@özlem8282 yarın müjdeli haberlerle dön inşallah :)keremmm ya çok pozitifsin maaşallah arkadaşım bravo dualarımız birbirimiz ve bizim gibi olanlar için :)
Sabir annecik sabir..Kızlar ben bu akşam çok kötüyüm yaa tahlil yaptırmamak için zor tutuyorum kendimi. Eşimin de yarn toplantısı varmış yapma daha hazır değilim diyor. Neyse çıksın artık ortaya yaa çok bunaldım beklemektenbgn 9. Gün. Yrn akşam yapıcaz galiba
Canım benimde 7. Günüm bugün aynı şekilde bendede sivilceler çıktı kötü düşünme iyi Düşünelim iyi olsunKizlar sizden yardim istiyorum benim durumda olan var mi bugun 7. Gun transferimin ve yuzumde baya bi sivilce olustu neden kaynaklana bilir.. Gebelik belirtisi olabilirim mi ?
hayirlisi.olsun cnm kacinci gun embriyosuydu 10. gun yapcan blastmiKızlar ben bu akşam çok kötüyüm yaa tahlil yaptırmamak için zor tutuyorum kendimi. Eşimin de yarn toplantısı varmış yapma daha hazır değilim diyor. Neyse çıksın artık ortaya yaa çok bunaldım beklemektenbgn 9. Gün. Yrn akşam yapıcaz galiba
Canım benimde 7. Günüm bugün aynı şekilde bendede sivilceler çıktı kötü düşünme iyi Düşünelim iyi olsun
Burdayim canim yumisler 21mm 18mm falan var 8 tane gordu doktor ama bazilari kucuk dun gece onikidr catlatma ignemi yaptim yarin opu var kismetse cok meral eduyorum kac tane toplancak falan dun igneyi yaptigimdan beri kasiklarimda hafif agri var rahatsizlik hissi bi kac gundur de gaz var neden anlamadim
Birazcık daha sabır :)Kızlar ben bu akşam çok kötüyüm yaa tahlil yaptırmamak için zor tutuyorum kendimi. Eşimin de yarn toplantısı varmış yapma daha hazır değilim diyor. Neyse çıksın artık ortaya yaa çok bunaldım beklemektenbgn 9. Gün. Yrn akşam yapıcaz galiba
Hadi hayırlısı inşallah :)Burdayim canim yumisler 21mm 18mm falan var 8 tane gordu doktor ama bazilari kucuk dun gece onikidr catlatma ignemi yaptim yarin opu var kismetse cok meral eduyorum kac tane toplancak falan dun igneyi yaptigimdan beri kasiklarimda hafif agri var rahatsizlik hissi bi kac gundur de gaz var neden anlamadim
Var ama ben onları çok belirtiye yormuyorum ilaçlarda yapabiliyor ama 2 gündür batmalarım var gece bile tuvalete kalkıyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olacakIyi düşünmeye bakıyorum. Başka belirtiniz var mı ..
Progestan kullaniyomusun canim o yapiyomus bende ayni durumdayim daKizlar sizden yardim istiyorum benim durumda olan var mi bugun 7. Gun transferimin ve yuzumde baya bi sivilce olustu neden kaynaklana bilir.. Gebelik belirtisi olabilirim mi ?
haklısın canım eniyisi dediğin doğru adetliyken gitmek benim tüp bebek denemesinden sonraki ay düzensiz geldi daha sonraki ay düzenli tarihinde geldi yani birkere yaptı o düzensizliği ama yazdıkların çok mantıklı bende bir dahaki denememde daha sıkı tutucam yani doktora aklıma takılan gelen her soruyu sorucam ilkinde acemiydik birde doktordan çekiniyordum herşeyi soramıyordum ama bir dahaki sefer başka aklıma hiçbir soru işareti kalsın istemyorum . hakkımızda hayırlısı canım umarım bu seferki son denememiz olur .canim soyle soyleyim genelde adet liyken kontrol yani muane icin cagriliyorya ben baslamadan tup beb3ge bazi testler istiyecem tabi bu duzen sorununuda soyluyecem hemen baslamiyacm ilkinde ki hatimi yapmiyacmsadece ilk zamanda kan testi almisti rahim filmi cekmistik okadardon. embriyoda hic test yapmadi ama bu sefer sorularim olacak ama simdi adet olmadan gitsem diyecek adetn 2gunu onun icin olduktan sonra gidim ded8m ...gerekli testleri muanemi yapsin gerekirse uzun sursun ama tedbirli olsun istiyorum sonraki adetimded3 baslanabilir....oyle cnm... sendemi tup bebek yatiriyon cnm...senin nasil oldu dr gecikmeye nedeni
Canim kusura bakma anca cevap verebiliyorum.yani igneler olmaz bence cunku transferim direk dondurulmuslarla olucak.pko oldugu icin taze transfere uygun gorulmedim.17 ekimde opu yapildi.aralik transfer olabilir dendi.sivi hakkinda bisy demedi sadece pazartesi kontrol etmem gerekicek dedi yine bu sekilde sansimiz düser dedi.mecbur pazartesiyi beklicem bakalim ama moralim bozulduçok geçmiş olsun canım sıkma canını vardır bundada bir hayır geç olsun güç olmasın bende olmadı fakat sıvı hakkında doktorun bilgi vermedimi sebeb ne olabilir iğnelermi transferin dondurulmuş yumurtalarınlamı olucuk tı...
canını sıkma herşeyde vardır birhayır seni çok iyi anlıyorum bizim için bir gün bile değerli senin yaş kaç ve kaçıncı denemen nerde deniyorsunuz. doktorunda riske atmak istemez bu ayı umarım pazartesi herşey yolunda gider hayırlı haberler alırsın .Canim kusura bakma anca cevap verebiliyorum.yani igneler olmaz bence cunku transferim direk dondurulmuslarla olucak.pko oldugu icin taze transfere uygun gorulmedim.17 ekimde opu yapildi.aralik transfer olabilir dendi.sivi hakkinda bisy demedi sadece pazartesi kontrol etmem gerekicek dedi yine bu sekilde sansimiz düser dedi.mecbur pazartesiyi beklicem bakalim ama moralim bozuldu
canim bilgilendirme yaptigin icin cok tesekkur ediyorum.daha once asilama yaptirmak istedigimde baska bi yerde rahim filmi cektirmistim acikti sorun yooktu ama bahsettigin sorun sanirim acik yada kapali olmasiyla alakali degil.siviyi gorunce bu sekilde transfer yaparsak sansimiz azalir dedi pazartesi tekrar kontrol icin cagirdi moralim bozuldu tabi ama napiyim hakkimizda hayirlisi diyorumMrb mesajinizi gorunce cevap yazmak istedim gecen seneki tuptedavimde dr banada aynisini demişti iki gün sonra tekrar gel dedi sivil azalmis dedi transferi yaptı ancak tutmadi sonra dediki rahim filmi cektir filmde tüp sucuk gibi dikmişti megerse o sivil tüpten geliyormuş ve transfer yapilmazmis fakat niyeyse benim Dr yaptı llütfen bu durumu iyice sorun drnuza şimdiden geçmiş olsun diyorum inş önemli degildir
hayirlisi.olsun cnm kacinci gun embriyosuydu 10. gun yapcan blastmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?