Canım geçmiş olsun herşeyin hayırlısı duaların içinde allah razı olsun rabbim seninde gönlünün muradını versinMerhaba kizlar tam tahmin ettgim gbi yavrucak beni birakmis ve gitmis. Doktormu aradm dayanamadm gel yapalm tahlil dedi bebek yok sifir tahlil sonucum. Dualarm yarn ve soraki gunlerde tahlil yapcak arkadaslar icin. Insallah hayrlsi sonuclar alirsniz insallah bebeklerniz sizlerledir ve birakmaz insallah. Umutsuzdum icimde acimadi kismet deilmis. Allaha emanet olun. Insallah dileklerniz gercek olur yuzunuz hep guler insallah bizlere dua etmeyide unutmayn
Merhaba kizlar tam tahmin ettgim gbi yavrucak beni birakmis ve gitmis. Doktormu aradm dayanamadm gel yapalm tahlil dedi bebek yok sifir tahlil sonucum. Dualarm yarn ve soraki gunlerde tahlil yapcak arkadaslar icin. Insallah hayrlsi sonuclar alirsniz insallah bebeklerniz sizlerledir ve birakmaz insallah. Umutsuzdum icimde acimadi kismet deilmis. Allaha emanet olun. Insallah dileklerniz gercek olur yuzunuz hep guler insallah bizlere dua etmeyide unutmayn
Şöyle birini bulsam da bagira cagira kavga etsem modundayim kizlar. Yüreğim acayip daralıyor. Allah hayırlara çıkarsın. Eşim sehir disindan beni germeyi basardi ya helal olsun valla..annemin yanindayim ben birkac gündür kullanıyorum. Annem de istemeden bazen tuz biber ekiyor osikolojimin üstüne. Ben de şiştim gercekten ama gazdan filan değil içime atmaktan...
Şöyle birini bulsam da bagira cagira kavga etsem modundayim kizlar. Yüreğim acayip daralıyor. Allah hayırlara çıkarsın. Eşim sehir disindan beni germeyi basardi ya helal olsun valla..annemin yanindayim ben birkac gündür kullanıyorum. Annem de istemeden bazen tuz biber ekiyor osikolojimin üstüne. Ben de şiştim gercekten ama gazdan filan değil içime atmaktan...
Kizlar bende hasta oldum bitince dualarima baslicam bir suru dua buldum arastirdim yine bebek icin.sizlerde arasindasiniz dua listemde kizlar hepimiz icin okuyacagim.insallah bidahakine bizlerde hamisiz yazariz burdanMerhaba kizlar tam tahmin ettgim gbi yavrucak beni birakmis ve gitmis. Doktormu aradm dayanamadm gel yapalm tahlil dedi bebek yok sifir tahlil sonucum. Dualarm yarn ve soraki gunlerde tahlil yapcak arkadaslar icin. Insallah hayrlsi sonuclar alirsniz insallah bebeklerniz sizlerledir ve birakmaz insallah. Umutsuzdum icimde acimadi kismet deilmis. Allaha emanet olun. Insallah dileklerniz gercek olur yuzunuz hep guler insallah bizlere dua etmeyide unutmayn
Sanada geçmiş olsun bugün hep üzücü haberler aldık rabbim seninde tez zamanda gönlünde olanı kucağına versin canım bizlerde inşallah iyi haberler alırız duanızı eksik etmeyin bizdenCanim cok uzuldum senin adina .sende bendensin yani.olsun yilmak yok yola devam .biz yaradanin sevdigi kullariz ki dunyanin en buyuk sinavlarindan biriyle sinaniyoruz.rabbim bu sabira ve isyan etmemeye karsi hayirli ve saglikli evlatlarla odullendirecek .ogunleri dusunerek mutlu olucaz .ogunlerde muhakkak gelecek.ben inaniyorum.
bana da bugün havalar güzel diye mi nedir deli deli gülme istegi geldi..
öğlen arkadasımla yemek yedik, o kadar güldüm ki, sen kafayı yedin artık kafana huni takıp dolaş bari dedi bana :)
stres saçma sapan dışavurumlarla çıkıyor işte.
bu arada B bebegimolsunistiyorum gercekten cok sağlam ve mantıklı yaklaşıyorsun, can-ı gönülden tebrik ederim..
Sanada geçmiş olsun bugün hep üzücü haberler aldık rabbim seninde tez zamanda gönlünde olanı kucağına versin canım bizlerde inşallah iyi haberler alırız duanızı eksik etmeyin bizden
Canim benim ya uzme kendini dua et Allaha Sığın bebegimize kavusunca tum dunya bizim olacak insallah
birde bana bak yumurta toplamadan tutta transferde ve şuanda 7.gün hala yalnızım sadece eşim yanımda oda sabah işe akşam eve yani tüm gün yalnızım yanımda biri olamaz miydi olurdu ama yoklar işte olsun canım birbirimize yetersiz Allahtan bu topik varda hiç yanlız hissetmiyorum kendimi içimden geldi söyleyeyim dedim annem gelseydi keşke sıcak bir corbasini iceydim
baharcım güzel düşünüyorsun valla..
dondurulmuşun var mı peki?
Allah sabrini versin size.mekanlari cennet olsun insallah.. bizlere de yokluklarini gostermesin ben raziyim yorulmaya.eşimin de benim de anne babamız yok,
kaynana terörü yaşayan arkadasları görünce bazen şükrediyorum ama yalnız olmak zor, bir de gurbette olunca..
Var canim 3 tane var ama ucunude koyamam diyo ikisini koyacak biri copemi gitcek anlamadim :)
eşimin de benim de anne babamız yok,
kaynana terörü yaşayan arkadasları görünce bazen şükrediyorum ama yalnız olmak zor, bir de gurbette olunca..
iyyy al bendende okadarrrr bi ben oyleyim saniyodumm hatta esimle tartistim yinee onun ailesi yuzundennn agladiimm biraz rahatladimmmŞöyle birini bulsam da bagira cagira kavga etsem modundayim kizlar. Yüreğim acayip daralıyor. Allah hayırlara çıkarsın. Eşim sehir disindan beni germeyi basardi ya helal olsun valla..annemin yanindayim ben birkac gündür kullanıyorum. Annem de istemeden bazen tuz biber ekiyor osikolojimin üstüne. Ben de şiştim gercekten ama gazdan filan değil içime atmaktan...
Canım yoldaştık senle çok üzüldüm.üzülme neolur hayırlısı olsun.ihşallah en yakın zamnda Allah nasip eder.dualarım senle.Merhaba kizlar tam tahmin ettgim gbi yavrucak beni birakmis ve gitmis. Doktormu aradm dayanamadm gel yapalm tahlil dedi bebek yok sifir tahlil sonucum. Dualarm yarn ve soraki gunlerde tahlil yapcak arkadaslar icin. Insallah hayrlsi sonuclar alirsniz insallah bebeklerniz sizlerledir ve birakmaz insallah. Umutsuzdum icimde acimadi kismet deilmis. Allaha emanet olun. Insallah dileklerniz gercek olur yuzunuz hep guler insallah bizlere dua etmeyide unutmayn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?