Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kizlar bizim yolculuk burada bitti.degerim dusmus .3.50 .artik onumuzdeki maclara bakicaz.doktor kimyasal gebelik olmus dedi .
canım hakkında hayırlısı buymuş insan böyle birşeyle karşılaştığında hiçbirşey diyemiyor ama seni ve duygularını çok iyi anlıyorum inşallah diğer denemede bizlere güzel haberler vericeksin ...

Geçmiyor canım valla zaman ben örgü örüyorum zaman geçsin diye ama hiç işe yaramıyor gibi :)
İnan iş yerinde de geçmiyor yaaa konsantre olamıyorum ki hiç birşeye evdede örgüm var gidince uğraşıım diyorum ama çok heyecanlıyım :)

Kizlar bizim yolculuk burada bitti.degerim dusmus .3.50 .artik onumuzdeki maclara bakicaz.doktor kimyasal gebelik olmus dedi .

Canim benim inan çok üzüldüm. çok çaba sarf ediyoruz sonunda mutlaka mutlu Sona ulaşmak istiyoruz ama henüz zamanı gelmediginden olmuyor. Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah canım benim üzülme neolur bizde tadacagiz o duyguyu anneligi Allahın izniyle amin

ihşallah Allah nasip kısmet ederde yakın zamanda yine denersiniz ve güzel haberini alırız canım Allah sabır versin.Kesnlikle bunda da bi hayır vardır.En iyisi Allaha bırakmak.

Hayırlısı olsun kuzum Allah sanada nasip edecek bir gün inanıyorum buna. Bu sefer olmadı olsun canınız sağolsun bir daha denersin.

İnşallah canım kısmetse varsa eğer başımın üstünde yeri var takdir mevlamdan :)

var mı belirtilrn cnm bnm 3.ggünüm dsha 10 gün var
benim şuan en belirgin olan sık idrara çıkmak canım.normalde uykum ağır hiç uyanmazdım gece 3-4 kere uykudan kalktığım oluyo lavaboya.göğüslerde bi şişkinliğim var.onun dışında bişey hissetmiyorum canım.Bakalım bunlar hamilelik belirtisi mi -ki ihşallah öyledir.yarın belli olucak.

inş cnm önce siz verin güzel haberleri snr biz inşallh

cnm geçöiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Hayırlısı böyleymiş demek ki. Bu son üzüntün olsun, en kısa zamanda kucağın bebişlerle dolsun inşallah.

kızlar selam...
B bebegimolsunistiyorum cok üzüldüm ama kendimizi alıştırmamız lazım, test günümün peşpeşe hepimizin ve bu sonuca hazırlıklı olmalıyız.
embriyoların tutunmamasının ve düşüklerin sebebi, vücudun embriyoya yaklaşık 3000 sinyal göndererek onun sağlıklı olup olmadıgını kontrol etmesiymiş, herhangi bir hata varsa vücut onu atmak istiyormuş
yani sağlıkla, hayırlısıyla olsun hamileleliklerimiz, sonu kötü bitecekse baştan olmasın daha iyi..

hava cok güzel cık bir dolaş kafan dağıt, yeni umutlar için topla bir an evvel kendini olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…