mofolojiyi ddoktor demedi zaten. ben internetten araştırıp öğrendim yazanları. bitkisel bir ilaç verdi. hem sayıyı artıracak hem hızı hem de morfolojiyi düzeltecek.
Anladım cnm ne ilacı
Allah kolaylık versin canım yaşıtız
selam canım sen tedavini ankara Anatolia da yaptırcan dimi? orası hakkında bilgi vere bilir misin? ya da gürgan klinik hakkında bilgin var mı?hadi hayırlısı bakalım şimdi sonç bekleyen ben mi varım sadece
proxeed plus iyi diye biliyorum canım. bi araştır istersen.hem sayı hem hız hemde morfolijiyi düzelten ilacın adı ne acaba bızımde cok ihtıyacımız var öle bi ilaca
ilk bebeğimide şimdikini de orada yaptırdım canımcım.ulaşımı kolay çok merkezi bi yerde.personel süper çok güleryüzlü.3 katlı bi klinik.gidiyosun ismini söylüyorsun neler yapılacaksa onlarseni yönlendiriyor.beklemek yok.randevulu çalıştıkları içinde öle aman aman kalabalıkta olmuyor.sorularını çok güzel yanıtlıyolar.ilk mmuayene hakan bey yapıyor.çok sıcak bi adam.eli çok pratik. :)sonraki( benim uzun protokoldü.)muayeneleri kan ultrason mehtap hanım yaptı.genellikle seni telefonla arayarak yölendiriyolar.transferide hakan bey yapıyor.tedbir olarak merkez güzel takdir Allah ın.kıızmı sonraki gittiğimizde çok sevdiler bizim kızımız diye.eski hasta olduğumuz için normal 5.500 ama bizden 4.60 aldılar 1.90 tese için gitti.1.10 ilaçlar.ha bide kliniğin yakınında bi eczane var.adamilaçları geliş fiyatından veriyor 700 liralık bir ilacı bize 450 den saydı bide aklında olsun en son kullanacağın crinon jeli doktora yazdırabiliyosun sağlık ocağıda olabiliyomuş uzman hekim olduktan sonra.ona bari para verme yani :) Allah yardımcımız olsun sen nerde yaşıyosunselam canım sen tedavini ankara Anatolia da yaptırcan dimi? orası hakkında bilgi vere bilir misin? ya da gürgan klinik hakkında bilgin var mı?
torbalıda hengi hastane cekıyo bende arastırdım cınarlı dogum hastanesınde 500 liraya cekıyolarmıs ben bu pazartesıye randevu aldım inş kolay gecer 9. gunum olucak torbalıda kaca cekıyolar kı
CANIM O YER NERESİYMİŞ SÖYLE DE ORAYA BİLE GİDERİM VALLA500 lira mı? Ben 160 a cektirdim denizlide cektirmistim ama
Selam kizlar,hayirlara gitsin bu gece cok ilginc bir ruya gordum..Ruyanin icinde ruya gordum ...
transferin 10. gunuymus kan testi yqptirmisim ve degerim 165 cikmis esime ikiz olucak boyle giderse deger 14. gun 600 gecmis olur cunku diyorum.sonra ruyamda ruyadan uyaniyorum aa ruyaymis diyorum ve yine vakti geldiginde kan testi yaptiriyorum degerim yine 165 cikiyor..esime bak ruyamda gormustum boyle cikacagini diyorum....tabi sonra gercekten uyandim...hayirlara gitsin cok guzel bir ruyaydi insallah sonucum oyle cikar :)
MERHABA CANIM. GEÇEN SENE GİTTİĞİMİZ DR EŞİME VARİKOSEL AMELİYATI OLMALISIN DEMİŞTİ. SONRA BAŞKA 2 DR A GİTTİK GEREKSİZ İLAÇLA DÜZELİR DEDİ. O YÜZDEN OLMADIK. ÖNCE PROXEED PLUS ÖNERDİ BENİM DR UM AMA HİÇ BİR İŞE YARAMADI. SONRA EGE ÜNİVERSİTESİNDE GİTTİĞİ ÜROLOG BOŞVERİN O İLAÇLARI DİYİP EMODEX YAZDI. ŞİMDİ ONU KULLANIYORUZ. PROF. DR KAAN AYDOS DA BU İLACI ÖNERİYOMUŞ HASTALARINA. İNŞALLAH BU İŞE YARAR.Arkadasim merhabalar oncelikle tedavin hayirli olsun . Sana bir sey danismak istiyorum morfoloji icin mi bitkisel ilac verdi doktorunuz. Benim esim de varikosel ameliyati oldu. Doktor neofortil verdi. Size de acaba onu mu verdi doktor? Cevap verirsen cok sevinirim.sevgilerimle :)
hem sayı hem hız hemde morfolijiyi düzelten ilacın adı ne acaba bızımde cok ihtıyacımız var öle bi ilaca
proxeed plus iyi diye biliyorum canım. bi araştır istersen.
