Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Günaydın kızlar
Bu sabah sanki adet olacakmış gibi ağrılarım var aman ne çok dinliyoruz dimi kendimizi.
İnşallah olmam yaaa :) Sizde ne var ne yok bakalım ?
Bende dinler oldum kendimi dunden beri.Kacinci gunun canim senin transferden sonra?insallah adet olmazsin oyle deme

Canım 27 kasım transfer tarihim off ya ne bileyim inşallah olmam. Senin kaçıncı günün tatlım?
Benimde 29 kasimda oldu transferim bilmiyorum ki bugun 4. gunum herhalde.ama ya hic gecmiyor zaman cok sıkıcı beklemek.hamile degilsen test gunune kadar kesin adet mi oluyorsun ki canim?

Benimde 29 kasimda oldu transferim bilmiyorum ki bugun 4. gunum herhalde.ama ya hic gecmiyor zaman cok sıkıcı beklemek.hamile degilsen test gunune kadar kesin adet mi oluyorsun ki canim?
Evet canım zaman geçmiyor hamile değilsem olurum diye düşünüyorum ama emin değilim tedaviden dolayı gecikme de olabilir mi?
Bilmiyorum işte dua edebiliyorum sadece hakkımızda hayırlısı artık neyapalım ölüm yok ya sonunda.

Dur bakalim canim hic belli olmaz belki gec tutunuyordur hemen uzulme en iyisi kan testi yaptirmak.umudu kaybetme hemen
Umudum yoktu zaten canm umutlansam nr olacakti biraz dha aci biraz dha husran sadce bu. Kismet deilmis birdhaki tup bebebge sans bakalm. Belkide kendilgnden olur zmani varmis

Umudum yoktu zaten canm umutlansam nr olacakti biraz dha aci biraz dha husran sadce bu. Kismet deilmis birdhaki tup bebebge sans bakalm. Belkide kendilgnden olur zmani varmis

Canim gunaydin
İdrar da negatif gören ama kanda pozitif gören kişi çok hemen pes etme sen hele bi kan ver bakalım canım inşallah Rabbim Hayırlısiyla nasip eder şekerim :)

tabi ki canim nasip neyse o olacak zaten.hep dua edelim birbirimize.bu benim ilk denemem hic bisey bilmiyor insan tedaviye baslamadan isin icine girince ne kadar yorucu oldugunu anliyorsun.benim transfer gunune kadar labaratuardan arayip hergun bilgi verdiler su kadar embriyo oldu bu kadar kaldi diye son gune kadar ya transfer bile yapilamazsa diye gerim gerim gerildim.insallah adet olmayacaksin canim gelecek artik o melekler karnimiza

İnşallah canım benimde tek isteğim bu hayırlısı olsun bakalım hepimiz için.

Yapmak zorundayim ki artk su yatma modundan ckip normal hayatima donebileyim. Kismet deilmis olmicakti biliyordm zaten olmadida
Canım erken pes etme idrarın negatif çıkması çok normal kanda ne çıkacak daha bilmiyoruz. Sen yaptır bu gün yaptıraksın değil mi?
Kuzum hayırlı haberlerini bekliyorum.

merhaba benim de 25 kasımda transferim oldu 3 gündür idrar testi yapıyorum ama hep negatif... ama umursamıyorum çünkü çok nadir tek tük birkaç kişi dışında herkesinki negatif çıkıyo kan testinden önce yapıldığında. ama inşallah bi gün o iki çizgiyi görücem Allah'ın izniyle inanıyorum Rabbim hepimize o duyguyu tattırsın. bugün 8. günüm kan testi yaptırmamak için zor tutuyorum kendimi. çünkü onun içinde henüz erken. çıkmama ihtimali yüksek.

İnşallah cnm hepbirlikte görelim çift çizgileri bnm de transfer 25indeydi. test günü 8 aralık mı dediler?

hayır canım 7 aralık pazar gfünü dediler. günler geçmek bilmiyo ben dayanamayıp daha önce yaptırcam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…