haklısın aslında bu hale getiren biziz ama insan bu dönemde biraz daha anlaşıl bekliyor. kavga etmekten yoruldum inan ki artık sırf kavga gürültü olmasın diye susuyorum, en ufak bi tartışmamız büyüdükçe büyüyo bütün aile meclisi toplanıyor, insanların gözünde kavgacı, dırdırcı, anlayışsız bi kadın oluyorum, onun için susuyorum artık, bebeğim için üzülmemeyi öğreniyorum :):)lizz_1702 bana kalırsa kocaları bu hale biz getirdik
10 senedir bekar yaşayan ve son derece tertipli temiz olan kocam evlenip benim işten ayrılmam ve kendimi hizmetçiye dönüştürmemle birlikte elini hiçbir işe sürmez oldu
size anlattım transfer günü masa örtüsünü cıkarır mısın dedim diye uşagın mıyım senin dedi
günlerdir düşünyorum, adamın her seyini ben üstlenmişim, sac tırası, banyosu, o gün ne giyecegi, yemegi, meyvesi vs vs
arabayı bakıma ben götürüyorum, tatili ben organize ediyorum, ev işi bende derken baktım yerden corabını almıyor
şimdi böyle bir durumda adama %100 haksız diyemem, onu bu hale ben getirmişim, o da minnet edip teşekkür etmeyip çemkirmiş o ayrı
sana da tavsiyem bu kadar emek verip de hamile kalabildigin için sükret ve bugünlerini hiçbir seyin bozmasına müsade etme
yat uyu, dinlen, yemek yapma halin yoksa eger.. ne diyecek, o kavga cıkarır sen de içindekileri söyler rahatlarsın
kocanın almadıgı ayvanın seni ne kadar üzdügünü ona sakince acık acık anlat, erkekler imadan falan anlamıyor, direkt yüzüne söylesen bile yarısını anlayamıyor
lütfen kendini hiç üzme bebeğini düşün
sen üzülürsen o da üzülür bunu unutma :)
amin canım cümlemize inşallah ...Canım Allah yardımcın olsun zor şeyler bu anlattıkların mevlam mutluluğunu evladınla göstersin sana inşallah sağlıkla onu büyütmek nasip olsun arkadaşım.
hayirli olsun canim cok guzel bir haber.Rabbim devamini getirsin insallah saglikla huzurla mutluluklaAmin inşallah canım sonucu yolda aldık eşimle ağlıyoruz şu anda yaşadığım duyguyu anlatamam rabbimin izniyle 15senelik hasretimiz bitecek eve gidince bir sürü idrar testi yapacağım ben hiç hamilesin sözünü duymamıştım az önceye kadar rabbim sanada nasip etsin yüzünüde güldürsün canım benim
Amin inşallah canım sonucu yolda aldık eşimle ağlıyoruz şu anda yaşadığım duyguyu anlatamam rabbimin izniyle 15senelik hasretimiz bitecek eve gidince bir sürü idrar testi yapacağım ben hiç hamilesin sözünü duymamıştım az önceye kadar rabbim sanada nasip etsin yüzünüde güldürsün canım benim
Haaaa şöyle ya pozitif oluyoruzzzzz moral bozmak yok Sabırla bekliyoruz test günümüzü Yada benim gibi dayanamayıp 2 gün önceden test yaptırmaya gideceksinizTatlı dilli arkadaşım sonuç inşallah dediğin gibi olur bende çok istiyorum bakalım kısmet sen böyle yazdın ya birden keyfim yerine geldi canım benim
maalesef canım dondurulmuş yoktu bi tanesi gelişmişti. ilk denememdi.ihşallah maddi manevi toparlanırsak deneriz tekrar.bunun kredisini ödicez önce.Doktor 2 ay sonra tekrar deneyebilirsiniz diyor ama o zamana toparlanamayız.Dondurulmusun var miydi kaçıncı denemen bilmiyorum ama toparlanıp tekrar başlarsınız ınş.
aminn hepimize ihşallah çok sağolun.Hakkınızda hayırlısı olsun canım benim.vakti zamani gelince rabbim en güzelini nasip etsin
maalesef canım dondurulmuş yoktu bi tanesi gelişmişti. ilk denememdi.ihşallah maddi manevi toparlanırsak deneriz tekrar.bunun kredisini ödicez önce.Doktor 2 ay sonra tekrar deneyebilirsiniz diyor ama o zamana toparlanamayız.
salı gün gidecekti dr a ama hiç ses yok iyidir inşallahcandanöte den haber aldınız mı kızlar...inşallah iyidir.
sevimli26 15 sene demişsin dile kolay canım.
inşallah. Allah tamamına erdirsin.sağlıklada kucağınıza alırsınız....
doktorun kimdi canım nerde yaptırdın
Amin canım inşallah sanada bu mutluluğu nasip ederarkadaşım 15 sene seni belki burda diğer arkadaşları bilmiyorum ama en iyi anlayan ben olabibilirim o kadar çok duygulandım ki anlatamam ( tabiiki mutluluktan senin mutluluğuna ortak olmaktan ) bizde 14 bitti 15 içindeyiz allahımmmm inşallah banada hayırlısı ise bu yıl içinde bu mutluluğu yaşatır ve tabiiki benim gibi bekleyen bu yolda çaba harcayan bütün arkadaşlarımada tekrardan hayırlısı olsun arkadaşım
Allah razı olsun canım 5.gün blast iki taneydi 10.gün dü dr.larımda ilk muayene histereskopi yumurta takipi Ali fuat şengör yumurta toplama transfer Hasan bulut antalyada oldu canım allahın izniyle şimdi eskişehire dönüyoruz rabbim sanada nasip etsin
biraz anlatsana cnm belirtilerin transferden sonra neler yaptiginiAllah razı olsun canım 5.gün blast iki taneydi 10.gün dü dr.larımda ilk muayene histereskopi yumurta takipi Ali fuat şengör yumurta toplama transfer Hasan bulut antalyada oldu canım allahın izniyle şimdi eskişehire dönüyoruz rabbim sanada nasip etsin
Hayırlı yolculuklar canim dikkat et kendine bizede dua et
Memlekete dönünce unutma bizi bekliyoruz
Allah razı olsun hiç unuturmuyum sizi eşimle birlikte dua ediyoruz size rabbim herkezin muradını versin sağlıkla sıhhatli kucaklarınıza alın diye allaha emanet olunHayırlı yolculuklar canim dikkat et kendine bizede dua et
Memlekete dönünce unutma bizi bekliyoruz
Evett canim sahsen belirti aramaktan kafayi yemis birisi olarak neler yasadigini hissettigini kisaca anlatirsan cook sevinirizzAllah razı olsun hiç unuturmuyum sizi eşimle birlikte dua ediyoruz size rabbim herkezin muradını versin sağlıkla sıhhatli kucaklarınıza alın diye allaha emanet olun
Güle güle git canim yolun acik olsun.2 kisiydiniz gelirken dönerken 3 oldunuz ay ne guzel ne heyecanliAllah razı olsun hiç unuturmuyum sizi eşimle birlikte dua ediyoruz size rabbim herkezin muradını versin sağlıkla sıhhatli kucaklarınıza alın diye allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?