Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

bugün çok sakin burası hayırlara çıksın bakalım özlem ne yaptı acaba hala bir ses seda yok kendisinden ...

kizlar hayitlisiyla 2 gunum kaldi teste pazrtsi dier iki testimde aksama kadar bekletiyolardi beni 5 6 gibi haber geliodu kafayi yiyodum ozel hastane bide bakiyorum herkesin 2 saatte cikio benim sonucu beklersenz bilginz olsun

kizlar hayitlisiyla 2 gunum kaldi teste pazrtsi dier iki testimde aksama kadar bekletiyolardi beni 5 6 gibi haber geliodu kafayi yiyodum ozel hastane bide bakiyorum herkesin 2 saatte cikio benim sonucu beklersenz bilginz olsun
hayırlısı olsun canım geç olsun güç olması her hastanenin çalışma sistemi farklı ama beklemek kadar zor bişey yok

Teşekkürler tatlım sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.

Salı yaptıracağım kuşum bakalım hayırlısı olsun inşallah yaklaştıkça korkuyorum ama dün eşimle uzun uzun konuştuk sağolsun beni çok rahatlattı olmazsa olmaz senden benden önemli değil sakın canını sıkma dondurulmuşumuz var tekrar deneriz falan dedi. Ben biraz stres yapmıştımda dün akşam belirti yok hissetmiyorum ne olacak falan diye konuşunca ne yapsın acil müdahale etti bana artık sakin olmam gerekiyor. Yaratan mevlam ol derse olacak başka bir şey yok elimizden gelen hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah.

Sakin uzulme cnm bnm karnim belim agriodu ayaklarim buz kesiodu negatf oldu oyuzden hc bozma moralini belirti war yda yk bu kisisel birsey herkesteayni degil pozitif enerji gonder melegin seninle oyle dusun:)

Sakin uzulme cnm bnm karnim belim agriodu ayaklarim buz kesiodu negatf oldu oyuzden hc bozma moralini belirti war yda yk bu kisisel birsey herkesteayni degil pozitif enerji gonder melegin seninle oyle dusun:)
İnşallah canım bir iki gündür adet olacakmışım gibi ağrım oluyor aslında o moralimi bozuyor biraz da.
Tabiki herşeyin Allah tan geldiğini bilen inanan insanlarız ama yine üzülüyor insan bu elde değil ki.
Bakalım salı günü sonuç ne olacak?

hayırlısı olsun canım geç olsun güç olması her hastanenin çalışma sistemi farklı ama beklemek kadar zor bişey yok
saol cnm insallah insallah :) ama cok gec oluo yaa kiminin yarim saatte cikio ozel hastane bu sefer kliniktemi otursam diom aksama kadar

KıZlaaaar ben bi çılgınlık yaptım gttm kan verdim dayanamadım. Eşimin hbri yok henüz. Kndimi kötü hissediyorum bgn. Yine tutmadı gibi geliyodu artık sonuç neyse yüzleşmek istiyorum. 1 saat içinde çıkacak. Allahım sen yardım et

kaxinci gunun cmm .. insallah hayirli bi haber alirsin keske acele etmesydin bende zor tutuyorum kendimi

arkadaşlar merhaba, bir süredir yazılarınızı takip ediyorum. Çok heyecanlanıp kendimi kaptırmamak için yazmıyordum:)25 inde transferim oldu.5.gün embriyosu blast transferi yapıldı.Bugün 10.günüm yani test günümdü.ve sonucum 223 çıktıağladım mutluluktan. Doktorum sonuç için çok güzel dedi. İnşallah tüm bekleyenler bu mutluluğu yaşar. Belirtilere gelirsek. İlk günler kıvrandıran kasık ağrısı, sonra ara ara oldu. Mide bulantısı 4-5 gündür her sabah var. Bacaklarım çok ağrıyor 2 gündür. Ve 2 gündür karnım birden şişti, davul gibi oldu ve gergin.Ateşim de yükseldi,1 haftadır 36,5-37 arası Göğsümde gram değişiklik yok ağrı sızı hiçbişi yok. İnşallah hepinizin sonucu güzel olur.

ayyy cok guzel bi haber buuu cnm tebrik ederim insallah kucaginada alirsin senin kadar sewinfimmmm ayni belirtiler bendede var ve blast benimde insallah arkandan gelirim

10. Gün cnm illa ki belli eder kendini varsa da yoksa da. Geçen sefer son güne kadar sabrettim sonu hüsrandı. Bi de böle deneyelim dedim
hadi hayirlisi canimcim inssalah bize guzel bi haber verirsin bekliyoruz Allah buyuk

Kuzum kaçıncı gündü bu gün peki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…