Ah kuzum kiyamam sana yaaa ben gelir yaparim sana yeterki sen uzulme.Canim benim ya uzme kendini dua et Allaha Sığın bebegimize kavusunca tum dunya bizim olacak insallah
birde bana bak yumurta toplamadan tutta transferde ve şuanda 7.gün hala yalnızım sadece eşim yanımda oda sabah işe akşam eve yani tüm gün yalnızım yanımda biri olamaz miydi olurdu ama yoklar işte olsun canım birbirimize yetersiz Allahtan bu topik varda hiç yanlız hissetmiyorum kendimi içimden geldi söyleyeyim dedim annem gelseydi keşke sıcak bir corbasini iceydim
Cok saol canm allah razi olsun kendime yaptigim dualrim icibde sizlerde varsiniz..arkadaşım hayırlısı olsun dualarımız sen ve transfer olucak sonuç bekleyen arkadaşlarımızla beraber inşallah güzel haberlerle gel bize :)
Evet canm aynen dedidgin gibi oldu hayirlisi diyorum bende ins 2014 bitmeden annelik duygusunu tadariz hepimiz..Ayyy cok sevindim, ben sana dedim degil mi? 13 gun civari suruyor diye. Hayirlisiyla sali carsambada transfer yaparlar. Cuma gunu opu oldugumda drum en erken pt, en gec carsamba yapariz demisti, embriolarin 5. Gune gitmelerini risk alamiyor bazi merkezler. Hakkimizda hayirlisi insallah :)
arkadaşlar bizde tüp bebek yaptıracagız ankarada sizin araştırdığınız yaptırmayı düşündüğünüz merkezler neresi ben internetten anatolia ve novaart a baktım yardımcı olursanız sevinirim
Canim allah sabir versin zor bu durum ama uzulme rabbim en kisa zamanfa nasip etsin anne olmayiMerhaba kizlar tam tahmin ettgim gbi yavrucak beni birakmis ve gitmis. Doktormu aradm dayanamadm gel yapalm tahlil dedi bebek yok sifir tahlil sonucum. Dualarm yarn ve soraki gunlerde tahlil yapcak arkadaslar icin. Insallah hayrlsi sonuclar alirsniz insallah bebeklerniz sizlerledir ve birakmaz insallah. Umutsuzdum icimde acimadi kismet deilmis. Allaha emanet olun. Insallah dileklerniz gercek olur yuzunuz hep guler insallah bizlere dua etmeyide unutmayn
esim döndü mecburen ben annemde kaldım.allah razi olsun elinden geleni yapiyor ama bazen de mqlesef yiruyor. Annem kanser atlatyi cok şükür ama psikolojisini atlatamadi bi türlü. Bu nedenle yoruyor bazen. Allah yoklugunu vermesin ana babalarimizin insallah.. esimi de isi gerdi o da beni gerdi sagolsun benim elimden gelwn birsey varmış gibi.
Amin canim inşallah. .anneme de cok iyi gelecek bebis haberi.rabbim hayirlisiyla nasip eder inşallah. .Cok cok gecmis olsun annene allah saglik versin .hersey yoluna girer allahin izniyle insallah bunca sikintinin ardindan mutluluga bogulursa bebeginin haberini alinca
Ah kuzum kiyamam sana yaaa ben gelir yaparim sana yeterki sen uzulme.
