aslında yanımda kimse yoktu onun için bişiler yemek için kalktm iğne olmaya asağı sağlık ocağı bizim evin oraya gittim de tedirgin oturup kalkmısım hep simdi okulda olunca belli etmemek için normal davranmaya calışıyorm bişi hissetmeynce korkuyorm da bilemedm yani buarada öğrencilermden biri hatta biçogu bnm hamile olduğumu düşük tehlikesnden dolayı gelmediğimi düşünmüş içimden inşallahhhhhh dedim :)sirekli yatttinmi cnm.wc gitme haricinde ben okadar kisitlamadim.kendimi wc ve yemek.icin kalktigimda cokta dolandim ilk gun bilee
Kızım sen nerelerdesin yaaa? Ne oldu yumişlerin durumu nasıl? Transferin oldu mu?
rahat ol cnm bisi olmaz Allahin izniyle :) cocuklarin icine dogmus ins olur ama dusuk olmasinaslında yanımda kimse yoktu onun için bişiler yemek için kalktm iğne olmaya asağı sağlık ocağı bizim evin oraya gittim de tedirgin oturup kalkmısım hep simdi okulda olunca belli etmemek için normal davranmaya calışıyorm bişi hissetmeynce korkuyorm da bilemedm yani buarada öğrencilermden biri hatta biçogu bnm hamile olduğumu düşük tehlikesnden dolayı gelmediğimi düşünmüş içimden inşallahhhhhh dedim :)
Canım haklısın işte gel onu benim kafaya anlat arada geliyor gelenler şimdi iyiyim ama kısmet.okyanus34 yarında sıra bende sabah erkenden gidip yaptırıcam testi uyuyamıyorum artık heyecandan minnaklarımada yazık öğreneyim rahatlayayım valla hayırlısı ile bakalım yarın bende bu saatlerde size hayırlı haberi vermiş olurum Allah'ın izniyle sonrada seni bekleyeceğim sabırsızlıkla ve diğer bütün arkadaşlarımı bu arada belirti aramayıda bırak lütfen
Sonuç ne zaman çıkacak tatlım.çok sevindim cnm. transferlerimiz aynı günmüş. umudum yok ama umarım arkandan geliriz. sonucumu bekliyorum. Allah kucağına almayı da nasip etsin. böyle haberler duymak güzel
13 aralık test günüm. Senin transferi merak ettim benden 3 gün sonra tedaviye başlamıştın seninle hemen hemen aynıyız unuturmuyum beaa :)canımm unutulmamak ne güzel :) 7 tane yumurta toplandı transfer için gün bekliyoruz..sen ne yaptın ne alemdesin :)
Sonuç ne zaman çıkacak tatlım.
Teşekkür ederim.umutsuzolma ,stres yapmamaya calis.insallah bol bol guzel haberler gelirçok sevindim cnm. transferlerimiz aynı günmüş. umudum yok ama umarım arkandan geliriz. sonucumu bekliyorum. Allah kucağına almayı da nasip etsin. böyle haberler duymak güzel
bekliyorum cnm aradım şimdi 15 dk içinde çıkacakmış
inşallah cnm ya ALLAH bu mübarek günde dualarımızı kbl eder inşrahat ol cnm bisi olmaz Allahin izniyle :) cocuklarin icine dogmus ins olur ama dusuk olmasin
13 aralık test günüm. Senin transferi merak ettim benden 3 gün sonra tedaviye başlamıştın seninle hemen hemen aynıyız unuturmuyum beaa :)
kızlar şimdi bir istatistik yapıyorum, dün 3. gün embriyosu 12. gün test yapan arkadasımızın hcg 202 cıktı, bugün 5. gün embriyosu 10. gün test yapan arkadasımızın 223 cıktı (bu arada K kalliope82 cooook coook tebrik ederim, sağlıkla kucagına al inşalah)
demekki test günümüz beklemeden de kandan hcg baktırabilriz
benim 12. gün çarşamba, pazartesi baktırırm diyordum neredeyse kalkıp şimdi baktırıcam yahu
Kız dur bak yine neleri hesaplamış yaaakızlar şimdi bir istatistik yapıyorum, dün 3. gün embriyosu 12. gün test yapan arkadasımızın hcg 202 cıktı, bugün 5. gün embriyosu 10. gün test yapan arkadasımızın 223 cıktı (bu arada K kalliope82 cooook coook tebrik ederim, sağlıkla kucagına al inşalah)
demekki test günümüz beklemeden de kandan hcg baktırabilriz
benim 12. gün çarşamba, pazartesi baktırırm diyordum neredeyse kalkıp şimdi baktırıcam yahu
Canım haklısın işte gel onu benim kafaya anlat arada geliyor gelenler şimdi iyiyim ama kısmet.
Seni heyecanla bekliyor olacağım inanıyorum olacak birde pazartesi yaptıracaklar var içinde temiz kalpli arkadaşımgulsennnn de var onlardan da hayırlı haberler alacağız inşallah sonrada salı günü benim bakalım artık yaaa.
Belki bir çılgınlık da ben yapar ve pazar günü yaptırırım bunu da bilemiyorum
Hadi hayırlısıyla inşallah canım :)bekliyorum cnm aradım şimdi 15 dk içinde çıkacakmış
canım sen de 2 gün önce mi yapmış oldun testi, peşpeşe okudum kafam karıstı
ya bi de labaratuarda kayıt alan kıza gıcık oldum. adet tarihimi sordu. önemli değil tüp bebek zaten dedim. transfer tarihi o zaman dedi. 25 kasım dedim. Ama bugün 10. gün, 12. gün yaptırmanız gerekiyor dedi. baktı yüzümü "meraktan tabi" dedi güldü bi de pis pis. "doktorunuzun da haberi yok tabi" dedi. dedim ki benim bu ilk değil merak etmeyin siz boşverin kaydı açın. bi de demez mi "ilk defa yaptırmıyorsanız 48 saatin önemini bilmeniz lazım" la havle çektim içimden, cevap vermedim. aslında düşünüyorum da keşke bozsaydım istersem transferin 2. günü gelirim senden izin mi alıcam deseydim. ne gerizekalılar var yaa...
Aman onlar benim sabrımı sınıyor zaten Allah tan korkmasam okuyacam onların canınada sonra bırak densizi ne hali varsa görsün canımı sıktığıma deymez diyorum.ya bi de labaratuarda kayıt alan kıza gıcık oldum. adet tarihimi sordu. önemli değil tüp bebek zaten dedim. transfer tarihi o zaman dedi. 25 kasım dedim. Ama bugün 10. gün, 12. gün yaptırmanız gerekiyor dedi. baktı yüzümü "meraktan tabi" dedi güldü bi de pis pis. "doktorunuzun da haberi yok tabi" dedi. dedim ki benim bu ilk değil merak etmeyin siz boşverin kaydı açın. bi de demez mi "ilk defa yaptırmıyorsanız 48 saatin önemini bilmeniz lazım" la havle çektim içimden, cevap vermedim. aslında düşünüyorum da keşke bozsaydım istersem transferin 2. günü gelirim senden izin mi alıcam deseydim. ne gerizekalılar var yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?