Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

kizlar benimde baskilayici ignelerimin 8. gunuydu bugun ...haftaya cuma yumurta takibim var insallah o gun puregona baslatirda cok uzun surmez bu surec...

Saga_gurur, post: 37238762, member: 523958"]Şimdiden hayırlısı olsun canım akşam eve gidince yasin okuyacağım dualarımda olacaksın.rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.[/QUOTE]

Sagol canim allah razi olsunnn

Canim hayirli olsun gidip gelme sansin varsa transfer sonraki 10gun alman yeter ama orda kalacak san yaklasik 14gun iğne var doktoruna konusman gereklidir süreç icin

aysçarşamba ve perşembe : 37239588 .!.:
Dualarimiz seninle canım, sen de al gel bebislerini de beraber gün sayalim

Aramizda carsamba ve perşembe olacak inşallah ama bir transfer olcakkk

İst bahceci. İnsaallah :)

Bende vardim 4 aydir kist icin ilac kullandim baslayamamistik tedaviye inanirmisiniz bilmem ama sogan suyu ile 1 ayda kistlerim kayboldu ve basladik ben 8 yildir 6 aydan once kistlerimin kuculdugunuu ilk defa gordum deneyin derim

Bende vardim 4 aydir kist icin ilac kullandim baslayamamistik tedaviye inanirmisiniz bilmem ama sogan suyu ile 1 ayda kistlerim kayboldu ve basladik ben 8 yildir 6 aydan once kistlerimin kuculdugunuu ilk defa gordum deneyin derim
Ama cikolata kisti icin ilac yok ki bir ilac var menapoza sokuyor o degildi heralde kullandigin ?

Icemedim onu ben ya
Canim ilk basta bende icemedim ama sonra cozdum olayi sogani kaynattiktan sonra suyunu soguttum benim taktigim seftali idi agizda cok cabuk dagildigi ve agiz tadini aninda degistirdigi icin suyu burnumu tikayarak tek nefeste icip burnumdan hic nefes almadan hemen agzima seftaliyi dolduruyodum ve burnumu actigimda sadece su icmisim hissi ve seftali tadi sadece bu..ki ben normalde sogani kesinlikle yemem.sonrasinda zaten agzinda sogan kokusuda olmuyo ben yinede bitane seker atiyodum.insaallah sende icebilirsin kesin cozum diuebilirim.

Ben kis
Ama cikolata kisti icin ilac yok ki bir ilac var menapoza sokuyor o degildi heralde kullandigin ?

Ben kistten 3 ic kanamali acik ameliyat oldum cikolata kisti folikul kisti ne ararsan var en son kistimde diane 35 verdi doktorum 4 ay onu kullandim.dogum kontrol hapi normalde ama ayrica bi ilaci varmi bende bilmiyomusum..

Guzel takti
guzel taktik

Ben kis

Ben kistten 3 ic kanamali acik ameliyat oldum cikolata kisti folikul kisti ne ararsan var en son kistimde diane 35 verdi doktorum 4 ay onu kullandim.dogum kontrol hapi normalde ama ayrica bi ilaci varmi bende bilmiyomusum..
Himm biliyorum dianeyi cikolatalar icin degildir o baska kistler icindir. Dedigin gibi ameliyat iste bunun caresi o da kesin cozum olmayabiliyor yani bazi bakalarda kist rahmin yapisina da zarar veriyormus ameliyattan sonra da olmuyor o yuzDen. Cok sinir bozucu ve ciddi anlamda zara veren bir kist Rabbim hepimiz sifasini versin. Hadi bakalim ins senin de tedavin mutlu haberle sonuclanir. Herkese iyi geceler

günaydın arkadaşlar.geçmiş kurban bayramınız mübarek olsun....arkadaşlar ben bugun adet oldum transfer için hazırlıkta neler bekliyor cok heycanlıyım daha önce transfer yapılamadı dondurulmuş embriyom var.Rabbim bana bağışlarsa olacak....canlar grib oldum cok fena onun için diğer adetimde mi gitsem beklesem mi ay ben ne yapacağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…