- 12 Kasım 2014
- 931
- 920
- 108
Aynen bizde dha kredsni odicez kismet deilmismaalesef canım dondurulmuş yoktu bi tanesi gelişmişti. ilk denememdi.ihşallah maddi manevi toparlanırsak deneriz tekrar.bunun kredisini ödicez önce.Doktor 2 ay sonra tekrar deneyebilirsiniz diyor ama o zamana toparlanamayız.
cook.tesrkkurler verdigin bilgiler icin ins bilerde pesonden gelirizz kun fe yekun :)Çok rahattım ilk tüp bebeğimdeki gibi sürekli yatmadım gezmelere bile gittim bolbol sebze ve meyve yedim şalgam suyu içtim acılı avakado, brokoli, trabzon hurması ananas yedim antalya da ve manavgatta kaldım bu süreçte çok güzel bakıldım en büyük desteğim eşim benim tüp bebek yaptırdığımdan ailemin haberi yok 10 gün sonra inşallah keseyi görünce müjdeyi vericem ilkinde herkese söyledik negatif olunca insanlar yüzünden daha ćok üzüldük eşimle hep uzun oturdum bebeğime battaniye ördüm tavsiye ederim örgü ideal bir terapi yöntemi düşünüp kendini strese sokmana fırsat vermiyor birde son 3 gün kala midem kaynamaya başladı aklıma gelenler bunlar tabiiki şuda var herkesin fizyolojik bir yapısı var neye nasıl tepki verir onu bilemem rabbim sanada tez zamanda nasip etsin inşallah rahat ol ben transferden önce ki gün kün fe yekün duasını okudum akşamınada sekine duasını okudum ve sürekli rabbime emanet edip kün fe yekün(ol de olsun) dedim sende bebeğinde allaha emanet olun canım öptüm
Ayyy hadi gozun aydin.saglicakla kucaginada alirsin insallahhhhhKızlar rabbim hepinizden razı olsun tez zamanda muradlarınızı versin hamileyim allahıma binlerce şükürler olsun hamdolsun
Canım biz de yarın kimsenin test günü değil diye dusunuyorduk. Artık mübarek günde güzel haberlerini alırız insKIZLAR YARIN TEST GÜNÜM KANIMI VERİP GELİCEM ÇOK HEYCANLIYIM ÇOKKKKKKKKK KORKUYORUMM
Aminn canim bizlerde gorecegiz o gunleri insallahBebegi tutunamayan arkadaslarim kader ortaklarim bizimde mutluluk gozyaslarimizin akacagi gun gelecek .Rabbim hepimizin yuzun i guldursun insallah
hadi hayirKIZLAR YARIN TEST GÜNÜM KANIMI VERİP GELİCEM ÇOK HEYCANLIYIM ÇOKKKKKKKKK KORKUYORUMM
Hadi hayirlisi canim.yarinin guzel haberide senden gelsin insallahKIZLAR YARIN TEST GÜNÜM KANIMI VERİP GELİCEM ÇOK HEYCANLIYIM ÇOKKKKKKKKK KORKUYORUMM
hayirlidi olsun cnm gec olsin guc olmasin amin insallahmrb arkadaşlar bende tedaviye başlamıştım sizlerle transfer olmadı 2 yumurta dollendi donduruldu beklemedeyiz önümüzdeki ay transfer olcak inşallah:)transfer olsaydı cumartesi test günümdü bende sizleri takip ediyorum:)bazen öyle bi havaya giriyorum ki konuşmalardan kendimde hamilelik belirtisi arıyorum:) ilaçlar okadar şişirdiki beni birde yanına transfer olmuş gibi belirtiler :) adet olcak gibi valla sizdeki belirtilerle aynı:)allahım hayırlısıyla kafayı yemeden kucaklarımıza alsaydık bebekleri:)
kacinci gunun cnmkızlar yaa sol kasığımda yumurtlama ağrısı gibi bi ağrı basladı
pzts transfr oldm4 . oluyo dimi cnmkacinci gunun cnm
transfer gunu sayilmio cnm 3. gunun normal bu agrilar benimde ilk 4 gun oldu suan bisey yokpzts transfr oldm4 . oluyo dimi cnm
çok geçmiş olsun canım sıkma canını vardır bundada bir hayır geç olsun güç olmasın bende olmadı fakat sıvı hakkında doktorun bilgi vermedimi sebeb ne olabilir iğnelermi transferin dondurulmuş yumurtalarınlamı olucuk tı...Meraba kizlar,doktor kontrolune gittin bugun 14.gunumdu adetin.pazartesi buyuk ihtimal transfer gunumdu ama doktor ultrason kontrolunde sıvı goruyorum dedi,kalinlik iyi ama sivi var dedi bu kimseye oldu mumoralim bozuldu pazartesi kontrole cagirdi ozamana kadar gunde 4 tane estrofeme devam dedi
normal kasık ağrısı oluyodu da tek taraflı bide yumurtlama dönemindeki gibi oldu da korktm acıkçası sağolasntransfer gunu sayilmio cnm 3. gunun normal bu agrilar benimde ilk 4 gun oldu suan bisey yok
Selam canim bende gecen dusukde olamadim bir turlu adet doktorum tarlusal vermisti onunla oldumbukadar uzun adet olama ma yasadinizmi ne yatiniz sokturucu kullandinizmi ...adanada baskente.(kisla)da tup bebek yaptiran varmi kizzlar...rrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?