Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Canım geçmiş olsun herşeyin hayırlısı duaların içinde allah razı olsun rabbim seninde gönlünün muradını versin

Canim cok uzuldum senin adina .sende bendensin yani.olsun yilmak yok yola devam .biz yaradanin sevdigi kullariz ki dunyanin en buyuk sinavlarindan biriyle sinaniyoruz.rabbim bu sabira ve isyan etmemeye karsi hayirli ve saglikli evlatlarla odullendirecek .ogunleri dusunerek mutlu olucaz .ogunlerde muhakkak gelecek.ben inaniyorum.

Şöyle birini bulsam da bagira cagira kavga etsem modundayim kizlar. Yüreğim acayip daralıyor. Allah hayırlara çıkarsın. Eşim sehir disindan beni germeyi basardi ya helal olsun valla..annemin yanindayim ben birkac gündür kullanıyorum. Annem de istemeden bazen tuz biber ekiyor osikolojimin üstüne. Ben de şiştim gercekten ama gazdan filan değil içime atmaktan...

bana da bugün havalar güzel diye mi nedir deli deli gülme istegi geldi..
öğlen arkadasımla yemek yedik, o kadar güldüm ki, sen kafayı yedin artık kafana huni takıp dolaş bari dedi bana :)
stres saçma sapan dışavurumlarla çıkıyor işte.
bu arada B bebegimolsunistiyorum gercekten cok sağlam ve mantıklı yaklaşıyorsun, can-ı gönülden tebrik ederim..

Hemen o psikolojo duzelecek .aaaaa olmaz oyle canim.sevdigin ne varsa yap .guzel seylee dusun.aman o kocalar fizana gitse ordanda moral bozarlar takilma.annelerde oyle zaten.insallah bebegine kavusacagini dusun.dua et.

Kizlar bende hasta oldum bitince dualarima baslicam bir suru dua buldum arastirdim yine bebek icin.sizlerde arasindasiniz dua listemde kizlar hepimiz icin okuyacagim.insallah bidahakine bizlerde hamisiz yazariz burdan

Canim benim ya uzme kendini dua et Allaha Sığın bebegimize kavusunca tum dunya bizim olacak insallah
birde bana bak yumurta toplamadan tutta transferde ve şuanda 7.gün hala yalnızım sadece eşim yanımda oda sabah işe akşam eve yani tüm gün yalnızım yanımda biri olamaz miydi olurdu ama yoklar işte olsun canım birbirimize yetersiz Allahtan bu topik varda hiç yanlız hissetmiyorum kendimi içimden geldi söyleyeyim dedim annem gelseydi keşke sıcak bir corbasini iceydim

Sanada geçmiş olsun bugün hep üzücü haberler aldık rabbim seninde tez zamanda gönlünde olanı kucağına versin canım bizlerde inşallah iyi haberler alırız duanızı eksik etmeyin bizden

Mantiksiz yaklastigim.zamanlarda cok oldu canim:)) deli gibi gunlerce agladigimda oldu aaaaa bi baktim elime bisey gecmiyor.depresyonlara giriyorum.dedimki bu defa boyle yapmiycaksin bahar adim bahar bu arada :) teslim oldum artik kocamida uzuyorum cunki boyle yapinca .siyrik siyrik gezmiyim dedim bu defa

esim döndü mecburen ben annemde kaldım.allah razi olsun elinden geleni yapiyor ama bazen de mqlesef yiruyor. Annem kanser atlatyi cok şükür ama psikolojisini atlatamadi bi türlü. Bu nedenle yoruyor bazen. Allah yoklugunu vermesin ana babalarimizin insallah.. esimi de isi gerdi o da beni gerdi sagolsun benim elimden gelwn birsey varmış gibi.

eşimin de benim de anne babamız yok,
kaynana terörü yaşayan arkadasları görünce bazen şükrediyorum ama yalnız olmak zor, bir de gurbette olunca..
Allah sabrini versin size.mekanlari cennet olsun insallah.. bizlere de yokluklarini gostermesin ben raziyim yorulmaya.

eşimin de benim de anne babamız yok,
kaynana terörü yaşayan arkadasları görünce bazen şükrediyorum ama yalnız olmak zor, bir de gurbette olunca..

Canim cok uzuldum .anne ve baba olmadan zor heleki anne.ama hersey bizim icin aslinda sizin icin en onemli sey sadece ikinizsinizdir.kaynana olsa iyimi olurdu kotumu allah bilir.siz birbirinize simsiki sarilin hic ayrilmayin insallah ve cocuklariniz olsun buyuk bir aile olun ve onlardan cok yaslanana kadarda ayrilmayin insallah

iyyy al bendende okadarrrr bi ben oyleyim saniyodumm hatta esimle tartistim yinee onun ailesi yuzundennn agladiimm biraz rahatladimmm

arkadaşlar bizde tüp bebek yaptıracagız ankarada sizin araştırdığınız yaptırmayı düşündüğünüz merkezler neresi ben internetten anatolia ve novaart a baktım yardımcı olursanız sevinirim

Canım yoldaştık senle çok üzüldüm.üzülme neolur hayırlısı olsun.ihşallah en yakın zamnda Allah nasip eder.dualarım senle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…