Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

pgt oluyo yanıı genetık analız dedıgın degıl mı ? bende pgt olduu arkadasım ? pgt ıse oyle cok uzun bı surec degıl , ohss olmassan transferın hemen yapalabılıor

PGT işleminde 9 tane gene bakılıyormuş CGH ise 24 tane gene bakılıyor.... CGH işlemi beşinci güne kadar dayanabilen emriyolar üzerinde yapıldığı için bana iki kez toplama işlemi yapılacak....... çünkü benim yumurtalık rezervim az...... fazla embriyo olsun ki şansım daha fazla olsun...... en azından doktorum böyle anlattı

Kizlar iğne ilaç JEL devam yoğun bir sekidr var mi bu hafta transfer olacak bakamadim on aylik mücadele sonucu 10ekim donmuş embriyo transferimiz var heyecan dorukta Rabbim herkesin yardimcisi olsun
tedavin hayırlı olsun canım bizde başlayacağız.. tedavin nasıl başladı bilgilendirirmisin yani donmuş bebişin transferi için

annadımm benım 6 tane embrıom oluştu ,, bunlardan bı tanesı saglıklı cıktı ... neden butun genlere bakılıor kı ? bızde genetık sorun bellıydı ona gore genetık analız yapıldıı ... hayırlsı bakalım ıns hayırlsı ıle sonuclar tedavıın

benım o bır tane 5. gun embrıosu donduruldu beklıor transfer ıcın

Selam arkadaslar size bisey sorucam...
Ben iki kere opuya girdim genel anesteziliydi ikiside..yapniz anestezist baya israr etmisti lokal yapmak icin..bende istememistim canim acir kimildarim falan diye....bu ay sonuna dogru yine opum olucak yine soyleyebilir ayni seyi...acaba opu isleminde lokal anestezi nasil yapiliyor?yani vajina veya rahim agzina igne yaparakmi uyusturuyorlar o bolgeyi nasil oluyor bilen anlatabilirmi bana??
Birde yumurtalar alinirken aci hissediliyprmu ve anestezi ignesi yapilirken cok aci oluyormu?? malum o bolgeler baya hassas...

tedavin hayırlı olsun canım bizde başlayacağız.. tedavin nasıl başladı bilgilendirirmisin yani donmuş bebişin transferi için

Sağol canim adetin 21.günü 12eylul d e lucrin. Basladim göbekten dune kadar yaptim adetin ucuncu gunu ve onbesinci gunu kontrol adetin ucuncu gunu estrofem hap ta baslandi once bir adet sonra II ki ve uc diye artti dunden beri criminol jel sabah aksam gunde uc kez estrofem bir corasprkn ve bir folik asit iciom ucgunde bir de prulotin igne cuma transfer canim senjn ne zaman canjm

canım Allah yardımcın olsun. Senin yumurta toplama işlemin ne zamandı? Bu süre içinde doğum kontrol hapı kullandın mı?

Teşekkür ederim canım Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim yumurta toplama işlemi 5 yıl önce yapılmıştı :) çok şükür ilk denememde kızımı kucağıma almıştım sağlıkla şimdi kızımın döneminden kalma embriyoları kullanicaz

oo hadi bakalım . Benim de ilk denemem haplarım pazartesi günü bitti . adetimi bekliyorum tedavinin tekrar başlaması için . Ama zaman geçmek bilmiyor resmen. Şu transfer günü bir gelse

oo hadi bakalım . Benim de ilk denemem haplarım pazartesi günü bitti . adetimi bekliyorum tedavinin tekrar başlaması için . Ama zaman geçmek bilmiyor resmen. Şu transfer günü bir gelse

Hayırlı olsun tedavin canım inşallah seninde benim gibi ilk denemede yüzün güler. İnan transfer günü heyecanı test günü heyecanı off bitmek bilmiyor bu heyecanlar

Hayırlı olsun tedavin canım inşallah seninde benim gibi ilk denemede yüzün güler. İnan transfer günü heyecanı test günü heyecanı off bitmek bilmiyor bu heyecanlar

Dimi ? beklemekle geçmiyor.yumurta toplamayı bekle , transferi bekle , sonucu bekle. İnşaallah bu bekleyişimizin sonu güzel olur canım :)

Herkese günaydın,
Öncelikle geçmiş bayramınız kutlu olsun. Takip edebildiğim kadarıyla transfer işlemi gerçekleşenler ve bu hafta içinde transfer işlemi yapılacak olanlar var. İnşallah hepinizin güzel haberlerini alırız, bizler de güzel haberler verebiliriz.
Ben de 10 Ekim'de kontrole gideceğim. Önümüzdeki hafta başı transfer olur diye tahmin ediyorum.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)

Ooo senin az kalmış ne güzel :) hayırlı haberlerini duyarız inşallah.
Canım senin ilaç bitti sanırım yanlış hatırlamıyorsam ginera kullanıyordun. ne zaman bitti ve ne zaman adet oldun ? sonrasında neler yaptın anlatabilir misin? süreci merak ediyorum :)

demek karar verdiniz çok sevindim canım belki bu kezkarşılaşırız

HAFTA SONU GİDERSENİZ BANA DA HABER VERİN TAKILIRIZ
iyi akşamlar

Ben yeni üye oldum 36 yaşındayım ve adet gördüğümde 3üncü tüp bebek tedavisine başlıyorum
ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIM. YAŞITMIŞIZ.

İNŞALLAH BEBİŞLERİN SENİ HİÇ BIRAKMASINLAR. SIKI SIKI TUTUNSUNLAR.

Arkadaşlar bugün transfer günüm çok heycanlıyım saat 12 gibi 2 bebisimi alicam göbüşüme hayırlısıyla

ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIM.

KIZLAR BENİM İÇİN DUA EDİN. TÜP BEBEK RAPORU ÇIKARTTIRMAK İÇİN EGE ÜNİVERSİTESİNE GİDİYORUM AMA Bİ RAHATSIZLIKTAN ŞÜPHELENDİLER VE NETLEŞENE KADAR RAPOR İŞİM BEKLİYOR. YARIN BUNUN İÇİN ULTRASONA GİRİCEM. NOLUR DUA EDİN DE BİR ŞEY ÇIKMASIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…