- 6 Ekim 2014
- 157
- 67
- 43
- 46
Hayirlisi olsun arkadasim.sizde sikinti nedir ki?
çarşamba gunu 2. yumurta muayenem var.belkı cuma günü yumurta toplama yapılabılır cok heyecanlıyım yaa
Oyy canim.Allahim insallah bebegini gonderir de tuuum bu sikintilarin geride kalir. Bizde de sayi iyi ama morfoloji ve hiz sikintisi var. Insallah mevlam yuzunu guldururEşimin sperm sayısı iyi ama morfolojisi %1 Benim ise bir tüpüm dış gebelikten dolayı alındı diğeri ise kapalı ayrıca yumurtalık rezervim az yani doktorlar öyle söylüyor bende yook yook
bursa uludağ unıversıtesıhayırlı olsun hangi merkezde tedavi görüyorsunuz?
Oyy canim.Allahim insallah bebegini gonderir de tuuum bu sikintilarin geride kalir. Bizde de sayi iyi ama morfoloji ve hiz sikintisi var. Insallah mevlam yuzunu guldurur
bursa uludağ unıversıtesı
Bende acibadem maslakta yapicam ama Bülent beyle degil aile hastanesi dr um ali osman beydeBende daha önce iki denememi bahçecide şimdi ise acıbadem maslak tüp bebek merkezinde deneyeceğim
Aminnnn insallahhhhhhhslmmmayin 9una rndevu aldik 2.denememiz ve dondurulmuslarla istnbuk tup bebek merkezi aret bey.allahimmmn sen yardim et bizlere.sen yaradansin ve bizlere meleklerimizi canlarimizi bagisla yarabbim.
Diger topocde de yazdigim gibi Mevlam yuzunu guldursun.insallah hayirli saglikli evlatlarin olsunnnn...aminnnKızlar transfere gidiyorum. Dualarinizi eksik etmeyin.
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunurKızlar transfere gidiyorum. Dualarinizi eksik etmeyin.
Sağol canim benim senin de inşallah. Rahim filmini eğer istanbulda cektireceksen ben anestezi almadan ve hiç agrisiz çektirdim tavsiye edebilirimDiger topocde de yazdigim gibi Mevlam yuzunu guldursun.insallah hayirli saglikli evlatlarin olsunnnn...aminnn
İnşallah canım amin, Allah razi olsunRabbim yar ve yardımcın olsun inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur
Maalesef canimmm yaa istanb disinda cektiricemSağol canim benim senin de inşallah. Rahim filmini eğer istanbulda cektireceksen ben anestezi almadan ve hiç agrisiz çektirdim tavsiye edebilirim
Kızlar transfere gidiyorum. Dualarinizi eksik etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?