Ben de bu ay tedaviye baslayacak olanlardanım. Salı günü adetimin ikinci günü olacak. Yumurta takibine baslayacak doktor. Süreci hiç bilmiyorum. Ama doktor tüp bebekte şansımızın yüksek olduğunu söyledi. Umarım öyle olur. Doktoruma güveniyorum, moralim iyi, her sonuca da hazırlmaya çalışıyorum kendimi. Yalnız tek sıkıntım ne kadar rapor almam gerektigini bilmemem. Ankara dısında yasiyorum ve tedavim.Ankarada olacak. Surec konusunda tecrubeli arkadaslardan yardim istiyorum
aysçarşamba ve perşembe : 37239588 .!.:Dualarimiz seninle canım, sen de al gel bebislerini de beraber gün sayalim
İst bahceci. İnsaallah :)polikistik over canm. yani çok kistli yumurtalık.büyüyemeyen yumurtalar küçülüp kiste dönüşüyor ve bu kistler kalıcı oluyor.daha açık ifadeyle yumurtanın çatlayamama durumu canım. ben ankarada centrum klinikte yaptırıyorum canım.sen nerde yaptırıyorsun? inşallah senin de son denemen olur.Allah yüzümüzü güldürsün.bebeklerimizi nasip etsin bu denememizde inşallah.
Ben varim malesefMERHABA ARKADAŞLAR;
bende de sağ yumurtada çikolata kisti var kasım ayında başlayacağız benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı
Icemedim onu ben yaBende vardim 4 aydir kist icin ilac kullandim baslayamamistik tedaviye inanirmisiniz bilmem ama sogan suyu ile 1 ayda kistlerim kayboldu ve basladik ben 8 yildir 6 aydan once kistlerimin kuculdugunuu ilk defa gordum deneyin derim
Ama cikolata kisti icin ilac yok ki bir ilac var menapoza sokuyor o degildi heralde kullandigin ?Bende vardim 4 aydir kist icin ilac kullandim baslayamamistik tedaviye inanirmisiniz bilmem ama sogan suyu ile 1 ayda kistlerim kayboldu ve basladik ben 8 yildir 6 aydan once kistlerimin kuculdugunuu ilk defa gordum deneyin derim
Canim ilk basta bende icemedim ama sonra cozdum olayi sogani kaynattiktan sonra suyunu soguttum benim taktigim seftali idi agizda cok cabuk dagildigi ve agiz tadini aninda degistirdigi icin suyu burnumu tikayarak tek nefeste icip burnumdan hic nefes almadan hemen agzima seftaliyi dolduruyodum ve burnumu actigimda sadece su icmisim hissi ve seftali tadi sadece bu..ki ben normalde sogani kesinlikle yemem.sonrasinda zaten agzinda sogan kokusuda olmuyo ben yinede bitane seker atiyodum.insaallah sende icebilirsin kesin cozum diuebilirim.Icemedim onu ben ya
Ama cikolata kisti icin ilac yok ki bir ilac var menapoza sokuyor o degildi heralde kullandigin ?
guzel taktikCanim ilk basta bende icemedim ama sonra cozdum olayi sogani kaynattiktan sonra suyunu soguttum benim taktigim seftali idi agizda cok cabuk dagildigi ve agiz tadini aninda degistirdigi icin suyu burnumu tikayarak tek nefeste icip burnumdan hic nefes almadan hemen agzima seftaliyi dolduruyodum ve burnumu actigimda sadece su icmisim hissi ve seftali tadi sadece bu..ki ben normalde sogani kesinlikle yemem.sonrasinda zaten agzinda sogan kokusuda olmuyo ben yinede bitane seker atiyodum.insaallah sende icebilirsin kesin cozum diuebilirim.
Himm biliyorum dianeyi cikolatalar icin degildir o baska kistler icindir. Dedigin gibi ameliyat iste bunun caresi o da kesin cozum olmayabiliyor yani bazi bakalarda kist rahmin yapisina da zarar veriyormus ameliyattan sonra da olmuyor o yuzDen. Cok sinir bozucu ve ciddi anlamda zara veren bir kist Rabbim hepimiz sifasini versin. Hadi bakalim ins senin de tedavin mutlu haberle sonuclanir. Herkese iyi gecelerBen kis
Ben kistten 3 ic kanamali acik ameliyat oldum cikolata kisti folikul kisti ne ararsan var en son kistimde diane 35 verdi doktorum 4 ay onu kullandim.dogum kontrol hapi normalde ama ayrica bi ilaci varmi bende bilmiyomusum..
Günay dinnnnn bebisi almaya gidiyoruz yoldayiz dua edin ne olurrr
Günay dinnnnn bebisi almaya gidiyoruz yoldayiz dua edin ne olurrr
Bana da dua edin ne olur yarin opu var yumurtalarim cok degil ama insallah kaliteli olurlar
stres yapma kendini rahatalat inşallah sana sımsıkı tutunur, Allah yardımcın olsun Cuma saati dualar seninlee...Merkeze varmak uzereyiz ama kalbi m duracak galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?