Yaptın mı kız hahahaa yoldan çıkarıyosun beni duramıyorummmmm :)
Arkadaşım böyle rahatlıyorsan yada bunu böyle yapmak istiyorsan yap ya canın nasıl istiyorsa öyle yap bu bebekler senin bu tedavi senin kimin ne yaşadağını kişi kendi bilir başka kimsede ne olursa olsun anlayamaz.
Takipçinim kuzum :)
Arkadaşım kimseye karışmak haddim değil, işin latifesiyle söylenmiş, gülücükler bitmiş bir cümle o. Yoksa tabiki de isteyen istediğini yapar. Maalesef test sonucuna göre kendini yiyip bitireni çok görüyoruz. Ona istinaden yazdım. Sen ne güzel rahat gülebiliyorsun sonuç ne olursa olsun ama çok hassas arkadaşlar var. Kırdıysam kusura bakma yine de. Sonucumuz belli olunca kahkahalar atmak dileğiyle:)Diğer arkadasları bilmem ama ben kendi adıma konuşayım gaza gelmekle ilgisi yok benim bu Cumartesi kan testi vermek istemem az öncede idrar testi yaptım çıkmayacağını bile bile hemde tek çizgi çıktı ister inanın ister inanmayın ama güldüm hemde ne Gülmek halime güldüm çünkü bu benim 3. Denemem ve diğer iki tedavimde pozitifi görmeme rağmen ben bile bunu bile isteyerek yapıyorsam herkesin kendi bileceği bir karar sonuçta lütfen gaza gelmek gibi Cümleler kurmasak iyi olur bence sevgili arkadaşlarım 27 Kasım'da transferim yapıldı 2. Kalite 10 hücreli 3. Gün embriyosu 2 adet ben bile kendimin bu kadar tutanacağına inanırken sizlerde pozitif düşünün hepimiz için Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
Şimdi yazdırdım şekerim :)kızlaaar herkes "Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!" topiğine adını yazdırdı mı acaba? Lİstedekioranını arttırmamız lazım
link atar mısız kızlarŞimdi yazdırdım şekerim :)
Kendine kızma canım olmayacaksa ne yaparsan yap onu orada tutamazsın.İlk denememde okadar dikkat ettimki ne oldu düştü.Şunu anladım mevlam neylerse o tabi tedbir senden taktir Haktan demişler.ya şöyle bi okuyorum da forumu eşime pasta yapsam bişey olur mu diyen bile var yıkılıyorum ben çok hoyrat mı davrandım diye. sadece transferin ertesi günü yatıp sonra işe başladım araba kullandım namazımı kıldım çok teferruatlı olmasa da yemeğimi yaptım bulaşığımı yıkadım. ha ertesi gün duşumu da aldım. ama hepsini de doktoruma sormuştum. sadece ağır işlerden sakın normal hayatına devam et demişti. ben de daha dikkatli olsam düşmez miydi aceba kahroluyorum düşündükçe
link.versenize cnm bizde yazlimŞimdi yazdırdım şekerim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...p-bebek-boeluemuemueze-oezel-listemiz.765749/link.versenize cnm bizde yazlim
Canım hiç öyle düşünme ben bundan dört yıl önce işimi bıraktım 12 gün boyunca hiç iş yapmadım ama ilk bebeğim 8 haftalıkken ikizlerim 9 haftalıkken düştü o yüzden kendini yıpratma olurmu Rabbim yeterki ol desin demekki zamanı değilmiş canım benimya şöyle bi okuyorum da forumu eşime pasta yapsam bişey olur mu diyen bile var yıkılıyorum ben çok hoyrat mı davrandım diye. sadece transferin ertesi günü yatıp sonra işe başladım araba kullandım namazımı kıldım çok teferruatlı olmasa da yemeğimi yaptım bulaşığımı yıkadım. ha ertesi gün duşumu da aldım. ama hepsini de doktoruma sormuştum. sadece ağır işlerden sakın normal hayatına devam et demişti. ben de daha dikkatli olsam düşmez miydi aceba kahroluyorum düşündükçe
@encokistedigimsin, @elifozdurmaz, @aysemdurum51, @Ozlemm8282 kızlar aranızda 5.gün blast transferi var mi? Varsa 10. Gün kanda çıkıyor haberiniz olsun. Dualarım sizinle. Bu hafta belli oluyor değil mi sizin sonuclar. Rabbim maddi ve manevi çektiğiniz sıkıntılara mukabil kulaklarınızı doldursun ınş. Amiiiiinnn
benimde 5. gun cnmm sonucunu yaz bize plyrmu ins pozitifsinnBeni unuttun canım perşembe günü test günüm benimde 5.gün blast rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah bol dua edin
Bak yakındır o dediğin bende Cumartesi gidip kan testi yaptırıcağım Pazartesi de test günüm zaten :)
Canım benim 1-5 arası çıksa bile beni üzmez canım ben kendimi herşeye hazırladım işimiz Rabb'ime kalmışsa olmuş biliriz elhamdulillah diyerek başladım ben bu tedavim ne olursa olsun Hakkımda hayırlısı diyeceğim o yüzden siz bakmayın bana ama haber vericem hepinize Cumartesi günü ve Rabbimin izniylede hepinize hayırlı haber vericem ben o gün ben inanıyorum kızlar dua edelim bol bol Rabbim hepimizin emeğini bosa çıkarmasın hayırlı sağlıklı evlâtlara sahip olalım ve hepimizin bu son tedavisi olsuncanım cumartesi 9.gün ve çok erken
çıksada düşük değer çıkar çok üzülürsün.
Amin canım ağzın bal yesin elhamdulillah inşallah .Canım benim 1-5 arası çıksa bile beni üzmez canım ben kendimi herşeye hazırladım işimiz Rabb'ime kalmışsa olmuş biliriz elhamdulillah diyerek başladım ben bu tedavim ne olursa olsun Hakkımda hayırlısı diyeceğim o yüzden siz bakmayın bana ama haber vericem hepinize Cumartesi günü ve Rabbimin izniylede hepinize hayırlı haber vericem ben o gün ben inanıyorum kızlar dua edelim bol bol Rabbim hepimizin emeğini bosa çıkarmasın hayırlı sağlıklı evlâtlara sahip olalım ve hepimizin bu son tedavisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?