Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

amin canim Allah kimseye yasatmasin eminim cok zordur..ama cvs yi hic duymadim merak ettim ama bakicam...egergobekten amniyos sivisi cekilerek yapilansa arkadasim yaptirmisti o da cok korkuyordu ...Allahim herseyin hayirlisini versin iyiki diger bebek sana veya diger bebege zarar vermemis olmus sonucta...riskli bir durum..peki onu alalim demedilermi bazilarinda aliyorlar bebegi...seninki tek yumurta ikizleriydi sanirim... neyseki gecmis kizin kac yasinda su an ve senin yasin kac? :)

var var o da var. baş anomalisi var galiba onda.
diğerlerinde değer yazmıyo
kuyruk, gövde boş ama başta %100 yazıyodu sanırım. iş yerinde kaldı şimdi.

Canım ben Climara Forte'ye başladım. 10 Ekime kadar sadece bu bantları kullanacağım. Bant sayısı artarak gidiyor. 10 Ekim'de de kontrole
of cok heyecanli ya benim 8 ya da 9 ekim gibi regl ile baslar diye umit ediyorum. Umarim onumuzdeki hafta transfer tedavisine baslarim. Hayirli haberlerini bekliyorumseninde canim ☺

inşallah canım sağolasın. Allah izin verir de benim bu işim tutarsa inanın hepinize umut olurum yaş 37 ye az kaldı eşim 38 sperm belli yumurta rezervi azalıyo
daha nolsun be yaaa

teşekkür ederim canıncım ben 29 kıızm 5.5 .evet bildiğin gibi göbekten 4 yerden amniyo sentez iğneleriyle karıştırabilirim 7 kat rahim 9 kat karın kasınıo delererk bebklerin yanına girdiler hem amniyo sıvısı hem plesenta sıvısı onu ektiler bişeyler bişeyler yaptılar en son ayn yöntemler sonlandırıcı iğneyi yaparak yavrumun kalbini durdurdular.çok garip ya anne baba olmadan anne bab olarak imza aldılar sonlandırma için.çok kişiye gittim bilgisine güvendiğim hocalara danıştım hani dedim tüp bebk bu bi imtihan Allah sormaz mı istedin verdim engelli kabuldeğil mi diye herkez doktorun dediğini yapmma gerektiğini kanatina vardı.eğer dursaydı kendi kendini öldürecekti bu sefer sağlıklı bebği kayberderiz dedi doktor.bizde mecbur kaldık.tuhaffi sağlıklı bebk büyüdükçe diğer bebği parçalayacak dediler hem ankara hem van daki doktorlar.bu sefer anatoli da bu konuyu bahsettim şans dediler.tekrardan korkuyorum elimde rapor var bi dahaki gebeliklerimde tanı merkezlerine gitmem gerekiyomuş muş muş ha bide çift yumurtaydı o da bi şansmış tek olsaydı ikisinide kaybedebilirdik

ahh canim yaa cok zor gunler gecirmissin cok gecmis.olsun Allah yasatmasin...tabiki doktorun dedigini yapmak lazim sonucta kendi tercihin degilmis bu...kizinda baya buyumus abla olmaya hazir artik :)
bu arada benimde bir oglum var 5 yasinda sanirim senin kizinda 2009 lu :)

Cnm cok gemis olsun allah bidaha gösermesin inss allah kizina uzun omür versin inss cnm

inşallah canım sağolasın. Allah izin verir de benim bu işim tutarsa inanın hepinize umut olurum yaş 37 ye az kaldı eşim 38 sperm belli yumurta rezervi azalıyo
daha nolsun be yaaa
Ya bizde de iste varikosel iste. Ameliyat olduk ama duzelseeeee... benim de 29 esim 36.
3 asilama.1i kimyasal gebelikle sonuclandi.sonuncuyu da 11.gun test yaptim 0.362 cikti ama hala regl olmadim. Bi umut diyorum belki hasta olmam da belki hamis oldugumu ogrenirimm :) iste fakirin ekmegi umut bendeki :))

