Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

merhaba canım güzel bulutlu bir gün sen nasılsın keyfin nasıl . evet bikaç arkadaşın test günü takipteyizzzz
saol cnnm iyi gidio simdilik beklemedeyiz iste gecmioooo :) yarin herkes guzel.haberler versin insallahhh bizi haberdar edinnn

Geçmiyor canım valla zaman ben örgü örüyorum zaman geçsin diye ama hiç işe yaramıyor gibi :)

ben de puzzle yapıyorum bol bol akşamları. kitap okuyacaktım ama bir türlü konsantre olamıyorum aklım gidiyo sürekli.. bi de salatı tefiriciyeye başladım 4444 tane. Artık ne zaman biterse:)

inşallah canım ama bnm test günüm 8 aralık. gerçi pazartesiyi bekleyemem cumartesi sabah yapmak istiyorum kan tahlilini. artık iyisiyle kötüsüyle haftasonunu geçirelim. umarım çay bahçesinde kutlarız
Ya ben seni 4 aralik gibi sandim. Insallah pozitif haberlerle olur :)

Aynen transfer gunu ve ertesi gun ilik ilik agrilarim vardi bugun 3. Gunum rahatim cok sukur

Kizlar son kontrolumu oldum sonunda cuma gunu opu var dualrinizi bekliyorum
Ayyy cok sevindim, ben sana dedim degil mi? 13 gun civari suruyor diye. Hayirlisiyla sali carsambada transfer yaparlar. Cuma gunu opu oldugumda drum en erken pt, en gec carsamba yapariz demisti, embriolarin 5. Gune gitmelerini risk alamiyor bazi merkezler. Hakkimizda hayirlisi insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…