- 19 Ekim 2009
- 1.956
- 2.524
- 333
ayyy cok guzel bi haber buuu cnm tebrik ederim insallah kucaginada alirsin senin kadar sewinfimmmmayni belirtiler bendede var ve blast benimde insallah arkandan gelirim
Tamam okudum tatlım 10.gün müş iyi yapmışsın be hadi hayırlı haberlerini bekliyorum Allah ın izniyle olacak bu sefer mübarek gün bakalım yüzümüz gülsün.KıZlaaaar ben bi çılgınlık yaptım gttm kan verdim dayanamadım. Eşimin hbri yok henüz. Kndimi kötü hissediyorum bgn. Yine tutmadı gibi geliyodu artık sonuç neyse yüzleşmek istiyorum. 1 saat içinde çıkacak. Allahım sen yardım et
arkadaşlar merhaba, bir süredir yazılarınızı takip ediyorum. Çok heyecanlanıp kendimi kaptırmamak için yazmıyordum:)25 inde transferim oldu.5.gün embriyosu blast transferi yapıldı.Bugün 10.günüm yani test günümdü.ve sonucum 223 çıktı ağladım mutluluktan. Doktorum sonuç için çok güzel dedi. İnşallah tüm bekleyenler bu mutluluğu yaşar. Belirtilere gelirsek. İlk günler kıvrandıran kasık ağrısı, sonra ara ara oldu. Mide bulantısı 4-5 gündür her sabah var. Bacaklarım çok ağrıyor 2 gündür. Ve 2 gündür karnım birden şişti, davul gibi oldu ve gergin.Ateşim de yükseldi,1 haftadır 36,5-37 arası Göğsümde gram değişiklik yok ağrı sızı hiçbişi yok. İnşallah hepinizin sonucu güzel olur.
teşekkür ederim, inşallah amin.Tebrikler, sağlıkla kucağına alacağın günler de gelsin inşallah.
amin amin insallah canim :)çok teşekkür ederim, hala şoktayım aslındainanamıyorum. İnşallah kucağıma da alırım. Hadi bakalım arkamdan bekliyorum herkesi
orada vakit hiç geçmek bilmiyor ben bekledim 2 saat bana 2 sene gibi geldi o yüzden çık dışarı at kendini madem geç çıkıyor gez sonucu alana kadar yapabilirsen kafanı dağıt :)saol cnm insallah insallah :) ama cok gec oluo yaa kiminin yarim saatte cikio ozel hastane bu sefer kliniktemi otursam diom aksama kadar
canım inşallah güzel haberler alırsın dualarım seninle ...KıZlaaaar ben bi çılgınlık yaptım gttm kan verdim dayanamadım. Eşimin hbri yok henüz. Kndimi kötü hissediyorum bgn. Yine tutmadı gibi geliyodu artık sonuç neyse yüzleşmek istiyorum. 1 saat içinde çıkacak. Allahım sen yardım et
gözün aydın canım allahım sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin ...arkadaşlar merhaba, bir süredir yazılarınızı takip ediyorum. Çok heyecanlanıp kendimi kaptırmamak için yazmıyordum:)25 inde transferim oldu.5.gün embriyosu blast transferi yapıldı.Bugün 10.günüm yani test günümdü.ve sonucum 223 çıktı ağladım mutluluktan. Doktorum sonuç için çok güzel dedi. İnşallah tüm bekleyenler bu mutluluğu yaşar. Belirtilere gelirsek. İlk günler kıvrandıran kasık ağrısı, sonra ara ara oldu. Mide bulantısı 4-5 gündür her sabah var. Bacaklarım çok ağrıyor 2 gündür. Ve 2 gündür karnım birden şişti, davul gibi oldu ve gergin.Ateşim de yükseldi,1 haftadır 36,5-37 arası Göğsümde gram değişiklik yok ağrı sızı hiçbişi yok. İnşallah hepinizin sonucu güzel olur.
valla cnm dier ikisinde gez gez gezilcek yer kalmadi yine eve gelip stres oluyorum eve gecte gidiyorum basima ususmesinler die ama yine yakalaniyorumm telleri kapatiyorum kendi heycanm korkum yetmiyomus gibi onlarla ugrasiyorum bakalm bu sefer nolcak biliyorumm onlarda benim gibi heycanli ama guzel bi haber olsa zaten bas bas bagurcamm sizin haberinizmi olmicak aman ne bikim hayirlusi :)orada vakit hiç geçmek bilmiyor ben bekledim 2 saat bana 2 sene gibi geldi o yüzden çık dışarı at kendini madem geç çıkıyor gez sonucu alana kadar yapabilirsen kafanı dağıt :)
çok teşekkür ederim, inşallahgözün aydın canım allahım sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin ...
