- 21 Haziran 2014
- 160
- 187
- 53
- 33
eveeeeet onlardan biri beniimselamm kizcelerrrr :) noruyonuzzzzyarin bi cogunun test gunumu yanlus anlamadim
canım hakkında hayırlısı buymuş insan böyle birşeyle karşılaştığında hiçbirşey diyemiyor ama seni ve duygularını çok iyi anlıyorum inşallah diğer denemede bizlere güzel haberler vericeksin ...Kizlar bizim yolculuk burada bitti.degerim dusmus .3.50 .artik onumuzdeki maclara bakicaz.doktor kimyasal gebelik olmus dedi .
İnan iş yerinde de geçmiyor yaaa konsantre olamıyorum ki hiç birşeye evdede örgüm var gidince uğraşıım diyorum ama çok heyecanlıyım :)Geçmiyor canım valla zaman ben örgü örüyorum zaman geçsin diye ama hiç işe yaramıyor gibi :)
var mı belirtilrn cnm bnm 3.ggünüm dsha 10 gün vareveeeeet onlardan biri beniimAllah güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin ihşallah hepimize
Kizlar bizim yolculuk burada bitti.degerim dusmus .3.50 .artik onumuzdeki maclara bakicaz.doktor kimyasal gebelik olmus dedi .
ihşallah Allah nasip kısmet ederde yakın zamanda yine denersiniz ve güzel haberini alırız canım Allah sabır versin.Kesnlikle bunda da bi hayır vardır.En iyisi Allaha bırakmak.Kizlar bizim yolculuk burada bitti.degerim dusmus .3.50 .artik onumuzdeki maclara bakicaz.doktor kimyasal gebelik olmus dedi .
Hayırlısı olsun kuzum Allah sanada nasip edecek bir gün inanıyorum buna. Bu sefer olmadı olsun canınız sağolsun bir daha denersin.Kizlar bizim yolculuk burada bitti.degerim dusmus .3.50 .artik onumuzdeki maclara bakicaz.doktor kimyasal gebelik olmus dedi .
İnşallah canım kısmetse varsa eğer başımın üstünde yeri var takdir mevlamdan :)günaydın canım adeti hiç aklına getirme benim tutmadığı halde bende hiç adet olucakmışım gibi belirtiler olmadı iyi düşün sonu iyi olsun belki seninki tersidir ümit vermek gibi olmasın gerçe herkesin farklı oluyor ama burdan okuduklarım bazı arkadaşların sonuçları pozitif olanlar sanki adet olucakmış gibi beirtilerde görüyorlar allahımın izniyle inşallah bize güzel haberler vericeksin
seninde hayırlısı olsun canım sende tahlil yolunu yarılamışsın hayırlı haberlerini bekliyoruz ...
benim şuan en belirgin olan sık idrara çıkmak canım.normalde uykum ağır hiç uyanmazdım gece 3-4 kere uykudan kalktığım oluyo lavaboya.göğüslerde bi şişkinliğim var.onun dışında bişey hissetmiyorum canım.Bakalım bunlar hamilelik belirtisi mi -ki ihşallah öyledir.yarın belli olucak.var mı belirtilrn cnm bnm 3.ggünüm dsha 10 gün var
inş cnm önce siz verin güzel haberleri snr biz inşallhbenim şuan en belirgin olan sık idrara çıkmak canım.normalde uykum ağır hiç uyanmazdım gece 3-4 kere uykudan kalktığım oluyo lavaboya.göğüslerde bi şişkinliğim var.onun dışında bişey hissetmiyorum canım.Bakalım bunlar hamilelik belirtisi mi -ki ihşallah öyledir.yarın belli olucak.
hayirlisi olsun bitanemm Allah buyuk vardir bi hayirr dualarimz seninle yikilmak yok bidakine insallahKizlar bizim yolculuk burada bitti.degerim dusmus .3.50 .artik onumuzdeki maclara bakicaz.doktor kimyasal gebelik olmus dedi .
amin tatlimm.hadi bakalimmm bekliyoruzz yarinii bizde sizin kadar heycanliyizz Allah buyuk :)eveeeeet onlardan biri beniimAllah güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin ihşallah hepimize
hadi hayirlisi cnm bol kaliteli yumislerin.olsun insallah :)Kizlar son kontrolumu oldum sonunda cuma gunu opu var dualrinizi bekliyorum
aynen cnmhadiii bakalım yarısı gitmiş
Kizlar bizim yolculuk burada bitti.degerim dusmus .3.50 .artik onumuzdeki maclara bakicaz.doktor kimyasal gebelik olmus dedi .
Canım inşallah bir dahaki denemem son olur.Kizlar bizim yolculuk burada bitti.degerim dusmus .3.50 .artik onumuzdeki maclara bakicaz.doktor kimyasal gebelik olmus dedi .
Neler yasadik nelerden gectik canim insallah rabbim en kisa zamanda nasib etsin insallah.onlar inatciysa biz daha inatciyiz eninde sonunda geleceklerInsallah kizlar cok sagolun .bu maci alicaz baska yolu yok.:)o bebek buraya gelecek.hayirlisi rabbim herseyin en iyisini bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?