- 25 Haziran 2014
- 499
- 199
- 63
meraba.sanırım sizinle aynı zamanda transferimiz olacak. benim de dondurulmuşlarla olacak.3 gündür estrofem kullanıyorum. 3. denememiz. sorun pkoSelam kizlar ben geldim. Bu ay transferim olacak ins hayirlisiyla. Kisa hikayemi anlatayim: yasim 30 iki tarafli cikolata belam var yumurrta gelisimine engel oluyorlar gecen ay yuksek doz ilaclar alamama ragmen sagda hic yumurta yoktu solda 5 adet toplandi ve gec gelistiler 5 inden 3 u dollendi donduruldular yumurtalar gec gelistigi icin rahim icinin uygun oldugu donemi kacirmis olduk o yuzden bu ay transfer. Embriyolar cozuldukten sonra da gelisimleri devam ederse bu ay transferim olacak simdi estroferm kullaniyorum regl durumundayim. Herkesin hikayesini okuyamadim tabi cok mesaj var hepinizin mutlu haberler getirmesini dilerim.
İnşaallah bu son olur ve bu sefer Rabbim yuzunu guldurur kucagına alırsın mınığını :)meraba.sanırım sizinle aynı zamanda transferimiz olacak. benim de dondurulmuşlarla olacak.3 gündür estrofem kullanıyorum. 3. denememiz. sorun pko
Insallah pozitif sonuclanir seker. Once pozifi gorursun sonra da mis kokulu yavrunu kucaginda gorursun issallahhhh :) bisey sorabilir miyim sana Siz neden tup bebis yaptrdiniz
Kizlar aradilar sabah 9da gidiyorum transfere yarin dua edin valla korkuom temizlileri bitirdim yavaştan son hazirliklqr....
Herkese merhaba,
Listeyi takip edebildiğim kadar revize ettim. eklenmek isteyen varsa özelden mesaj atabilir :)
Eki Görüntüle 1264776
Ya ben de anestezisiz cekiliyim diyordum ama bir kac yerde sunu okudum.eger sivi verilirken rahme, kisi kendini kasarsa yapisiklik varmis gibi çıkabilirmis. O yuzden tereddutte kaldim.
tüplerim alındı.2 adet kist vardı onlar alındı.rahimde yapışıklık vardı onlar düzeltildine ameliyatı acaba
dygartransferde : 37232275 .!.:Ellerine saglik arkadasim yavas yavas listemiz kabariyor insallah her sirada pozitifi goruruz
polikistik over canm. yani çok kistli yumurtalık.büyüyemeyen yumurtalar küçülüp kiste dönüşüyor ve bu kistler kalıcı oluyor.daha açık ifadeyle yumurtanın çatlayamama durumu canım. ben ankarada centrum klinikte yaptırıyorum canım.sen nerde yaptırıyorsun? inşallah senin de son denemen olur.Allah yüzümüzü güldürsün.bebeklerimizi nasip etsin bu denememizde inşallah.
Canım Allah yardımcın olsun.İnşallah bebeğin ya da bebeklerin sımsıkı tutunurlar sana.Dualarım seninle ve tüm bu yolda uğraş verenlere..Kizlar aradilar sabah 9da gidiyorum transfere yarin dua edin valla korkuom temizlileri bitirdim yavaştan son hazirliklqr....
[
tüplerim alındı.2 adet kist vardı onlar alındı.rahimde yapışıklık vardı onlar düzeltildi
Kizlar aradilar sabah 9da gidiyorum transfere yarin dua edin valla korkuom temizlileri bitirdim yavaştan son hazirliklqr....
Tşk ederim canım.Evet ikiside alındı.benim bu 3 denemem olacak.2 sini izmirde yaptırmıştım.bu sefer acıbadem de tayfun bağışla başlıyorum.tüplerimin biri tıkalıydı diğerindede sıvı birikmesi olduğu için alındı.tayfun bey alınmadan tedaviye başlayacamayacğımı söyledi.çünkü benim diğer 2 tedavim düşükle sonuçlandı burdaki doktorlar bu durumu fark etmedikleri için hamileliklerim devam etmedi.çok geçmiş olsun.tüplerinizin ikisidemi alındı ve ne için.
hangi doktora gidiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?