haklısn cnm da 3.gün olyo neyse o gün gelsn bakarm duruma göre zaten cuma işbası yapcmen az 3 gun dinlen derim ben cnm onemli ilk 3 gun
hayirlisi olsun cnm siki siki tutunsun inshaklısn cnm da 3.gün olyo neyse o gün gelsn bakarm duruma göre zaten cuma işbası yapcm
Kizlaar az once bi yazi okudum transfer edilen embriyonun yerlesmesi 3_4. Gun oluyomus tabii ilk 48 saat icinde tutunduysaofff cok heyecanli kim bilir neler oluyor icimizde allah im sen cok buyuksun yardim et hepimize
niye oyle dusunuypsun cnmaynı yzıyı ben de okudum, ilk 48 saati görünce dedim benimki tutunamamıştır kesin
Bak bu hoşuma gitti bende pazar yapıcam diyorum testi en iyi bende öyle yapayımCumartesi günü program hazır. Ne olursa olsun yapılacak. Sabah test, oradan kahvaltıya. Arada sonuç gelir. Duruma göre ya meyhane, ya çay bahçesi, hahahah:)
ahh cnm.kiyamamm olsunn etkilemez ins Allahin izniylee pozitif ol senn dua et Rabbim.ol diyince olcak zatenn biz sebeb ariyoz sadeceişte ilk iki gün çok ağladım ya
Benim iyi kalpli arkadaşım herkeze dua ediyor ya ben çookkk seviyorum kız seniCanim benim dualarina devam et inşallah bebeğin seni bırakmaz sıkı sıkı sarılır annesine şimdi yemek yiyiyorum hemen dua edeceğim sana canım öpüyorum ümidini kaybetme sakın :)
bende oyle yapcam.kizlarrr vakit gecsin sikintiya girmeye gerek yokBak bu hoşuma gitti bende pazar yapıcam diyorum testi en iyi bende öyle yapayım
Bende hiç birşey hissetmiyorum ya kafamda deli sorular :)selammm yilin guzell anneleriii :) 2015 e yaklastikk insallah hepimizz hamis olarak girelim.insallah insallahhhhh :) bu ay ve bu yilll hepimize guzel gelsin ins kimler ne durumda bakim bugun 5. gunumuz pek bisi hisetmiomm :)
Allah güzel haberlerler vermeyi nasip etsin sana dikkat et kendine canım olacak hayırlısıyla :)bnm ilk günüm kızlar yatıp dinleniyorm öyle
Canım özel hastanede yaptırıyorum 2 saat sonra falan internetten kendim bakıyorum rahat oluyor.bende oyle yapcam.kizlarrr vakit gecsin sikintiya girmeye gerek yokkizlarr bisi sorcam kan tahlilini en gec 10 gibi verdik diyelim kac saatte cikio sonuc size ne zaman haber gelio
aynen sadece olk 3 gun gaz sancilarim coktu ayy ne kotuydu yasBende hiç birşey hissetmiyorum ya kafamda deli sorular :)
Yapma ya tutmazsa benimki tutmaz ben otobüsle döndüm eveaynı yzıyı ben de okudum, ilk 48 saati görünce dedim benimki tutunamamıştır kesin
kızlar transfer sonrası iğnelerniz için dışarı çıkıyosnz dimi
Yapma ya tutmazsa benimki tutmaz ben otobüsle döndüm eve
canım sen nerde yaptırıp nereye otobüsle döndün?
hem yolculukla ağlamak bir mi? üzüntü neye iyi gelmiş ki bugüne kadar
elbette olacaksa olur ama zaten ihtimaller kısıtlı, iyice düştü olasılık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?