ayyy ciddimisin canim yaaa agzindan bal damliyor inan..hadi insallahhh...eger vefat ettiyse Allah gani gani rahmet eylesin babaannene ,hayattaysa Rabbim saglikli uzun omurler versin...insallah cikar dedigin...cok sevindim su an Allata seni sevindirsin insallah...HERKESE GÜNAYDIINN
CANIM TORBALIDAKİ HASTANE ÖZEL MEDİFEMA HASTANESİ 350 TL
DİĞER BÜTÜN YERLER PAHALI.
CANIM O YER NERESİYMİŞ SÖYLE DE ORAYA BİLE GİDERİM VALLAYETER Kİ UYGUN OLDUN.
ALLAH HAYIRLARA ÇIKARSIN CANIM. RÜYANIN İÇİNDE RÜYA GÖRMEK ÇIKACAK RÜYA DERDİ BABAANNEM.
İNŞALLAH BU DA ONA İŞARETTİR.
MERHABA CANIM. GEÇEN SENE GİTTİĞİMİZ DR EŞİME VARİKOSEL AMELİYATI OLMALISIN DEMİŞTİ. SONRA BAŞKA 2 DR A GİTTİK GEREKSİZ İLAÇLA DÜZELİR DEDİ. O YÜZDEN OLMADIK. ÖNCE PROXEED PLUS ÖNERDİ BENİM DR UM AMA HİÇ BİR İŞE YARAMADI. SONRA EGE ÜNİVERSİTESİNDE GİTTİĞİ ÜROLOG BOŞVERİN O İLAÇLARI DİYİP EMODEX YAZDI. ŞİMDİ ONU KULLANIYORUZ. PROF. DR KAAN AYDOS DA BU İLACI ÖNERİYOMUŞ HASTALARINA. İNŞALLAH BU İŞE YARAR.
ALDIĞIMIZ ÜRÜNÜN ADI EMODEX CANIM. 135 TL YE ECZANEYE GETİRTİP ALDIK. 2 KUTU KULLANMALIYMIŞ. SABAH AKŞAM 1 ER ADET İÇİYOR. AÇ TOK FARKETMEZ.
ARKADAŞLAR SİZ SİZ OLUN ASLA VE ASLA İNTERNETTEN ÜRÜN ALMAYIN. ECZANEYE SİPARİŞ EDİN ONLAR GETİRTSİN. BİZİM GİBİ İNSANLAR ÇOĞALDIKÇA PİYASADA ÇAKMA ÜRÜNLER ARTIYOR.
insallah canim hepimizin ruyalari hayalleri gercege donsun insallah...Gercekyen guzel bir ruyaymis inss gercege dönsün cnm
haklisin canim psikolojimiz.iyice bozulmus ruyalarimiz,hayalleriz butun dunyamiz bu olmus artik..senin transfer olmustu galiba kacinci gunundesin su an?ne güzel bi rüyaymış rüyaya göre valla ikiz hadi hayırlısı bakalım. psikolojimiz o kadra bozulmuş ki herkes kendi çapında bişeyler yapıyo .yaa kızlar düne kadar göğüslerim ağrıyodu şişmiştide inşallah hamileyimdir diyodum.neyse dün banyo yaptım akan suyla benim göğüs ağrılarımda gitti bastırınca acıyodu yok oldular biranda sabahtan beri netteyim kimi demiş hamileyken bende ağrı mağrı yok tu kimi demiş öldüm ağrıdan ayy merektan sinirden ağlıyorum artık şu çarşamba hemen yarın olsa nolurdu sanki......
