- 8 Şubat 2012
- 237
- 198
- 133
canım inşallah bir sonraki tedavinde pozitif sonuç alırsın.
canım çok teşekkür ederim. evet en güzel bugün arttı diğerleri çok kötüydü ama hala bitmiş değil cuma tekrar tahlil yaptır dedi doktor, inşallah onunda arttığını görürsem kese için çağırır diye düşünüyorum, tabi ilk deneme düşük olunca ikincide de beta hcg çok anlamlı artmayınca her şeye hazırlıklı olmaya alışıyorum sanırım. İnşallah Cuma günüde güzel sonuç alırım, sende, sonuç bekleyen herkesde güzel haberler alır inşallah
Bana en cok uzulen bana en cok dua eden olsuncanım bu mesajını yeni gördüm, çok üzüldümama hayırlısı böyleymiş, ben senden çok umutluydum halbuki, Allahım inşallah tez zamanda hamile olduğunun haberini alırsın ben çok üzüldüm gerçekten
Canım çok sağol Allah razı olsun. Evet maalesef ben ikisinde de sorun yaşadım, düşükten sonra ne kadar ağladığımı bilemiyorum bile hayırlısı böyleymiş dedim hep ama çokta üzüldüm, bunda da değerlerim çok kötüydü ben burada her sonucu yazmadım ama sonuçlarım çok kötüydüCanim benim Rabbim Dualarini duydu çok şükür keseye doğru gidiyorsun inşallah Rabbim kalp atislarini tekmeciklerinide nasip etsin ve tabiki Hayırlısiyla kucağına almayi da nasip etsin inşallah amin o ilk düşügunde üzüntünu unuymuyorum çünkü daha yeni foruma katılmıştım ve cok uzulmustum duaların en güzeli her daim yanında olsun inşallah Rabbim gönlünde ki muradına seni kavustursun inşallah değerlerin kat kat artsın bizede yaz canım yine :)
Canım ben sana dua ediyorum zaten, Allahım en kısa zamanda yavrunu kucağına almanı nasip etsin inşallahBana en cok uzulen bana en cok dua eden olsunicim o kdr ferahki rabbime hep ettgm dua su rabbim hayrlsyla ver eger olmayacaksa icime frahlik sabir ver cok skur verio rabbim ya. Biliyorsm tutmadgni zaten ilk gunlerde aglamstm tutmadi die. Smdi sadece bnu kanitlamak kalmsti oda oldu. Ikinci denemde bakalm ne hissedcem ozmn insa olumlu olur.kismet nasip insss senn tahlillern yuksek cikar ve hamis olursn banada dua edersn ve kabl olur inss duan
Canım çok sağol Allah razı olsun. Evet maalesef ben ikisinde de sorun yaşadım, düşükten sonra ne kadar ağladığımı bilemiyorum bile hayırlısı böyleymiş dedim hep ama çokta üzüldüm, bunda da değerlerim çok kötüydü ben burada her sonucu yazmadım ama sonuçlarım çok kötüydü
7. gün 0,85
9. gün 18
10. gün 43
12. gün 53
14. gün 83
16. gün 157 ilk kez bugün yaklaşık 2 katı oldu
hala da bitmiş değil dediğim gibi cumada 2 katı olur inşallah, çok korkuyorum sonuç yanlış mı çıktı acaba diye laboratuvara gittim dedim ki kanı çalışan kıza bu doğrumu yanlış olma ihtimali ne dedi ki cihazların kontrolleri yapıldı doğru dedi. Gerçi dese ne olacak ben artık her kan verdiğimde titriyorum sonuç beklerkenAllahım hayırlısını nasip etsin hepimize ve isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin, benim korkularım hiç bitmeyecek maalesef çok kötü başladık çünkü canım burada sonucunu beklediğim kişilerden birisin inşallah sende hamileyim diye yazarsın hayırlısıyla.
@elifozdurmaz evet yoldastk sennle ben hala yanndaym yarn mujdeli haberni bekliyor olacagmdiger arkadaslarnda tabi dualarm sizinle kzlar. Yarin en guzel gununuz olsn insallah.
