Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Saolaain canim insallah bakalim pazartesiyi nasil edicem bilmiyorum.yasim 29.ilk denemem bursa acibademde deniyorum.direk dondurulmuslarla denicez.bi yandan gec olsum guc olmasin diyorum bi yandanda dedigin gibi 1 gun bile onemli.transfer zamani yaklastikca panikliyodum zaten smdi boyle bir pürüzde cikti beklemekten baska carem yok suan

hakkımızda hayırlısı canım diğer arkadaşında dediği gibi aceleci değil temkini davranın iyice konuş doktorunla sıvı konusu denemen boşa gitmesin sana şimdiden bolll şans inşallah son denemen olur ...

Insallah canim hakkimizda hayirlisi olsun.senin icinde insallah hayirlisi olsun

evet canm hakkimizda hayirlisi olsun yins hersey istedigimz gibi olur...

Kûn Fe Yekûn...
Ol der ve olur..
Ansizin karsima cikaracagin mucizelere cok ihtiyacim var Allah'im,
sadece senin " Ol" demenle olacak mucizeler..
hayirli cumalar..

sanada ve hepinizede hayırlı cumalar.
zaten pamuk ipliğnde duruyor gözyaşlarım.
mesajını görünce akıverdi.
eşim diyor akşam nasıldın şimdi nasılsın..
ruh halim çok karışıkkkk....
birazcık olsun aklımdan çıkarayım diyorum ne mümkün..

kızlar daha uyanamadı bence
ben yine geceyi kabuslarla gecirdim, kan ter içinde uyandım kaç kez..

kızlar daha uyanamadı bence
ben yine geceyi kabuslarla gecirdim, kan ter içinde uyandım kaç kez..
Ya bende sürekli bi düşünceler içindeyim karabasanlar basıyo beni sürekli uyumak istiyorum uyumak uyumak uyumak depresyona giriyorum galiba. Hayır daha önce değresyona girdiğimden biliyorum. Senin az kaldı okyanus34 salı günü değil miydi? Yoksa pzt yaptıracak mısın?

saol cnm bnm Rabbim.bu mubarek gn hurmetine bizide gorsun al bendende okadar bi bakiyorummm gulmektennn karnima avrilar girio bi bakiyorum durduramiyorum o gozyaslarini hayirlisi insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…