Günaydın kızlar
Bu sabah sanki adet olacakmış gibi ağrılarım var aman ne çok dinliyoruz dimi kendimizi.
İnşallah olmam yaaa :) Sizde ne var ne yok bakalım ?
I geceler baktm test cebndeymis esimn gizliden yaptm testi aliskn oldgm tek cizgi hayrlisi buymus
Günaydın canım benim Rabbim sesinden duysun inşallah
Kuşum canımsın yaaa inanıyorum bize ve bebeklerimize olmayalım yaaaa bu sefer bir ayda adet olmayalım:)okyanus34 canım bende bugün aynı Sancı ile uyandım gönlünü ferah tut adet olmayacağız minnaklarımız bizimle
Olmayacağız ben inanıyorum dün bir doktorla konuştum bu Tür ağrıların normal olduğunu kanama olsa bile korkmamam gerektiğini söyledi içim rahatladı o yüzden napıyoruz böyle düşünerek minnaklarımızı üzmüyoruzKuşum canımsın yaaa inanıyorum bize ve bebeklerimize olmayalım yaaaa bu sefer bir ayda adet olmayalım:)
kızlar günaydın..
siz eşlerinizle bebek var gibi mi konusuyorsunuz yoksa temkinli misiniz?
bizim zate aramız limoni, bebek konusunda tek bir kelime konusmadık daha..
Ben bebek var gibi konuşıyorum hatta gece gizli gizli karnımı bile seviyor :)kızlar günaydın..
siz eşlerinizle bebek var gibi mi konusuyorsunuz yoksa temkinli misiniz?
bizim zate aramız limoni, bebek konusunda tek bir kelime konusmadık daha..
Bol bol dua edicem sana Rabbimin izniyle arttığını görücez hep birlikte dualarım seninle canım Rabbim yar ve yardımcın olsunKizlar insallah olmazsiniz adet.sizin icin dua ediyorum.bende bugun tekrar gidip kan tahlili vercem .bakalim arttimi yoksa dustumu .ama hala az az kanamam gelmeye devam ediyor.bugun birazcik mide bulantim va r sabahtan beri kahvalti yapamadim .belki ilaclar yapiyodur.bakalim sonuc ne cikacak.
Bol bol dua edicem sana Rabbimin izniyle arttığını görücez hep birlikte dualarım seninle canım Rabbim yar ve yardımcın olsun
Canim biz hic bu konuda konusmadik desem yeridir.cunku konustugumuzda cok daha uzuluyoruz olmayinca.o yuzden akisina biraktik desem yeridir.umarim esinle aranda duzelir.zor zamanlar cunku.eslerin destegi onemli
Benimde 7 aralık ama ben cumartesi kan testi yaptırmayı düşünüyorum :)hayır canım 7 aralık pazar gfünü dediler. günler geçmek bilmiyo ben dayanamayıp daha önce yaptırcam galiba
Evet canım zaman geçmiyor hamile değilsem olurum diye düşünüyorum ama emin değilim tedaviden dolayı gecikme de olabilir mi?
Bilmiyorum işte dua edebiliyorum sadece hakkımızda hayırlısı artık neyapalım ölüm yok ya sonunda.
Evet ozaman üzmüyoruz inşallah Allah ım sen yüzümüze bak yarabbim :)Olmayacağız ben inanıyorum dün bir doktorla konuştum bu Tür ağrıların normal olduğunu kanama olsa bile korkmamam gerektiğini söyledi içim rahatladı o yüzden napıyoruz böyle düşünerek minnaklarımızı üzmüyoruz
Kızlar hayırlı sabahlar güzel, mutlu, heyecan ve sevinç dolu, bol pozitifli hayırlı haberleri vermeyi YUCE RABBIMIZ nasip etsin inşallah AMiN
okyanus34 canım bende bugün aynı Sancı ile uyandım gönlünü ferah tut adet olmayacağız minnaklarımız bizimle
Saol canım arkadaşım amin inşallah hepimiz için çok güzel günler gelsin artık değil mi
Bencedee bebisler sizinle.....encokistedigimsin neden hemen olmadı diyosun canım bnde dün idrar testi yaptım.önce baktım çıkmadı dedim tek çizgi sonra baktım çok silik bişey var.sonra kendime kızdım.varsa da yoksa da kendimi yanıltıcam boşu boşuna neden yaptım diye.bi sürü yazı okudum beta hcg önce kana daha sonra idrara bulaşırmış.en iyisi kan testi oda yarın işte seninde öyle az kaldı azcık sabretcez.kendini üzme ihşallah bebişlerimiz bizimle
Aynen canım böyle devam ediyoruz günümüz güzel olsun inşallah hayırlı haberler almak nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?