Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

haklısın aslında bu hale getiren biziz ama insan bu dönemde biraz daha anlaşıl bekliyor. kavga etmekten yoruldum inan ki artık sırf kavga gürültü olmasın diye susuyorum, en ufak bi tartışmamız büyüdükçe büyüyo bütün aile meclisi toplanıyor, insanların gözünde kavgacı, dırdırcı, anlayışsız bi kadın oluyorum, onun için susuyorum artık, bebeğim için üzülmemeyi öğreniyorum :):)

hayirli olsun canim cok guzel bir haber.Rabbim devamini getirsin insallah saglikla huzurla mutlulukla

ahh cnm bnm ne kadar sevindim anlatamam. Kendi sonucumu duymuş kadar mutlu oldum inan. Allahım sana bağışlasın kuzucuğu, kucağına sağlıkla sıhhatle almayı nasip etsin. Darısı başımıza

Tatlı dilli arkadaşım sonuç inşallah dediğin gibi olur bende çok istiyorum bakalım kısmet sen böyle yazdın ya birden keyfim yerine geldi canım benim
Haaaa şöyle ya pozitif oluyoruzzzzz moral bozmak yok Sabırla bekliyoruz test günümüzü Yada benim gibi dayanamayıp 2 gün önceden test yaptırmaya gideceksiniz

Dondurulmusun var miydi kaçıncı denemen bilmiyorum ama toparlanıp tekrar başlarsınız ınş.
maalesef canım dondurulmuş yoktu bi tanesi gelişmişti. ilk denememdi.ihşallah maddi manevi toparlanırsak deneriz tekrar.bunun kredisini ödicez önce.Doktor 2 ay sonra tekrar deneyebilirsiniz diyor ama o zamana toparlanamayız.

benim de ilk deneme, benim de bir embriyo gelişti, 2 ay sonra her seye yeniden başlamak gercekten cok zor ya, iğne yerlerinin acısı geçmemiş olur..

sevimli26 15 sene demişsin dile kolay canım.
inşallah. Allah tamamına erdirsin.sağlıklada kucağınıza alırsınız....
doktorun kimdi canım nerde yaptırdın

Allah razı olsun canım 5.gün blast iki taneydi 10.gün dü dr.larımda ilk muayene histereskopi yumurta takipi Ali fuat şengör yumurta toplama transfer Hasan bulut antalyada oldu canım allahın izniyle şimdi eskişehire dönüyoruz rabbim sanada nasip etsin

Amin canım inşallah sanada bu mutluluğu nasip eder

Hayırlı yolculuklar canim dikkat et kendine bizede dua et
Memlekete dönünce unutma bizi bekliyoruz

biraz anlatsana cnm belirtilerin transferden sonra neler yaptigini

Allah razı olsun hiç unuturmuyum sizi eşimle birlikte dua ediyoruz size rabbim herkezin muradını versin sağlıkla sıhhatli kucaklarınıza alın diye allaha emanet olun

Allah razı olsun hiç unuturmuyum sizi eşimle birlikte dua ediyoruz size rabbim herkezin muradını versin sağlıkla sıhhatli kucaklarınıza alın diye allaha emanet olun
Evett canim sahsen belirti aramaktan kafayi yemis birisi olarak neler yasadigini hissettigini kisaca anlatirsan cook sevinirizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…