Canim uzuldum ama hayirlisi diyelim.lafina bayildim kuzum evetttt o bebekler buraya gelecek baska yolu yokInsallah kizlar cok sagolun .bu maci alicaz baska yolu yok.:)o bebek buraya gelecek.hayirlisi rabbim herseyin en iyisini bilir.
Aynı belirtiler bendede var yarın hayırlı ve pozitif sonuçlar alırız inşallahbenim şuan en belirgin olan sık idrara çıkmak canım.normalde uykum ağır hiç uyanmazdım gece 3-4 kere uykudan kalktığım oluyo lavaboya.göğüslerde bi şişkinliğim var.onun dışında bişey hissetmiyorum canım.Bakalım bunlar hamilelik belirtisi mi -ki ihşallah öyledir.yarın belli olucak.
yediklerinden kaynaklana bilirmi ki acaba yada doktoruna sordun mu sebeb ne olabilir diye olmazsa bi sor bencekızlar bende bir gaz olmuş öyle böyle degil, 5 aylık hamile göbegi var resmen..
ne güzel 2 gündür yoktu yaa..
yediklerinden kaynaklana bilirmi ki acaba yada doktoruna sordun mu sebeb ne olabilir diye olmazsa bi sor bence
valla ikiside gazmanbarbunya ve yogurt yapmış olabilir mi
valla ikiside gazmanama birde aklıma iğneler geldi onlarda sebeb olmuş olabilir ...
göbek değil bebek o bebek :)valla ben iğneleri transferden sonra bıraktım, crinone jel kullanıyorum, iğne mahvetti beni diye değiştirdi doktor
barbunyayı akşam yemiştim, öğlen dışarda evyemekleri yapan bir yerde taze fasulyeyle etli bişeyler yedim, fasulye de yaptı sanırım
az önce üstümü değiştirirken gördüm yemin ederim en az 5 aylık gebe göbeği yaaaa...
göbek değil bebek o bebek :)
öyle gibi görünüyorahahhaahaa benim embriyo eğey hızlı gelişmiş desene
Canım hayırlısı olsun elbet üzüleceksin teselli etmenin bi yolu yok bu durumda,inşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebeklerimizeKizlar bizim yolculuk burada bitti.degerim dusmus .3.50 .artik onumuzdeki maclara bakicaz.doktor kimyasal gebelik olmus dedi .
Merhaba kizlar tam tahmin ettgim gbi yavrucak beni birakmis ve gitmis. Doktormu aradm dayanamadm gel yapalm tahlil dedi bebek yok sifir tahlil sonucum. Dualarm yarn ve soraki gunlerde tahlil yapcak arkadaslar icin. Insallah hayrlsi sonuclar alirsniz insallah bebeklerniz sizlerledir ve birakmaz insallah. Umutsuzdum icimde acimadi kismet deilmis. Allaha emanet olun. Insallah dileklerniz gercek olur yuzunuz hep guler insallah bizlere dua etmeyide unutmayn
Hayirlisi olsun canim hakkinda. Allah elbet birgun nasip edecektir hepimize.Merhaba kizlar tam tahmin ettgim gbi yavrucak beni birakmis ve gitmis. Doktormu aradm dayanamadm gel yapalm tahlil dedi bebek yok sifir tahlil sonucum. Dualarm yarn ve soraki gunlerde tahlil yapcak arkadaslar icin. Insallah hayrlsi sonuclar alirsniz insallah bebeklerniz sizlerledir ve birakmaz insallah. Umutsuzdum icimde acimadi kismet deilmis. Allaha emanet olun. Insallah dileklerniz gercek olur yuzunuz hep guler insallah bizlere dua etmeyide unutmayn
B bebegimolsunistiyorum Allahim her neyi nadip edecekse hayirlisini nasip etsin. Sakin umudunu kaybetme .kızlar selam...
