Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Ah kuzum kiyamam sana yaaa ben gelir yaparim sana yeterki sen uzulme.

Evet canm aynen dedidgin gibi oldu hayirlisi diyorum bende ins 2014 bitmeden annelik duygusunu tadariz hepimiz..

bizim kızların cogu istanbuldan
bursa ve izmir de var ama ankarayı hatırlamıyorum
tüp bebek merkezleri ile ilgili topiclere bak istersen, öncesinde ben de oralardan cok araştırmıştım.
bol şanslar..

Canim allah sabir versin zor bu durum ama uzulme rabbim en kisa zamanfa nasip etsin anne olmayi

Cok cok gecmis olsun annene allah saglik versin .hersey yoluna girer allahin izniyle insallah bunca sikintinin ardindan mutluluga bogulursa bebeginin haberini alinca

Cok cok gecmis olsun annene allah saglik versin .hersey yoluna girer allahin izniyle insallah bunca sikintinin ardindan mutluluga bogulursa bebeginin haberini alinca
Amin canim inşallah. .anneme de cok iyi gelecek bebis haberi.rabbim hayirlisiyla nasip eder inşallah. .

Ah kuzum kiyamam sana yaaa ben gelir yaparim sana yeterki sen uzulme.

Canim benim Sağol biliyorum okadar yardimci oluyorsun ki sana sorular sorunca off demeden işte bazen hissetmek istediklerimin sıcaklıkları böylelikle senin sayende kaybolup gidi veriyorlar Cansın kardesimsin Birtanesin gelmiş kadar oldun Rabbim seni sevindirsin inşallah şekerim benim

Evet canm hicbir problem yok belkide bu yuzden yada yasmdan dolayi uzulmuyorum. Nereden baskan 40 yasina kdr yolu ve dha yasm 23 :) rabbim ol derse olur insallah. Doktormdan vazgecmem o kdr iki ariyo moral verio ve isinin ehli inaniyorum buna. Manevi olarak hep hazrm tup bebbge annelige. Ama maddi olarak deiliz su an insallah maddi gcmuz olsn yine gidcem yine yapcam dualarnzda unutmayn

Ne desek boş, zaman bir an önce yaralarını sarsın. Hatırladığım kadarıyla daha çok gençsin. Önünde harika bir hayat var. Bol bol da vaktin var, çok şanslısın. Sağlıkla kucaklayacağın bebeğine kavuşacaksın inşallah.

Canım yasin çok gencmiş Daha. İns. Maddi olarak toparlandiginizfa tekrar başlarsınız. Kimbilir kendiliğinden olur belki.ınş Buradan güzel haberlerini duyarız canim

Yapmak zorundayim ki artk su yatma modundan ckip normal hayatima donebileyim. Kismet deilmis olmicakti biliyordm zaten olmadida
ya sen neden böyle yapıyorsun?cok kızıyorum sana. Bak benim değerim 7. gün 0,85 ti değerim 9. gün 18 oldu, ya ben önceden geç tutunmaya inanmıyordum ama olabiliyormuş. Aynı gün test yaptığım kişiler daha test yaptırmadı ben sürekli beta hcg baktırıyorum, istenilen şekilde artmıyor. cuma yine baktıracağım bugün 16. günüm 157 ancak olmuş değerim o yüzden 12. günü bekle ve kanda baktır. bozma moralini daha kaçıncı günün?

CAnim Bugün aklimdaydin valla unuttum yazmayı değerin çok güzel yani çok iyi anlamıyorum ama öyle değil mi ayy bak şimdi nasıl sevindim Allahım seni çok çok mutlu etsin inşallah amin yuppi

canım bu mesajını yeni gördüm, çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş, ben senden çok umutluydum halbuki, Allahım inşallah tez zamanda hamile olduğunun haberini alırsın ben çok üzüldüm gerçekten

CAnim Bugün aklimdaydin valla unuttum yazmayı değerin çok güzel yani çok iyi anlamıyorum ama öyle değil mi ayy bak şimdi nasıl sevindim Allahım seni çok çok mutlu etsin inşallah amin yuppi
canım çok teşekkür ederim. evet en güzel bugün arttı diğerleri çok kötüydü ama hala bitmiş değil cuma tekrar tahlil yaptır dedi doktor, inşallah onunda arttığını görürsem kese için çağırır diye düşünüyorum, tabi ilk deneme düşük olunca ikincide de beta hcg çok anlamlı artmayınca her şeye hazırlıklı olmaya alışıyorum sanırım. İnşallah Cuma günüde güzel sonuç alırım, sende, sonuç bekleyen herkesde güzel haberler alır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…