Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Arkadaşlar hepinizin bayramı mübarek olsun. Allahin izniyle 7 ekim salı günü transferim var. Bu mübarek zamanlarda dualarinizi benden eksik etmeyin. Başlasın transferler gelsin bebişler inssllah

evet değişmiş canım bende ikinci kata çıktım hızlıca sonra asagı yönlendırdıler :) transfer ay sonu yada kasım bası gıbı.doğum kontrol hapına devam edıyorum vıtamınlere ek balık yagı hapımı ne oyle bişey içiyorum. :) kardan bebeğime kavuşmama az kaldı.:) iyi bayramlar canım..

teşekkürler canım sanada hatta tüm kızlara iyi bayramlar

Kizlar yarin son kontrol donmuş embriyo oncrsi dua edin edin olur mu yarin yazarimmmm

Gunaydin kizlarrr 10ekim transfer tarihimiz iğne ilaç JEL basliorrr buginnn dua edin ne olurrr
Ben demiştim sana 10 ekim olur diye :)hadi hayırlı olsun canim. Dualarım seninle. Ben de yarın 9 da hastanede olucam, cok heyecanliyim.

Selammmm herkese huzurlu bayramlar dilihorummm.. Bizde kasim ayinda tedaviye basliyicaz insallah hatunlar. Sizlerde sikintilar neler ve tup bebek yolunda oncelikle neler yaptiniz. Ben persembe gunu rahim filmi cekilicem cok korkuyorum o yuzden anestezili cektiricem.bana biraz guven versenizeee
Hepinize sevgilerr saygilar :)

Selammmm herkese huzurlu bayramlar dilihorummm.. Bizde kasim ayinda tedaviye basliyicaz insallah hatunlar. Sizlerde sikintilar neler ve tup bebek yolunda oncelikle neler yaptiniz. Ben persembe gunu rahim filmi cekilicem cok korkuyorum o yuzden anestezili cektiricem.bana biraz guven versenizeee
Hepinize sevgilerr saygilar :)

iyi akşamlar

Ben yeni üye oldum 36 yaşındayım ve adet gördüğümde 3üncü tüp bebek tedavisine başlıyorum

çarşamba gunu 2. yumurta muayenem var.belkı cuma günü yumurta toplama yapılabılır cok heyecanlıyım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…