B bebegimolsunistiyorum cok üzüldüm ama kendimizi alıştırmamız lazım, test günümün peşpeşe hepimizin ve bu sonuca hazırlıklı olmalıyız.
embriyoların tutunmamasının ve düşüklerin sebebi, vücudun embriyoya yaklaşık 3000 sinyal göndererek onun sağlıklı olup olmadıgını kontrol etmesiymiş, herhangi bir hata varsa vücut onu atmak istiyormuş
yani sağlıkla, hayırlısıyla olsun hamileleliklerimiz, sonu kötü bitecekse baştan olmasın daha iyi..
hava cok güzel cık bir dolaş kafan dağıt, yeni umutlar için topla bir an evvel kendini olur mu
Canım ne desem boş eminim ama inşallah en yakın zamanda tekrar deneme gücü verir rabbim ve kavuşursun bebeğineMerhaba kizlar tam tahmin ettgim gbi yavrucak beni birakmis ve gitmis. Doktormu aradm dayanamadm gel yapalm tahlil dedi bebek yok sifir tahlil sonucum. Dualarm yarn ve soraki gunlerde tahlil yapcak arkadaslar icin. Insallah hayrlsi sonuclar alirsniz insallah bebeklerniz sizlerledir ve birakmaz insallah. Umutsuzdum icimde acimadi kismet deilmis. Allaha emanet olun. Insallah dileklerniz gercek olur yuzunuz hep guler insallah bizlere dua etmeyide unutmayn
hayirlisi.olsunn cnm teslli etmek zor tabi Rabbim uygun gorduguni yapmis cnm vardir bir bildigi vardir vakti saati.herseyin nasi hayir ve saglik bidakine insalllahhh :)Merhaba kizlar tam tahmin ettgim gbi yavrucak beni birakmis ve gitmis. Doktormu aradm dayanamadm gel yapalm tahlil dedi bebek yok sifir tahlil sonucum. Dualarm yarn ve soraki gunlerde tahlil yapcak arkadaslar icin. Insallah hayrlsi sonuclar alirsniz insallah bebeklerniz sizlerledir ve birakmaz insallah. Umutsuzdum icimde acimadi kismet deilmis. Allaha emanet olun. Insallah dileklerniz gercek olur yuzunuz hep guler insallah bizlere dua etmeyide unutmayn
canım benim ne desem boş olcak biliyorum ama iyi ol sen.sen iyi ol ki diğer denemen için güç topla.herşeyde hakkımızda hayırlısı.Bir sonraki denemeni belki başka merkezde belki yine Şahin Bey de denersin.Sizin sıkıntınız sebepsizdi değilmi? İnşallah Allah bundan sonraki denemen için güç kuvvet verir sana ve yüzünü güldürürMerhaba kizlar tam tahmin ettgim gbi yavrucak beni birakmis ve gitmis. Doktormu aradm dayanamadm gel yapalm tahlil dedi bebek yok sifir tahlil sonucum. Dualarm yarn ve soraki gunlerde tahlil yapcak arkadaslar icin. Insallah hayrlsi sonuclar alirsniz insallah bebeklerniz sizlerledir ve birakmaz insallah. Umutsuzdum icimde acimadi kismet deilmis. Allaha emanet olun. Insallah dileklerniz gercek olur yuzunuz hep guler insallah bizlere dua etmeyide unutmayn
Merhaba kizlar tam tahmin ettgim gbi yavrucak beni birakmis ve gitmis. Doktormu aradm dayanamadm gel yapalm tahlil dedi bebek yok sifir tahlil sonucum. Dualarm yarn ve soraki gunlerde tahlil yapcak arkadaslar icin. Insallah hayrlsi sonuclar alirsniz insallah bebeklerniz sizlerledir ve birakmaz insallah. Umutsuzdum icimde acimadi kismet deilmis. Allaha emanet olun. Insallah dileklerniz gercek olur yuzunuz hep guler insallah bizlere dua etmeyide unutmayn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?