evet çok haklısın inşanın etrafındakiler daha çok geriyor insanı transferini olduğun yerdemi vericeksin kanını dediğin gibi gerçekten çok uzun sürede çıkıyor sonucun ...valla cnm dier ikisinde gez gez gezilcek yer kalmadi yine eve gelip stres oluyorum eve gecte gidiyorum basima ususmesinler die ama yine yakalaniyorumm telleri kapatiyorum kendi heycanm korkum yetmiyomus gibi onlarla ugrasiyorum bakalm bu sefer nolcak biliyorumm onlarda benim gibi heycanli ama guzel bi haber olsa zaten bas bas bagurcamm sizin haberinizmi olmicak aman ne bikim hayirlusi :)
evet cnm.transferimin oldugu klinikte vercem .. aynen oyle cnm ya napalimm sonu guzel olsunda solicem ama bu kadar bekletmeyin dieevet çok haklısın inşanın etrafındakiler daha çok geriyor insanı transferini olduğun yerdemi vericeksin kanını dediğin gibi gerçekten çok uzun sürede çıkıyor sonucun ...
ewet cnm bu sik tuwalete gitme herkeste oluokızlar bn öğretmenim raporlarım doldu bgn işe basladm evde oturup dinlenrken kendimi iyice hasta moduna sokmusum gerçekten bgn 4.günüm hiçbişi hissetmiyorm ama sanki transfer gününden beri sık tuvaletm geliyo o kdr sizin var mı belirtilerinz
hayirli haberlerini beklioz insallahokyanus34 yarında sıra bende sabah erkenden gidip yaptırıcam testi uyuyamıyorum artık heyecandan minnaklarımada yazık öğreneyim rahatlayayım valla hayırlısı ile bakalım yarın bende bu saatlerde size hayırlı haberi vermiş olurum Allah'ın izniyle sonrada seni bekleyeceğim sabırsızlıkla ve diğer bütün arkadaşlarımı bu arada belirti aramayıda bırak lütfen
Bende sabah erkenden gidicem artık dayanamıyorumokyanus34 yarında sıra bende sabah erkenden gidip yaptırıcam testi uyuyamıyorum artık heyecandan minnaklarımada yazık öğreneyim rahatlayayım valla hayırlısı ile bakalım yarın bende bu saatlerde size hayırlı haberi vermiş olurum Allah'ın izniyle sonrada seni bekleyeceğim sabırsızlıkla ve diğer bütün arkadaşlarımı bu arada belirti aramayıda bırak lütfen
evde otururken hareketlerimi o kadar kısıtlamısım ki şimdi hiçbişi hiseetmiyorm inş hersey ylundadrewet cnm bu sik tuwalete gitme herkeste oluo
arkadaşlar merhaba, bir süredir yazılarınızı takip ediyorum. Çok heyecanlanıp kendimi kaptırmamak için yazmıyordum:)25 inde transferim oldu.5.gün embriyosu blast transferi yapıldı.Bugün 10.günüm yani test günümdü.ve sonucum 223 çıktı ağladım mutluluktan. Doktorum sonuç için çok güzel dedi. İnşallah tüm bekleyenler bu mutluluğu yaşar. Belirtilere gelirsek. İlk günler kıvrandıran kasık ağrısı, sonra ara ara oldu. Mide bulantısı 4-5 gündür her sabah var. Bacaklarım çok ağrıyor 2 gündür. Ve 2 gündür karnım birden şişti, davul gibi oldu ve gergin.Ateşim de yükseldi,1 haftadır 36,5-37 arası Göğsümde gram değişiklik yok ağrı sızı hiçbişi yok. İnşallah hepinizin sonucu güzel olur.
sirekli yatttinmi cnm.wc gitme haricinde ben okadar kisitlamadim.kendimi wc ve yemek.icin kalktigimda cokta dolandim ilk gun bileeevde otururken hareketlerimi o kadar kısıtlamısım ki şimdi hiçbişi hiseetmiyorm inş hersey ylundadr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?