Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Canım benim9. Gün 10.73 çıkmıştı doktorum direkmen hayırlı olsun demişti sonra katlandı ve keseyi gördük ama sonra kaybettim inşallah sana sıkı sıkı tutunur bebişin bence hayırlı olsun :)

Çok üzüldüm gercekten canım benim bende ilk bebeğimi 3 buçuk aylıkken kayıp ettim hakkımızda hayırlısı böylemis bana umut oldun cok tsk ederim

Evet imadan şundan bından anlamıyorlar çat diye söyleyivericen

Haklısınız, bazılarımız için onca süreçlerden sonra beklenen son 10-14 gün zorlu oluyor. Akrep'le Yelkovan sanki kağnı! ilerlemiyor... Ama bazen denk geliyorum, keyfini sürmek yerine endişeli beklemeleri görünce üzülüyorum.

Kaçıncı gün embriyosu olduğuna takılmayın, belirtileri aramayın, hiç kimse kimseye benzemiyor... Bir check listi yok şunlar olursa kesin olur diye, keşke olsa yaşamıştık :) Hele hele bende şu yok, bende şu var diyerek kendinizi hiç üzmeyin lüften.

Fikir olması için paylaşmak isterim;
6. gün blastosistle 10 gün boyunca kasıklarda sancı, için kesiliyormuş gibi ağrı, göğüs hassasiyeti, bel ağrısı, iştah açılması, sık idrar, 1 derece kadar artan ateş ve hatta hayalet de olsa "var işte" yorumlarıyla 2. çizgi, transferin 7. günü olması gereken reglin gecikmesi...
Test günü: Benim sonuç negatif :)

3. gün 8 hücreli embriyoyla 14 gün boyunca "transfer yapmayı mı unuttular" dedirtecek kadar sıfır belirti...
Test günü: Canım arkadaşımın sonuç hamile :)

Takılmayın, üzmeyin, hırpalamayın boşuna kendinizi... Aksinin ıspatlanmaması dileğiyle potansiyel hamileliğin tadını çıkarın... Hatta nazlanın :)

Yemeyin kafalarınızı, bebeklerinize iyi gelecek şeyleri yiyin... Bol şanslar

Sevgiler,

Son düzenleme:
Çok güzel özetlemişsin durumu haklısın sabırsız olmamak gerekiyor. Hamile olduğunu yazmışsın sağlıkla kucağına almakta nasip olsun inşallah.
Sevgiyle kal.

Çok güzel özetlemişsin durumu haklısın sabırsız olmamak gerekiyor. Hamile olduğunu yazmışsın sağlıkla kucağına almakta nasip olsun inşallah.
Sevgiyle kal.
Sağol ama ben değilim... Bir gün oluruz inşallah :)))) Dileyen herkesin istekleri gerçek olsun...
Yanlış anlaşılmaması için mesajı da düzelttim sayende. Teşekkür ederim.

Bilgiler için teşekkür ederiz. Kafayı yememek elde olmuyor işte inşallah bizde senin gibi pozitifi görenlerden oluruz. Rabbim bebeğini kucağına almayi nasip etsin inşallah arkadaşım

Sağol ama ben değilim... Bir gün oluruz inşallah :)))) Dileyen herkesin istekleri gerçek olsun...
Yanlış anlaşılmaması için mesajı da düzelttim sayende. Teşekkür ederim.
Ozaman en hayırlı zaman senin için ne zamansa o zaman olması dileğiyle.

biraz anlatsana cnm belirtilerin transferden sonra neler yaptigini
Çok rahattım ilk tüp bebeğimdeki gibi sürekli yatmadım gezmelere bile gittim bolbol sebze ve meyve yedim şalgam suyu içtim acılı avakado, brokoli, trabzon hurması ananas yedim antalya da ve manavgatta kaldım bu süreçte çok güzel bakıldım en büyük desteğim eşim benim tüp bebek yaptırdığımdan ailemin haberi yok 10 gün sonra inşallah keseyi görünce müjdeyi vericem ilkinde herkese söyledik negatif olunca insanlar yüzünden daha ćok üzüldük eşimle hep uzun oturdum bebeğime battaniye ördüm tavsiye ederim örgü ideal bir terapi yöntemi düşünüp kendini strese sokmana fırsat vermiyor birde son 3 gün kala midem kaynamaya başladı aklıma gelenler bunlar tabiiki şuda var herkesin fizyolojik bir yapısı var neye nasıl tepki verir onu bilemem rabbim sanada tez zamanda nasip etsin inşallah rahat ol ben transferden önce ki gün kün fe yekün duasını okudum akşamınada sekine duasını okudum ve sürekli rabbime emanet edip kün fe yekün(ol de olsun) dedim sende bebeğinde allaha emanet olun canım öptüm

Kesinlkle arkafasim haklisin bnm goguslermde mawi damarlar cikti buyudu hassaslasti ayaklarim hep buz kesti midem son iki gun hassasti kasiklarim zaten hep agridi belimin agrisindan yatamiodum 4 gundur. 5. Gun embriyosu ck umitliydi dr um noldu negatif hem de okdr dusuk bi degerki 0.08. Hic bi belirti aramayin kizlar Rabbim ol diyecek bi tek. Arkadaslar buarada ilaclari birakinca nzmn adet olurz?

Hayrli ugurlu olsn dile kolay ama yurege deil be 15 sene ne demek hayrli ugurlu olsn insallah hayrlsyla elnize alrsnz tebrikler

Bgun musait deildm mesajlari tam okuyamadm ama elifozdurmaz vr G gelartikannecim sanrm negatif sznkiler hic uzulmeyin o kdr keyfm yerndeki ciktim gezdm arkadassa gttm. Uzulmek icin cok kisa hayat. Sagligmz ve huzurmz yernde olan yeter. Hastaneden donuste ciktik guzel bi yemege gttk bebek olsaydida kutlamak icin yemege giderdik olmadi yine gittik gezdik olacak ya bu ruyalar bosa deil birgub ruyalarm gercek olacak umudun gelecek. Yolunuz ack olsn bebek mujdesni alan arkadasmida kutluyorm tekrardan. MEVLAM NEYLERSR GUZEL EYLER

canım hakkımızda hayırlısı herşey ona bağlı ol derse herşey olur bu arada ben ilaçlarımı kesitikten 4 gün sonra adet tarihimde tam ogün oldum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…