Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Cumartesi günü program hazır. Ne olursa olsun yapılacak. Sabah test, oradan kahvaltıya. Arada sonuç gelir. Duruma göre ya meyhane, ya çay bahçesi, hahahah:)

Aynen sirf o 2. Kirmiziyi gorebilmek icin pozitif sonunu alabilirsem ilk isim idrar testi almak olcak

Aksi ispatlanana kadar umut hep var olsun...
Ama her sonuca karşı da gücümüz olsun. Evet hep pozitif olsun sonuçlar ama olmazsa da hayatımızın odak noktası yapmadığımız sürece negatif bir silkelesin hiç iz bırakmasın. Şansınız bol yolunuz açık olsun

Cumartesi günü program hazır. Ne olursa olsun yapılacak. Sabah test, oradan kahvaltıya. Arada sonuç gelir. Duruma göre ya meyhane, ya çay bahçesi, hahahah:)

Tokuşanlar süt kadehleri olsunnnn
Ama olası diğer ihtimalde aslan sütü iyi gelse de tedavi sürecindeki "cızzz" durumlardan ötürü "sex on the beach" öneriyorum :)))))) Yeni transfer aşamanız çabuk başlar :)

Aynen sirf o 2. Kirmiziyi gorebilmek icin pozitif sonunu alabilirsem ilk isim idrar testi almak olcak

Pozitif almanı o idrar testini yapabilmen için ekstra diliyorum :) Dilerim öyle olsun. Bol şanslar

Canim benim dualarina devam et inşallah bebeğin seni bırakmaz sıkı sıkı sarılır annesine şimdi yemek yiyiyorum hemen dua edeceğim sana canım öpüyorum ümidini kaybetme sakın :)

kızlar persembe esimin doğumgünü bi pasta yapsam bişi olmaz heralde dimi hiç hareket etmick diiliz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…