Selam canim ben arkarada genart merkezinde volkan baltaci ve aysun baltaciyla gorusmustum.ilgili ve alakalilar merkez icinde olumlu seyler duymustum arastir istersenarkadaşlar bizde tüp bebek yaptıracagız ankarada sizin araştırdığınız yaptırmayı düşündüğünüz merkezler neresi ben internetten anatolia ve novaart a baktım yardımcı olursanız sevinirim
Canım çok sağol Allah razı olsun. Evet maalesef ben ikisinde de sorun yaşadım, düşükten sonra ne kadar ağladığımı bilemiyorum bile hayırlısı böyleymiş dedim hep ama çokta üzüldüm, bunda da değerlerim çok kötüydü ben burada her sonucu yazmadım ama sonuçlarım çok kötüydü
7. gün 0,85
9. gün 18
10. gün 43
12. gün 53
14. gün 83
16. gün 157 ilk kez bugün yaklaşık 2 katı oldu
hala da bitmiş değil dediğim gibi cumada 2 katı olur inşallah, çok korkuyorum sonuç yanlış mı çıktı acaba diye laboratuvara gittim dedim ki kanı çalışan kıza bu doğrumu yanlış olma ihtimali ne dedi ki cihazların kontrolleri yapıldı doğru dedi. Gerçi dese ne olacak ben artık her kan verdiğimde titriyorum sonuç beklerkenAllahım hayırlısını nasip etsin hepimize ve isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin, benim korkularım hiç bitmeyecek maalesef çok kötü başladık çünkü canım burada sonucunu beklediğim kişilerden birisin inşallah sende hamileyim diye yazarsın hayırlısıyla.
Aaa suna bak ne uzuluyosun daha kac gun var 12.gune.simdiden kanda ciktiysa sevin bence canim hiccc moralini bozmaKızlar bugün benimde transferimin 9. Günü 1 adet 5. Gün embriyosu konuldu bugün dayanamayıp test yaptırdım 17 çıktı ama deger cok düşük degilmi cok üzülüyorum :-(
cnm bendede dunden beri su gibi akinti.oluo nedeni ilaclarmi acaba karnim sis ve sertkızlar ben de akıntı çok azaldı böyle olupta pozitif olan duydunuz mu..
ama göğüslerim ağrımaya devam ediyor.
karnımda şişlikde kalmadı
cnm bendede dunden beri su gibi akinti.oluo nedeni ilaclarmi acaba karnim sis ve sert
Öylemi diyorsun gercekten ilk tedavide kanda sonucum 147di ve 3. Gün embriyosuydu bu cok düşük geldi bana insallah bi sıkıntı çıkmaz yine ve tekrar tekrar aynı acıyı yasamak istemiyorumAaa suna bak ne uzuluyosun daha kac gun var 12.gune.simdiden kanda ciktiysa sevin bence canim hiccc moralini bozma
yani oylebenimkinin tam zıttı.....ilaçlardanda olabilir dedğin gibi...herkeste aynı etki olacak değil.
Kızlar bugün benimde transferimin 9. Günü 1 adet 5. Gün embriyosu konuldu bugün dayanamayıp test yaptırdım 17 çıktı ama deger cok düşük degilmi cok üzülüyorum :-(
İnsallah öyledir nolur bana dua edin Allah isteyen herkese banada nasip etsin insallah kimsenin emeklerini bosa çıkarmasın insallah iyi olur hersey icime su serptiniz cok tsk ederimcanım herkeste farlı olur.doktora sorma imkanın varsa bi,r sor için rahat etsin.
Şimdiden hayırlı olsun.
Daha çok erken ama burda bir arkadaşımızında 9.günü 18 çıktı Değeri geç tutunuyordur boşuna sıkma canını Sıfır çıkmamış sonuçta değerinKızlar bugün benimde transferimin 9. Günü 1 adet 5. Gün embriyosu konuldu bugün dayanamayıp test yaptırdım 17 çıktı ama deger cok düşük degilmi cok üzülüyorum :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?