Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

bukadar uzun adet olama ma yasadinizmi ne yatiniz sokturucu kullandinizmi ...adanada baskente.(kisla)da tup bebek yaptiran varmi kizzlar...rrr
canım çok geçmiş olsun benimde adet gecikmesi başıma gelmişti fakat bu kadar uzun süreli değil 1 ay oldu sonra düzeldi ben şunu merak ettim adetin düzene girmeden mi diğer denemeye geçiyorsunuz öyle oluyor mu ?

Mrb mesajinizi gorunce cevap yazmak istedim gecen seneki tuptedavimde dr banada aynisini demişti iki gün sonra tekrar gel dedi sivil azalmis dedi transferi yaptı ancak tutmadi sonra dediki rahim filmi cektir filmde tüp sucuk gibi dikmişti megerse o sivil tüpten geliyormuş ve transfer yapilmazmis fakat niyeyse benim Dr yaptı llütfen bu durumu iyice sorun drnuza şimdiden geçmiş olsun diyorum inş önemli degildir

Tedavi aşamanı hiç hatırlamıyorum. İnşallah iyi sonuçlar alırsın :)

canim soyle soyleyim genelde adet liyken kontrol yani muane icin cagriliyorya ben baslamadan tup beb3ge bazi testler istiyecem tabi bu duzen sorununuda soyluyecem hemen baslamiyacm ilkinde ki hatimi yapmiyacmsadece ilk zamanda kan testi almisti rahim filmi cekmistik okadardon. embriyoda hic test yapmadi ama bu sefer sorularim olacak ama simdi adet olmadan gitsem diyecek adetn 2gunu onun icin olduktan sonra gidim ded8m ...gerekli testleri muanemi yapsin gerekirse uzun sursun ama tedbirli olsun istiyorum sonraki adetimded3 baslanabilir....oyle cnm... sendemi tup bebek yatiriyon cnm...senin nasil oldu dr gecikmeye nedeni

canim soyle soyleyim genelde adet liyken kontrol yani muane icin cagriliyorya ben baslamadan tup beb3ge bazi testler istiyecem tabi bu duzen sorununuda soyluyecem hemen baslamiyacm ilkinde ki hatimi yapmiyacmsadece ilk zamanda kan testi almisti rahim filmi cekmistik okadardon. embriyoda hic test yapmadi ama bu sefer sorularim olacak ama simdi adet olmadan gitsem diyecek adetn 2gunu onun icin olduktan sonra gidim ded8m ...gerekli testleri muanemi yapsin gerekirse uzun sursun ama tedbirli olsun istiyorum sonraki adetimded3 baslanabilir....oyle cnm... sendemi tup bebek yatiriyon cnm...senin nasil oldu dr gecikmeye nedeni

mrb arkadaşlar ben yarın yani bugün:)hastaneye gideceğim adetin 2.günü. uyuyamıyorum bu formda okumadığım yorum kalmadı yıllardır uzaktan takip ettim hiç yazamadım 34 yaşındayım 6 yıllık evliyim 3.ü tüp bebek denemem olucak 6 yıldır başıma gelmeyen kalmadı hastanelerde:)evliliğimin 20. günü dış gebelikle başladım bir dahada çıkamadım hastanelerden en son tüp bebek denememde yumurta toplama işleminde enfeksiyon kapmıiım ve ölüyordum bebeğim tutmuştu ama ben bitiyordum gebeliğe son verdile ve ameliyat oldum bu en son yaşadığım dı:) önceki yaşananlarda ameliyatlarla sonlandı:)geçen ay gittim ve geçen yıl geçirdiğim ameliyat çok ağır olduğu için karın içimde yapışıklıklar meydana gelmiş bağırsaklarım kesilip tekrar dikilmişti.araştırma hastaneleri dışında hiçbir hastanenin bana tüp bebek yapamıcanı söyledi doktorlar riskliymişbu arada ankaradayım kafam allak bullak geçen ay araştırma hastanesindeki tanıdık doktor antibiyotik yüklemesi yapalım bir ay bunları kullan sonra duruma bakalım öyle başlayalım dedi birde biosteron (DHEA)kullanım.umarım yarın yani bugün:)benim için hayırl güzel sonuçlar olur güzel bir başlangıç istiyorum artık cümlemiz için de tabiki kendim için istediğim her güzel şeyi sizler için de istiyorum inşallah emekler boşa gitmez:) arkadaşlar 13 aralıkta ki ilk mesajım :) yeni değil sadece tekrar y paylaşmak istedim :)

Kizlar sizden yardim istiyorum benim durumda olan var mi bugun 7. Gun transferimin ve yuzumde baya bi sivilce olustu neden kaynaklana bilir.. Gebelik belirtisi olabilirim mi ?

cookk gecmisler olsunnn ablaaa kolay olmayan seyler yasamissin onlar hepsi geride kaldi ons guzel bi baslangic olur bu tefawinle bebegini kucahgina alip herseyi unutursun insallah Rabbim yaninda olsun :)

Kizlar sizden yardim istiyorum benim durumda olan var mi bugun 7. Gun transferimin ve yuzumde baya bi sivilce olustu neden kaynaklana bilir.. Gebelik belirtisi olabilirim mi ?
benimde 7. gunum ama oyle bisi olmadi cnm bi alakasi varmidir bilemedim duymadim hic

kizlar cok kotu kasintim var bu ne bole anlamadiimmm bacaklarimdada varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…