Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Ben sadece estrofem'in karşılığı olan bant kullanıyorum şu an için. Diğerlerine 2 gün sonra başlayacağım. Sen transferden kaç gün önce başladın? her doktorun uygulaması farklı oluyor sanırım.
Üstüste güzel haberler verelim inşallah :)

bugun 2. muayenem vardı yumurtalar buyumus bu akşam çatlatma ıgnemı olucam cuma gunu toplama var merakla beklıyorum

Pazartesi basladim canm cuma transfer senin ne zaman

[HayirlSecilk, post: 37214581, member: 391891"]Herkese günaydın,
Öncelikle geçmiş bayramınız kutlu olsun. Takip edebildiğim kadarıyla transfer işlemi gerçekleşenler ve bu hafta içinde transfer işlemi yapılacak olanlar var. İnşallah hepinizin güzel haberlerini alırız, bizler de güzel haberler verebiliriz.
Ben de 10 Ekim'de kontrole gideceğim. Önümüzdeki hafta başı transfer olur diye tahmin ediyorum.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)[/QUOTE]

Hayirli olsunnn aramizda cok az olucak o zaman buz bebek dimi

[QUOTEBülent unbitecek, post: 37211879, member: 629651"]Diğer merkeze eşimin zoruyla gitmiştim ama Bülent hocayı ben buldum .İlk görüşme gayet iyi geçti ve adet gördüğümde tedaviye başlayacağım ama galiba benim tedavim biraz uzun sürecek çünkü embriyolarıma genetik analiz yapılacak
artık sonu iyi olsun da ben her şeye razıyım[/QUOTE]

Ben bulent hocadayim ayni yerdeyizzzz belki orda tanisirizzz

Hayirli olsunnn aramizda cok az olucak o zaman buz bebek dimi[/QUOTE]
Evet canım, dondurulmuş embriyolarımız var. İlk denemem, inşallah son olur :) ardarda güzel haberleri vermek kısmet olur inşallah.

hic kimse lokal anestesili opuya girmedimi yani burda??

Arkadaşlar bugün transfer günüm çok heycanlıyım saat 12 gibi 2 bebisimi alicam göbüşüme hayırlısıyla
canim hayirli olsun almissindir bebislerini ...insallah bebisin yada bebislerin tutunur ilk hamisimiz olursun..test gunun ne zaman?

Kizlar hepinize iyi aksamlarrrr

Arkadaşlar bugün transfer günüm çok heycanlıyım saat 12 gibi 2 bebisimi alicam göbüşüme hayırlısıyla
hayirli olsun cnm transferin inss simsiki tutunsunlar cnm

İnss yarin allah isini rast getirsin cnm hersey gonlunce olsun

Amin canım inşallah birakmazlar beni, cok seviyom ki ben onları Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Amin cnm inss transferin hayirli olsun cnm bebislerin annesine simsiki tutunsun inss
bugun 2. muayenem vardı yumurtalar buyumus bu akşam çatlatma ıgnemı olucam cuma gunu toplama var merakla beklıyorum
İnss bolbol kaliteli yumilerin olsun cnm
hic kimse lokal anestesili opuya girmedimi yani burda??
cnm benimkide genel anesteziydi sanki belden vurulan igneyle uyusturuluyor diye biliyorum ben yinede sen iyice arastir cnm

hadi yaa beldenmiymis ?

Ben de varım kiii dün yapıldı transferim, test gunüm 19 ekim :)
aaa sendemi aldin kiz bebislerini kacirmisim :) ne zaman aldin? test gunun ne zaman?
hadi insallah tutunur ilk bebisleri duyunca morql olur umut olur bizede :)

[QUOThatirliber: 352677"]hadi yaa beldenmiymis ? [/QUOTE]
Oyle hatirliyorum cunku loKallari genelde belden igneyle uyusturuluyor ama tam bilmiyorum cnm sen arastir

Bu aksam çatlatma ignemi olcam gece 1.30 da kismetse ama bugun kasiklarim adet olcakmisim gibi sizliyo nedendir ki ya

Bu aksam çatlatma ignemi olcam gece 1.30 da kismetse ama bugun kasiklarim adet olcakmisim gibi sizliyo nedendir ki ya
telaş etme yumurtaların büyüdüğü için baskı oluşturuyor ağrının olması normal cuma günü opudan sonra hafifleyeceksin.

Teşekkür ederim arkadaşlar hepinize bebislerimi aldım geldim bugün dinleniyorum yarın normal hayata devam inşallah 20 ekimde de hayırlı haberi paylasirim sizlerle
Hadi hayirli olsun canım, inşallah sımsıkı tutunur bebislerin sana. Sırasıyla güzel haberler Vermek nasip olsun hepimize. Ne verdiler ilaç olarak?

aaa sendemi aldin kiz bebislerini kacirmisim :) ne zaman aldin? test gunun ne zaman?
hadi insallah tutunur ilk bebisleri duyunca morql olur umut olur bizede :)
Olabilir canım evet ben de dün aldım. Çok teşekkür ederim. Test 19 ekimde. 10 güne kadar inşallah burasi güzel haberlerle command başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…