Deli kız sesli güldüm vallahiay parasıyla değil mi akşam kocamı getircem ona da baktırcaz deseydin :)
ay parasıyla değil mi akşam kocamı getircem ona da baktırcaz deseydin :)
Canım haklısın işte gel onu benim kafaya anlat arada geliyor gelenler şimdi iyiyim ama kısmet.
Seni heyecanla bekliyor olacağım inanıyorum olacak birde pazartesi yaptıracaklar var içinde temiz kalpli arkadaşım @gulsennnn de var onlardan da hayırlı haberler alacağız inşallah sonrada salı günü benim bakalım artık yaaa.
Belki bir çılgınlık da ben yapar ve pazar günü yaptırırım bunu da bilemiyorum
ahh aklıma geleydi de söyleseydim. Allah iiliğini versin
valla al bendende o kadar bende yazmayayım diye kendimi zor tutuyordum burdahadi ama dolmadı mı 15 dk a sonucun için ben sabırsızlandım :)
Valla çok sabırsızlanıyorum olmadı mı 15 dakika :)valla al bendende o kadar bende yazmayayım diye kendimi zor tutuyordum burda
Valla çok sabırsızlanıyorum olmadı mı 15 dakika :)
bende warim.pazartedi nie benide yazmadin hii
offf ben de çok sabırsızlanıyorum valla. bu hastanenin tüm kadrosu gıcık galiba. bi buçuk saat dediler 2,5 saat oldu hala yok bekliyorum ekranda.
bizde burda seninle dualarımızla bekliyoruzofff ben de çok sabırsızlanıyorum valla. bu hastanenin tüm kadrosu gıcık galiba. bi buçuk saat dediler 2,5 saat oldu hala yok bekliyorum ekranda.
bizde burda seninle dualarımızla bekliyoruz
sabir cnm bizde heyecnliyiz hemde cooookkofff ben de çok sabırsızlanıyorum valla. bu hastanenin tüm kadrosu gıcık galiba. bi buçuk saat dediler 2,5 saat oldu hala yok bekliyorum ekranda.
amin canım inşallah...cnm arkadaşım çok teşekkürler. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah, hepimizin kucağını bebeklerle doldursun.
Hangi hastane bu canım yaaa ne beklettiler bizi .offf ben de çok sabırsızlanıyorum valla. bu hastanenin tüm kadrosu gıcık galiba. bi buçuk saat dediler 2,5 saat oldu hala yok bekliyorum ekranda.
yalnız biz daha heyecanlıyız :))Hangi hastane bu canım yaaa ne beklettiler bizi .
bencede sanki kendimi kanvermiş gibi hissettim bendeyalnız biz daha heyecanlıyız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?