Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

bende varım kasımdaki adet tarihimle tedavim başlayacak allah nasip ederse.2 eylülde ameliyat oldum.dinlenmedeyim şimdi.3 denemem olacak rabbim inşallah bana bu sefer evlat sahip olmayı nasip edecek.hepimizin sonuçları pozitif olur inşallah.sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.

1 hafta sonra tedaviye başlıyorum. Heyecanla beklıyorum. Transfer dondurulup 1 ay sonra yapılacak. Programda bir aksilik olmazsa.

ne ameliyatı acaba

arkadaşlar merhaba bende tedavime başladım hatta bitirmek üzereyim nasipse yarın akşam çatlatma iğnemi vurulucam c.tesi de opu muz var.. Rabbim hepimizin yanında olsun inşallah..

kizlar listemiz nerde? transferi olan arkadaslari sonuc bekliyor olarak kaydedebiliriz..sonrada insallah teker teker bastan asagi pozitifleri yazariz :)

Olabilir canım evet ben de dün aldım. Çok teşekkür ederim. Test 19 ekimde. 10 güne kadar inşallah burasi güzel haberlerle command başlar
ayy hadi insallah canim yaaa ..iyice heyecan basti beni :)

hosgeldin cnm insss

transferi olan arkadaşlar hayırlı haberler verirsiniz inşallah.
arkanızdanda biz gelelim.
inss sirasiyla kalalim

1 hafta sonra tedaviye başlıyorum. Heyecanla beklıyorum. Transfer dondurulup 1 ay sonra yapılacak. Programda bir aksilik olmazsa.
Hayirlisi olsun inss cnm
arkadaşlar merhaba bende tedavime başladım hatta bitirmek üzereyim nasipse yarın akşam çatlatma iğnemi vurulucam c.tesi de opu muz var.. Rabbim hepimizin yanında olsun inşallah..
hosgeldin cnm hayirli olsun tedavin inss bolbol kaliteli yumilerin olsun

Gunaydinnn ben bugun rahim filmi cekilmeye gidicektim ama vazgectik.bu ayda bekleyelim belki kendiliginden olir dedik. Iste bir umut...

Gunaydin kizlar son hazirliklar yarin transfer heecanliyim evi toparliom camasir vs market yarindan sonra yatiss.
Insallah pozitif sonuclanir seker. Once pozifi gorursun sonra da mis kokulu yavrunu kucaginda gorursun issallahhhh :) bisey sorabilir miyim sana Siz neden tup bebis yaptrdiniz

ben de bu ay regl olduktan sonra randevu alıcam. anestezisiz olacak. inşallah kolay olur
Ya ben de anestezisiz cekiliyim diyordum ama bir kac yerde sunu okudum.eger sivi verilirken rahme, kisi kendini kasarsa yapisiklik varmis gibi çıkabilirmis. O yuzden tereddutte kaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…