HADİ GEÇMİŞ OLSUN
ÇINARLIDA MI OLDUN

evt canım çınarlıda oldum doktorum güngör tuncay ıyı bı doktor biraz kanama oldu sadece anestezi yapmadan çekmiyolar ben ıstemedım ama kendını kasarsan dogru sonuç çıkmaz dedi böle oldu artık sen nerde cektıreceksın

9 eylülde ama anestezi yok. çok sıra var anestezilide. özele de veremem şimdi 400-500 mecbur öyle çektiricem
sen 400 e çektirdin de mi

Canım yaaa geçmiş olsun Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın seni çok iyi anlıyorum bende buna benzer bir durum yaşadım. 2010 yılında tüp bebekle kızımı kucağıma aldım saglikla çok şükür sonra 2014 mayısta doğal gebelik oldu ikinci çocuğu erteliyorduk hep doğal yolla olunca tabi bize süpriz oldu çok sevindik zaten 6 haftalık olana kadarda anlamadım doğal olmaz diye düşünüyorduk neyse uzatmiyim 8. Hafta kontrole gittim ve ikiz olduklarını öğrendik ama sorun vardi aralarında zar yoktu ve yapışık olma ihtimali vardı öyle olmasalar bile kan Transfüzyonu yaşanabilirdi zorda olsa sonlandırma kararı verdik ve şimdi dondurulmus tedaviye başladım allahıma sığınıyorum saglikli bir evlat icin dua ediyorum çok korkuyorum

9 eylülde ama anestezi yok. çok sıra var anestezilide. özele de veremem şimdi 400-500 mecbur öyle çektiricem
sen 400 e çektirdin de mi

yok canım 500 e cektırdım maddi açıdan bızıde zorluyo tüp bebek olayıda var daha allah yardımcımız olsun inş senınde kolay gecer bende anestezi istememıştım ama snucta doğum kadar zor bişey degıldır yanı katlanılmayacak bısey oldugunu sanmıyorum

ÇINARLI ÇOK GÜZEL Bİ HASTANE AMA. ORAYA AMH TESTİ YAPTIRMAK İÇİN GİTMİŞTİM ÇOK BEĞENMİŞTİM. HATTA EŞİME BEBEK OLURSA BURAYA GELMEK İSTERİM DEMİŞTİM. SICAK GELMİŞTİ ORTAMI BİNASI.
500 DE İYİ PARA ARKADAŞ YA. NOLCAK BİZİM BU HALİMİZ. İNŞALLAH MEVLAM UĞRAŞTIRMADAN KUCAĞIMIZI DOLDURUR DA YÜZÜMÜZ GÜLER.

Merhaba arkadaşlar bende yeni dr arayışında yim bu 3.denemem olucak 20 gün önce hamileydim 17.gun degerim 2098 iken birden kanama ile kaybettim Bebeğimi muhtemelen ikizdi dedi Dr sonrasında kan pıhtılaşma si olabileceği söylendi ben hiç kan sulandirici felan kullanmadım duyuyorum ama sandım ki kişiye göre veriliyor her neyse rabbım nasip etmedi şimdi yeni yer arıyorum öneriniz var mı istanbul anadolu yakası için bu arada herkes e ayrı ayrı sevgiler,başarılar duaları maaşını allahım tez vakitte kavustursun bebeklerimize bu arada eşimde sperm miktarı az ve sayısı da bana da histeroskopi yapıldı dr rahim ağzında darlık var di dedi bende ki durum bu

amin canım amin...hiçbirşey bu heycanımı azaltmıyor.sonunu bilmiyorum ama tuhaf bir duygu ....ekimde adet olup ilk tüp bebek deneme me rağmen transferim gerçekleşmemişti.ohss den dolayı.Allahın izniyle nasip ederse onu yaşamakta heycan verici.ve çok şanslıyız gerçekten.bunu hiç yaşamayanlar maddi ve manevi...Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın....transferim olur inşallah..

İnşaallah olur canım,
Sen ne zaman yumurtalarını toplattın? Ve transfer için ne zaman başlayacaksın tedaviye_
Benimm 6 ekimde ilacım bitecek ve 8-9 ekim gibi regl olunca başalayacağım inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…