Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

tam soylemedı dr ama hemsıre yazarken 10 tanefalan vardı tam sayamadım ama çarsamba sorucam kaç yumurta oldu diye dozda 150 ml progon

Eşimin sperm sayısı iyi ama morfolojisi %1 Benim ise bir tüpüm dış gebelikten dolayı alındı diğeri ise kapalı ayrıca yumurtalık rezervim az yani doktorlar öyle söylüyor bende yook yook
Oyy canim.Allahim insallah bebegini gonderir de tuuum bu sikintilarin geride kalir. Bizde de sayi iyi ama morfoloji ve hiz sikintisi var. Insallah mevlam yuzunu guldurur

Ya hu sonucunu almadi mi bu kiz:) yoksa mutlu haberi aldi bize mi demiyo:)

slmmmayin 9una rndevu aldik 2.denememiz ve dondurulmuslarla istnbuk tup bebek merkezi aret bey.allahimmmn sen yardim et bizlere.sen yaradansin ve bizlere meleklerimizi canlarimizi bagisla yarabbim.

slmmmayin 9una rndevu aldik 2.denememiz ve dondurulmuslarla istnbuk tup bebek merkezi aret bey.allahimmmn sen yardim et bizlere.sen yaradansin ve bizlere meleklerimizi canlarimizi bagisla yarabbim.
Aminnnn insallahhhhhhh

Diger topocde de yazdigim gibi Mevlam yuzunu guldursun.insallah hayirli saglikli evlatlarin olsunnnn...aminnn
Sağol canim benim senin de inşallah. Rahim filmini eğer istanbulda cektireceksen ben anestezi almadan ve hiç agrisiz çektirdim tavsiye edebilirim

Sağol canim benim senin de inşallah. Rahim filmini eğer istanbulda cektireceksen ben anestezi almadan ve hiç agrisiz çektirdim tavsiye edebilirim
Maalesef canimmm yaa istanb disinda cektiricem istanbul da olaydik keske orda imkanlar daha iyi

Kızlar iyi bayramlar biz de ayin 16 sına ilk görüşme için randevumuzu aldık bakalım neler bekliyor bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…