hayırlısı olsun canım geç olsun güç olması her hastanenin çalışma sistemi farklı ama beklemek kadar zor bişey yokkizlar hayitlisiyla 2 gunum kaldi teste pazrtsi dier iki testimde aksama kadar bekletiyolardi beni 5 6 gibi haber geliodu kafayi yiyodum ozel hastane bide bakiyorum herkesin 2 saatte cikio benim sonucu beklersenz bilginz olsun
Teşekkürler tatlım sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.Iyi akşamlar canlar. Öncelikle bi kaç gündür olumsuz sonuç alan arkadaslar için çok üzüldüm. Kendim de ilk denememiz de aynı sonucu yaşadığım için çok iyi anlayabiliyorum. Ama ümidinizi asla yitirmeyin, Allah maddi manevi güç kuvvet sabır versin hepinize. Sizler için şimdilik zamanı değilmiş ama elbet birgün hasretiniz bitecek ve bu uzuntulerinizin hepsini unutacaksiniz.
Pozitif sonuç alanlari da tebrik ederim. @sevimli26 var galiba en yeni anne adayimiz. 15 yıllık hasret dile kolay. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Şuan beklemede olan bütün arkadaslarimin da dualarla takibindeyim. Allah hepinize hayırlı sonuçlar almayi nasip etsin. Allaha emanet olun.
Salı yaptıracağım kuşum bakalım hayırlısı olsun inşallah yaklaştıkça korkuyorum ama dün eşimle uzun uzun konuştuk sağolsun beni çok rahatlattı olmazsa olmaz senden benden önemli değil sakın canını sıkma dondurulmuşumuz var tekrar deneriz falan dedi. Ben biraz stres yapmıştımda dün akşam belirti yok hissetmiyorum ne olacak falan diye konuşunca ne yapsın acil müdahale etti bana artık sakin olmam gerekiyor. Yaratan mevlam ol derse olacak başka bir şey yok elimizden gelen hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah.Ya bende sürekli bi düşünceler içindeyim karabasanlar basıyo beni sürekli uyumak istiyorum uyumak uyumak uyumak depresyona giriyorum galiba. Hayır daha önce değresyona girdiğimden biliyorum. Senin az kaldıokyanus34 salı günü değil miydi? Yoksa pzt yaptıracak mısın?
Sakin uzulme cnm bnm karnim belim agriodu ayaklarim buz kesiodu negatf oldu oyuzden hc bozma moralini belirti war yda yk bu kisisel birsey herkesteayni degil pozitif enerji gonder melegin seninle oyle dusun:)Salı yaptıracağım kuşum bakalım hayırlısı olsun inşallah yaklaştıkça korkuyorum ama dün eşimle uzun uzun konuştuk sağolsun beni çok rahatlattı olmazsa olmaz senden benden önemli değil sakın canını sıkma dondurulmuşumuz var tekrar deneriz falan dedi. Ben biraz stres yapmıştımda dün akşam belirti yok hissetmiyorum ne olacak falan diye konuşunca ne yapsın acil müdahale etti bana artık sakin olmam gerekiyor. Yaratan mevlam ol derse olacak başka bir şey yok elimizden gelen hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah.
İnşallah canım bir iki gündür adet olacakmışım gibi ağrım oluyor aslında o moralimi bozuyor biraz da.Sakin uzulme cnm bnm karnim belim agriodu ayaklarim buz kesiodu negatf oldu oyuzden hc bozma moralini belirti war yda yk bu kisisel birsey herkesteayni degil pozitif enerji gonder melegin seninle oyle dusun:)
saol cnm insallah insallah :) ama cok gec oluo yaa kiminin yarim saatte cikio ozel hastane bu sefer kliniktemi otursam diom aksama kadarhayırlısı olsun canım geç olsun güç olması her hastanenin çalışma sistemi farklı ama beklemek kadar zor bişey yok
kaxinci gunun cmm .. insallah hayirli bi haber alirsin keske acele etmesydin bende zor tutuyorum kendimiKıZlaaaar ben bi çılgınlık yaptım gttm kan verdim dayanamadım. Eşimin hbri yok henüz. Kndimi kötü hissediyorum bgn. Yine tutmadı gibi geliyodu artık sonuç neyse yüzleşmek istiyorum. 1 saat içinde çıkacak. Allahım sen yardım et
KıZlaaaar ben bi çılgınlık yaptım gttm kan verdim dayanamadım. Eşimin hbri yok henüz. Kndimi kötü hissediyorum bgn. Yine tutmadı gibi geliyodu artık sonuç neyse yüzleşmek istiyorum. 1 saat içinde çıkacak. Allahım sen yardım et[/QUOTE
kaçıncı günündü canım bugün.inşallah iyi haberlerini duyarız
10. Gün cnm illa ki belli eder kendini varsa da yoksa da. Geçen sefer son güne kadar sabrettim sonu hüsrandı. Bi de böle deneyelim dedimkaxinci gunun cmm .. insallah hayirli bi haber alirsin keske acele etmesydin bende zor tutuyorum kendimi
ayyy cok guzel bi haber buuu cnm tebrik ederim insallah kucaginada alirsin senin kadar sewinfimmmmarkadaşlar merhaba, bir süredir yazılarınızı takip ediyorum. Çok heyecanlanıp kendimi kaptırmamak için yazmıyordum:)25 inde transferim oldu.5.gün embriyosu blast transferi yapıldı.Bugün 10.günüm yani test günümdü.ve sonucum 223 çıktı ağladım mutluluktan. Doktorum sonuç için çok güzel dedi. İnşallah tüm bekleyenler bu mutluluğu yaşar. Belirtilere gelirsek. İlk günler kıvrandıran kasık ağrısı, sonra ara ara oldu. Mide bulantısı 4-5 gündür her sabah var. Bacaklarım çok ağrıyor 2 gündür. Ve 2 gündür karnım birden şişti, davul gibi oldu ve gergin.Ateşim de yükseldi,1 haftadır 36,5-37 arası Göğsümde gram değişiklik yok ağrı sızı hiçbişi yok. İnşallah hepinizin sonucu güzel olur.
hadi hayirlisi canimcim inssalah bize guzel bi haber verirsin bekliyoruz Allah buyuk10. Gün cnm illa ki belli eder kendini varsa da yoksa da. Geçen sefer son güne kadar sabrettim sonu hüsrandı. Bi de böle deneyelim dedim
Kuzum kaçıncı gündü bu gün peki.KıZlaaaar ben bi çılgınlık yaptım gttm kan verdim dayanamadım. Eşimin hbri yok henüz. Kndimi kötü hissediyorum bgn. Yine tutmadı gibi geliyodu artık sonuç neyse yüzleşmek istiyorum. 1 saat içinde çıkacak. Allahım sen yardım et
Hahahaha iyi yapmışsın boşver hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz :)10. Gün cnm illa ki belli eder kendini varsa da yoksa da. Geçen sefer son güne kadar sabrettim sonu hüsrandı. Bi de böle deneyelim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?