benimde çikolata kistim vardı canım emin ol buradada en az bi kaç kişi daha vardır ben şuan tedavimin son aşamasına gelmek üzereyim kasım ayınının başı gibi belki ekim sonu transferim olacak Allah ın izni ileMERHABA ARKADAŞLAR;
bende de sağ yumurtada çikolata kisti var kasım ayında başlayacağız benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı
Bana yaşadıklarını anlatabilirmisin benim korkularım var desteğe çok ihtiyacım varbenimde çikolata kistim vardı canım emin ol buradada en az bi kaç kişi daha vardır ben şuan tedavimin son aşamasına gelmek üzereyim kasım ayınının başı gibi belki ekim sonu transferim olacak Allah ın izni ile
Hadi hayırlısı olsun arkadaşım.hakkında hayırlısı ne ise o olsun.transferin ne zaman yapılacak.Kizlar hastane tekrar aradi sabah cozuceklermis biri 3.gün embryosu 8hucreli diğeri 7hucreli ama labaratiar ortamında gelişmiş 4.gün birini çözüp transfer edecekler olmaz ise uç ay sonra diğerini alacagiz secimi öyle yaptik hayirlisi artik
Hadi hayırlısı olsun arkadaşım.hakkında hayırlısı ne ise o olsun.transferin ne zaman yapılacak.
Bana yaşadıklarını anlatabilirmisin benim korkularım var desteğe çok ihtiyacım var
bende 2 yıl önce çikolata kistin salgıladığı ilhitap yüzünden karın ameliyatı oldum apandisim bile alındı.. soğan kürü neye iyi geliyor ben daha yolun başındayım lucrin 375 oldum ekim ayında yine olucam kasım da başlaycağız..Ben kist ameliyati oldum sonra bir daha oldum tupte sivi vardi on ay boyinca gittim geldim tedavi icin ve sukur transfer gunumuz yarin kist icin ilaclar verdi aama ben gizlice sogan suyu ictim ve gectiii insallah tekrarlas
Canm merhaba bende medicana ya gidicem aen hangisine gittin acaba ben çamlıca medicanaya gitmeyi düşünüyorum ömer beyeBen medikanadan tedavi gördüm 3 defa olmadı açıkçası onları çok professional görmedim (yazık sonuna kadar guvendim onlara ((benim tuplerim tıkalı başka sorun yok! Ya sizin hikâyenin? Ya bide nasıl arkadaş oluyor burda ? Yeni kayıt oldum ) ) bişey anlamadim daha)
ben de üni.de tıp fakültesinde tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum ama rahim filmi için özeli tercih ettim. artık çekildikten sonra ben anesteziliyi sen de anestezisiz i anlatıp deneyimlerimizi paylaşırız. umarım ikimizde de sıkıntı yokturyaa bana da 1-2 kişi anestezili olma eskiden özellikle tavsiye etmiyolar dedi. bilmiyorum
ben mecburen anestezisiz olucam çünkü devlette yaptırıyorum
Sagol canim rabbim hepimize versin insallah kist yuzunden tup tikali canim
Ben 2 kere çektirdim rahim filmi ilk çektirdiğimde aneztezi olmadan çektirmiştim,tüplerim tıkalı olduğu için çok zorlanmıştım.ağustos ayında anestezi ile çektirdim kendime geldiğimde hiç ağrım yoktu.şimdiden geçmiş olsun canımben de üni.de tıp fakültesinde tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum ama rahim filmi için özeli tercih ettim. artık çekildikten sonra ben anesteziliyi sen de anestezisiz i anlatıp deneyimlerimizi paylaşırız. umarım ikimizde de sıkıntı yoktur
Canm merhaba bende medicana ya gidicem aen hangisine gittin acaba ben çamlıca medicanaya gitmeyi düşünüyorum ömer beye
ben de üni.de tıp fakültesinde tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum ama rahim filmi için özeli tercih ettim. artık çekildikten sonra ben anesteziliyi sen de anestezisiz i anlatıp deneyimlerimizi paylaşırız. umarım ikimizde de sıkıntı yoktur
devlet derken ben de üniversite hastanesine gidiyorum. ama tedavi olduğum hastanede hsg yok başka üniversite hastanesine gidicem. anestezili için özele gitmem lazım ama o da çok para
peki canımcım anesteziyi nasıl uyguladılar? yani belden iğne yapıp mı yoksa genel anestezi mi oldun? ben ilk kez çektiricem çok korkuyorum.Ben 2 kere çektirdim rahim filmi ilk çektirdiğimde aneztezi olmadan çektirmiştim,tüplerim tıkalı olduğu için çok zorlanmıştım.ağustos ayında anestezi ile çektirdim kendime geldiğimde hiç ağrım yoktu.şimdiden geçmiş olsun canım
ne kadar sizin o tarafta anestezili ? ben erzuruma gidicem film için. 75 tl anestezisiz dediler , eğer anestezili olursa fiyat 225 olurmuş. üstüne 150tl koyuyorlar. benim anlamadığm belden iğne yapıp öyle mi uyuşturacaklar? yoksa genel anestezi mi olacak. senin bir fikrin var mı_?
Merhaba ben anestezi olmadan rahim filmi çektirdim ilk başta biraz çok az ağrı oldu daha sonrasında hiç olmadı boşuna anestezi almayın derim ben..
benimde çikolata kistim var tüpler açıktı ve ben adetimin 3 günü oldum akıntım az olduğu için..doktor ağrı sınırın yüksekse dayanırsın dedi. bir de kanallar açıksa kolay oluyomuş
Merhaba ben anestezi olmadan rahim filmi çektirdim ilk başta biraz çok az ağrı oldu daha sonrasında hiç olmadı boşuna anestezi almayın derim ben..
Yaa ciddi misin . Ben genel anestezi oldugunu bilmiyodum.bi sorayim hastaneye.600 ile 900 tl arasında değişiyo. bi yer buldum 370 tl ama şehir dışı gibi her an gitmek zor. reglden sonrasına denk getirmek zor. ben genel anestezi biliyorum çünkü aç karnına gidiyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?