Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Ne yapayim.biztedavi kisminda uzerimize düşeni yaptik.simdi de dualarimizla rabbime siginmak uzerime düşen. O ol derse olur. Insallah bizim icin de hayirli vakit gelmistir.
@özlem8282 yarın müjdeli haberlerle dön inşallah :) keremmm ya çok pozitifsin maaşallah arkadaşım bravo dualarımız birbirimiz ve bizim gibi olanlar için :)
 
Kızlar ben bu akşam çok kötüyüm yaa tahlil yaptırmamak için zor tutuyorum kendimi. Eşimin de yarn toplantısı varmış yapma daha hazır değilim diyor. Neyse çıksın artık ortaya yaa çok bunaldım beklemektenbgn 9. Gün. Yrn akşam yapıcaz galiba
 
Sabir annecik sabir..
 
Kizlar sizden yardim istiyorum benim durumda olan var mi bugun 7. Gun transferimin ve yuzumde baya bi sivilce olustu neden kaynaklana bilir.. Gebelik belirtisi olabilirim mi ?
Canım benimde 7. Günüm bugün aynı şekilde bendede sivilceler çıktı kötü düşünme iyi Düşünelim iyi olsun
 
hayirlisi.olsun cnm kacinci gun embriyosuydu 10. gun yapcan blastmi
 
Iyi akşamlar canlar. Öncelikle bi kaç gündür olumsuz sonuç alan arkadaslar için çok üzüldüm. Kendim de ilk denememiz de aynı sonucu yaşadığım için çok iyi anlayabiliyorum. Ama ümidinizi asla yitirmeyin, Allah maddi manevi güç kuvvet sabır versin hepinize. Sizler için şimdilik zamanı değilmiş ama elbet birgün hasretiniz bitecek ve bu uzuntulerinizin hepsini unutacaksiniz.

Pozitif sonuç alanlari da tebrik ederim. S sevimli26 var galiba en yeni anne adayimiz. 15 yıllık hasret dile kolay. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Şuan beklemede olan bütün arkadaslarimin da dualarla takibindeyim. Allah hepinize hayırlı sonuçlar almayi nasip etsin. Allaha emanet olun.
 
M mhtpfth nerelerdesin kontrol nasıl geçti? Yumişler kaç mm oldular
Burdayim canim yumisler 21mm 18mm falan var 8 tane gordu doktor ama bazilari kucuk dun gece onikidr catlatma ignemi yaptim yarin opu var kismetse cok meral eduyorum kac tane toplancak falan dun igneyi yaptigimdan beri kasiklarimda hafif agri var rahatsizlik hissi bi kac gundur de gaz var neden anlamadim
 
Birazcık daha sabır :)
 
Hadi hayırlısı inşallah :)
 
Iyi düşünmeye bakıyorum. Başka belirtiniz var mı ..
Var ama ben onları çok belirtiye yormuyorum ilaçlarda yapabiliyor ama 2 gündür batmalarım var gece bile tuvalete kalkıyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olacak
 
Ben hamileliğimin 7. Haftasındayım. Ve bugün crinone jeli yapınca iğne ucu gibi siyah siyah şeyler geliyor ve çok kötü kokulu nir akıntı. Neden acaba böyle olanınıZ Varmı ????
 
haklısın canım eniyisi dediğin doğru adetliyken gitmek benim tüp bebek denemesinden sonraki ay düzensiz geldi daha sonraki ay düzenli tarihinde geldi yani birkere yaptı o düzensizliği ama yazdıkların çok mantıklı bende bir dahaki denememde daha sıkı tutucam yani doktora aklıma takılan gelen her soruyu sorucam ilkinde acemiydik birde doktordan çekiniyordum herşeyi soramıyordum ama bir dahaki sefer başka aklıma hiçbir soru işareti kalsın istemyorum . hakkımızda hayırlısı canım umarım bu seferki son denememiz olur .
 
Canim kusura bakma anca cevap verebiliyorum.yani igneler olmaz bence cunku transferim direk dondurulmuslarla olucak.pko oldugu icin taze transfere uygun gorulmedim.17 ekimde opu yapildi.aralik transfer olabilir dendi.sivi hakkinda bisy demedi sadece pazartesi kontrol etmem gerekicek dedi yine bu sekilde sansimiz düser dedi.mecbur pazartesiyi beklicem bakalim ama moralim bozuldu
 
canını sıkma herşeyde vardır birhayır seni çok iyi anlıyorum bizim için bir gün bile değerli senin yaş kaç ve kaçıncı denemen nerde deniyorsunuz. doktorunda riske atmak istemez bu ayı umarım pazartesi herşey yolunda gider hayırlı haberler alırsın .
 
canim bilgilendirme yaptigin icin cok tesekkur ediyorum.daha once asilama yaptirmak istedigimde baska bi yerde rahim filmi cektirmistim acikti sorun yooktu ama bahsettigin sorun sanirim acik yada kapali olmasiyla alakali degil.siviyi gorunce bu sekilde transfer yaparsak sansimiz azalir dedi pazartesi tekrar kontrol icin cagirdi moralim bozuldu tabi ama napiyim hakkimizda hayirlisi diyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…