Çok iyi çok şülür bugün son kontrolüm vardı. Birazdan çatlatma iğnemi yapacam bayramın ikinci günü de toplama işlemi. Heyecan giderek artıyor...
gel pesimizden bekliyoruz :)siz bi başlayın da kızlar ben de peşinizden gelirim inşallah :) ben de allah ın izniyle bayramdan sonraki adetimle başlicam inşallah
evet değişmiş canım bende ikinci kata çıktım hızlıca sonra asagı yönlendırdıler :) transfer ay sonu yada kasım bası gıbı.doğum kontrol hapına devam edıyorum vıtamınlere ek balık yagı hapımı ne oyle bişey içiyorum. :) kardan bebeğime kavuşmama az kaldı.:) iyi bayramlar canım..sağol canım insan yinede heyecanlanıyor.. ya kaan beyin odası değişmiş bi alt kata gelmiş dün gittiğimde öyleydi. peki transfer ne zaman olur dedi . beni haberdar edersin canım sanırım sen benden bi iki hafta önde gideceksin. ayy bende vitaminleri uzun zamandır savsaklıyordum bi gün içiyorsam bi kaç gün içmiyordum hafta başından beri düzenli içiyorumb12 plus bemiks c ve ace plus selenyum var onları içiyorum sana başka bir ilaç söyledimi?
teşekkürler canım sanada hatta tüm kızlara iyi bayramlarevet değişmiş canım bende ikinci kata çıktım hızlıca sonra asagı yönlendırdıler :) transfer ay sonu yada kasım bası gıbı.doğum kontrol hapına devam edıyorum vıtamınlere ek balık yagı hapımı ne oyle bişey içiyorum. :) kardan bebeğime kavuşmama az kaldı.:) iyi bayramlar canım..
Allah yar ve yardımcın olsun canım.Kizlar yarin son kontrol donmuş embriyo oncrsi dua edin edin olur mu yarin yazarimmmm
Ben demiştim sana 10 ekim olur diye :)hadi hayırlı olsun canim. Dualarım seninle. Ben de yarın 9 da hastanede olucam, cok heyecanliyim.Gunaydin kizlarrr 10ekim transfer tarihimiz iğne ilaç JEL basliorrr buginnn dua edin ne olurrr
hadi inşallah hayırlısı ile transferiniz olur canım.. çok heyecanlı darısı bizlerin başına..Gunaydin kizlarrr 10ekim transfer tarihimiz iğne ilaç JEL basliorrr buginnn dua edin ne olurrr
Hayirlisi olsun arkadasim.sizde sikinti nedir ki?iyi akşamlar
Ben yeni üye oldum 36 yaşındayım ve adet gördüğümde 3üncü tüp bebek tedavisine başlıyorum
Hayirli olsun arkadasim. Kac mumurtan olustu??? Ve doz ne kadardi??çarşamba gunu 2. yumurta muayenem var.belkı cuma günü yumurta toplama yapılabılır cok heyecanlıyım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?