Eeeee Cumartesi test yaptırıyoruz galiba
Üsküdarda yaptırdım küçükyalı ya geldim otobüsle. Neşelen diye dedim kuzum haklısın tabi canım ama olsun bide bunu düşünüpte üzme kendini belli olmaz ki :)canım sen nerde yaptırıp nereye otobüsle döndün?
hem yolculukla ağlamak bir mi? üzüntü neye iyi gelmiş ki bugüne kadar
elbette olacaksa olur ama zaten ihtimaller kısıtlı, iyice düştü olasılık..
haklısn cnm bnde evde geziniyorm evde sağlık ocaği evimzin alt katı zaten de bazı forumlardav eve iğneci çağırdk demişler merak ettmevet canım hastaneye gidiyoruz biz. Zaten sen de dinlenicem diye çok hareketsiz kalma. Rahme de kan gitmesi lazım neticede. Netten araştırırsan çok hareketsiz kalmanın ya da uzun süre yatmanın olumlu değil olumsuz yönde etkilediğini okursun zaten.
benimde ozel hastane canim ama aksam 5 6 kadar bekletiyolar beniCanım özel hastanede yaptırıyorum 2 saat sonra falan internetten kendim bakıyorum rahat oluyor.
Eeeee Cumartesi test yaptırıyoruz galiba[/
Özel hastanelerin hepsinde vardır diye düşünüyorum e-labaratuar sayfası ordan bakıyorum :)benimde ozel hastane canim ama aksam 5 6 kadar bekletiyolar beninetten nasil oluyoki
Üsküdarda yaptırdım küçükyalı ya geldim otobüsle. Neşelen diye dedim kuzum haklısın tabi canım ama olsun bide bunu düşünüpte üzme kendini belli olmaz ki :)
Selam kizlar yapmayin idrar testi allah askina.beni ornek alin 6. Gun basladim yapmaya ve hep ikinci cizgu silik cikti nasil umutlandim ama kan negatif biliyosunuz.daha cok karistirmayin kafanizi aklinizi.cok zor beklemek biliyorim ama beklayin canlarim sabredinİdrar doğru çıkmıyormuş ama canım bak benimde kafamı bulandırdın kız bende mi yapsam öyleBende dedimki pazar günü sabah gideyim hastaneye kanımı vereyim bana test günü söylerken transfer gününü saymadılar sayılmaz mı ki?
Benim Pazartesi test günüm ama ben Cumartesi yaptırmak istiyorum artışı görmek istiyorum çünküBenim zaten test günü Cumartesi 15. Gün:) Gaza gelip yaptırmayın zaman gelmediyse.
Benim zaten test günü Cumartesi 15. Gün:) Gaza gelip yaptırmayın zaman gelmediyse.
Benim doktor test tekrarı olmasın diye öyle yapıyor. 15. Gün kesin sonuç çünkü.senin test tarihi neden o kadar geç Lulinda? ilk defa duyuyorum 15 gün sonra test isteyen? Bana 25 kasımdaki transfere 8 aralık test tarihi verdiler o bile geç geldi:)
Ayni soruyu bende kendime soruyorum canim suan.benimde 9 aralik test gunum yaparim gerhalde dayanamambenimde 8 aralik paxartesi test gunum kizceler cumartesi gunu bi idrar testti yapsammi :)
Ben kan testi yaptırmaya karar verdim canım eğer varsa çıkar zaten 9 günüm o gün hem 8 Aralık'ta artıp artmadığınıda görmüş Olacağım Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun hepimizinbenimde 8 aralik paxartesi test gunum kizceler cumartesi gunu bi idrar testti yapsammi :)
yapalimmiAyni soruyu bende kendime soruyorum canim suan.benimde 9 aralik test gunum yaparim gerhalde dayanamam
oylemi dipn cnm.yaa kacinci gunun bugun haberdar et mutlakaBen kan testi yaptırmaya karar verdim canım eğer varsa çıkar zaten 9 günüm o gün hem 8 Aralık'ta artıp artmadığınıda görmüş Olacağım Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun hepimizin
Bu denememde bende böyle yaptım hatta biraz kilo aldım çünkü hep sevdiğim şeyleri yedim. Eşimle çok daha fazla vakit geçirmeye başladım ve şuan dada olan herşeye gülüyorum geçiyorum en doğrusu da bu demek ki :)Sakin beni yanlis anlamayin kizlar benim 4 denemem oldu hepside 5.gun blast transfer edildi.sunu unutmayin hepimizin rahatsizligi farkli vucud farkli tabi tepkilerde farkli.bende yaptim ayni seyi yazdim sordum kendimle kiyasladim ama bunlar moral bozmaktan baska biseye yaramiyo.yok onda olmus bemde niye olmadi.yok onun agrisi yok benim niye var gibi gibi seylerle doldurdum kafami ve stresle gecirdim.doktorlar sakin syres olmayim dedikce biz stres yaptik.
ben ilk denememde 2 ay oncesi sigara biraktim test gunune kadar hep sevdigim seyleri yaptim ve yedim.tabi sonuc pozitif hemde ikiz.hic bir sorun yoktu kalp atislarini gorduk hareket ettigini groduk.ilk deneme oldugundan bisey bilmiyo insan sorup sorusturmadim ve dogalina biraktim herseyi.3.5 aylikken dusuk oldu ama dogal sebeplerden degil doktor hatasi.hatta dava actim o merkeze.kisacasi demek istedigim bizler rahatsak inanin sonuc pozitif bunu sakin unutmayin.mutlu oladugunuz seyleri yapin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?