Evet canm hicbir problem yok belkide bu yuzden yada yasmdan dolayi uzulmuyorum. Nereden baskan 40 yasina kdr yolu ve dha yasm 23 :) rabbim ol derse olur insallah. Doktormdan vazgecmem o kdr iki ariyo moral verio ve isinin ehli inaniyorum buna. Manevi olarak hep hazrm tup bebbge annelige. Ama maddi olarak deiliz su an insallah maddi gcmuz olsn yine gidcem yine yapcam dualarnzda unutmayncanım benim ne desem boş olcak biliyorum ama iyi ol sen.sen iyi ol ki diğer denemen için güç topla.herşeyde hakkımızda hayırlısı.Bir sonraki denemeni belki başka merkezde belki yine Şahin Bey de denersin.Sizin sıkıntınız sebepsizdi değilmi? İnşallah Allah bundan sonraki denemen için güç kuvvet verir sana ve yüzünü güldürür
Merhaba kizlar tam tahmin ettgim gbi yavrucak beni birakmis ve gitmis. Doktormu aradm dayanamadm gel yapalm tahlil dedi bebek yok sifir tahlil sonucum. Dualarm yarn ve soraki gunlerde tahlil yapcak arkadaslar icin. Insallah hayrlsi sonuclar alirsniz insallah bebeklerniz sizlerledir ve birakmaz insallah. Umutsuzdum icimde acimadi kismet deilmis. Allaha emanet olun. Insallah dileklerniz gercek olur yuzunuz hep guler insallah bizlere dua etmeyide unutmayn
Canım yasin çok gencmiş Daha. İns. Maddi olarak toparlandiginizfa tekrar başlarsınız. Kimbilir kendiliğinden olur belki.ınş Buradan güzel haberlerini duyarız canimEvet canm hicbir problem yok belkide bu yuzden yada yasmdan dolayi uzulmuyorum. Nereden baskan 40 yasina kdr yolu ve dha yasm 23 :) rabbim ol derse olur insallah. Doktormdan vazgecmem o kdr iki ariyo moral verio ve isinin ehli inaniyorum buna. Manevi olarak hep hazrm tup bebbge annelige. Ama maddi olarak deiliz su an insallah maddi gcmuz olsn yine gidcem yine yapcam dualarnzda unutmayn
ya sen neden böyle yapıyorsun?Yapmak zorundayim ki artk su yatma modundan ckip normal hayatima donebileyim. Kismet deilmis olmicakti biliyordm zaten olmadida
canım inşallah bir sonraki tedavinde pozitif sonuç alırsın.Kizlar bizim yolculuk burada bitti.degerim dusmus .3.50 .artik onumuzdeki maclara bakicaz.doktor kimyasal gebelik olmus dedi .
ya sen neden böyle yapıyorsun?cok kızıyorum sana. Bak benim değerim 7. gün 0,85 ti değerim 9. gün 18 oldu, ya ben önceden geç tutunmaya inanmıyordum ama olabiliyormuş. Aynı gün test yaptığım kişiler daha test yaptırmadı ben sürekli beta hcg baktırıyorum, istenilen şekilde artmıyor. cuma yine baktıracağım bugün 16. günüm 157 ancak olmuş değerim o yüzden 12. günü bekle ve kanda baktır. bozma moralini daha kaçıncı günün?
canım bu mesajını yeni gördüm, çok üzüldümMerhaba kizlar tam tahmin ettgim gbi yavrucak beni birakmis ve gitmis. Doktormu aradm dayanamadm gel yapalm tahlil dedi bebek yok sifir tahlil sonucum. Dualarm yarn ve soraki gunlerde tahlil yapcak arkadaslar icin. Insallah hayrlsi sonuclar alirsniz insallah bebeklerniz sizlerledir ve birakmaz insallah. Umutsuzdum icimde acimadi kismet deilmis. Allaha emanet olun. Insallah dileklerniz gercek olur yuzunuz hep guler insallah bizlere dua etmeyide unutmayn
canım çok teşekkür ederim. evet en güzel bugün arttı diğerleri çok kötüydü ama hala bitmiş değil cuma tekrar tahlil yaptır dedi doktor, inşallah onunda arttığını görürsem kese için çağırır diye düşünüyorum, tabi ilk deneme düşük olunca ikincide de beta hcg çok anlamlı artmayınca her şeye hazırlıklı olmaya alışıyorum sanırım. İnşallah Cuma günüde güzel sonuç alırım, sende, sonuç bekleyen herkesde güzel haberler alır inşallahCAnim Bugün aklimdaydin valla unuttum yazmayı değerin çok güzel yani çok iyi anlamıyorum ama öyle değil mi ayy bak şimdi nasıl sevindim Allahım seni çok çok mutlu etsin inşallah amin yuppi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?