- 6 Ekim 2014
- 157
- 67
- 43
- 46
pgt oluyo yanıı genetık analız dedıgın degıl mı ? bende pgt olduu arkadasım ? pgt ıse oyle cok uzun bı surec degıl , ohss olmassan transferın hemen yapalabılıor
tedavin hayırlı olsun canım bizde başlayacağız.. tedavin nasıl başladı bilgilendirirmisin yani donmuş bebişin transferi içinKizlar iğne ilaç JEL devam yoğun bir sekidr var mi bu hafta transfer olacak bakamadim on aylik mücadele sonucu 10ekim donmuş embriyo transferimiz var heyecan dorukta Rabbim herkesin yardimcisi olsun
annadımm benım 6 tane embrıom oluştu ,, bunlardan bı tanesı saglıklı cıktı ... neden butun genlere bakılıor kı ? bızde genetık sorun bellıydı ona gore genetık analız yapıldıı ... hayırlsı bakalım ıns hayırlsı ıle sonuclar tedavıınPGT işleminde 9 tane gene bakılıyormuş CGH ise 24 tane gene bakılıyor.... CGH işlemi beşinci güne kadar dayanabilen emriyolar üzerinde yapıldığı için bana iki kez toplama işlemi yapılacak....... çünkü benim yumurtalık rezervim az...... fazla embriyo olsun ki şansım daha fazla olsun...... en azından doktorum böyle anlattı
benım o bır tane 5. gun embrıosu donduruldu beklıor transfer ıcınPGT işleminde 9 tane gene bakılıyormuş CGH ise 24 tane gene bakılıyor.... CGH işlemi beşinci güne kadar dayanabilen emriyolar üzerinde yapıldığı için bana iki kez toplama işlemi yapılacak....... çünkü benim yumurtalık rezervim az...... fazla embriyo olsun ki şansım daha fazla olsun...... en azından doktorum böyle anlattı
annadımm benım 6 tane embrıom oluştu ,, bunlardan bı tanesı saglıklı cıktı ... neden butun genlere bakılıor kı ? bızde genetık sorun bellıydı ona gore genetık analız yapıldıı ... hayırlsı bakalım ıns hayırlsı ıle sonuclar tedavıın
benım o bır tane 5. gun embrıosu donduruldu beklıor transfer ıcın
beklemedeyım işte cnm 17 sı gıbı regl oldugumda doktora gıdecem , tmm derse transferım tedavısıne başlancaak transfer ne zaman oluor bılmıorum beklıorum işte oyle sabırsızlıkla , korka korkaaaNe zaman transfer olacaksın
beklemedeyım işte cnm 17 sı gıbı regl oldugumda doktora gıdecem , tmm derse transferım tedavısıne başlancaak transfer ne zaman oluor bılmıorum beklıorum işte oyle sabırsızlıkla , korka korkaaa
tedavin hayırlı olsun canım bizde başlayacağız.. tedavin nasıl başladı bilgilendirirmisin yani donmuş bebişin transferi için
Arkadaşlar bugün transfer günüm çok heycanlıyım saat 12 gibi 2 bebisimi alicam göbüşüme hayırlısıyla
canım Allah yardımcın olsun. Senin yumurta toplama işlemin ne zamandı? Bu süre içinde doğum kontrol hapı kullandın mı?
Teşekkür ederim canım Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim yumurta toplama işlemi 5 yıl önce yapılmıştı :) çok şükür ilk denememde kızımı kucağıma almıştım sağlıkla şimdi kızımın döneminden kalma embriyoları kullanicaz
oo hadi bakalım . Benim de ilk denemem haplarım pazartesi günü bitti . adetimi bekliyorum tedavinin tekrar başlaması için . Ama zaman geçmek bilmiyor resmen. Şu transfer günü bir gelse
Hayırlı olsun tedavin canım inşallah seninde benim gibi ilk denemede yüzün güler. İnan transfer günü heyecanı test günü heyecanı off bitmek bilmiyor bu heyecanlar
Herkese günaydın,
Öncelikle geçmiş bayramınız kutlu olsun. Takip edebildiğim kadarıyla transfer işlemi gerçekleşenler ve bu hafta içinde transfer işlemi yapılacak olanlar var. İnşallah hepinizin güzel haberlerini alırız, bizler de güzel haberler verebiliriz.
Ben de 10 Ekim'de kontrole gideceğim. Önümüzdeki hafta başı transfer olur diye tahmin ediyorum.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)
demek karar verdiniz çok sevindim canım belki bu kezkarşılaşırız
ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIM. YAŞITMIŞIZ.iyi akşamlar
Ben yeni üye oldum 36 yaşındayım ve adet gördüğümde 3üncü tüp bebek tedavisine başlıyorum
Evet kızlar aldım geldim miniklerimi. 2 tane 5.gun embriyosu transfer edildi. Transfer kolay oldu zaten kısa bi işlem toplamda 10 dk yi bulmuyor. Test gününe kadar kullanacağım ilaçlar var. Bi de ek olarak gobekten yapılan kan sulandirici bi iğne verdiler. Biraz yakıyor ama dayanicaz artık. Test günüm 19 ekim pazara geliyor ben cumadan yaparım heralde :) Rabbim hayirlisini versin insallah.
Arkadaşlar bugün transfer günüm çok heycanlıyım saat 12 gibi 2 bebisimi alicam göbüşüme hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?