insallah canim benim hepimizin bu guzel istegini duasini Rabbim kabul eder insallah...İnşallah rüyaların gerçek olur canım, cok guzelmis
ayyy ciddimisin canim yaaa agzindan bal damliyor inan..hadi insallahhh...eger vefat ettiyse Allah gani gani rahmet eylesin babaannene ,hayattaysa Rabbim saglikli uzun omurler versin...insallah cikar dedigin...cok sevindim su an Allata seni sevindirsin insallah...
ayyy ciddimisin canim yaaa agzindan bal damliyor inan..hadi insallahhh...eger vefat ettiyse Allah gani gani rahmet eylesin babaannene ,hayattaysa Rabbim saglikli uzun omurler versin...insallah cikar dedigin...cok sevindim su an Allata seni sevindirsin insallah...
ayy canim yaa ne guzel ne ic acici bir yorum bu :) hakikaten bu aralar bebek disinda baska sikintilarimda var ,kismetimizmi kapalidir nedir esim is bulamiyor 4-5 aydir,11 senedir oturdugum evden 6 senedir tasinmak istedigim halde tasinamadim bir turlu hep bir aksilik cikiyor olmuyor..Allahim insallah olur hepsi...sanada duaciyim canim bundan sonra yani ruyam cikmasa bile bugun beni o kadar rahatlattinki psikolojik olarak ve uzun zamandir hissetmedigim kadar mutlu hissediyorum kendimi su an :)BAK BAK NE YAZIYO CANDANOTE SON CÜMLEYE DİKKAT
Rüyada rüya görmek, rüyayı gören kişinin, günlük hayatında çok dikkat etmesi gerektiğine ve rüyada gördüğü herşeyin teker teker gerçeğe dönüşeceğine ve hepsinin aynı şekilde yaşanacağına alamet edilir. Aynı zamanda, rüya sahibinin, iş hayatında meydana gelecek güzel olaylar sayesinde daha iyi bir konuma geleceğine ve daha çok para kazanacağına delalet edilir.
Rüyada rüyan gören kişinin, istediği ve hayal ettiği her şeye kavuşacağına ve tüm sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına tabir edilir.
Kişi rüyasında rüya görürse dikkat etmelidir. Aynen çıkar
BUNLAR HEP İMTİHAN CANIM. ALLAHIN İZNİ İLE GEÇECEĞİZ İNŞALAH.ayy canim yaa ne guzel ne ic acici bir yorum bu :) hakikaten bu aralar bebek disinda baska sikintilarimda var ,kismetimizmi kapalidir nedir esim is bulamiyor 4-5 aydir,11 senedir oturdugum evden 6 senedir tasinmak istedigim halde tasinamadim bir turlu hep bir aksilik cikiyor olmuyor..Allahim insallah olur hepsi...sanada duaciyim canim bundan sonra yani ruyam cikmasa bile bugun beni o kadar rahatlattinki psikolojik olarak ve uzun zamandir hissetmedigim kadar mutlu hissediyorum kendimi su an :)
amin canim sagol cumlemize insallah..patronunada helal olsun ne iyi adammis..ne is yapiyorsun canim?BUNLAR HEP İMTİHAN CANIM. ALLAHIN İZNİ İLE GEÇECEĞİZ İNŞALAH.
BİZ DE EŞİMLE ARKA ARKAYA İŞSİZ KALMIŞTIK. BÜTÜN BORÇLAR ÜST ÜSTE BİRİKTİ. PAZARLARA FALAN GİTTİK 3-5 KURUŞ KAZANALIM DİYE.
NEYSE Kİ SONRA EŞİM İŞ BULDU. HAZIR EVDEYKEN BEBEK İÇİN TEDAVİ OL DEDİLER AMA BORÇ BİTMİYOR Kİ. SONRA BEN İŞE GİRDİM. PATRONUMA DA DEDİM BEBEK TEDAVİSİ OLMAK İSTİYORUM O DA TABİİ KIZIM DEDİ. ŞİMDİ YENİ YENİ TOPARLANIYORUZ. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.
amin canim sagol cumlemize insallah..patronunada helal olsun ne iyi adammis..ne is yapiyorsun canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?