Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Allah yardımcın olsun canım inşallah bişey çıkmaz biran önce alırsın raporunu

Ay beklemek ne zor ya giyindim hastahane odamda bekliyorum kızımın dualarinda ki kardeşini alıp eve gitmek için sabirsizlaniyorum.

Canım merhaba,
22 eylülde son ginera hapı kullandım ve 26'sında adet oldum. O gün climara forte başladım. 10 Ekim ( 15. gün) kontrolüm var. doktorun vermiş olduğu çizelgeye göre 10 Ekim'de bazı ek ilaçlara başlayacağım (crinone jel, prednol, coraspin) Bantlara da devam edeceğim. Transfer gününü sanırım Cuma günü söyleyecek. Ben de heyecanla bekliyorum. cuma günü yazarım sana.

Cok heyecanlı ya :)
Yani adetinin 17-18 . günü transfer olacak. Rahim kalınlığına bakarak söyleyecek günü değil mi?
Canım inşaallah güzel haberleriniz alırım :) sen sonucunu öğrenirken bende transfer heyecanını yaşarım umarım .

Kizlar gunaydin sizinde donmus embryo sanirim bende 20 eylulde adet oldum 10ekim cuma transfer olacak heyecan dorukta aramizda az zaman olucsk sanirim bende gunde 3tane estrofem 1corasprin 1folik sabah aksam crinino jel ve uc gunde bir pruloton igne kalcadan kullaniom

Evet canım heralde rahim kalınlığına bakacak. Sanırım uygun görürse, 3. gün dondurulan embriyoların 5. güne gitmesi için beklenecek, bu durumda da pazartesi transfer yapılacak diyebilir. ben de merakla bekliyorum. Kafamdan da senaryolar yazıyorum :) İnşallah güzel haberler verebiliriz :)

Dualarıma ekledim herkesi. Rabbim burda umutla bekleyenlerin kucağını boş bırakmasın inşaallah.Senin haberini kendi haberim gibi bekleyeceğim :) inşaallah hersey gönlünce olur canım .

Canım Allahım hayırlısıyla saglikla tamamına erdirsin inşallah. Şimdi en heyecanlı dönem müjdeli haberi alana kadar bakalım zaman nasıl geçecek
Allah razı olsun canım, cumlemize inşallah. Valla zor geçecek biraz ama sonu hayırlı olur ins

Insaallah hayirli haberlerini duyariz burdan canım. Ben de transfer gununu bekliyorum hala . Gunler gecmek bilmiyor resmen
Inşallah canım Sağol. Senin ekimin 3.haftasi sanırım. O kadar hasretiz ki bebeklerimize beklemek gerçekten çok zor. Allah olumlu sonuçlar almayi nasip etsin de varsın bekleyelim.

Inşallah canım Sağol. Senin ekimin 3.haftasi sanırım. O kadar hasretiz ki bebeklerimize beklemek gerçekten çok zor. Allah olumlu sonuçlar almayi nasip etsin de varsın bekleyelim.

Amin canım . Evet ekimin 3. haftası gibi benim beklediğim tarih :)
Beklemek zor . En başından bu süreç zor .Ama çok şükür ki imkanlar var da yararlanıyoruz.
İnşaallah bu topikteki herkes bir bir hayırlı haberlerini verir bize :)

İNŞALLAH BEBİŞLERİN SENİ HİÇ BIRAKMASINLAR. SIKI SIKI TUTUNSUNLAR.

Amin canım sağolasın. Inşallah bişey cikmaz ultrason. Allah yardimcin olsun.

Kızlar merhaba, daha önce tüp bebek denemem oldu fakat sonuç negatif çıktı 2 ay aradan sonra dondurulmuş embriyolar için kollarımızı sıvadık fakat adetim 28 gün gecikti dr söktürücü verdi ilacın bitmesine ve aradan 3 gün geçmesine rağmen hala adetim gelmemekte. transferimi medicana b.düzü hastanesinde yaptıracağım kısmetse. rabbim yardımcınız olsun birbirimize bol bol dua edelim

Dualarıma ekledim herkesi. Rabbim burda umutla bekleyenlerin kucağını boş bırakmasın inşaallah.Senin haberini kendi haberim gibi bekleyeceğim :) inşaallah hersey gönlünce olur canım .
Çok teşekkürler canım güzel dileklerin ve duaların için :) İnşallah hepimiz güzel haber vereceğiz. Pozitif olup motivasyonumuzu yüksek tutalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…