Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Slm arkadaslar bende basladim uzun protokol igneleri kullaniyorum.4. Denemem olcak.kistten 3 acik ameliyatim bir dis gebeligim esimde sperm azligi var.birde ilk tup bebek denememde 30 haftalik ikizlerimi kaybettim.benim yasim 25 esim 26.hakkimizda hayirlisi olsun.rabbim hepimize saglikli bebislerimixi kucagimiza almayi nasip etsin.her denememi topiklerdeki arkadaslarla paylastim yine burdayim biliyorumki bizi en iyi biz anliyoruz.rabbim yar ve yardimcimiz olsun.

canım yapıldı mı transferin?

ayshn transferin nasıl geçti? kaç embriyo transfer edildi azcık bahsedermisin ?
Evet kızlar aldım geldim miniklerimi. 2 tane 5.gun embriyosu transfer edildi. Transfer kolay oldu zaten kısa bi işlem toplamda 10 dk yi bulmuyor. Test gününe kadar kullanacağım ilaçlar var. Bi de ek olarak gobekten yapılan kan sulandirici bi iğne verdiler. Biraz yakıyor ama dayanicaz artık. Test günüm 19 ekim pazara geliyor ben cumadan yaparım heralde :) Rabbim hayirlisini versin insallah.

Kızlar transfere gidiyorum. Dualarinizi eksik etmeyin.

hadı canım iyi haberlerını beklıyorum inş ikizlerin olur

Canım Allahım hayırlısıyla saglikla tamamına erdirsin inşallah. Şimdi en heyecanlı dönem müjdeli haberi alana kadar bakalım zaman nasıl geçecek

Insaallah hayirli haberlerini duyariz burdan canım. Ben de transfer gununu bekliyorum hala . Gunler gecmek bilmiyor resmen

Ayy cnm hadi masallah size inss allah bebislerini sana bagislasin cnm hayirli olsun

Aynen canim haziran 2013 ten beri uç ameliyat nisanda opu oldu donduruldu hemen 12eylukdr lucrin basladim iğne ilaç derken bu cuma transfer bende hertopikte vardim rrabbim yardimcimiz olsun

Bende acibadem maslakta yapicam ama Bülent beyle degil aile hastanesi dr um ali osman beyde

Diğer merkeze eşimin zoruyla gitmiştim ama Bülent hocayı ben buldum .İlk görüşme gayet iyi geçti ve adet gördüğümde tedaviye başlayacağım ama galiba benim tedavim biraz uzun sürecek çünkü embriyolarıma genetik analiz yapılacak
artık sonu iyi olsun da ben her şeye razıyım

pgt oluyo yanıı genetık analız dedıgın degıl mı ? bende pgt olduu arkadasım ? pgt ıse oyle cok uzun bı surec degıl , ohss olmassan transferın hemen yapalabılıor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…