Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Benimde ertesi gunde bi aglama krizim tutmustu ama hayirlisi simdiden kotuye endekslemeyelim kendimizi hic belli olmaz ben kabuslar gormeye basladim kosup kosup havuza atliorum sonra ne yaptim ben bugun kacinci gunumdu diorum basliorum aglamaya8 gun hemencecik gecse iyi olcak

senin 3. gün embriyosu muydu?
dondurulmuşun var mı?
benim 3. gündü, 7 yumurtadan biri döllendiği için 5. güne gitme riskine atmadılar, başkada embriyom yok

iyi kararlısın.ben 10 yada 11.gün idrarda bakarım heralde.
çok şükür.ama ruh halim çok değişken oldu.
zaman geçmiyor.

Idrara hiç güvenmiyorum. Çizgi vardı yoktu stres yapmaya gerek yok bence. Paşa gibi gidip kanımızı verelim. Kanda çıkarsa sırf çift çizgiyi görmek için idrar testi Yaparım ama eğlencesine:)

Benm ki 3. Gun embryosu canm. :) kulaklarmzda dolsn artk bu habere kucaklarmzda allah razi olsn teker teker yazip unutmadgn icin. Insallah bzde o mukemmel haberleri paylasrjz sizlerle

Canm Merhaba ben varım 2. Gun embriyosu idi 11. Gun idrar testinde hayalet bir çizgi çıktı allahıma şükür ben pozitif sonucumu aldım 10 gün sonra kese görme zamanı darısı tüm isteyenlere dilerim umarım yardimci olmuşum dur sana

senin 3. gün embriyosu muydu?
dondurulmuşun var mı?
benim 3. gündü, 7 yumurtadan biri döllendiği için 5. güne gitme riskine atmadılar, başkada embriyom yok
Benim de 3. Gun embriyosuydu dondurulmuslarim var ama neden 5. Gune birakmadigini anlamis degilim kaliteli bi kac tane daha vardi ama o anin heyecaniyla neden diye bisey soramadim

Bak yakındır o dediğin bende Cumartesi gidip kan testi yaptırıcağım Pazartesi de test günüm zaten :)

Sağol canım benim Allah razi olsun senden umudum oldun güzel haber vermek inşallah cumlemize nasip olur :)

Cok tatlsin yaaa :)) esmde oyle demisti hastanedeki tarihten iki gun once uapalm karsilastrriz yukseliormu die. Ama yapmadk zaten malum gun geldi catti persmbeye ne kaldikiii beklicem mecbur

Kizlar esim idrar testi yapmis. Persmbe gnu test gnm. Idrari yarin yapmayi dusunuyorm ne varda cikar birgun onceden zten

Canim bi ben bi arkadasimizin 7. Gun yaptirip 10 gibi bi degeri ciktigini sonra normal test gununde 50yi gordugunu okumustum tabi o 3_4 gunu rahat gecirmis 0 yada1 gibi bi deger gormedigi icin. Ama terside olabiliyo o kadar erken gozukmeyip direk test gununde gozuken yani biraz yaniltici olabiliyo ama bende biraz erken yapmayi planliyorum

Idrara hiç güvenmiyorum. Çizgi vardı yoktu stres yapmaya gerek yok bence. Paşa gibi gidip kanımızı verelim. Kanda çıkarsa sırf çift çizgiyi görmek için idrar testi Yaparım ama eğlencesine:)

Ben hiç güvenmiyorum :))))))))))
Onca kadın toplaştı beni çizgilerle elbirliğiyle hamile ilan etti, söz dinlemeyen vücudum kapı gibi kan tahliliyle cevap verdi :)))))))) Sonuç negatifti ama milli olduğum kan testi vasıtasıyla çok eğlendim o da ayrı.

Cumartesi günü kanda pozitifi görelim sonra her gün eğlenmeye hazırız idrarla :)
Benim gibi orana burana damlatırsan daha da eğleniriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…