Allah yardımcın olsun canım inşallah bişey çıkmaz biran önce alırsın raporunuKIZLAR BENİM İÇİN DUA EDİN. TÜP BEBEK RAPORU ÇIKARTTIRMAK İÇİN EGE ÜNİVERSİTESİNE GİDİYORUM AMA Bİ RAHATSIZLIKTAN ŞÜPHELENDİLER VE NETLEŞENE KADAR RAPOR İŞİM BEKLİYOR. YARIN BUNUN İÇİN ULTRASONA GİRİCEM. NOLUR DUA EDİN DE BİR ŞEY ÇIKMASIN
Allah yardımcın olsun canım inşallah bişey çıkmaz biran önce alırsın raporunu
Canım merhaba,Ooo senin az kalmış ne güzel :) hayırlı haberlerini duyarız inşallah.
Canım senin ilaç bitti sanırım yanlış hatırlamıyorsam ginera kullanıyordun. ne zaman bitti ve ne zaman adet oldun ? sonrasında neler yaptın anlatabilir misin? süreci merak ediyorum :)
Cok heyecanlı ya :)Canım merhaba,
22 eylülde son ginera hapı kullandım ve 26'sında adet oldum. O gün climara forte başladım. 10 Ekim ( 15. gün) kontrolüm var. doktorun vermiş olduğu çizelgeye göre 10 Ekim'de bazı ek ilaçlara başlayacağım (crinone jel, prednol, coraspin) Bantlara da devam edeceğim. Transfer gününü sanırım Cuma günü söyleyecek. Ben de heyecanla bekliyorum. cuma günü yazarım sana.
Arkadaşlar bugün transfer günüm çok heycanlıyım saat 12 gibi 2 bebisimi alicam göbüşüme hayırlısıyla
Cok heyecanlı ya :)
Yani adetinin 17-18 . günü transfer olacak. Rahim kalınlığına bakarak söyleyecek günü değil mi?
Canım inşaallah güzel haberleriniz alırım :) sen sonucunu öğrenirken bende transfer heyecanını yaşarım umarım .
Ay beklemek ne zor ya giyindim hastahane odamda bekliyorum kızımın dualarinda ki kardeşini alıp eve gitmek için sabirsizlaniyorum.
Evet canım heralde rahim kalınlığına bakacak. Sanırım uygun görürse, 3. gün dondurulan embriyoların 5. güne gitmesi için beklenecek, bu durumda da pazartesi transfer yapılacak diyebilir. ben de merakla bekliyorum. Kafamdan da senaryolar yazıyorum :) İnşallah güzel haberler verebiliriz :)Cok heyecanlı ya :)
Yani adetinin 17-18 . günü transfer olacak. Rahim kalınlığına bakarak söyleyecek günü değil mi?
Canım inşaallah güzel haberleriniz alırım :) sen sonucunu öğrenirken bende transfer heyecanını yaşarım umarım .
Evet canım heralde rahim kalınlığına bakacak. Sanırım uygun görürse, 3. gün dondurulan embriyoların 5. güne gitmesi için beklenecek, bu durumda da pazartesi transfer yapılacak diyebilir. ben de merakla bekliyorum. Kafamdan da senaryolar yazıyorum :) İnşallah güzel haberler verebiliriz :)
Amin canım inşallah nasip olur bu sefer. Başladım bile kabak çekirdeği citlemeyeHadi hayirlisi olsun canim yattigin yerde bol bol kabak cekirdgi citle badem ye sonrada bize en guzel haberi ver insaallah
Allah razı olsun canım, cumlemize inşallah. Valla zor geçecek biraz ama sonu hayırlı olur insCanım Allahım hayırlısıyla saglikla tamamına erdirsin inşallah. Şimdi en heyecanlı dönem müjdeli haberi alana kadar bakalım zaman nasıl geçecek
Inşallah canım Sağol. Senin ekimin 3.haftasi sanırım. O kadar hasretiz ki bebeklerimize beklemek gerçekten çok zor. Allah olumlu sonuçlar almayi nasip etsin de varsın bekleyelim.Insaallah hayirli haberlerini duyariz burdan canım. Ben de transfer gununu bekliyorum hala . Gunler gecmek bilmiyor resmen
Inşallah canım Sağol. Senin ekimin 3.haftasi sanırım. O kadar hasretiz ki bebeklerimize beklemek gerçekten çok zor. Allah olumlu sonuçlar almayi nasip etsin de varsın bekleyelim.
Amin canım inşallah birakmazlar beni, cok seviyom ki ben onlarıAyy cnm hadi masallah size inss allah bebislerini sana bagislasin cnm hayirli olsun
şimdiden hayırlı olsun canım transferin. Hadi al gel bebislerini de beraber gün sayalimArkadaşlar bugün transfer günüm çok heycanlıyım saat 12 gibi 2 bebisimi alicam göbüşüme hayırlısıyla
İNŞALLAH BEBİŞLERİN SENİ HİÇ BIRAKMASINLAR. SIKI SIKI TUTUNSUNLAR.
Amin canım sağolasın. Inşallah bişey cikmaz ultrason. Allah yardimcin olsun.KIZLAR BENİM İÇİN DUA EDİN. TÜP BEBEK RAPORU ÇIKARTTIRMAK İÇİN EGE ÜNİVERSİTESİNE GİDİYORUM AMA Bİ RAHATSIZLIKTAN ŞÜPHELENDİLER VE NETLEŞENE KADAR RAPOR İŞİM BEKLİYOR. YARIN BUNUN İÇİN ULTRASONA GİRİCEM. NOLUR DUA EDİN DE BİR ŞEY ÇIKMASIN
Amin canım sağolasın. Inşallah bişey cikmaz ultrason. Allah yardimcin olsun.
Çok teşekkürler canım güzel dileklerin ve duaların için :) İnşallah hepimiz güzel haber vereceğiz. Pozitif olup motivasyonumuzu yüksek tutalim :)Dualarıma ekledim herkesi. Rabbim burda umutla bekleyenlerin kucağını boş bırakmasın inşaallah.Senin haberini kendi haberim gibi bekleyeceğim :) inşaallah hersey gönlünce olur canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?