Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Aynen bizde dha kredsni odicez kismet deilmis

cook.tesrkkurler verdigin bilgiler icin ins bilerde pesonden gelirizz kun fe yekun :)

Meraba kizlar,doktor kontrolune gittin bugun 14.gunumdu adetin.pazartesi buyuk ihtimal transfer gunumdu ama doktor ultrason kontrolunde sıvı goruyorum dedi,kalinlik iyi ama sivi var dedi bu kimseye oldu mu moralim bozuldu pazartesi kontrole cagirdi ozamana kadar gunde 4 tane estrofeme devam dedi

kızlar yaa sol kasığımda yumurtlama ağrısı gibi bi ağrı basladı

mrb arkadaşlar bende tedaviye başlamıştım sizlerle transfer olmadı 2 yumurta dollendi donduruldu beklemedeyiz önümüzdeki ay transfer olcak inşallah:)transfer olsaydı cumartesi test günümdü bende sizleri takip ediyorum:)bazen öyle bi havaya giriyorum ki konuşmalardan kendimde hamilelik belirtisi arıyorum:) ilaçlar okadar şişirdiki beni birde yanına transfer olmuş gibi belirtiler :) adet olcak gibi valla sizdeki belirtilerle aynı:)allahım hayırlısıyla kafayı yemeden kucaklarımıza alsaydık bebekleri:)

hayirlidi olsun cnm gec olsin guc olmasin amin insallah

çok geçmiş olsun canım sıkma canını vardır bundada bir hayır geç olsun güç olmasın bende olmadı fakat sıvı hakkında doktorun bilgi vermedimi sebeb ne olabilir iğnelermi transferin dondurulmuş yumurtalarınlamı olucuk tı...

mrb kizlaradet olamayinca tarlusal sokturucuyu mecbur kullandim kullanmadn once test yaptim evde cikmayinca .....son adetim 6ekimdi dr. da gittim pkosn dedi ama benim adetlerim olurdm her ay tup bebek denemizden sonra boyle oldu...ama bu en fazla iki gez boyleydi.. 2kez tup bebek denemiz oldu ilk denem de tuttu ama 8hafta kalbi durdu bebegimn sonra yazn don. la denedik tutmadi degerm ilki 34du sonrasinda 9a dustu tutunamadi adetim olmasini bekliyom tekrar basliyacgz ama olamadim bir turlu mecburdrda sokucuverdi tarlusal ile praluton depot igne hic boyle ictiginiz oldumu igne kafami karistirdi kizlar...yaptirmadim sadece ilaci ictim...

bukadar uzun adet olama ma yasadinizmi ne yatiniz sokturucu kullandinizmi ...adanada baskente.(kisla)da tup bebek yaptiran varmi kizzlar...rrr

Selam kizlar biraz once forumda gezinirken 2010 senesinde bir bayanin yazdiklarini okudum.merkez arastirmasi hakkinda yorumlar yazmis sonra en son 2013 de yorum yazmis.bayan bebek sahibi olmus.ama 2013 senesinde esi aldattigi ve kotu davrandigi icin bosanmis.su an bebegiyle yasiormus.bunu sizlerle paylsamak istedim cunku cok etkilendim ve uzuldum.herseyin hayirlisi diye bosuna demiuoruz kizlar.evet bebek sahibi olmus nihayet ama evliligi bitmis.hepimiz kiziyoruz kocalarimiza özlerinde azicik odunluk var hepsinin ama cok sukur yanimizda ve bizlerleler.allahim hepimiz adina hayirlisini versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…