Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kizlaar az once bi yazi okudum transfer edilen embriyonun yerlesmesi 3_4. Gun oluyomus tabii ilk 48 saat icinde tutunduysa offf cok heyecanli kim bilir neler oluyor icimizde allah im sen cok buyuksun yardim et hepimize

aynı yzıyı ben de okudum, ilk 48 saati görünce dedim benimki tutunamamıştır kesin

Canim benim dualarina devam et inşallah bebeğin seni bırakmaz sıkı sıkı sarılır annesine şimdi yemek yiyiyorum hemen dua edeceğim sana canım öpüyorum ümidini kaybetme sakın :)
Benim iyi kalpli arkadaşım herkeze dua ediyor ya ben çookkk seviyorum kız seni

Bak bu hoşuma gitti bende pazar yapıcam diyorum testi en iyi bende öyle yapayım
bende oyle yapcam.kizlarrr vakit gecsin sikintiya girmeye gerek yok kizlarr bisi sorcam kan tahlilini en gec 10 gibi verdik diyelim kac saatte cikio sonuc size ne zaman haber gelio

selammm yilin guzell anneleriii :) 2015 e yaklastikk insallah hepimizz hamis olarak girelim.insallah insallahhhhh :) bu ay ve bu yilll hepimize guzel gelsin ins kimler ne durumda bakim bugun 5. gunumuz pek bisi hisetmiomm :)
Bende hiç birşey hissetmiyorum ya kafamda deli sorular :)

kızlar transfer sonrası iğnelerniz için dışarı çıkıyosnz dimi

bende oyle yapcam.kizlarrr vakit gecsin sikintiya girmeye gerek yok kizlarr bisi sorcam kan tahlilini en gec 10 gibi verdik diyelim kac saatte cikio sonuc size ne zaman haber gelio
Canım özel hastanede yaptırıyorum 2 saat sonra falan internetten kendim bakıyorum rahat oluyor.

kızlar transfer sonrası iğnelerniz için dışarı çıkıyosnz dimi

evet canım hastaneye gidiyoruz biz. Zaten sen de dinlenicem diye çok hareketsiz kalma. Rahme de kan gitmesi lazım neticede. Netten araştırırsan çok hareketsiz kalmanın ya da uzun süre yatmanın olumlu değil olumsuz yönde etkilediğini okursun zaten.

Yapma ya tutmazsa benimki tutmaz ben otobüsle döndüm eve

canım sen nerde yaptırıp nereye otobüsle döndün?
hem yolculukla ağlamak bir mi? üzüntü neye iyi gelmiş ki bugüne kadar
elbette olacaksa olur ama zaten ihtimaller kısıtlı, iyice düştü olasılık..

Sen içini ferah tut arkadaşım. Olacağı varsa olur.. Ağlasan da bağırsan da atamazsın o vakit içinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…