Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

sirekli yatttinmi cnm.wc gitme haricinde ben okadar kisitlamadim.kendimi wc ve yemek.icin kalktigimda cokta dolandim ilk gun bilee
aslında yanımda kimse yoktu onun için bişiler yemek için kalktm iğne olmaya asağı sağlık ocağı bizim evin oraya gittim de tedirgin oturup kalkmısım hep simdi okulda olunca belli etmemek için normal davranmaya calışıyorm bişi hissetmeynce korkuyorm da bilemedm yani buarada öğrencilermden biri hatta biçogu bnm hamile olduğumu düşük tehlikesnden dolayı gelmediğimi düşünmüş içimden inşallahhhhhh dedim :)

rahat ol cnm bisi olmaz Allahin izniyle :) cocuklarin icine dogmus ins olur ama dusuk olmasin

Canım haklısın işte gel onu benim kafaya anlat arada geliyor gelenler şimdi iyiyim ama kısmet.
Seni heyecanla bekliyor olacağım inanıyorum olacak birde pazartesi yaptıracaklar var içinde temiz kalpli arkadaşım gulsennnn de var onlardan da hayırlı haberler alacağız inşallah sonrada salı günü benim bakalım artık yaaa.
Belki bir çılgınlık da ben yapar ve pazar günü yaptırırım bunu da bilemiyorum

kızlar şimdi bir istatistik yapıyorum, dün 3. gün embriyosu 12. gün test yapan arkadasımızın hcg 202 cıktı, bugün 5. gün embriyosu 10. gün test yapan arkadasımızın 223 cıktı (bu arada K kalliope82 cooook coook tebrik ederim, sağlıkla kucagına al inşalah)
demekki test günümüz beklemeden de kandan hcg baktırabilriz
benim 12. gün çarşamba, pazartesi baktırırm diyordum neredeyse kalkıp şimdi baktırıcam yahu

13 aralık test günüm. Senin transferi merak ettim benden 3 gün sonra tedaviye başlamıştın seninle hemen hemen aynıyız unuturmuyum beaa :)

kaçıncı gün embriyosu koyuldu canım..var mı ağrı sızı belirti çok korkuyorum ben ya:) ya yarın yada pazartesi dedi doktor ama yüksek ihtimal yarın dedi.. :)))

Cok Tesekkur ederim.Bence verilen gunde yaptirin testi

Kız dur bak yine neleri hesaplamış yaaa

ya bi de labaratuarda kayıt alan kıza gıcık oldum. adet tarihimi sordu. önemli değil tüp bebek zaten dedim. transfer tarihi o zaman dedi. 25 kasım dedim. Ama bugün 10. gün, 12. gün yaptırmanız gerekiyor dedi. baktı yüzümü "meraktan tabi" dedi güldü bi de pis pis. "doktorunuzun da haberi yok tabi" dedi. dedim ki benim bu ilk değil merak etmeyin siz boşverin kaydı açın. bi de demez mi "ilk defa yaptırmıyorsanız 48 saatin önemini bilmeniz lazım" la havle çektim içimden, cevap vermedim. aslında düşünüyorum da keşke bozsaydım istersem transferin 2. günü gelirim senden izin mi alıcam deseydim. ne gerizekalılar var yaa...

gulsennnn keremmm a_gurur pzt güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah

ay parasıyla değil mi akşam kocamı getircem ona da baktırcaz deseydin :)

Aman onlar benim sabrımı sınıyor zaten Allah tan korkmasam okuyacam onların canınada sonra bırak densizi ne hali varsa görsün canımı sıktığıma deymez diyorum.
Onlardan dolu sağda solda be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…