nerede canım tvde mi?kızlar starda GÜRKAN ARIKAN benim doktorum çıktı dinleyin
saol cnnm iyi gidio simdilik beklemedeyiz iste gecmioooo :) yarin herkes guzel.haberler versin insallahhh bizi haberdar edinnnmerhaba canım güzel bulutlu bir gün sen nasılsın keyfin nasıl . evet bikaç arkadaşın test günü takipteyizzzz
evet ama bittinerede canım tvde mi?
kaç gün kaldı tahlile o kadar çok arkadaş varki sayfaları okurken unutuyorum artıksaol cnnm iyi gidio simdilik beklemedeyiz iste gecmioooo :) yarin herkes guzel.haberler versin insallahhh bizi haberdar edinnn
bugununsaymazsaakk 5 guncuk kaldi yaaakaç gün kaldı tahlile o kadar çok arkadaş varki sayfaları okurken unutuyorum artık
olsun canım sen antalyadasın sanırım tedvin ordamı oluyorevet ama bitti((((((((
kadina cok uzuldum :-(evet ama bitti((((((((
olsun canım sen antalyadasın sanırım tedvin ordamı oluyor
hadiii bakalım yarısı gitmişbugununsaymazsaakk 5 guncuk kaldi yaaa
seninde hayırlısı olsun canım sende tahlil yolunu yarılamışsın hayırlı haberlerini bekliyoruz ...hayır canım.bahçeçi fulyada tedavim.
bugünde 6.günüm....
Geçmiyor canım valla zaman ben örgü örüyorum zaman geçsin diye ama hiç işe yaramıyor gibi :)
Yarin test gunu olanlar bayram etsin Araligin 11 inde de sen edersin isallah :)Rabbim yarin buralar bayram yerine dönsün insaalllaahh.Herkesin bekledigi hayirli haberi almasini diliyorum.
Ya ben seni 4 aralik gibi sandim. Insallah pozitif haberlerle olur :)inşallah canım ama bnm test günüm 8 aralık. gerçi pazartesiyi bekleyemem cumartesi sabah yapmak istiyorum kan tahlilini. artık iyisiyle kötüsüyle haftasonunu geçirelim. umarım çay bahçesinde kutlarız
Aynen transfer gunu ve ertesi gun ilik ilik agrilarim vardi bugun 3. Gunum rahatim cok sukurtest günü yaklasan gelen arkadaslar bişi hissediyo musunz bn transfer günü ve ertesi gün kasık ağrım vardı bgn artık yok gibi de mer
test günü yaklasan gelen arkadaslar bişi hissediyo musunz bnm transfer günü ve ertesi gün kasık ağrım vardı bgn artık yok gibi de merak ettm
arkadaşım hayırlısı olsun dualarımız sen ve transfer olucak sonuç bekleyen arkadaşlarımızla beraber inşallah güzel haberlerle gel bize :)Kizlar son kontrolumu oldum sonunda cuma gunu opu var dualrinizi bekliyorum
Ayyy cok sevindim, ben sana dedim degil mi? 13 gun civari suruyor diye. Hayirlisiyla sali carsambada transfer yaparlar. Cuma gunu opu oldugumda drum en erken pt, en gec carsamba yapariz demisti, embriolarin 5. Gune gitmelerini risk alamiyor bazi merkezler. Hakkimizda hayirlisi insallah :)Kizlar son kontrolumu oldum sonunda cuma gunu opu var dualrinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?