- 21 Haziran 2014
- 160
- 187
- 53
- 33
Aminn canım Allah razı olsun, benim 3. gün embriyosuydu.perşembe günü test günümüz.encokistedigimsin , elifozdurmaz , @aysemdurum51, @Ozlemm8282 kızlar aranızda 5.gün blast transferi var mi? Varsa 10. Gün kanda çıkıyor haberiniz olsun. Dualarım sizinle. Bu hafta belli oluyor değil mi sizin sonuclar. Rabbim maddi ve manevi çektiğiniz sıkıntılara mukabil kulaklarınızı doldursun ınş. Amiiiiinnn
Benimde ertesi gunde bi aglama krizim tutmustu ama hayirlisi simdiden kotuye endekslemeyelim kendimizi hic belli olmaz ben kabuslar gormeye basladim kosup kosup havuza atliorum sonra ne yaptim ben bugun kacinci gunumdu diorum basliorum aglamaya8 gun hemencecik gecse iyi olcakbenim ilk iki gün stresle gectiği için umudum yok hiç
cok ağladım, o üzüntü ve hıçkırarak ağlamanın verdiği sarsıntı tutunmasına engel oldu gibime geliyor
ama ilaçlara devam ediyorum
sen nasılsın?
Benimde ertesi gunde bi aglama krizim tutmustu ama hayirlisi simdiden kotuye endekslemeyelim kendimizi hic belli olmaz ben kabuslar gormeye basladim kosup kosup havuza atliorum sonra ne yaptim ben bugun kacinci gunumdu diorum basliorum aglamaya8 gun hemencecik gecse iyi olcak
Inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize canım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınbenimde aynı
lulinda senin bugün kaçıncı gün ve nasılsın
Iyiyim canım. 11. Gün bugün, test Cumartesi. Sen nasılsın?
Bence sen salı günü direk kanda Baktirir canım. İdrar testine güven olmaz yine de sen bilirsin tabi. Rabbim sana da pozitif görmek nasip etsin ınş.benimde pazar 10.gün ama ben 12.gün yaptyırmayı düşünüyorum. benimki 3.gün embryosuda.
10.gün belki idrarda bakarım.
iyi kararlısın.ben 10 yada 11.gün idrarda bakarım heralde.
çok şükür.ama ruh halim çok değişken oldu.
zaman geçmiyor.
Benm ki 3. Gun embryosu canm. :) kulaklarmzda dolsn artk bu habere kucaklarmzdaencokistedigimsin , elifozdurmaz , @aysemdurum51, @Ozlemm8282 kızlar aranızda 5.gün blast transferi var mi? Varsa 10. Gün kanda çıkıyor haberiniz olsun. Dualarım sizinle. Bu hafta belli oluyor değil mi sizin sonuclar. Rabbim maddi ve manevi çektiğiniz sıkıntılara mukabil kulaklarınızı doldursun ınş. Amiiiiinnn
Canm Merhaba ben varım 2. Gun embriyosu idi 11. Gun idrar testinde hayalet bir çizgi çıktı allahıma şükür ben pozitif sonucumu aldım 10 gün sonra kese görme zamanı darısı tüm isteyenlere dilerim umarım yardimci olmuşum dur sanaCanim benim tesekkur ederim mesajın geldiğinde uyumusum sonra cevap atıp rahatsız etmek istemedim. İnanır mısın transferden buyana her sabah en erken saatte uyanıyorum tam anlamıyla uyuyamiyorum küçük kelebeğim benimle mi değil mi bende sen gibi belirsizliğin tam ortasındayim 11.gun pazar günü idrar testi yapsam sence olur mu 2.gun embriyosu ya hiç etraftan duydun mu silikte olsa çıkar mı dersin
Benim de 3. Gun embriyosuydu dondurulmuslarim var ama neden 5. Gune birakmadigini anlamis degilim kaliteli bi kac tane daha vardi ama o anin heyecaniyla neden diye bisey soramadimsenin 3. gün embriyosu muydu?
dondurulmuşun var mı?
benim 3. gündü, 7 yumurtadan biri döllendiği için 5. güne gitme riskine atmadılar, başkada embriyom yok
Bak yakındır o dediğin bende Cumartesi gidip kan testi yaptırıcağım Pazartesi de test günüm zaten :)kızlar diyorum ki acaba biz 10. gün kendimiz kan testti yaptırsak, 12.günde hastanede yapılacak olanla karsılastırsak
mesela 10.gün diyelim 9 cıktı, 12. günd 18 falan cıkarsa içimiz rahat eder
ay kafayı yicez yakında
Canm Merhaba ben varım 2. Gun embriyosu idi 11. Gun idrar testinde hayalet bir çizgi çıktı allahıma şükür ben pozitif sonucumu aldım 10 gün sonra kese görme zamanı darısı tüm isteyenlere dilerim umarım yardimci olmuşum dur sana
Amin canm inşallah :)Sağol canım benim Allah razi olsun senden umudum oldun güzel haber vermek inşallah cumlemize nasip olur :)
Cok tatlsin yaaa :)) esmde oyle demisti hastanedeki tarihten iki gun once uapalm karsilastrriz yukseliormu die. Ama yapmadk zaten malum gun geldi catti persmbeye ne kaldikiii beklicem mecburkızlar diyorum ki acaba biz 10. gün kendimiz kan testti yaptırsak, 12.günde hastanede yapılacak olanla karsılastırsak
ay kafayı yicez yakında
Kizlar esim idrar testi yapmis. Persmbe gnu test gnm. Idrari yarin yapmayi dusunuyorm ne varda cikar birgun onceden zten
Canim bi ben bi arkadasimizin 7. Gun yaptirip 10 gibi bi degeri ciktigini sonra normal test gununde 50yi gordugunu okumustum tabi o 3_4 gunu rahat gecirmis 0 yada1 gibi bi deger gormedigi icin. Ama terside olabiliyo o kadar erken gozukmeyip direk test gununde gozuken yani biraz yaniltici olabiliyo ama bende biraz erken yapmayi planliyorumkızlar diyorum ki acaba biz 10. gün kendimiz kan testti yaptırsak, 12.günde hastanede yapılacak olanla karsılastırsak
ay kafayı yicez yakında
Idrara hiç güvenmiyorum. Çizgi vardı yoktu stres yapmaya gerek yok bence. Paşa gibi gidip kanımızı verelim. Kanda çıkarsa sırf çift çizgiyi görmek için idrar testi Yaparım ama eğlencesine:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?