- 22 Ağustos 2014
- 694
- 545
- 108
cok teşekkür ederim tatlımcanım şöyle izah edeyim. ben bi topkte gördüm önce 3-4 yerden bahsediliyodu. balparmak, arı dünyası, eğriçayır
biraz araştırdım arı sütü ucuza satılamayacağı için içlerinden eğriçayırın daha iyi olacağını düşündüm. yerleri mersin erdemlide görünüyo. orada bir arkadaşım var onları aradım. anlattım bu işi yapan birine sormuşlar. türkiyede arı ürünlerinde 1. seçilmişler. rahatlıkla alabilirler demişler. ama galiba arkadaşım bana kıyak olsun diye o kendi tanıdığından alıp göndericek.
yani kısaca eğriçayır
inşallah canım..dün kontrole gittik kocam ıkı tane istemiyor dedimdemek karar verdiniz çok sevindim canım belki bu kezkarşılaşırız
ayy bende bugün gittim :) peki şuan ne tedavi verdi sana kaan bey? ayy defalarca sormuştum sana ama yine soruyorum sen histeroskopi oldun mu ?inşallah canım..dün kontrole gittik kocam ıkı tane istemiyor dedimtek embrıyoda da %80 sansın var dedı kaan bey hayırlısı olsun hakkımızda..
kan tahlillerini yine istedi ara verdiğim için:) b12 bemiks c vb. vitaminlere devam edeceğim.carsamba günü gidince bir tane iğne olacağım ve rahme yine çizik atacak yine idrara sıkışık gidicem. evet histeroskopi oldum canım ac gitmiştim sanırım anestezi alıyorsun çünkü.kaan beyin odasının karsı odasında küçük bir oda var orada yapıyorlar. en fazla 20 dk sürüyor cok sancım olmadı bıraz kanama oldu o kadar..cok telaş yapma basıt bir işlem..ayy bende bugün gittim :) peki şuan ne tedavi verdi sana kaan bey? ayy defalarca sormuştum sana ama yine soruyorum sen histeroskopi oldun mu ?
Hayırlı olsun tedavin canım benim de 8. Günüm bikaç gün ara ile iyi heberleri alırız inşallahBende tüp bebek tedavisine yeni başladım sayılır bugün tedavinin 5.günü toplam 15 gün sürecek hadi hayırlısı bakalım
sağol canım insan yinede heyecanlanıyor.. ya kaan beyin odası değişmiş bi alt kata gelmiş dün gittiğimde öyleydi. peki transfer ne zaman olur dedi . beni haberdar edersin canım sanırım sen benden bi iki hafta önde gideceksin. ayy bende vitaminleri uzun zamandır savsaklıyordum bi gün içiyorsam bi kaç gün içmiyordum hafta başından beri düzenli içiyorumkan tahlillerini yine istedi ara verdiğim için:) b12 bemiks c vb. vitaminlere devam edeceğim.carsamba günü gidince bir tane iğne olacağım ve rahme yine çizik atacak yine idrara sıkışık gidicem. evet histeroskopi oldum canım ac gitmiştim sanırım anestezi alıyorsun çünkü.kaan beyin odasının karsı odasında küçük bir oda var orada yapıyorlar. en fazla 20 dk sürüyor cok sancım olmadı bıraz kanama oldu o kadar..cok telaş yapma basıt bir işlem..
Selam seninle ayniuiz benimde bugün 5. Günüm ne var ne yok bakalımBende tüp bebek tedavisine yeni başladım sayılır bugün tedavinin 5.günü toplam 15 gün sürecek hadi hayırlısı bakalım
Benimde 5. Günüm nasıl gidiyor tedaviHayırlı olsun tedavin canım benim de 8. Günüm bikaç gün ara ile iyi heberleri alırız inşallah
Hayirli cumalar ve hayirli arefeler arkadaslar, ben bugun Allahin izniyle ignelerime basladim..
Bu mubarek gunde attigim adimla 1.5 ay sonra yuzumu guldurur insallah Rabbim...
Çok iyi çok şülür bugün son kontrolüm vardı. Birazdan çatlatma iğnemi yapacam bayramın ikinci günü de toplama işlemi. Heyecan giderek artıyor...Benimde 5. Günüm nasıl gidiyor tedavi
Hayirli olsun cnm inss sonuda basladigin gibi guzel bitsin cnmHayirli cumalar ve hayirli arefeler arkadaslar, ben bugun Allahin izniyle ignelerime basladim..
amin cnm insssArkadaşlar herkese simdiden hayırlı bayramlar benim transferim 8 ekim de olacak. Bugün diger ilaçları mi da aldım eczaneye döndü ev. Allahım bu mübarek günlerin hatırına yüzümüzü güldürsün inşallah
hayırlı olsun tatlımHayirli cumalar ve hayirli arefeler arkadaslar, ben bugun Allahin izniyle ignelerime basladim..
Hayirli cumalar ve hayirli arefeler arkadaslar, ben bugun Allahin izniyle ignelerime basladim..
Çok iyi çok şülür bugün son kontrolüm vardı. Birazdan çatlatma iğnemi yapacam bayramın ikinci günü de toplama işlemi. Heyecan giderek artıyor...
hadi bakalım az kalmış minnoşlarrını almana :) hayırlı olur inşallahArkadaşlar herkese simdiden hayırlı bayramlar benim transferim 8 ekim de olacak. Bugün diger ilaçları mi da aldım eczaneye döndü ev. Allahım bu mübarek günlerin hatırına yüzümüzü güldürsün inşallah
siz bi başlayın da kızlar ben de peşinizden gelirim inşallah :) ben de allah ın izniyle bayramdan sonraki adetimle başlicam inşallahHepinize cok cok tesekkur ederim kizlar ..insallah hepimizin minikleri gobusunde olaak..geri sagim ve heyecan basladi hadi bakalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?