Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Selam kizlar ben geldim. Bu ay transferim olacak ins hayirlisiyla. Kisa hikayemi anlatayim: yasim 30 iki tarafli cikolata belam var yumurrta gelisimine engel oluyorlar gecen ay yuksek doz ilaclar alamama ragmen sagda hic yumurta yoktu solda 5 adet toplandi ve gec gelistiler 5 inden 3 u dollendi donduruldular yumurtalar gec gelistigi icin rahim icinin uygun oldugu donemi kacirmis olduk o yuzden bu ay transfer. Embriyolar cozuldukten sonra da gelisimleri devam ederse bu ay transferim olacak simdi estroferm kullaniyorum regl durumundayim. Herkesin hikayesini okuyamadim tabi cok mesaj var hepinizin mutlu haberler getirmesini dilerim.

meraba.sanırım sizinle aynı zamanda transferimiz olacak. benim de dondurulmuşlarla olacak.3 gündür estrofem kullanıyorum. 3. denememiz. sorun pko

Insallah pozitif sonuclanir seker. Once pozifi gorursun sonra da mis kokulu yavrunu kucaginda gorursun issallahhhh :) bisey sorabilir miyim sana Siz neden tup bebis yaptrdiniz

Sagol canim rabbim hepimize versin insallah kist yuzunden tup tikali canim

Kizlar aradilar sabah 9da gidiyorum transfere yarin dua edin valla korkuom temizlileri bitirdim yavaştan son hazirliklqr....

Herkese merhaba,
Listeyi takip edebildiğim kadar revize ettim. eklenmek isteyen varsa özelden mesaj atabilir :)

Ya ben de anestezisiz cekiliyim diyordum ama bir kac yerde sunu okudum.eger sivi verilirken rahme, kisi kendini kasarsa yapisiklik varmis gibi çıkabilirmis. O yuzden tereddutte kaldim.

yaa bana da 1-2 kişi anestezili olma eskiden özellikle tavsiye etmiyolar dedi. bilmiyorum
ben mecburen anestezisiz olucam çünkü devlette yaptırıyorum

dygartransferde : 37232275 .!.:
Ellerine saglik arkadasim yavas yavas listemiz kabariyor insallah her sirada pozitifi goruruz

Canim yarin transferrr artik sonuç bekliyor yazmayi unutma

Pko nedır cok duyuyorum R rtv_seyda ? Benım de altıncı gunum. Hangı sehırde hangı hastaneye gıdıyorsun?
polikistik over canm. yani çok kistli yumurtalık.büyüyemeyen yumurtalar küçülüp kiste dönüşüyor ve bu kistler kalıcı oluyor.daha açık ifadeyle yumurtanın çatlayamama durumu canım. ben ankarada centrum klinikte yaptırıyorum canım.sen nerde yaptırıyorsun? inşallah senin de son denemen olur.Allah yüzümüzü güldürsün.bebeklerimizi nasip etsin bu denememizde inşallah.

MERHABA ARKADAŞLAR;
bende de sağ yumurtada çikolata kisti var kasım ayında başlayacağız benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı

Merhaba )bende düşüyorum yıl başı ya kadar yaptırmak) malesef 4 tüp bebek olucak (ama yebi hastanede yeni doktorla) ) inşallah hepimiz amacımıza ulaşır)

Ben medikanadan tedavi gördüm 3 defa olmadı açıkçası onları çok professional görmedim (yazık sonuna kadar guvendim onlara ((benim tuplerim tıkalı başka sorun yok! Ya sizin hikâyenin? Ya bide nasıl arkadaş oluyor burda ? Yeni kayıt oldum ) ) bişey anlamadim daha)

çok geçmiş olsun.tüplerinizin ikisidemi alındı ve ne için.
hangi doktora gidiyorsun.
Tşk ederim canım.Evet ikiside alındı.benim bu 3 denemem olacak.2 sini izmirde yaptırmıştım.bu sefer acıbadem de tayfun bağışla başlıyorum.tüplerimin biri tıkalıydı diğerindede sıvı birikmesi olduğu için alındı.tayfun bey alınmadan tedaviye başlayacamayacğımı söyledi.çünkü benim diğer 2 tedavim düşükle sonuçlandı burdaki doktorlar bu durumu fark etmedikleri için hamileliklerim devam etmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…