Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Aynı belirtiler bendede var yarın hayırlı ve pozitif sonuçlar alırız inşallah

kızlar bende bir gaz olmuş öyle böyle degil, 5 aylık hamile göbegi var resmen..
ne güzel 2 gündür yoktu yaa..

kızlar bende bir gaz olmuş öyle böyle degil, 5 aylık hamile göbegi var resmen..
ne güzel 2 gündür yoktu yaa..
yediklerinden kaynaklana bilirmi ki acaba yada doktoruna sordun mu sebeb ne olabilir diye olmazsa bi sor bence

valla ikiside gazman ama birde aklıma iğneler geldi onlarda sebeb olmuş olabilir ...

valla ben iğneleri transferden sonra bıraktım, crinone jel kullanıyorum, iğne mahvetti beni diye değiştirdi doktor
barbunyayı akşam yemiştim, öğlen dışarda evyemekleri yapan bir yerde taze fasulyeyle etli bişeyler yedim, fasulye de yaptı sanırım
az önce üstümü değiştirirken gördüm yemin ederim en az 5 aylık gebe göbeği yaaaa...

göbek değil bebek o bebek :)

Merhaba kizlar tam tahmin ettgim gbi yavrucak beni birakmis ve gitmis. Doktormu aradm dayanamadm gel yapalm tahlil dedi bebek yok sifir tahlil sonucum. Dualarm yarn ve soraki gunlerde tahlil yapcak arkadaslar icin. Insallah hayrlsi sonuclar alirsniz insallah bebeklerniz sizlerledir ve birakmaz insallah. Umutsuzdum icimde acimadi kismet deilmis. Allaha emanet olun. Insallah dileklerniz gercek olur yuzunuz hep guler insallah bizlere dua etmeyide unutmayn

Üzüntüne rağmen bizleride unutmayıp dua ettiğin için Allah razi olsun senden Rabbim seninde yüzünü güldürur ve tez zamanda bebeğini kucağına almayi nasip eder inşallah canım dualarimiz Rabbimizin huzurunda kabul olur inşallah

Hayirlisi olsun canim hakkinda. Allah elbet birgun nasip edecektir hepimize.

B bebegimolsunistiyorum Allahim her neyi nadip edecekse hayirlisini nasip etsin. Sakin umudunu kaybetme .

Canım ne desem boş eminim ama inşallah en yakın zamanda tekrar deneme gücü verir rabbim ve kavuşursun bebeğine

hayirlisi.olsunn cnm teslli etmek zor tabi Rabbim uygun gorduguni yapmis cnm vardir bir bildigi vardir vakti saati.herseyin nasi hayir ve saglik bidakine insalllahhh :)

canım benim ne desem boş olcak biliyorum ama iyi ol sen.sen iyi ol ki diğer denemen için güç topla.herşeyde hakkımızda hayırlısı.Bir sonraki denemeni belki başka merkezde belki yine Şahin Bey de denersin.Sizin sıkıntınız sebepsizdi değilmi? İnşallah Allah bundan sonraki denemen için güç kuvvet verir sana ve yüzünü güldürür

arkadaşların da dediği üzere ne desek boş..
sabır diliyorum canım inşallah gönlüne göre olur her sey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…