Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

ayyy cok guzel bi haber buuu cnm tebrik ederim insallah kucaginada alirsin senin kadar sewinfimmmm ayni belirtiler bendede var ve blast benimde insallah arkandan gelirim

çok teşekkür ederim, hala şoktayım aslındainanamıyorum. İnşallah kucağıma da alırım. Hadi bakalım arkamdan bekliyorum herkesi

Tamam okudum tatlım 10.gün müş iyi yapmışsın be hadi hayırlı haberlerini bekliyorum Allah ın izniyle olacak bu sefer mübarek gün bakalım yüzümüz gülsün.

Tebrikler, sağlıkla kucağına alacağın günler de gelsin inşallah.

saol cnm insallah insallah :) ama cok gec oluo yaa kiminin yarim saatte cikio ozel hastane bu sefer kliniktemi otursam diom aksama kadar
orada vakit hiç geçmek bilmiyor ben bekledim 2 saat bana 2 sene gibi geldi o yüzden çık dışarı at kendini madem geç çıkıyor gez sonucu alana kadar yapabilirsen kafanı dağıt :)

canım inşallah güzel haberler alırsın dualarım seninle ...

gözün aydın canım allahım sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin ...

orada vakit hiç geçmek bilmiyor ben bekledim 2 saat bana 2 sene gibi geldi o yüzden çık dışarı at kendini madem geç çıkıyor gez sonucu alana kadar yapabilirsen kafanı dağıt :)
valla cnm dier ikisinde gez gez gezilcek yer kalmadi yine eve gelip stres oluyorum eve gecte gidiyorum basima ususmesinler die ama yine yakalaniyorumm telleri kapatiyorum kendi heycanm korkum yetmiyomus gibi onlarla ugrasiyorum bakalm bu sefer nolcak biliyorumm onlarda benim gibi heycanli ama guzel bi haber olsa zaten bas bas bagurcamm sizin haberinizmi olmicak aman ne bikim hayirlusi :)

kızlar bn öğretmenim raporlarım doldu bgn işe basladm evde oturup dinlenrken kendimi iyice hasta moduna sokmusum gerçekten bgn 4.günüm hiçbişi hissetmiyorm ama sanki transfer gününden beri sık tuvaletm geliyo o kdr sizin var mı belirtilerinz

evet çok haklısın inşanın etrafındakiler daha çok geriyor insanı transferini olduğun yerdemi vericeksin kanını dediğin gibi gerçekten çok uzun sürede çıkıyor sonucun ...

okyanus34 yarında sıra bende sabah erkenden gidip yaptırıcam testi uyuyamıyorum artık heyecandan minnaklarımada yazık öğreneyim rahatlayayım valla hayırlısı ile bakalım yarın bende bu saatlerde size hayırlı haberi vermiş olurum Allah'ın izniyle sonrada seni bekleyeceğim sabırsızlıkla ve diğer bütün arkadaşlarımı bu arada belirti aramayıda bırak lütfen

evet çok haklısın inşanın etrafındakiler daha çok geriyor insanı transferini olduğun yerdemi vericeksin kanını dediğin gibi gerçekten çok uzun sürede çıkıyor sonucun ...
evet cnm.transferimin oldugu klinikte vercem .. aynen oyle cnm ya napalimm sonu guzel olsunda solicem ama bu kadar bekletmeyin die

ewet cnm bu sik tuwalete gitme herkeste oluo

hayirli haberlerini beklioz insallah

Bende sabah erkenden gidicem artık dayanamıyorum

çok sevindim cnm. transferlerimiz aynı günmüş. umudum yok ama umarım arkandan geliriz. sonucumu bekliyorum. Allah kucağına almayı da nasip etsin. böyle haberler duymak güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…