canım öncelikle sakin ol başta bende çok üzülmüştüm ama insanın başına gelince bi şekilde olup geçiyor herşey..Bana yaşadıklarını anlatabilirmisin benim korkularım var desteğe çok ihtiyacım var
ben anesteziyi tavsiye etmem. sonuçta anestezinin bir sürü komplikasyonu var kendim anestezisiz çektirmiştim hiç bir sıkıntı yaşamadım ilaç ilk verilirken adet sancısı gibi bir sancı oldu oda o anlıktı hemen geçti.ben de üni.de tıp fakültesinde tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum ama rahim filmi için özeli tercih ettim. artık çekildikten sonra ben anesteziliyi sen de anestezisiz i anlatıp deneyimlerimizi paylaşırız. umarım ikimizde de sıkıntı yoktur
Canım korkuyorsan anestezi ile yaptır.ben özelde çektirdim 500 tl genel anestezi yapıyorlar damar yolundan 5 dk sürüyor zaten kendine gel falan toplam 15 dk.korkuyorsan kıpırdarsın kendini kasarsın ama yinede sn bilirsin.anestezi ile rahat olur çok ağrın olmazpeki canımcım anesteziyi nasıl uyguladılar? yani belden iğne yapıp mı yoksa genel anestezi mi oldun? ben ilk kez çektiricem çok korkuyorum.
aa bak aşılama olmuşsun ya işte hsgde onun gibi bişey benim canım aşılamada spermler enjekte edilirken acıdığı kadar acımıştı. gerçi iki kez aşılama oldum ikisindede gece evde çektiğim acıyı hiç bir zaman hissetmedim. sanırım vücut reaksiyon geliştiriyordu.Kizlar cok sagolun valla korku dolu gunler geciriyorum. Bizi de mevlam guldursun ne olur. Bu ay dogal yoldan hamile kalsam ahhh nasil guzel olur ki....
Icim cok aciyor. Hele ilk asilama yapilacagi zaman dogumhaneye girdim nasil agliyorummm..herkesin dogum icin geldigi yere ben asilama icin gelmisti...cok agir bir imtihan... halimizi birtek bu sikinti ile mucadele eden anliyor...
bende 2 yıl önce çikolata kistin salgıladığı ilhitap yüzünden karın ameliyatı oldum apandisim bile alındı.. soğan kürü neye iyi geliyor ben daha yolun başındayım lucrin 375 oldum ekim ayında yine olucam kasım da başlaycağız..
canım öncelikle sakin ol başta bende çok üzülmüştüm ama insanın başına gelince bi şekilde olup geçiyor herşey..
ben geçen sene mayıs ayında çikolata kistlerim olduğunu öğrendim bi kaç doktora gittim sonunda temmuzun 20sinde laparoskopi yöntemiyle sağ yumurtalığımdan 6 soldan 3 cm kistlerim alındı. arkasından bende senin gibi 3 ay boyunca lucrin 3.75 kullanarak sunni menopoza girdim. daha sonra 2 ay doğal denedik olmadı. zaman kaybetmeden ocak ayında aşılama denedik olmadı. şubatta aşılama tedavisinde folikül kisti oluştuğu için ara verdik mart ayında tekrar denedik yine olmadı. daha sonra benim iş hayatımın yanında okulda vardı okul bitsin diye bekledim haziran ayında tüp bebek için görüşmeye gittim ve o gün tedaviye başladık önce gittiğim doktorumun tavsiyleri ile vitamin desteğine ve biesteron kullanamaya başladım. bu şekilde bir bir adet dönemi geçirdim ikinci adet döneminde yumurta geliştirmek için ilaçlara başadık ama nedense bu tedavide sol yumurtalığımdaki foliküller gelişmedi.aşılamalarda böyle birşey olmamıştı. 15 temmuzda yumurtalarım toplandı 11 yumurta toplanmış 7 si döllendi 6 tanesi 3. güne geldi onlarda donduruldu tedaviye ara verdik bu arada adet olduktan sonra tekrar lucrin benzeri olan decapeptyl depot diye bir iğne yaptırdım geçen hafta 3. sünü yaptırdım. salı günü histeroskopi olacağım bir sorun çıkmazsa transferim ekim sonu kasım başı gibi gözüküyor işte böyle. sormak istediklerin olursa hepimiz yardımcı oluruz.
canım dualarım seninle evet başımızdan geçenler hemen hemen aynı hadi inşallah bu zorlu yolda mutlu bir şekilde sona ulaşırız. umarım pozitif sonuçlar alırsın bize umut olursun..Canim benzer şeyler yasamisiz bende iki sene önce kist ameliyati oldum ardından 6ay lucrinle menopoza sokuldum sonra tüp bebeğe başlama istedik yine kist vardi araliktan marta kadar gidip geldim sonra iğneler 7yumurta 5i toplqndi 2si dollendi ve donduruldu rahim filmi çekildi sivi var diye sonra laparosopsi denendi basarilamadi sonra temmuzda hoca ameliyat etti kisti ve tüpü temizledi adetin 21.guni lucrin başladı sonra estrofem sonra kontrol sonra günde 3estrofem sabah aks.am crinone JEL 1coraspron ve 1folik ve uç günde1pruloton igne ve yarin transferrrrr dua edin ne olirrrr
Şimdiden hayırlısı olsun canım akşam eve gidince yasin okuyacağım dualarımda olacaksın.rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.Sabah 9da kizlar dua edin din ne olirrr transfer
Dualarimiz seninle canım, sen de al gel bebislerini de beraber gün sayalimSabah 9da kizlar dua edin din ne olirrr transfer
İnşallah canım çok güzel geçer onun, cok kaliteli yumurtaların olur. Dualarim seninleBana da dua edin ne olur yarin opu var yumurtalarim cok degil ama insallah kaliteli olurlar
Pozitif düşün canım.dualarım seninleBana da dua edin ne olur yarin opu var yumurtalarim cok degil ama insallah kaliteli olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?