canım yapıldı mı transferin?
Evet kızlar aldım geldim miniklerimi. 2 tane 5.gun embriyosu transfer edildi. Transfer kolay oldu zaten kısa bi işlem toplamda 10 dk yi bulmuyor. Test gününe kadar kullanacağım ilaçlar var. Bi de ek olarak gobekten yapılan kan sulandirici bi iğne verdiler. Biraz yakıyor ama dayanicaz artık. Test günüm 19 ekim pazara geliyor ben cumadan yaparım heralde :) Rabbim hayirlisini versin insallah.ayshn transferin nasıl geçti? kaç embriyo transfer edildi azcık bahsedermisin ?
Kızlar transfere gidiyorum. Dualarinizi eksik etmeyin.
Evet kızlar aldım geldim miniklerimi. 2 tane 5.gun embriyosu transfer edildi. Transfer kolay oldu zaten kısa bi işlem toplamda 10 dk yi bulmuyor. Test gününe kadar kullanacağım ilaçlar var. Bi de ek olarak gobekten yapılan kan sulandirici bi iğne verdiler. Biraz yakıyor ama dayanicaz artık. Test günüm 19 ekim pazara geliyor ben cumadan yaparım heralde :) Rabbim hayirlisini versin insallah.
Ağzın bal yesin inşallah canımhadı canım iyi haberlerını beklıyorum inş ikizlerin olur
B3nde kasim 15 18 aradi sonuc almayi tahmin ediyorum insaallah hepimiz sevinicezkizlar kimler kasim ortasi sonuc alacagi sekilde basliyor tedaviye?
bakalim kimlerle ayni anda alicaz sonucumuzu kimlerle ayni anda sevinicez insallah :)
Hadi hayirlisi olsun canim yattigin yerde bol bol kabak cekirdgi citle badem ye sonrada bize en guzel haberi ver insaallahAğzın bal yesin inşallah canım
Evet kızlar aldım geldim miniklerimi. 2 tane 5.gun embriyosu transfer edildi. Transfer kolay oldu zaten kısa bi işlem toplamda 10 dk yi bulmuyor. Test gününe kadar kullanacağım ilaçlar var. Bi de ek olarak gobekten yapılan kan sulandirici bi iğne verdiler. Biraz yakıyor ama dayanicaz artık. Test günüm 19 ekim pazara geliyor ben cumadan yaparım heralde :) Rabbim hayirlisini versin insallah.
Ayy cnm hadi masallah size inss allah bebislerini sana bagislasin cnm hayirli olsunEvet kızlar aldım geldim miniklerimi. 2 tane 5.gun embriyosu transfer edildi. Transfer kolay oldu zaten kısa bi işlem toplamda 10 dk yi bulmuyor. Test gününe kadar kullanacağım ilaçlar var. Bi de ek olarak gobekten yapılan kan sulandirici bi iğne verdiler. Biraz yakıyor ama dayanicaz artık. Test günüm 19 ekim pazara geliyor ben cumadan yaparım heralde :) Rabbim hayirlisini versin insallah.
tedavıden 5 gun sonra transfer mı oluor cnm ? hadı hayırlısı bakalım bende bekkıorum regl olcagım gunu transfer için beklemedeyımmGunaydin kizlarrr 10ekim transfer tarihimiz iğne ilaç JEL basliorrr buginnn dua edin ne olurrr
tedavıden 5 gun sonra transfer mı oluor cnm ? hadı hayırlısı bakalım bende bekkıorum regl olcagım gunu transfer için beklemedeyımm
Slm arkadaslar bende basladim uzun protokol igneleri kullaniyorum.4. Denemem olcak.kistten 3 acik ameliyatim bir dis gebeligim esimde sperm azligi var.birde ilk tup bebek denememde 30 haftalik ikizlerimi kaybettim.benim yasim 25 esim 26.hakkimizda hayirlisi olsun.rabbim hepimize saglikli bebislerimixi kucagimiza almayi nasip etsin.her denememi topiklerdeki arkadaslarla paylastim yine burdayim biliyorumki bizi en iyi biz anliyoruz.rabbim yar ve yardimcimiz olsun.
benım de dondurulmuş embrıoo cnm senın baya gec olmuş ... kacıncı gun embrıosuydu ? benım 1 tane var ıste inş Rabbım nasıp edeeeeeerSağol canim benim donmus embtyo zaten ilk deneme ama sorun cikti opu nisanda oldu anca transfere erdik
benım de dondurulmuş embrıoo cnm senın baya gec olmuş ... kacıncı gun embrıosuydu ? benım 1 tane var ıste inş Rabbım nasıp edeeeeeer
hadı bakalım inş bebişlerin senınle olur . ben 17 ekım regl olcam gıtcem doktora artık ne zman derse ekım sonu olabılır heradleBiri uç biri dort gün ne zaman transferin
Bende acibadem maslakta yapicam ama Bülent beyle degil aile hastanesi dr um ali osman beyde
pgt oluyo yanıı genetık analız dedıgın degıl mı ? bende pgt olduu arkadasım ? pgt ıse oyle cok uzun bı surec degıl , ohss olmassan transferın hemen yapalabılıorDiğer merkeze eşimin zoruyla gitmiştim ama Bülent hocayı ben buldum .İlk görüşme gayet iyi geçti ve adet gördüğümde tedaviye başlayacağım ama galiba benim tedavim biraz uzunsürecek çünkü embriyolarıma genetik analiz yapılacak
artık sonu iyi olsun da ben her şeye razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?