Benimde 7 aralık ama ben cumartesi kan testi yaptırmayı düşünüyorum :)
Bencedee bebisler sizinle.....encokistedigimsin @elifdurmaz @aysemdurum51 @gyps84 ve sanirim @ozlem8282 ve ve ve .... yarin test gunu olan arkadaslar; Allah yardimciniz olsun guzel haberlerle insallah :) :) :) :)
test günü yaklasan gelen arkadaslar bişi hissediyo musunz bn transfer günü ve ertesi gün kasık ağrım vardı bgn artık yok gibi de merBencedee bebisler sizinle.....encokistedigimsin @elifdurmaz @aysemdurum51 @gyps84 ve sanirim @ozlem8282 ve ve ve .... yarin test gunu olan arkadaslar; Allah yardimciniz olsun guzel haberlerle insallah :) :) :) :)
inşallah canım ama bnm test günüm 8 aralık. gerçi pazartesiyi bekleyemem cumartesi sabah yapmak istiyorum kan tahlilini. artık iyisiyle kötüsüyle haftasonunu geçirelim. umarım çay bahçesinde kutlarız
test günü yaklasan gelen arkadaslar bişi hissediyo musunz bnm transfer günü ve ertesi gün kasık ağrım vardı bgn artık yok gibi de merak ettminşallah canım ama bnm test günüm 8 aralık. gerçi pazartesiyi bekleyemem cumartesi sabah yapmak istiyorum kan tahlilini. artık iyisiyle kötüsüyle haftasonunu geçirelim. umarım çay bahçesinde kutlarız
test günü yaklasan gelen arkadaslar bişi hissediyo musunz bn transfer günü ve ertesi gün kasık ağrım vardı bgn artık yok gibi de mer
test günü yaklasan gelen arkadaslar bişi hissediyo musunz bnm transfer günü ve ertesi gün kasık ağrım vardı bgn artık yok gibi de merak ettm
sorma cnm yaa bnde opunun ertesi günü başladım bgn 5.iğne olck şimdiden fena ama inş tutunr bebişlerimz her aksam buz uyguluyorm iğne yerlerinevalla bende de ilk günler kasık ağrısı vardı batma şeklinde. Şu günlerde maşallahım var hiçbi şeyim yok. iyiye mi yorayım kötüye mi bilemedim:) düşünmemeye çalışıyorum. Ama şu progestan iğne yok mu bitirdi beni
Canm eger olsaydi slikte olsa cikardi olmadgni hiss3diyordm zaten kismet ne yapalm. Ama sna cok sevndm bence senn var yoksa ckmazdikiiii sevinenlrsnz benveencokistedigimsin neden hemen olmadı diyosun canım bnde dün idrar testi yaptım.önce baktım çıkmadı dedim tek çizgi sonra baktım çok silik bişey var.sonra kendime kızdım.varsa da yoksa da kendimi yanıltıcam boşu boşuna neden yaptım diye.bi sürü yazı okudum beta hcg önce kana daha sonra idrara bulaşırmış.en iyisi kan testi oda yarın işte seninde öyle az kaldı azcık sabretcez.kendini üzme ihşallah bebişlerimiz bizimle
İnşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah :)ooo cumartesiler arttı desenize.hadi hayırlı haberler inşallah
Benim çok ilginçtir karnımın sol alt tarafında hafif bi şişlik var iyiye mi yorsam kötüye mi bende bilemiyorum. Ama belli bişey.valla bende de ilk günler kasık ağrısı vardı batma şeklinde. Şu günlerde maşallahım var hiçbi şeyim yok. iyiye mi yorayım kötüye mi bilemedim:) düşünmemeye çalışıyorum. Ama şu progestan iğne yok mu bitirdi beni
Allah razı olsun yarın büyük gün inşallah pozitif sonuç nasip eder rabbim hepimizeBencedee bebisler sizinle.....encokistedigimsin @elifdurmaz @aysemdurum51 @gyps84 ve sanirim @ozlem8282 ve ve ve .... yarin test gunu olan arkadaslar; Allah yardimciniz olsun guzel haberlerle insallah :) :) :) :)
sorma cnm yaa bnde opunun ertesi günü başladım bgn 5.iğne olck şimdiden fena ama inş tutunr bebişlerimz her aksam buz uyguluyorm iğne yerlerine
amin cnm inşallahhhh bn suan vurulurken bişi hissetmiyorm da bundan snr ne olur bilmiyorm ama dediğim gibi hayırlısyla bebişlerimz gelsin de iğneye değer ne güzel senin bitmiş inş güzel sonuçlarını duyarzben dün akşam 12. iğnemi vuruldum. 10 güne kadar iyiydi de, son iki üç gündür yapılırken de acımaya başladı. Buz ben de koyuyorum akşamları. Allahım bu çilelerimizi karşılıksız bırakmasın inşallah.
İhşallah yarın hepimiz güzel haberlerle mutlu oluruz burda çok kisi var 12. Gun bile tek cizgi gören uzulme nolur daha negatif gibi sonuc almadınki idrar tstine güvnme bnde güvnmiyorum.Canm eger olsaydi slikte olsa cikardi olmadgni hiss3diyordm zaten kismet ne yapalm. Ama sna cok sevndm bence senn var yoksa ckmazdikiiii sevinenlrsnz benve
Geçmiyor canım valla zaman ben örgü örüyorum zaman geçsin diye ama hiç işe yaramıyor gibi :)Aman ne çok sıkıldım ki ben şimdi yaaa :)
Zaman geçmek bilmiyor mu nedir.
canim sakinn kaptirma kendini ue kan tahlilini bekle sende cok.iyi biliyosunki yaniltici olabilioI geceler baktm test cebndeymis esimn gizliden yaptm testi aliskn oldgm tek cizgi hayrlisi buymus
günaydın canım adeti hiç aklına getirme benim tutmadığı halde bende hiç adet olucakmışım gibi belirtiler olmadı iyi düşün sonu iyi olsun belki seninki tersidir ümit vermek gibi olmasın gerçe herkesin farklı oluyor ama burdan okuduklarım bazı arkadaşların sonuçları pozitif olanlar sanki adet olucakmış gibi beirtilerde görüyorlar allahımın izniyle inşallah bize güzel haberler vericeksinGünaydın kızlar
Bu sabah sanki adet olacakmış gibi ağrılarım var aman ne çok dinliyoruz dimi kendimizi.
İnşallah olmam yaaa :) Sizde ne var ne yok bakalım ?
dur bakalım arkadaşım daha kan testi vericeksin beta hcg belli bir değerden sonra idrara geçiyormuş hemen kendini salma sen normal hayatına dön hareketlerine yinede dikkat et :)Yapmak zorundayim ki artk su yatma modundan ckip normal hayatima donebileyim. Kismet deilmis olmicakti biliyordm zaten olmadida
merhaba canım güzel bulutlu bir gün sen nasılsın keyfin nasıl . evet bikaç arkadaşın test günü takipteyizzzzselamm kizcelerrrr :) noruyonuzzzzyarin bi cogunun test gunumu yanlus anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?