Cumartesi günü program hazır. Ne olursa olsun yapılacak. Sabah test, oradan kahvaltıya. Arada sonuç gelir. Duruma göre ya meyhane, ya çay bahçesi, hahahah:)Ben hiç güvenmiyorum :))))))))))
Onca kadın toplaştı beni çizgilerle elbirliğiyle hamile ilan etti, söz dinlemeyen vücudum kapı gibi kan tahliliyle cevap verdi :)))))))) Sonuç negatifti ama milli olduğum kan testi vasıtasıyla çok eğlendim o da ayrı.
Cumartesi günü kanda pozitifi görelim sonra her gün eğlenmeye hazırız idrarla :)
Benim gibi orana burana damlatırsan daha da eğleniriz.
Aynen sirf o 2. Kirmiziyi gorebilmek icin pozitif sonunu alabilirsem ilk isim idrar testi almak olcakBen hiç güvenmiyorum :))))))))))
Onca kadın toplaştı beni çizgilerle elbirliğiyle hamile ilan etti, söz dinlemeyen vücudum kapı gibi kan tahliliyle cevap verdi :)))))))) Sonuç negatifti ama milli olduğum kan testi vasıtasıyla çok eğlendim o da ayrı.
Cumartesi günü kanda pozitifi görelim sonra her gün eğlenmeye hazırız idrarla :)
Benim gibi orana burana damlatırsan daha da eğleniriz.
Canım benim görmedim kusura bakmagyilmaz1982 canım kan testini yaptırdınmı güzel haberini bekliyorum bugun
Canım benim görmedim kusura bakmabenim 12. Gün degerim 53 tu, 14 gün degerim 82 çıktı o yüzden çok umutlu değilim, yarin tekrar baktirdim dedi doktorum inşallah artış güzel olur dedi, ama benim umudum kalmadı
Cumartesi günü program hazır. Ne olursa olsun yapılacak. Sabah test, oradan kahvaltıya. Arada sonuç gelir. Duruma göre ya meyhane, ya çay bahçesi, hahahah:)
Aynen sirf o 2. Kirmiziyi gorebilmek icin pozitif sonunu alabilirsem ilk isim idrar testi almak olcak
Canım benim görmedim kusura bakmabenim 12. Gün degerim 53 tu, 14 gün degerim 82 çıktı o yüzden çok umutlu değilim, yarin tekrar baktirdim dedi doktorum inşallah artış güzel olur dedi, ama benim umudum kalmadı
ooww co k kisiymisiz sewindim
beenim 5. gun embriyosu cnm 8 aralik test gunum :)encokistedigimsin , @elifozdurmaz, @aysemdurum51, @Ozlemm8282 kızlar aranızda 5.gün blast transferi var mi? Varsa 10. Gün kanda çıkıyor haberiniz olsun. Dualarım sizinle. Bu hafta belli oluyor değil mi sizin sonuclar. Rabbim maddi ve manevi çektiğiniz sıkıntılara mukabil kulaklarınızı doldursun ınş. Amiiiiinnn
Canm ya inss idrardada poztfi gorurum bakalm hayrlsi olsn insallahidrar testindeki sonuç negatif de olsa bunu kafana takma ama sonuçta nihai sonuç kan testinde belli oluyor.çok yapmak istiyosan yine yap
hadi hayirlisi cnmbnm ilk günüm kızlar yatıp dinleniyorm öyle
kacinci gunun cnmkızlar persembe esimin doğumgünü bi pasta yapsam bişi olmaz heralde dimi hiç hareket etmick diiliz ya
Aynen butun gun yattim tv seyrediyorum yemek yiyorum ohhh tadini cikariyorum :)bnm ilk günüm kızlar yatıp dinleniyorm öyle
dün transfer oldu cnmkacinci gunun cnm
Cumartesi günü program hazır. Ne olursa olsun yapılacak. Sabah test, oradan kahvaltıya. Arada sonuç gelir. Duruma göre ya meyhane, ya çay bahçesi, hahahah:)
en az 3 gun dinlen derim ben cnm onemli ilk 3 gundün transfer oldu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?