Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Günaydın kızlar
Bu sabah sanki adet olacakmış gibi ağrılarım var aman ne çok dinliyoruz dimi kendimizi.
İnşallah olmam yaaa :) Sizde ne var ne yok bakalım ?

ben de popomdaki progestan ağrısından başka birşey hissetmiyorum. Zaten o kadar baskın başka bi ağrı hissetmek mümkün değil:) İlk günlerde kasıklarımda ağrı vardı şimdi o da kalmadı. Ama belirti aramıyorum zaten. Olanlardan bu kadar hormonal ilaçlardandır zaten.. Artık hayırlısı Allahtan haftasonuna ne kaldı

Kuşum canımsın yaaa inanıyorum bize ve bebeklerimize olmayalım yaaaa bu sefer bir ayda adet olmayalım:)
Olmayacağız ben inanıyorum dün bir doktorla konuştum bu Tür ağrıların normal olduğunu kanama olsa bile korkmamam gerektiğini söyledi içim rahatladı o yüzden napıyoruz böyle düşünerek minnaklarımızı üzmüyoruz

kızlar günaydın..
siz eşlerinizle bebek var gibi mi konusuyorsunuz yoksa temkinli misiniz?
bizim zate aramız limoni, bebek konusunda tek bir kelime konusmadık daha..

Canim biz hic bu konuda konusmadik desem yeridir.cunku konustugumuzda cok daha uzuluyoruz olmayinca.o yuzden akisina biraktik desem yeridir.umarim esinle aranda duzelir.zor zamanlar cunku.eslerin destegi onemli

kızlar günaydın..
siz eşlerinizle bebek var gibi mi konusuyorsunuz yoksa temkinli misiniz?
bizim zate aramız limoni, bebek konusunda tek bir kelime konusmadık daha..
Ben bebek var gibi konuşıyorum hatta gece gizli gizli karnımı bile seviyor :)

Bol bol dua edicem sana Rabbimin izniyle arttığını görücez hep birlikte dualarım seninle canım Rabbim yar ve yardımcın olsun

encokistedigimsin neden hemen olmadı diyosun canım bnde dün idrar testi yaptım.önce baktım çıkmadı dedim tek çizgi sonra baktım çok silik bişey var.sonra kendime kızdım.varsa da yoksa da kendimi yanıltıcam boşu boşuna neden yaptım diye.bi sürü yazı okudum beta hcg önce kana daha sonra idrara bulaşırmış.en iyisi kan testi oda yarın işte seninde öyle az kaldı azcık sabretcez.kendini üzme ihşallah bebişlerimiz bizimle

Canim biz hic bu konuda konusmadik desem yeridir.cunku konustugumuzda cok daha uzuluyoruz olmayinca.o yuzden akisina biraktik desem yeridir.umarim esinle aranda duzelir.zor zamanlar cunku.eslerin destegi onemli

evet olmayacak gibi kendimizi hazırlayıp olursa sevinmek daha iyi gibime geliyor benim de..
olacagına inanırsak ve negatifi görürsek daha cok üzülmez miyiz

canım kullandığınız prıogestandan dolayı olmazsın adet ilaçları bırakırsan olur.
inşallah olmayız

Evet ozaman üzmüyoruz inşallah Allah ım sen yüzümüze bak yarabbim :)

Bencedee bebisler sizinle..... encokistedigimsin E elifdurmaz @aysemdurum51 @gyps84 ve sanirim @ozlem8282 ve ve ve .... yarin test gunu olan arkadaslar; Allah yardimciniz olsun guzel haberlerle insallah :) :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…