Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Üsküdarda yaptırdım küçükyalı ya geldim otobüsle. Neşelen diye dedim kuzum haklısın tabi canım ama olsun bide bunu düşünüpte üzme kendini belli olmaz ki :)

haklısn cnm bnde evde geziniyorm evde sağlık ocaği evimzin alt katı zaten de bazı forumlardav eve iğneci çağırdk demişler merak ettm

Selam kizlar yapmayin idrar testi allah askina.beni ornek alin 6. Gun basladim yapmaya ve hep ikinci cizgu silik cikti nasil umutlandim ama kan negatif biliyosunuz.daha cok karistirmayin kafanizi aklinizi.cok zor beklemek biliyorim ama beklayin canlarim sabredin

Sakin beni yanlis anlamayin kizlar benim 4 denemem oldu hepside 5.gun blast transfer edildi.sunu unutmayin hepimizin rahatsizligi farkli vucud farkli tabi tepkilerde farkli.bende yaptim ayni seyi yazdim sordum kendimle kiyasladim ama bunlar moral bozmaktan baska biseye yaramiyo.yok onda olmus bemde niye olmadi.yok onun agrisi yok benim niye var gibi gibi seylerle doldurdum kafami ve stresle gecirdim.doktorlar sakin syres olmayim dedikce biz stres yaptik.
ben ilk denememde 2 ay oncesi sigara biraktim test gunune kadar hep sevdigim seyleri yaptim ve yedim.tabi sonuc pozitif hemde ikiz.hic bir sorun yoktu kalp atislarini gorduk hareket ettigini groduk.ilk deneme oldugundan bisey bilmiyo insan sorup sorusturmadim ve dogalina biraktim herseyi.3.5 aylikken dusuk oldu ama dogal sebeplerden degil doktor hatasi.hatta dava actim o merkeze.kisacasi demek istedigim bizler rahatsak inanin sonuc pozitif bunu sakin unutmayin.mutlu oladugunuz seyleri yapin kizlar

benimde 8 aralik paxartesi test gunum kizceler cumartesi gunu bi idrar testti yapsammi :)

HVYD1798 cok haklı, benim de tek derdim kendimi ilk günler üzmüş olmak
aslında her yerde yazıyor, yaptıgın hareketler, uzanmak, ıkınmak, yürümek, cinsel ilişki, hafif spor.. bunların hiçbirinin başarı üzerinde etkisi yok
hatta cok yatmak vücudun doğal akışına aykırı diye yatmayın hayata devam edin, mümkün oldugunca az düşünün diyorlar
bu kadar emek ve para verip, umut baglayıp düşünmemek imkansız ama kafamıza takıp belirti aradıkça kendimize iyilik degil kötülük yapıyoruz.

benimde 8 aralik paxartesi test gunum kizceler cumartesi gunu bi idrar testti yapsammi :)
Ben kan testi yaptırmaya karar verdim canım eğer varsa çıkar zaten 9 günüm o gün hem 8 Aralık'ta artıp artmadığınıda görmüş Olacağım Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun hepimizin

Ben kan testi yaptırmaya karar verdim canım eğer varsa çıkar zaten 9 günüm o gün hem 8 Aralık'ta artıp artmadığınıda görmüş Olacağım Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun hepimizin
oylemi dipn cnm.yaa kacinci gunun bugun haberdar et mutlaka

Bu denememde bende böyle yaptım hatta biraz kilo aldım çünkü hep sevdiğim şeyleri yedim. Eşimle çok daha fazla vakit geçirmeye başladım ve şuan dada olan herşeye gülüyorum geçiyorum en doğrusu da bu demek ki :)
Test tarihim 9 aralık bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…