Saolaain canim insallah bakalim pazartesiyi nasil edicem bilmiyorum.yasim 29.ilk denemem bursa acibademde deniyorum.direk dondurulmuslarla denicez.bi yandan gec olsum guc olmasin diyorum bi yandanda dedigin gibi 1 gun bile onemli.transfer zamani yaklastikca panikliyodum zaten smdi boyle bir pürüzde cikti beklemekten baska carem yok suancanını sıkma herşeyde vardır birhayır seni çok iyi anlıyorum bizim için bir gün bile değerli senin yaş kaç ve kaçıncı denemen nerde deniyorsunuz. doktorunda riske atmak istemez bu ayı umarım pazartesi herşey yolunda gider hayırlı haberler alırsın .
hakkımızda hayırlısı canım diğer arkadaşında dediği gibi aceleci değil temkini davranın iyice konuş doktorunla sıvı konusu denemen boşa gitmesin sana şimdiden bolll şans inşallah son denemen olur ...Saolaain canim insallah bakalim pazartesiyi nasil edicem bilmiyorum.yasim 29.ilk denemem bursa acibademde deniyorum.direk dondurulmuslarla denicez.bi yandan gec olsum guc olmasin diyorum bi yandanda dedigin gibi 1 gun bile onemli.transfer zamani yaklastikca panikliyodum zaten smdi boyle bir pürüzde cikti beklemekten baska carem yok suan
Insallah canim hakkimizda hayirlisi olsun.senin icinde insallah hayirlisi olsunhakkımızda hayırlısı canım diğer arkadaşında dediği gibi aceleci değil temkini davranın iyice konuş doktorunla sıvı konusu denemen boşa gitmesin sana şimdiden bolll şans inşallah son denemen olur ...
evet canm hakkimizda hayirlisi olsun yins hersey istedigimz gibi olur...haklısın canım eniyisi dediğin doğru adetliyken gitmek benim tüp bebek denemesinden sonraki ay düzensiz geldi daha sonraki ay düzenli tarihinde geldi yani birkere yaptı o düzensizliği ama yazdıkların çok mantıklı bende bir dahaki denememde daha sıkı tutucam yani doktora aklıma takılan gelen her soruyu sorucam ilkinde acemiydik birde doktordan çekiniyordum herşeyi soramıyordum ama bir dahaki sefer başka aklıma hiçbir soru işareti kalsın istemyorum . hakkımızda hayırlısı canım umarım bu seferki son denememiz olur .
amin canım inşallah :)Insallah canim hakkimizda hayirlisi olsun.senin icinde insallah hayirlisi olsun
Kûn Fe Yekûn...
Ol der ve olur..
Ansizin karsima cikaracagin mucizelere cok ihtiyacim var Allah'im,
sadece senin " Ol" demenle olacak mucizeler..
hayirli cumalar..
Kızım sen nerelerdesin yaaa? Ne oldu yumişlerin durumu nasıl? Transferin oldu mu?Merhabalar arkdaşlar yumurtaların gelişim sürecin de rahim için de polip oluşan var mı aranızda..
Ya bende sürekli bi düşünceler içindeyim karabasanlar basıyo beni sürekli uyumak istiyorum uyumak uyumak uyumak depresyona giriyorum galiba. Hayır daha önce değresyona girdiğimden biliyorum. Senin az kaldıkızlar daha uyanamadı bence
ben yine geceyi kabuslarla gecirdim, kan ter içinde uyandım kaç kez..
canım sanada hayırlı cumalar o güzel gönlüne göre versin...Kûn Fe Yekûn...
Ol der ve olur..
Ansizin karsima cikaracagin mucizelere cok ihtiyacim var Allah'im,
sadece senin " Ol" demenle olacak mucizeler..
hayirli cumalar..
Aminn inşallahEki Görüntüle 1325060 Hayırlı cumalar kızlar bu mübarek günde güzel haberler gelsin hepimize...
saol cnm bnm Rabbim.bu mubarek gn hurmetine bizide gorsun al bendende okadar bi bakiyorummm gulmektennn karnima avrilar girio bi bakiyorum durduramiyorum o gozyaslarini hayirlisi insallah :)sanada ve hepinizede hayırlı cumalar.
zaten pamuk ipliğnde duruyor gözyaşlarım.
mesajını görünce akıverdi.
eşim diyor akşam nasıldın şimdi nasılsın..
ruh halim çok karışıkkkk....
birazcık olsun aklımdan çıkarayım diyorum ne mümkün..
saol cnm bnm hepimizin gonlune gore versin rabbim bu mubarek gunde :)canım sanada hayırlı cumalar o güzel gönlüne göre versin...
hayirli cumalar canimm hep birlikte insallah :)Eki Görüntüle 1325060 Hayırlı cumalar kızlar bu mübarek günde güzel haberler gelsin hepimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?