor.bizde mecbur kaldık.tuhaffi sağlıklı bebk büyüdükçe diğer bebği parçalayacak dediler hem ankara hem van daki doktorlar.bu sefer anatoli da bu konuyu bahsettim şans dediler.tekrardan korkuyorum elimde rapor var bi dahaki gebeliklerimde tanı merkezlerine gitmem gerekiyomuş muş muş ha bide çift yumurtaydı o da bi şansmış tek olsaydı ikisinide kaybedebilirdikamin canim Allah kimseye yasatmasin eminim cok zordur..ama cvs yi hic duymadim merak ettim ama bakicam...egergobekten amniyos sivisi cekilerek yapilansa arkadasim yaptirmisti o da cok korkuyordu ...Allahim herseyin hayirlisini versin iyiki diger bebek sana veya diger bebege zarar vermemis olmus sonucta...riskli bir durum..peki onu alalim demedilermi bazilarinda aliyorlar bebegi...seninki tek yumurta ikizleriydi sanirim... neyseki gecmis kizin kac yasinda su an ve senin yasin kac? :)
ahh canim yaa cok zor gunler gecirmissin cok gecmis.olsun Allah yasatmasin...tabiki doktorun dedigini yapmak lazim sonucta kendi tercihin degilmis bu...kizinda baya buyumus abla olmaya hazir artik :)teşekkür ederim canıncım ben 29 kıızm 5.5 .evet bildiğin gibi göbekten 4 yerden amniyo sentez iğneleriyle karıştırabilirim 7 kat rahim 9 kat karın kasınıo delererk bebklerin yanına girdiler hem amniyo sıvısı hem plesenta sıvısı onu ektiler bişeyler bişeyler yaptılar en son ayn yöntemler sonlandırıcı iğneyi yaparak yavrumun kalbini durdurdular.çok garip ya anne baba olmadan anne bab olarak imza aldılar sonlandırma için.çok kişiye gittim bilgisine güvendiğim hocalara danıştım hani dedim tüp bebk bu bi imtihan Allah sormaz mı istedin verdim engelli kabuldeğil mi diye herkez doktorun dediğini yapmma gerektiğini kanatina vardı.eğer dursaydı kendi kendini öldürecekti bu sefer sağlıklı bebği kayberderiz dedi doktor.bizde mecbur kaldık.tuhaffi sağlıklı bebk büyüdükçe diğer bebği parçalayacak dediler hem ankara hem van daki doktorlar.bu sefer anatoli da bu konuyu bahsettim şans dediler.tekrardan korkuyorum elimde rapor var bi dahaki gebeliklerimde tanı merkezlerine gitmem gerekiyomuş muş muş ha bide çift yumurtaydı o da bi şansmış tek olsaydı ikisinide kaybedebilirdik
Cnm cok gemis olsun allah bidaha gösermesin inss allah kizina uzun omür versin inss cnmteşekkür ederim canıncım ben 29 kıızm 5.5 .evet bildiğin gibi göbekten 4 yerden amniyo sentez iğneleriyle karıştırabilirim 7 kat rahim 9 kat karın kasınıo delererk bebklerin yanına girdiler hem amniyo sıvısı hem plesenta sıvısı onu ektiler bişeyler bişeyler yaptılar en son ayn yöntemler sonlandırıcı iğneyi yaparak yavrumun kalbini durdurdular.çok garip ya anne baba olmadan anne bab olarak imza aldılar sonlandırma için.çok kişiye gittim bilgisine güvendiğim hocalara danıştım hani dedim tüp bebk bu bi imtihan Allah sormaz mı istedin verdim engelli kabuldeğil mi diye herkez doktorun dediğini yapmma gerektiğini kanatina vardı.eğer dursaydı kendi kendini öldürecekti bu sefer sağlıklı bebği kayberderiz dedi doktor.bizde mecbur kaldık.tuhaffi sağlıklı bebk büyüdükçe diğer bebği parçalayacak dediler hem ankara hem van daki doktorlar.bu sefer anatoli da bu konuyu bahsettim şans dediler.tekrardan korkuyorum elimde rapor var bi dahaki gebeliklerimde tanı merkezlerine gitmem gerekiyomuş muş muş ha bide çift yumurtaydı o da bi şansmış tek olsaydı ikisinide kaybedebilirdik
Ya bizde de iste varikosel iste. Ameliyat olduk ama duzelseeeee...inşallah canım sağolasın. Allah izin verir de benim bu işim tutarsa inanın hepinize umut olurum yaş 37 ye az kaldı eşim 38 sperm belli yumurta rezervi azalıyo
daha nolsun be yaaa
mehtap ne yaptın filmi çekildin mi merak ettim
evet canım çektirdim anestezi verdiler şimdilik pek bir sıkıntım yok tüplerde açık çok şükür
HADİ GEÇMİŞ OLSUN
ÇINARLIDA MI OLDUN
9 eylülde ama anestezi yok. çok sıra var anestezilide. özele de veremem şimdi 400-500 mecbur öyle çektiricemevt canım çınarlıda oldum doktorum güngör tuncay ıyı bı doktor biraz kanama oldu sadece anestezi yapmadan çekmiyolar ben ıstemedım ama kendını kasarsan dogru sonuç çıkmaz dedi böle oldu artık sen nerde cektıreceksın
çok şükür bir kıızm var.12. haftamda törnır sendromu tanısıyla ikizin bir tanesi 15. haftasında sonlandırıldı.9 ay taşıdım onuda kızımla beraber doğdu ama ölü doğum oldu Allah kimseye aşatmasın psikolojim baya bozulmuştu o dönemlerde belki farketmişsindir 12-16 hafta arası gebelik takiplerinde gerekirse cvs yapılabilir diyo .işte o testten yaptılar banada hatırlamak bile istemiyorum o günlerimineyse geçti gittiAllahım bi daha göstermesin kimsetede yaşatmasın
9 eylülde ama anestezi yok. çok sıra var anestezilide. özele de veremem şimdi 400-500 mecbur öyle çektiricem
sen 400 e çektirdin de mi
yok canım 500 e cektırdım maddi açıdan bızıde zorluyo tüp bebek olayıda var daha allah yardımcımız olsun inş senınde kolay gecer bende anestezi istememıştım ama snucta doğum kadar zor bişey degıldır yanı katlanılmayacak bısey oldugunu sanmıyorum
ay çok heycanlıyım ekim gel artık.....
amin canım amin...hiçbirşey bu heycanımı azaltmıyor.sonunu bilmiyorum ama tuhaf bir duygu ....ekimde adet olup ilk tüp bebek deneme me rağmen transferim gerçekleşmemişti.ohss den dolayı.Allahın izniyle nasip ederse onu yaşamakta heycan verici.ve çok şanslıyız gerçekten.bunu hiç yaşamayanlar maddi ve manevi...Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın....transferim olur inşallah..Sorma nasıl sayıyorum günleri :) Nasıl bir bekleyiştir bu . Bir yandan zor ama bir o kadar da iç gıdıklıyor günler geçtikçe . Ve o an'a yaklaştıkça...
Rabbim bu bekleyişimizin sonunu hayırlı kılsın inşaallah
amin canım amin...hiçbirşey bu heycanımı azaltmıyor.sonunu bilmiyorum ama tuhaf bir duygu ....ekimde adet olup ilk tüp bebek deneme me rağmen transferim gerçekleşmemişti.ohss den dolayı.Allahın izniyle nasip ederse onu yaşamakta heycan verici.ve çok şanslıyız gerçekten.bunu hiç yaşamayanlar maddi ve manevi...Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın....transferim olur inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?